Evlisiniz ve başkasını seviyorsunuz. Ne yaparsınız?

Eşimi 10 yıldır tanıyorum ve 7 yıldır evliyiz 3 yaşında da bir oğlumuz var ben ona karşı hep fedakar ve sevgi dolu oldum çünki aşıktım ama o hiç birzaman verdiğim değerin karşılığını vermedi. Mutlu olması için elimden geleni yaptım ama artık yoruldum kimse ile görüşmedim aldatmadım lakin biri çıktı karşıma beni dinliyor saygı duyuyor bende ona karşı öyleyim. Lakin uygun olmadı için görüşmüyoruz sadece netten yazışıp telefonda görüşüyoruz ve artık duygusallık ta başladı. Oğlum 3 yaşında onu babasız veya annesiz bırakmak istemiyorum benim yaptığım hataların cezasını o çekmemeli diye düşünüyorum. Eve giderken bugün ne diye tartışma yaşıyacağız diye stresle dönüyorum (çocuğun yanında tartışmıyoruz buna özen gösteriyorum) ama yoruldum artık ne birlikte filim izliyoruz ne sohbet ediyoruz aynı evin içinde iki yabancı gibi dönüp dolaşıyoruz. Evde çoğunlukla yemekleri ben yaparım temizliğine yardım ederim ama yinede ne yaptın ki olur maaşının yarısını kıyafetlerine harcasa yine ben savurgan olurum hiç bir konuda anlaşamaz olduk. Ama bahsettiğğim kişi ile konuştuğumda bile içim bir huzur doluyor ama bundan öteye gitmiyoruz ne yapmalıyım akıl verin lütfen ( kırıcı olmayın zaten moralim sıfır )
Evlisiniz ve başkasını seviyorsunuz. Ne yaparsınız?