24 genç kızım 46 yaşında bir adam aşık oldum durumundan haberdar olduğum halde. Ama her allahin günü içim içimi kemirdi. Çok ayrıldım barıştım ama en son bana çocuğunun sorunları olduğunu söylemesine net olarak ayrıldım. Onun bosanma durumlarını her türlü meselesini konuşmuştuk bana karar aldık demişti ama ertelendi çocuktan dolayı ve ben bunu daha yeni öğrendim. Aileyse konu sevdiği insan da kişinin ailesidir. Benim için çok ağladı daha önceki dönemde beni sevdiğine ben eminim belki öyle de değildir tabi belli olmaz. Ne olursa olsun siz olsanız sevdiğiniz için evliliginizi bitirirmisiniz çocuktan dolayı yoksa iliskinizi bititirmisiniz. Benimki hem evliliğini bitirmwdi hem beni yanında tutmak adına vaatler verdi. Çok kötü bir durum olmaması gereken bir durum yanlış bir durum evet allah kahretsin ama çok seviyorum yasi basi saci sakalı ne olursa olsun onu çok özledim iş dolayısıyla her gun beraberiz. Yine de yakinmadyken dokunamamak çok kötü. Gerçekten sevseydi benimle olmaz mıydı ne olursa olsun yoksa çocuk olunca farklı mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzelim baştan yanlış yapmışsın evli birisine bile bile kaptırmıssın, bu aile çocuk nedeniyle sorunlu bir aile ada kızı yaşında birini zoraki öperek okşayarak ihtiyacını gideren niteliksiz bir adam, bu tipler senin gibi taneleri elde etmek için, eşimle bosanacagız seni alacağız ayaklarına girip senin gibi tazeleri elde etmek için her yalanı söyler iş ciddiye binince çocuk hasta, sonra yatakları ayırdık iş tutmuyoruz ayaklarına girip sana sahip olmaya çalışırlar, bu art niyetli erkeklerin taktigidir. Bırak herseyi sen bu durumda sorun yumağı dönmüş bir aileye belkide 2. eş olmaya gideceksin, şunu kesin söyleyeyim adama kızlığını verdiğinde dişlerini sana gösterecek ve adam niyetine koymayacak, kızlığı almak için eşimle yatakları ayırdık dikiş yapamıyorum beni boşalt ayaklarıyla senin son hazinenide alıp idare edebileceği sürede seni kullanacak. O yaşta evli bir adamın senin gibi taze kıza asılıp olayları çıkmaza sokmaya çalışması adamın karaktersiz biri olduğunu gösterir, bu güne kadar olan olmuş, zararın neresinden dönersen kardır adamı demet gerekirse adlı makamlara beni taciz ediyor diye suç duyurusunda bulun, bu işten en çok üzülecek sen ve 46 yaşında bir dedeye seni vermek zorunda olan ailen ve tüm sülalen olur. Bu saçmalığa son ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan Bi adamla konuştum evliydi. Eşini sevmediğini boşanacağını iddia ediyor ama eşiyle cinsel birliktelik yaşamaya da devam ediyordu. Bana aşık olduğunu söylüyor ağlayacak duruma geliyor bana şiirler methiyeler düzüyor... ama ne çene ne çene. Görmen lazım dersin aşkından ölüyor. Ama biliyorum eşini asla boşamayacak aslında tek derdi beni halletmek. Bende vicdanen bunu asla yapmam sanaldan sohbet edip kafa dağıtmak neyse reelde bsey yapmak başka bsey. Bak kardeşim sen genç bir kadınsın birincisi kesinlikle ama kesinlikle psikolojik destek almalısın. Senin sağlığın yerinde değil doğru kararlar alamazsın şu an. Bağımlı bir durumda bırakmışsın kendini. Bu çok yanlış. Seni kukla gibi yönetiyor çünkü çok tecrübeli. Seni gerçekten sevdiğine sakın aldanma. Toylupunu kullanıyor. O yaştaki bir erkek yarı yaşında bir kızı köpeği yapmış egosunu okşuyorsun onun. Senden niye vazgeçsin gençsin bir kere ona kendini genç hissettiriyorsun. Bak özsaygını geri kazanmalısın. Sen ikinci kadın olamayacak kadar özelsin. Doktora git hiç durma. Özsaygın geri geldiğinde tekmeyi vuracaksın bu adama. Kaldır kafanı ve dengini bul. Tek önceliği sen olacağın bir adam.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çok kez kendimi itmeye çalıştım hatta hep ben ayrıldım bu dördüncü ayrıldığımız ama yine kendimi onun yanında buldum şöyle bir eksi var ki aynı yerde çalışıyoruz onu öyle bitik gördükçe dayanamıyorum biliyorum benimde psikolojim bozuk ama geçenlerde muhabbeti oldu senin ne derdin var annen baban sağ kendi paranı kendin kazanıyorsun çoluğun çocuğun yok vs. Ee diyemiyorsun ben evli adama aşık oldum sizin haberiniz yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani bunu bile bile aşık olmuşsun erkeklerin evli erkeklerin söylediği en büyük ve en birinci yalandır evliliğin bitti çocuklar için sürdürüyorum sevgim yok aile yatıyoruz gibi buna benzer birçok yalanları vardır böyle yalanlara inanmayın ranızda kaç yaş var kendine yazık değil mi neden böyle bir kendine kötülük yapıyorsun Sevgi öyle her zaman yanında olmak diye bir şey değil sevgi sizin bildiğiniz gibi bir şey değil Sevgi fedakarlık isteyen bir şey sevgi her zaman mutlu olmak değildir Sevgi mutsuz olmak da üzgün olmak da fedakarlık yapmakta kendin için değil karşındaki için değil belki de karşındakinin yanındaki için fedakarlık yapman gerekiyor o çocuklara öyle bir haksızlık yapma şu an için hoş gelebilir her şey ama ilerleyen zamanlarda çok daha farklı oluyor her iki tarafın pişmanlığı üzgünlüğü mutsuzluğu evliliğe birlikteliğe beraberliğe yansıyor hiç kimse mutlu çıkmıyor bu savaştan haberin olsun00 Yorumla
+1 yılZaten karısını sevseydi ve her şey tıkırında gitseydi senle yolları kesişmezdi. Ama ortada bir çocuk ve o çocuğun psikolojik sorunları, huzursuzluğu olduysa çocuk herşeyden önce gelir... O da baba müsveddesi olmadığı için herşeyden önce çocuğunu önemsiyor. Olması gereken de bu. Sanırım özverili bir erkekle berabersin. Elbette seni de ihmal etmemesi gerekiyor ama önceliği çocuğu olsun.( Her ne kadar seni sevmişse bile canından kanından çıkan parçasını da ihmal etmiyor bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Hem ortada bir çocuğun huzursuzluğu varken siz nasıl mutlu olabilirsiniz?)
08 Yorumla
Soran+1 yılKarısıyla yollarını ayrılması demek benimle beraber olması demek cocugunu ihmal edeceğini anlamına mı geliyor. Çocugumun psikolojisi için ayrılmayı bile konuşamaz olduk tek derdimiz o oldu dedi bana ayrilirken. Çocuğunu düşünen insan onun için zaten başkasıyla karisini aldatmaz. Hadi diyelim oldu bisekilde çocuğunu düşündüğü halde yanlış yaptı. O zaman en başından bunu bana belirtecekti ben o zaman ya onla devam edecektim ya yoluma bakacaktim. Ona kalsa bana bekle beni demedi vaat vermedi ama bi kadına dersen bizim karımla ilişkimiz formalite ve bosanma kararı aldık o kadın da umitlenir. Bi onlar ayrılmış olmayacak ve her ayrılan birilerini ihmal etmiş de olmuyor. Hatta soyle soyliyim öyle bir adam ki sadece çocuğuna değil ilerde ayrılacağına emin olduğu kadına bile bir gelecek sağlamaya çalışıyor evdi bilmemneydi. Sadece Çocuk bahane olamaz. Beni kandırdı sevse bile sırf yanında tutmak için.
- +1 yıl
Yani çocuğunu düşünen aldatmamalı da bence. Keşke doğru düzgün iki medeni insan gibi konuşsalar boşansalarmış o zaman her şey daha oturaklı olurdu. Benim sana tavsiyem, madem kandırıldığını düşünüyorsun o zaman nedenini sor ona
Soran+1 yılSordum zaten buraya ne yazdıysam aynısı ona da söyledim ona kalsa ben seni kandırmadim seni yanımda tutmak için değildi hiçbiri dedi. Sadece ben hayallerimin pesinden gitmek arkamda enkazlar bırakmamalısın önce onları halletmeliyim dedi. Sonuç ne şu an ayrilamayiz demek. Ben ne zamana kadar halletmesini bekleyebilirim ki
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun içinde öfke, hayal kırıklığı ve üzüntü var.
Soran+1 yılEvet aynen bu sadece bu. Beni ilk optugunde ona ağlayarak dedimki bu çok yanlış bu olmamalı yapamayız dediğimde haklısın benim çocuğum var uzak kalalım deseydi derdimki eyvallahhh. Ama şu an çok üzgün ve kırgınım.
- +1 yıl
Onda da büyük suç var. Siz kaç yıldır beraberdiniz bilmiyorum ama 40 yaşını aşan erkek de yerini bilmeliydi...
Soran+1 yılİki senedir tanıyorum bir senesi bir normal arkadaşlık altı yakın yakın arkadaş gibiydik altı ayı da sevgili kaldık ama altı ayın üç ayın ayrildik zaten benim dördüncü ayirilisim
- +1 yıl
İlişkiyi mahveden taraf o. Eminim ki seni çok üzmüştür. Çokça da ayrılmışsın zaten. Bu ilişkiden hayır gelmez. Senin üzerine titriyicekken seni mahvetmiş
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEşini seviyor sevmiyor çocuk yüzünden beraber veya değil ayrıldı veya ayrılmadı ama ne olursa olsun o şu an bir başkasının kocası ve sen şu an bir başkasının kocasıyla berabersin. Sen başka bir erkeğin sana olan sevgisini veya olmayan sevgisini düşünmek yerine senin kendine olan sevgini düşünmelisin. Sen kendini gerçekten sevseydin bir başkasının kocasıyla veya başkasına kocalık yapan biriyle beraber olmaz mı bence derhal Kendini sev bir an önce kendi kıymetini değerini bil ve ondan uzaklaş.
00 Yorumla Evli olanlarda fix durum çocuk var o yüzden ayrılamadım. Ayrilicam az sabret vs. Vs.
Gönül bu gerçekten ot dan başka herşeye konuyor. Ama ben bunun karakter meselesi olduğunu düşünüyorum. Mesela gördün sevdin vs. Evli olduğunu ögrendigin an o şalterin sende inmesi kalbine gömmen gerektirdi ama hala seviyorum özlüyorum diyorsun. Bu işin sevgisi aşkı meşki yok. Sevdin bilmiyordun öğrendin o saniye bitirmeliydin. Başkalarının hayatına da müdahale ettin ayrılık durumuna eşi ne kadar razı ya da çocuğu biliyor musun? Bunlar gerçekten tehlikeli sular ve vicdanen rahatsız edici şeyler. Sen yanlış üzerine yanlış yapıyor ve devam ediyorsun yanlışa. Umuyorum sonun kötü olmaz.16 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrıldım zaten de ayni yerde çalıştığımız için kötü oluyorum
Soran+1 yılTabiki edebilirim de maddi olarak hemde üniversiteli ama farklı bir işte çalışan bir insan olarak böyle bir lüksüm yok hicbirsey olmadan birden işten çıkamam. Hadi çıktım işten onu unutamadiktan sonra yine bir mesaj bir aramaya bakar bu bir çözüm mü bilmiyorum
Soran+1 yılÖyle degil bak benim hayatımda başka insanlarda oldu ama ben ilk defa kendi bedenimi ciddi düşünen bir insan olduğum halde bir adama açtım niye o mutlu olsun diye o mutluysa bende mutlu oluyordum beni mutlu ediyordu. Bedenimi açtım derken seks yapmadım ama dibine kadar sevistim kocam olmayan biriyle benim travmam ne olacak şimdi. Yarın öbür gün biriyle ciddi düşündüğümde bile bu adam benim aklımda olacak niye ilk onda oldu çünkü hersey seks değil sevisme bambaşka bisey. Bunları yasamamin sorumlusu da benim bu arada kendime zaten kızıyorum ama benim tek dayanağım ona karşı sevgimle beraber ümidimi isteğimdi.
+1 yılSizi kınamayacağım sadece bu durum gerçekse üzüldüm. Genelleme yapmak istemem ama 45 yaşındaki birine aşık olmak normal bi durum değil ve bunun altında psikolojik sebepler olabiliyor. ( Baba sevgisiyle büyümeyen kızlarda buyuk erkeklerden hoşlanma durumuna çok fazla karsılaşılır.) Bu açıklamayı yaptım çünkü belki de sevmiyorsunuz psikolojik olarak buna ihtiyaç duyuyorsunuz.
Evliliginizi, yuvanızı yıkmayın sizi seven her durumda yanınızda olan bir eşiniz varsa kıymetini bilin.
Çünkü zamanla Aşkı bitiyor , Sevgi , Saygı ve Sadakatin değeri anlaşılıyor..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil kadinlarsiniz, nasil bir ruh yapisina sahipsiniz, ya evli, baban yasinda bir erkekle iliski yasiyorsun, hangi akli ve mantikla. 50 yasindan sonra zaten eger dogrultabilirsen, sagligi yerindeyse, haftada bir veya iki posta ancak seks yapacak. Sen 44 yasina gelince yaninda 66 yasinda bir dede olacak, tansiyonu ile, sekeri ile, iktidarsizligi ile, prostat sorunlari ile ugrasacaksin.
Yasinda erkekmi kalmadi, genc hayatini zehir ediyorsun? Ask biter, gercek hyat balsar, gercek hyat baslayinca hayati geriye döndüremezsin. 24 yasindasin, hatanin neresinden dönersen kardir.10 Yorumla
+1 yılEvli bir adama aşık olacak kadar iradesiz değilim, hele hele evliyken evli bir adama hiç aşık olmam. Biz robot değiliz kimse bizi kumanda ile yönetmiyor, beyninizin emir uyarı sistemi tamamen sizin elinizde. Azıcık kendinize hakim olmayı deneyin.
10 Yorumla
+1 yılSeni sevseydi derdi ki ben bunu eşime izah edeyim biz boşanalım iki medeni insan gibi öyle sizinle yolunuza devam ederdi. Bu arada evliliğinizi yıkma konusuna gelince sizin zaten evlilik bitmiş sadece snn eşin bundan haberi yok. Eşinizle siz neden evlendiniz acaba?
09 Yorumla
Soran+1 yılİşte çocuğunu psikologa götürdüler ilk kez doktor demişti düzelmesi sizin elinizde bana bunu dediğinde ayrıldım ben zaten. Cocugunu öne sürerek bosanamayacagini belirtiyor. Benim derdim çocuğunu düşünen insan benimle de iliski yaşamaz hadi yaşadı bana niye vaatlerde bulunuyorsun niye bosanma kararı aldık diyorsun. Ayrıca ben evli değilim bekarım hiçte evlenmedim anlasilmamis heralde.
- +1 yıl
Aa evli oldugunu anladım pardon canım . Yanlış anlamışım. Cocuğu neden götürdüler acaba evde ne yaşanıyor. Bak canım mutsuz anne babayla yaşamaktansa ebeveynlerin ayrılması cocuk için daha mantıklı. Sen o cocugun manevi annesi olabilirdin tabikide annesini unutucak değil kac cocuk bu durumları yasadı emin ol mutsuz evlilikte büyüyen cocuklar daha kötü
Soran+1 yılEvet tam olarak bunu düşünüyorum bende. Ya size şöyle soyliyim bir keresinde anlatmıştı. Niye gelirken patates almayı unuttun diye adamla tartışan bir kadın. Ama sorsan evde problem yok öyle söylüyor sadece sevgileri bitmiş. Çocuğunu düşünen bir insan en başında başka biriyle karisini aldatmaz zaten. Bunları ona da söyledim keşke dayanabilseydim sana keşke kendimi çekseydin dedi yapamadım sana o kadar aşık oldum ki gözüm başka biraeyi görmedi dedi. Evi ben tabiki bilemem ama problem olduğu kesin çocuk okula gittiğinde kusuyor atesleniyor falan neyse bunun üzerine bir psikoloğa götürüyorlar ve doktor sizin elinizde diyor. Bunu bana dedi bende zaten önceden de ayrilmaywcagini düşündüğüm için hemen ayrıldım.
- +1 yıl
Kadında suç bulma o stresli sende sen sevmeyen bir adamla evli olsan ve onun acısında haketmediği halde ona cocuk versen sende çıldırırsın. Kadın bu yuzden ofkeli ve öyle davranıyor en iyisi boşanmaları bence. Cocuga gelince destek alarak atlatılması gerekir bu şekilde daha kötüye gider. Ama emin ol adam seni sevmiyor evli erkeklerde bu cok görülür aşk sozleriyle kadınları kandırırlar ardından da bırakırlar. Cocuk bahane
Soran+1 yılSevmeyen adam degilki kadın o yıllar sonra farkında olunca bide çok önemli bisey öğrenmiş ve soğumuş kadından yatakları ayırmışlar. Çocukları tüp bebek olmuş ondan öncesinde de kadın adamın ne kadar istediğini bile bile hamileyken iğne yaptırmış ve çocuk gelişmemiş doğuyor ve oluyor adam bunu bildiği halde karısına bildiğini söylemiyor. Bana da dediği ben sevmek nasılmış sende gördüm daha önce ben yaşamamışım gibi cümleler. Kadına asla suç bulmuyorum benim derdim sevdiğim adam. Bu kadar şey olmuşken dediğiniz gibi boşanmaları ama çocuğu bahane ediyor işte. Artık beni sevmiş mi sevmemiş mi ondan bile emin değilim. Ama aynı yerde çalıştığımız için görüyorum. Yemiyor içmiyor kimseyle konuşmuyor gülmüyor bitik durumda ama kime ne faydası var işte. Ayrıldım ama kızgınım sadece beni yanında tutmak için binbir türlü şey söyledi ona sorsan yaninda tutmak için degildi. Bide o bırakmadı beni 4 oldu ayrıldığımız hepsi de ben ayrıldım. Oyuncağım olayim oyna benimle ama yeterki beni bırakma bile dedi. Hepsi gecistirici sözlermis heralde ama sevdimi gerçekten beni çok merak ediyorum
- +1 yıl
Ya sevse bi kere gizli kapaklı aşk yaşamaz eşine anlatırım ben seni sevmiyorum diye. Şimdi sen Allah göstermesin hamile kalsaydın ne olucaktı o cocuga meselah bi düşün en azından nikah yapmalı. Çocuk bilmez nikahı neticede senle yapsın karısına anlatsın boşansın çocukmu dert yani o kadar psigoloğa gitmesini biliyor kendileride gitsinler bi destek alsınlar ya boşanma konusunda cocuk konusunda. Seven adam asla sevdiğini mağdur etmez üzülmesine izin vermez sen şuanda onun için paramparçasın
- +1 yıl
Bu arada kadının sevmediğini kimse bilemez bazıları içinden sever dışa vurmaz. Sevmese inanın bir dk bile durmaz o adamın yanında cocuk yapmazdı sevmişki yapmış
Soran+1 yılYok hamile kalmam çünkü cinsellik yaşamadık sevişmede kaldı sadece iyi ki daha da büyük bir aptallik yapmamisim. Kendileri de çok uzun zaman önce gitmişler ama bir sonuca bağlanmamis oadinda cinsel istek yokmuş haliyle adam soğumuş bide başka şeyler olmuş ikisinin ailesiyle alakali şeyler falan filan neyse çocuk derken bosanmamislar. Ben zaten istemem benim yüzümden olsun ama o bana senin ilerisi için bisey istediğini bilsem senin için verdiğim sözlerden hile vazgeçerim demişti. Ben bana ikili konuşmasına karşıyım. Dediğiniz gibi en sevmiyorsan bosanirsin demi 5 senedir ayrı odalarda mutsuz bir ev evlilik benden önce hile neden boşanmadin bunu sorguluyor insan ve evet seven insan sevdiğini mağdur etmez de ona sorsan yine çocuğunu bahane eder ilk beni ootugunde aklin nerdeydi diye sorarlar adama
- +1 yıl
Aynen öyle canım o yüzden sevdiğini düşünmüyoruz bu arada klişe yalanlar yok ayrı odalarda yatıyoruz vs vs bunu bi kadın asla kabul etmez düşünsene eşin senle 5 senedir ayrı yatakta sen dururmusun boşanırsın. Öyle bir şey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum yalanlarla dolu kurulu bir düzeni var adamın
+1 yılBosanacak olsa çoktan bosanir sonra seninle birlikte olur ilişkinizinde adını koyardı. Çocuğu bahane ediyor o kadar belli ki. Eşini ailesini seviyordur düzenini bozmak istemiyordur cinsel hayatı rutine girdiği için renk aramistir sadece. Sen kendini kandırmaya çalışıyorsun sevdiğin için iyi düşünmeye görmeye çalışıyorsun ama sonu yok o ilişkinin. Karısına bahsedecegini söyle tehdit et bak o zaman görürsün ne kadar cirkinlesecegini.. kendi gençliğine ediyorsun sadece
00 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım evli bir erkek çok nadirdir boşanıyor sevdiği insanla ayrılması çoğu evli erkekler aslında evliliğinde mutludurlar fakat sevdiği insanı kaybetmek istemediği için çok mutsuz olduğunu söyler ve bir sürü vaatlerde bulunur ve sevdiği insan boşanıcam edicem der oysa asla boşanmak gibi bir derdi yoktur heleki çocuk varsa hiç boşanmak istemez sadece seninle güzel vakit geçirmek ister bunun içinde uğraşır sorunlar çıktı sıkıntı çıktı gibi bahaneler ileri sürer ama boş laflar bunlar
16 Yorumla
Soran+1 yılAma şöyle birsey var bu adam bana evde mutsuz bir ortam var demedi aksine dediki evde mutsuz sürekli kaos olan bir ortam yok biz sadece eşimle aynı ortamda yapamıyoruz birbirimize iyi gelmiyoruz. Tartışma bile yapmamaya çalışıyoruz sırf kızımız etkilenmesin diye. Vakit geçirmek istese benden öncede cok kişiyle geçirirdi bana kalana kadar 5 senedir ayrı odalarda yatıyorlar.
- +1 yıl
Buda seçeneklerden biri ama şu doğru ve gerçek olan seninle sadece birliktelik yaşamak ve bunu sürdüğü yere kadar götürmek eğer cinsellik te arsa aranızda bunu gittiyi yere kadar götürmek istiyor tek gerçek bu
Soran+1 yılCinsellik olmadi işte sadece sevistik o kadar ilerisi yok. He tabi sevişmekte bisey hayatında bu bile olmadığı için ona güzel gelmiş ilabilirim ama biz sevismeye bile son bir iki ayında başladık öncesinde sadece öpüşme vardı kafasında seks olsa en başından belli ederdi
- +1 yıl
Erkek milleti yüzeysel veya sadece konuşma sohbet bile olsa sevgili olarak emin ve biliyor ki belli bir süre sonra bir sevişme ve cinsellik olucak bununnicin asla aceleye getirmeden ve niyetinin ve arzusunun cinsellik olduğunu yansıtmamaktadır ve belli etmemek için hem dikkatli ve de temkinli davranır artı çok sabırlı davranır
Soran+1 yılŞimdi anladım sonuca giden yolda hersey mubah
- +1 yıl
Aynen öyle arkadaşım takip edersen sana tavsiyelerim olcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle hangi kafeye hizmet ediyorsun onu çok merak ediyorum çocuğu var diyorsun Niye üzülüyorsun ya arada 20 yaş fark var diyorsun boşanmaz mı diyorsun seversen boşanır diyorsun Bir de onun eşi tarafını düşünsene boşalmaz mı çok basit şekilde söylüyorsun Allah akıl fikir versin Allah ıslah etsin seni
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah ıslah etsin bende bunu çok isterim kendi adıma
Cevap sahibi+1 yılO zaman aklını kullanacaksın bacım yani düşün yani öyle biri ne olursa olsun ya evli biri ya Hem yaş farka bak Seninki aşk değil tutunma olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizimm sen mal*misin affedersinn? Baban yasindakii adama asik olmak nedirr? Bu adam okadarmi yakisikli allah askina? Kizim git kendi yaslarindakilerine asik ol nedir kac yas buyuk adam bildigin dede yasinda allah affetsinn islah etsin nedim. Aklini basina topla kizimmm ! OLMAZ boyle birsey!
Yuva yikanin Yuvasi OLMAZ haberin olsunnnnn !!!
ondan ayrilirsa yarin obur gunn senden daha bir genc gelir senide s*iker atar ona gider!
Kizim kendine gel !!!00 YorumlaSen evli erkeklerin cidden karısını çocuklarını boşayacağını düşünmen büyük talihsizlik. Bu saçı sakalı ağarmış çakalların yemi olmayın. Onların eline kaderinizi bırakmayın ya. Ne aşkı ya bırak Allah aşkına
10 YorumlaYaptigin yanlis degil cok yanlis, cocugunun sorunu ne gibi bir sorun? Evliyken aldatan bir adamin seni nasil aldatmayacagina emin olabiliyorsun. Nasil senin icin karisindan, cocuklarinin annesinden bosanacagini dusunuyosun hayret ediyorum. Not: Asik de-gil
01 Yorumla
Soran+1 yılNet olarak bilmemekle beraber çocuk genellikle okuldayken evdeyken nadir oluyormuş biseye canını sıktığında direk atesleniyor kusuyor başka aeyler de varmış ama tam bilmiyorum bunun üzere benim ayrıldığım gün anlattı bana doktor demişti biz bunu hallederiz ama bu çocuğun düzelmesi sizin elinizde yani anne babasının çocuk muhtemelen evdeki gerginliği sevgisizligi hissediyor psikolojisi bozuluyor ya da sırf onları bir arada tutmak için yapıyor bilmiyorum artık. Yaptigimin çok yanlış olduğunu bende biliyorum fakat cinselligine kadar dürüstçe bana anlatabilen insanın en başında dürüst olup benim bir çocuğum var ayrılmam kolay değil ister beni bekle ister yoluna bak demesi gerekiyordu o kadar dürüstse. Benim karımla ilişkim formalite biz bosanma kararı aldık diyerek beni inandırdı yanında tutmak adına.
+1 yılO adamdan uzak dururum kocama o adamdan rahatsız olduğumu söylerim hayatımdan uzak ederim. Böylece unutmak kolay olur. Ve Allah'a beni yanlış yoldan alıkoyması için dua ederim.
00 Yorumla
+1 yılBen şunu merak ederim ilk önce. Sen etrafında bu kadar genç yaşıtın vb dururken neden ona aşık oldun? Onda farklı ne vardı?
014 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende kendime çok sordum. Ben genc bir kızım ama hiçbir zaman kendi yaşıtım birini istemedim kendimde yaşımdan olgun kafada davranırım genelde bu konuda olmadi da neyse. Tecrübe bilgi birikimle insanlar daha çekiyor geliyor bana. Bide daha ciddi geliyor şu an hiçbir yaşıtım bana ciddi gelmiyor hepsi lay lay lom olursa olur olmazsa olmaz kafası ve bende bunları sevmiyorum tabiki bu kadar yaş farkı ve evli olmasını istemezdim ama oldu. Hepsinin dışında ne annemde babamda ne çevremde dostlarda kimsede sevdiği insana bakarken gözünün içinin güldüğünü gormedim. Suratında en ufak mimiginin ne anlama geldiğini anlamıyordu kimse neye kizarain neye sevinirsin kimse anlamıyor. Espriler ve konuşmalar çoğunlukla uyumlu değil. Seni en sevmediği huylarla bile kabul eden yok. Anlatabiliyor muyum bunlarin hiçbirini sevdiğim adamdan baska kimsede gormedim. Önceki ilişkilerim de dahil. Çok seviyorum onu keşke olsaydı herseye rağmen.
- +1 yıl
Söylediklerinin ve tespitlerinin büyük çoğunluğunda tabloyu çok doğru çizdin. Keşke süreç senin istediğin gibi devam etseydi ama bu tür birlikteliklerde çok istisna durumlar hariç evli olan kişi evliliğini sürdürmeye devam ediyor. Aranızda cinsel birliktelik varsa üstelik bu süre daha da kısalıyor. Onun kaybedeceği bir şey yokken senin kaybedeceğin umudunu kimse görmüyor. Ya da görmek istemiyor. Senin adına üzüldüm. Ama bunu kendine bir saplantı haline çevirmeni de istemem. Çok gençsin. Aklı başında bir kızsın. Kendin için doğru olanı er ya da geç fark edersin.
Soran+1 yılCinsel birleşme yaşamadık ama sevistik tabi. Saplantı haline getirmem sadece hazmedemiyorum benimle zaman geçirmiş olma ihtimalini bile düşündükçe deli oluyorum ama ne biliyim ben bu adamı her gün görüyorum ya bitik durumda sanırsın biri olmus ve daha önce de aynı şeyler oldu yine aynıydı durumu kaç kez yanımda ağladı kaç kes telefonda ağladı sayamam bile. Yalanmiydi hepsi kandırdı mi soruları kafamda beni mahvediyor
- +1 yıl
Peki onun ilgi ve şefkate ihtiyacı var gibi duran hali mi seni ona çekti? Yani seni hassas noktandan mı yakaladı?
Soran+1 yılYo aksine ben bu ilgi şefkat kısmını sonradan onu tanıdıkça öğrendim yakınlaşmaya başlayınca. Ben onun bu espriden anlayan oturaklı eğlenceli ilgili sevecen halini gördüm aksine. O bendeki ilgiyi sevgiyi sevme halini gördüğü için belki de şu an bu durumdayız. İkimizde seviyoruz ilgiyi ama onun durumdan kaynaklı daha çok istemesi çok jormal uzun zamandır kendi eşiyle bile yaşamamış. Beni sorsan kendimi övmek için söylemiyorum ama sohbetim güzeldir biraz beni tanımaya başlayan insan bana ilgi göstermeye başlar zaten oluyorda ama hiçbir genç erkekte bu adamdakini gormedim. Çok baska bir insan cokk.
- +1 yıl
Çok sohbetli olduğun zaten yazdıklarından anlaşılıyor. Çok üzgünüm ama seninle devam etmek için kendi evliliğini bitirme seçeceğinin üzerinde durmamış. Bu durumdaki erkeklerin büyük çoğunluğunun yaptığını yapmış. Çünkü bu cesaret ister. Aynı anda bir dolu faktörü dikkate alırsın. Aile, çevre, iş, sosyal hayat, her şey. Birinden kurtulsa diğerinin ağına takılır. Bence uzun bile sürmüş. Çünkü cinsellik yaşamış olsaydınız seninle birlikte olduktan sonra ilişkiyi bitirmesi çok daha kısa olacaktı, çünkü alacağını almış olacaktı.
Soran+1 yılCesaretse konu eğer benimle birlikte olması bile cesaret değil mi fazlasıyla cesaret bence. Bide ailesini işini gücünü insanları düşünen insan bunu en başında yapmaz zaten. Bunlar ayrılmak için bahane olmamalı. En başında bak kızım benim bir civugum var seninde hayata dair isteklerin beklentilerin var ben bunları sana yapamayabilirim ya da halledemeyebiliriz benim bir civugum da var kabul edersen sabredersen benimle ol ama yok olmaz dersen yoluna bak dese mesela olmazmiydi
- +1 yıl
Çok daha adam gibi olurdu. Adam dediğine yakışan budur. Seni başka kısa süreli bir heves gibi gördüyse bu çok cesaret gerektirmez, zaten ne yaparsa gizli yapacak. Bence çoktan geride bırakmalıydın onu ve mazeretlerini… Karşına neler çıkar…
Soran+1 yılAma sen benim için bir heves degilsin diyordu. Ben birini bulsyim gezip tozayim anı yaşayım diye dusuncelerim hiç olmadı diyordu. Ben bunları yapmak istesem çok daha önceden yapardım diyordu bir arayista değildim diyordu. Ne zaman seni gördüm bir insanın nasıl bu kadar birine değer verdiğini gördüm yapamadım kendimi geri çekmem gerekiyordu ama çekilmedi swni çok sevdim senden sonra da kalbimi kapadım kimse olmayacak dedi. Gizliliğe geldiğimizde evet bir yere gittiğimizde bu benim sevdiğim diyemedi ama insanlar anlıyordu zaten. Beni arabayla is yaptığı herlere götürüyordu adamlar bana yenge diyordu bozmuyordu. Futbol oynuyor kaç kere izlemeye gittim onu oradaki arkadaşlarıyla tanıştım yine demedi ama herkes anladı. Beni köyüne goturdu işten arkadaşım görmek istedi buralari dedi koyden arkadaşına o anlamadı mi anladı. İşyerini desen patron samimiyetimizi bildiği için takip ediyor arabasını hatta bir kere gördü yan yana ama kanitlayamadi ya da benim yaşım küçük diye yedirmedi bilmiyorum. Bunlari yapar mıydı bir adam kisa süreli düşünse siz erkeksiniz daha iyi bilirsiniz siz olsanız kısa süreli bir kızı her ortamıza sokup arkadaslarinisla tanistirirmisiniz
- +1 yıl
Yuh, adamdaki rahatlığa bak seni almadığı ortam kalmamış. Ama tabi ki de bu benim sevgilim pardon metresim diyemez. O yaptığı edebiyat da tamamen boş, kusura bakma. Seni nasıl etkileyeceğini çözmüş oradan yürümüş. Adam tam klinik vaka, incelemeyi isterdim.
Soran+1 yılKusura bakma mi ben daha ne kötü kelimeler hakediyorum da işte. Müstahak hepsi bana.
- +1 yıl
Her olaydan alacağın bir ders var. Kendine haksızlık etme, ama bu yanlışı da daha fazla uzatma. Sen kötüyü değil her zaman iyiyi hak ediyorsun. Sen bir nehirsen, varacağın bir deniz var elbet…
Soran+1 yılÜç sefer direndim hepsi en fazla bir ay sürdü bu dördüncü ayrilisim hala direniyorum umarım ki sonuna kadar direnirim biri gitsin ki guzel kapılar açılsın bana.
- +1 yıl
Üst tarafı temizlemeden aşağıdan gelen çiçeğe bir yaşam alanı veremezsin unutma. Sen ne yapacağını bilirsin. Akıllı kızsın.
Ne işin var o adamla? 5 sene sonra sen gençlik pınarında olacaksın ya o adam? Enerjine uyum sağlayabilecek mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılAma sağlıklı spor yapan bir adam. Hadi salla bu söylediklerimi. Hiçbiri umrunda olmuyor insanın sevdikten sonra yanlış olduğunu bilsende sizin söyledikleriniz doğru olsa da istiyor insan
+1 yılBu hikayeyi Med Yapım'a verin ertesi sezon dizisini çeksinler. Tabi biraz daha epik unsurlarla benzemek lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olduğum kişi ile evlenirsek inşallah böyle bir sorun yaşamayız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni durumu yasadim. Benim cocugumunda ozel bir durumu var o yuzden birakamadim. Hala o kadina asigim ama yapcak bisey yok
035 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik mi bedensel bir sağlıkla alakalı mi. Her iki durumda da ayrıldıktan sonra halledemiyormusunuz onu merak ediyorum. Sizi anlamaya çalışıyorum sadece. Sende sevdiğin kadına aynı bahaneleri aynı sözleri mi soyledin
Cevap sahibi+1 yılöğrenme güçlüğü var. diceksinki od aöyle dedi bitek sen mi ayrılıyorsun uzaktan da bakarsın çocuğa falan öyle olmuyor o işler ben bizzat babasız büyümüş biriyim. ne kadar ağır bir yük olduğunu bilemezsiniz. ayrıca ailesi senden önce problemsiz ise oda sıkıntı atıyorum zaten anlaşamıyorlardır karısı arızalıdır falan bi bahanesi olur. ama öyle bir şey yoksa o çocuğa ilerd ebunu hesabını veremez. dğer bir nokta yaş farkı. sen zirveye giderken o inişte olacak. yani sen en güzel verimli istekli çağların ıyaşarken karşındaki artık yaşlı olacak. şu an için sorun olmasada 5-10 yıla büyk problem olacak. sen onu sayıp sevip sadık kalsan bile o kıskançlık rizleirne tutulacak
Soran+1 yılBunların hepsi benim de bildiğim şeyler zorluklar ama insan sevdimi gözüne perde iniyor görmüyor ilerde nasıl olurduk evlensek yani. Ben onu cinsellik için istemedim ki onu o olduğu için istedim beni sevdiği gözünden sakindigini düşündüğü için istedim ama şu an böyle düşünüyorum o zaman öyle olsa bu bir problem olacaktj benim için belki bilmiyorum işte her yerden kafam karisik
Cevap sahibi+1 yılbazı meselerin sonu baştan bellidir hiç olmamaıs gerek işlere bulaşmışız ikimizde ama insan tutamıyor kendini aşk geldimi.
Soran+1 yılYa bisey dicem baştan belliyse neden karşıdaki kadına biseyler vaat edip onu ilerisi için heyecanlandiriyorsunuz. Cocuk herseyden önemlidir buna diyecek sözüm yok çocuğunu düşünen bir baba en başından böyle bir durumda olmaktan vazgeçer. Sizde yasamissiniz aynı problemi bana o kadar çok net olmayan ikili şeyler söylediği aşkını sorgular oldum artık. Sizin sevdiğiniz kadın napti sizin durumunuz noldu merak ettim
Cevap sahibi+1 yılNu ben bilemem ben asla vaad vermemistim kimsenin gelecek hayalleriyle oynamam ben
Soran+1 yılNet bir vaatten bahsetmiyorum ona sorsan o da vermedi. Ama bizim evliligimiz zaten bitti sadece kağıtta degil ya da bosanma kararı aldık demek karşıdaki insana vaat vermek değilmi. Ben sana bekle demem dedi bana. Sen o zaman bana niye dersin karar aldık diye ben bir gun boşancam benimle kal benden ayrılma demek degilmi. Bu da bir vaattir karşıdaki icin
Cevap sahibi+1 yılEvet dolayli vaat vermis ben hic vermedim. En basindan itibaren bosanmauacagimi soylemistim. Aslinda oda cok onemsemiyordu nerden bilebilirdik ki bu kadar asik olacagimizi
Soran+1 yılSiz ne güzel en başından söylemişsiniz. Bende bu adamlığı beklerdim en başından bunları bana soylseydi belki kendi hayatıma bakardim belki yine devam eder beklerdim onu ama bilirdim en azindan ne olup olmayacağını heveslenmezdim yanlış mıyım sizce. Siz sırf çocuk için mi istemediniz ayrılmayı.
Cevap sahibi+1 yılEvet cocuk olmasa ayrilirdim cunku asiktim 6 ay oldu ayrilali hala asigim yuksek ihtimalle 5 sene sonrada asik olacam. Ben ayrilmamakla onu degil kendimi feda ettim. Cunku o genc guzel bi kiz baskalarini bulur sever ki coktan bulmus sevmis bile. Ben bubyuku olwnw kadar kalbimde tasiyacagim
Soran+1 yılAnladim o da sizin gibi konusuyordu bana onu sevgisiyle yargilamiyorum zaten. Peki sizin aranızda bir problem varmiydi eşinizle ya da sevgimi bitmişti başka birinin ilgisi size iyi geldi diye mi aşık oldunuz. O kızla aranızda ne geçti bilemem ama ben daha önce de sevgili yaptım ama kimseye bedenimi açmadım elletmedim. İlk defa birine kendimi açtım anlatabiliyor muyum bunun travması belki benim hayatımın sonuna kadar benimle olacak. İlkler her zaman özeldir unutulmaz ya. O bana böyle dokunmuştu beni böyle mutlu etmişti beni böyle opmustu dicem belki ben hep onda yasadigimi kimsede bulamadığımda. Bana ayrıldıktan sonra drdiki ben biseyleri halletmeye çalışirken arkada enkaz birakmamaliyim ve her şey üst üste geliyor maddi manevi anlamda dedi. Benim enkazım ne olacak benim hayal kırıklığım ne olacak. Kusura bakmayın kafa şişirdim ama bunları insanın anlatacağı yakın sayısı az olunca buralarda dert yanıyor insan.
- +1 yıl
insan hissettiklerini engelleyemeyebilir ama hareketlerinizi engelleyebilirsiniz. evli kalıyorsanız evlisinizdir. kimsenin yuvasını bozmaya hakkınız yok, bir kadının bir kadına bunu yapmasının geçerli bir nedeni de olamaz. böyle mutlu olabileceğinizi mi sanıyorsunuz. yuva yıkanın yuvası olmaz derler. çokta doğru. akıl fikir ve vicdan diliyorum size.
Cevap sahibi+1 yıleşimle bi problemim yoktu bu kadını görene kadar da. evli birinin başkasına aşık olabileceği falan konularına hikaye olarak bkardım. ne oldu nasıl oldu bilemiyorum bi bakmışım sırılsıklam aşığım. kendimizi engellemeye çok çalıştık olayın başında ama olmadı hani böyle görüne perdemi iner derler aşkın gözü körmü derler durduramadık kendimizi. normalde oldukça kontrollü ve iradeli briyim.
Cevap sahibi+1 yıl@perla23 perla 23 başına gelmeden anlayabileceğin bir durum değil. söylediklerini bizde biliyoruz. hatta başıma gelene kadar buna benzer şeyler söyleyenlere gülerdim saçmalamayın öyle şey olur. mu derdim.
Soran+1 yılBenim sevdiğim adam da aynı şeyleri söylerdi bana ben bir arayista değildim evde de bir problem yoktu sadece seni gördüm ve tanıdım böyle bir insan nasıl olabilir dedim kendime ben daha önce sevgi ilgi şefkat neymiş görmemişim ben eşimi bile sevdiğimi sanmışım sevmek öyle bisey değilmiş derdi. Sana dayanmak istedim böyle birseyj kendime yakıştıracak kafada bir insan da değildim senin kaç gece uyku uyuyamadım seni ver aileni düşündükçe bu kiz bunu mu hakkediyor dedim ama sonra yine seni gördüm yine hepsini unuttum tüm bu kötü düşünceleri derdi. Kimse aman evli biri gelse de karısından bosatsam benim olsa diye düşünmüyor. Hersey bi anda oluyor. Yanlışa bile bile yürüyorsun seviyorsun çünkü. Ben kendim arkadaşlarıma anlattığımda bana sen aramızdaki en aklı başında insandın nasıl bunu yaptın dediler. Bende mantık çerçevesinde hareket ederdim her zaman dediğiniz gibi iradeli biriydim. İlk kez biseye bir insana irademi kaybettim. @perla23 emin ol kimseye kolay değil ama bir kere yaptık önemli olan ders çıkarmak hepsinden umarım bunu da basaririz
Soran+1 yılGizli kullanıciyla aynı şeyleri yasadigimiz için ortak şekilde anlatmak istedim
Soran+1 yılVe o en azından durumunu çocuğundan kaynaklı ayrilamamasini sevdiğine dile getirmiş. Benimki ben ondan ayrılmayayim diye bir sürü şeyler söyledi ve beni kandırmış oldu
Cevap sahibi+1 yılyok ben asla kimseye vaat vermedim. ve evet çocuğuma uzaktan da bakabilirdim. buda sırf kendi keyfim için dünyada en çok sorumlu olduğum kiiyi yani çocuğumu sahipsiz bırakmak olurdu. bağrımıza taş bastık kabullendik yapcak bir şey yok
Soran+1 yılAma yanlış degil mi keyif degilki bu birinin seni herseye rağmen sevmesi seninde aynı şekilde ona aşık olman kadar güzel birsey olamaz dünyada bu tür sevgiler çok az yasin kaç olursa olsun durumun evet farklı ama neden hayatının geri kalan kısmında keşke demek yerine hayatını istediğin gibi yaşamayı secmiyorsunuz onu anlamıyorum. Sende benim sevdiğim de bu yolu düşünmüyor hiç belki o zaman her şey daha güzel olacaktı.
Cevap sahibi+1 yılsen olaya sadece tozpembe kısmındna bakıyorsun. hayatın gerçekleri o kadar güzel değil.
Soran+1 yılAnlamaya çalışıyorum elimden geldiğince tabi bu durumu da anlamayan bilemez gibi klişe cumlelere baglayabiliriz. Herkes için hayırlısı artık.
Cevap sahibi+1 yılanlayamazsın. naılki diğer insanlar snei yadırgıyor ıyy evli adamamı aşık oldun diyor. san kşr muamelesi yapıyor. içinde olmadna bilemezsin bu durumu. sen zaten bekar ve serbest olduğun için aşk her şeyi yener diyorsun. aşk herşeyi yenemez geç kalınmışlığı yenemez.
Soran+1 yılSizi çok benzettim ona ondan bu kadar uzatmam yanlış anlamayın lütfen. Bana ayrıldıktan sonra tekrar bir konuşmamız oldu o zaman şunları dedi. Birebir kopyaladım buraya hepsini
Sen ilki diyiyorsun ya benim yaşamamışlığımı sende ilki. gördüğümde ne hale gelmişimdir bi. düşün bakalım
Ben istemezmiyim yüzümü güldürenimin yanıbaşımda olmasın ha
Ben istemezmiyim. onun uyuyuşunu. izlemek akşamları
Hayallerimi süsleyenin yanımda olmasını istemezmiyim sanıyorsun
Cok şey var belirsizliğini. koruyan
Ve buda insanı delirtiyor dimi
Ama tek gerçek şüpesiz sevgi yetmesede herşeye aşığım ben sana delice hemde.
Cevap sahibi+1 yılevet güzel şeyler yazmış. ben benimkine daha çok aşıktım ama :D yapacak bişey yok maalesef arkadaşım bazne kadere boyun eğmek gerekiyor. ben o kişiye hala aşığım ölene kadar da aşık kalacağım. onu gördüğümden beri başka hiç bir kadın bana kadın gibi gelmiyor zaten. bu durumu Allahın bana verdiği bir ceza olarak düşünüyorum. en azından kızın hayatını kurtardım. onun bir geleceği var. yeterki o mutlu olsun
Soran+1 yılSırf onu düşündüğünüzden mi yanlış anlama hiç sanmiyorum çocuk için demiştin çünkü. Allahtan ki söylemişsin kiza oda onemsememis. Bana en başından deseydi de kararı ben verseydim onemseyip onemsemeyecegime ki yine kabul etmezdim bile bile çünkü ileriye dönük istiyorum. Ama en azından biraeyler yaşanmadan bitirmiş olurdum. İlk kez birine kendimden çok güvendim kendimi açtım kalbimi açtım bedenimi emanet ederken hiç şüphe duymadım istemeyeceğim bir şeyi yapar diye korkmadım cinsellik yaşamadık ama dibine kadar sevistim kocam olmayan biriyle. Bu da ilerde bana travma yaşatmaz umarım. Çünkü her anlamda ilkimdi.
Cevap sahibi+1 yılhayır sırf onu düşündüğüm için değil hepsi için aylarca hesapladım binlerce senaryo yazdım onlarca kiişye danıştım. biz cinselikte yaşadık. hayatımın en zor seçimiydi. azrail gelip deseki ölümmü yaşammı o seçim bile daha kolay. travma yaşar mısın bilmiyorum ben yaşadım. psikolojik tedavi görüyorum. bikaç yıldan önce düzeleceğimi de sanmıyorum
Soran+1 yılSizin daha farklı ama kız bu durumu kabullenmis ve birlikte olmuşsunuz. Bizim sevişmeden öteye gitmedi ama bence sevismek seksten çok daha değerli. Nereye varmaya çalışıyorum bunu diyerek. Yarın oburgun hayatımı biri girdiğinde ya da evlendiğimde vücuduma biri dokunduğunda ve ben bundan zevk almadığımda diyeceğim ki o bana böyle dokunmuştu o beni böyle mutlu etmişti ama şu an neden böyle hissediyorum. Travmadan kastım bu. Siz eşinizle birlikte oluyormusunuz. Olduğunuzda demediniz mi ah be şu an o olsaydı bana böyle yapardı böyle öperdi. Yaş farkı çoktu evet ama ben genç bir adamla sanki birlikteymisim gibiydim o kadar tutkulu istekli mutlu edebilen nereye nasıl dikunacahini bilen bir çifttik ki o bana sarıldığında bile tüm vücudum urperiyordu o kadar uyumluyduk ki ten olarak ta bakış açısı olarakta.
Soran+1 yılNe güzel sevmişsin bak aynı sevdiğim gibi konusuyorsun o kafada bir insansın. Sevmek kadar güzel birsey varken herseyin bir çözümü vardır siz bence kolay ama zor olanı tercih ettiniz. Uygulaması kolay ama sonucu zor onu demek istedim. Bak diyorsun ki yaşam mı olum mu daha kolay olurdu. Keşke güzel yaşamayı ölü gibi yaşamaya tercih etmeseydiniz. Sen şu anda ölü gibisin çocuğuna ne kadar faydan olabilir birde öyle düşün. Çocuklara bisey yok gibi göstersende onlar hisseder herseyi ama herseyi.
Cevap sahibi+1 yıldiyeliiiim aşkımı seçtim kız çok çok çok güzel. benden 15 yaş küçük ben şu an 38 yaşındayım. bi 10 sene sonr ao altın çağlarını yaşarken ben yaşlı olacağım kıskançlık krizleri olacak mesela ki zaten o zamana kadar kız bi şekilde benden soğur. öyle bir kızı rahat bırakmazlar tekrar ediyorum çok çok güzel ve alımlı birinden bahsediyoruz. sne hala toz pembe bakıyorsun herşeye ama sonuç değişmez
Soran+1 yılDoğru haklısınız ama bunu karşıya sormak lazım bende bunların hepsini dusundum hatta konuştuk bile dedim senin beş on seneye pilin biter sen öyle bilmeden konuşma bomba gibiyim falan demişti esprili bir sekilde konuştuk. Cinsellik elbetteki önemli ama sırf cinsellik için mi evleniliyor benim için öyle degil ben beni seven saygı duyan dinleyen bana yardım eden el üstünde tutwbilen anlayan ilgisini şefkatini gordugum birini isterim cinsellik bunlardan sonra elbette önemli ama hayat bundan ibaret bisey degil bence. Şu an bu dusuncedeyim ileri de belki değişir bilmiyorum. Allah beni böyle sınadı doğru yol ayrılıkmis umarım herkes mutlu olur. Sizin içinde aynı şeyler olsun inşallah çabuk duzelirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılbak sen aşkın ateşiyle biçok şeyden habersiz konuşuyorsun bazı şeyler tecrübe meselesi. benimkde öyleydi yok ben snei çok seviyorum yok ölüyorum bitiyorum diyordu vs ama mesela ayrıldıktan 1 ay geçmedne yeni sevgili buldu bile. yani geç kalınmışlık hiçbirşeye benzemiyor
Soran+1 yılYa tabiki öyledir ama ben o kız gibi değilim ben adamdan dört kez ayrıldım üç kere geri döndüm ona bir ay geçtiği zamanlar bile oldu ama başkasını almadım alamamki nasıl yapabilirim bunu bence sen sevmişsin kız sevmemiş. Biz ikimizde sevdik ama onun problemleri ayırdı bizi. Hala daha köpek gibi seviyorum hatta şöyle soyliyim bir gün hayatımda biri olsa ve gelip ben bosandim dese bi kafam karışır ama döner miyim onu bilmem. Ne kadar sevdiğimi anlatmaya çalışıyorum. Sizin durumda olan sana olmuş tek başına yanmissin biz beraber yandık.
- +1 yıl
çocuk mutlu bir aile ortamında mı buyuyor sanıyorsunuz. anlıyor hissediyor belki de bazı seyleri duyuyor ve bunlar psikolojisini daha kotu etkiliyor. ayrı ayrı evlerde çocugunuzu severek buyutmeye devam edebilirsiniz. elbet boşanmak zordur ama yaptıklarınızın sonucuna da katlanmalısınız. yoksa yapmamalısınız. e eşiniz kabul ediyordur bu durumu ne diyeyim, banane.
Soran+1 yıl@perla23 yok siz anlamadınız ben evli değilim bekarım evli olan o. Tam olarak düşündüğümü söylediniz işte biriyle ayrılmak kimseyi ihmal edecegin anlamına gelmez işte. Ama ona göre öyle degil. Yorum yapan beyefendi de ayni şeyleri düşünüyor yasamadan anlayamassiniz diyor. Her halukarda yanlış bisey tabi bunu hicbirsey değiştiremez.
- +1 yıl
herkes işine ne gelirse öyle söylüyor. bende zaten beyfendıye dedım. sen ona bakma. zaten seni sevseydi seni bu duruma düşürmezdi. ya hiç başlamazdı ya da eşinden ayrılır size bir şans tanırdı ki boşanmayı da senı bu durumlara dusurmeden once yapardı. ayrılıp önune bakmalısın. insan zaten bunu hayat arkadaşına yapmaz. hayat arkadaşına bunu yapan da sana neler neler yapar. yani önüne bak. adamı bırak
+1 yılKendimi başka bir yerden aşağıya atardım..
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yapabilsem her türlü saçmalığı yapmaya cesaret bulmuşken bunu yapamıyorum. Çok acı bir durum sadece arkamda bıraktıklarımı düşünürüm yoksa benim canımın kıymeti yok. Olsa zaten bunları yapmazdım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiniz de evli miydiniz sonu yoktu ne bekliyorsun😡
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben bekarım hiçte evlenmedim. Biliyorum sonu yoktu ama belki dedim bi ümit bizden olur dedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir insan bir insanı severse onun için her şeyi yapacağını zannediyorsun ama o iş öyle değil..
00 Yorumla
+1 yılYazık ediyorsun kendine. Çevrende o kadar yaşıtın varken neden evli çocuklu bir adam? sana tavsiyem uzak dur kendine yazik ettme.
00 Yorumla
+1 yılIyi ya da kötü bir şeyler yaşamışsınız. Şimdi artık yeni bir şeylere bkin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda aklımda bir sorun olduğunu düşünürüm
14 Yorumla
Soran+1 yılBende sorun zaten nasıl en başında kabul ettiysem
- +1 yıl
Bakın siz evlisiniz o eşe yazık değil mi aldatma oluyor empati kurun aynı şeyi eşiniz yapsa hoşunuza gider miydi?
Soran+1 yılBen evli değilim adam evli ben bekarım. Ya ben yaptığımızın yanlışlığının en başından beri garkindayim hep ben ayrildik zaten ama onsuz yapamadım tekrar baristim
- +1 yıl
Allah affetsin
Ne sevmesi kızım takiliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBuna inanmak istemiyorum ya. İnsan sevmediği birini tüm sorunlarını sıkıntılarını mutluluklarını hayatına dair herseyin paylaşır mi ki. Bir sürü soru var kafamda.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sende inandın mı ona evli adama
16 Yorumla
Soran+1 yılSevgisine inandım ya ne biliyim hala daha inanıyorum ama sevseydi yolunu da bulurdu diyorum kafamda binbir türlü soru
Soran+1 yılYa ayrıldık zaten ama her gün görüyorum ara ara iş yerinde şoför
Soran+1 yılZaten şu an iyi durumda değilim ki sevgiymis aşkmış hepsini geçtim en büyük travmami kendi elimle yarattım. Yarın öbür gün ben biriyle tekrar birlikte oleugumda ilk kimle yaşadıysam bu duyguları aklıma o gelecek o böyle yapıyordu bana böyle dokunuyordu beni böyle mutlu ediyordu. Daha önce de sevgilim oldu ben ilk kez bu adama bedenimi açtım niye allah cezamı versin sevdim diye iyi boo ettim hepsi benim suçum ben en başında peşimde koşarken izin vermeyecektim
Amaç seks aşıklığı mı
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bunu ona sormak lazım ama cinsel bir birleşme yaşamadı. Sadece sevistik.
Soran+1 yılYa insanın sevdiğiyle yapması kötü olabilir mo benim derdim sevismek değil ki derdim sevmek sevilmek sevişmek bunlardan sonra oluşuyor zaten
+1 yılsevmek ve sevgi herşeyin üstündedir
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama bu sadece tutku
00 YorumlaBoşanırım. Aynı anda yürütmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkımı kalbime gomerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeden yaşında adam saçmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey imkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNorospu escort seni ucuz mal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSana doymuş çocuk mazeret
10 Yorumla ya sacmalama karma seni bulursam görürsün
00 YorumlaZor bir durum biliyorum bunu
00 YorumlaOna da cakarim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim ama farkli dusuncelerim var
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvliligi bitirmez kimse cocuk varken ozellikle ama cok mutsuzlarsa ancak oyle ayrilabilirler
Soran+1 yılMutsuzlar ben duygularımın tek taraflı olduğunu 5 sene önce çark ettim ve o zaman odaları ayırdık. Söyle soyliyim bir patates yüzünden tartışma konumuna bile geliyorlardi buna şahidim çünkü. Şöyle birsey var madem çocuğunu düşünüyordun niye benim peşimden koştun niye bana karar aldık dedin en başından bana desene bende yoluma baksam bu kadar üzülmesem
Cevap sahibi+1 yılSana ayip etmis cok yanlis yapmis ama maalesef boyle durumlar yasaniyor kararli kararsizliklar cok oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evli ise bosanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenle birkikte olmuyor mu
00 Yorumla
+1 yıluyy iğrenç
10 YorumlaBoşan
00 Yorumla
+1 yılOlabilir normal
00 YorumlaPara herşeydir
00 Yorumla
+1 yılhiç bişi yapmam