Evlisiniz ama başka birine aşıksınız, ne yapardınız?

24 genç kızım 46 yaşında bir adam aşık oldum durumundan haberdar olduğum halde. Ama her allahin günü içim içimi kemirdi. Çok ayrıldım barıştım ama en son bana çocuğunun sorunları olduğunu söylemesine net olarak ayrıldım. Onun bosanma durumlarını her türlü meselesini konuşmuştuk bana karar aldık demişti ama ertelendi çocuktan dolayı ve ben bunu daha yeni öğrendim. Aileyse konu sevdiği insan da kişinin ailesidir. Benim için çok ağladı daha önceki dönemde beni sevdiğine ben eminim belki öyle de değildir tabi belli olmaz. Ne olursa olsun siz olsanız sevdiğiniz için evliliginizi bitirirmisiniz çocuktan dolayı yoksa iliskinizi bititirmisiniz. Benimki hem evliliğini bitirmwdi hem beni yanında tutmak adına vaatler verdi. Çok kötü bir durum olmaması gereken bir durum yanlış bir durum evet allah kahretsin ama çok seviyorum yasi basi saci sakalı ne olursa olsun onu çok özledim iş dolayısıyla her gun beraberiz. Yine de yakinmadyken dokunamamak çok kötü. Gerçekten sevseydi benimle olmaz mıydı ne olursa olsun yoksa çocuk olunca farklı mi
Evlisiniz ama başka birine aşıksınız, ne yapardınız?