Beşer şaşar insanoğlu, İnsan herhangi bir zamanda herhangi bir insana aşık olabilir. hani olmaz ama diyelim ki oldu evliyken başka birine aşık oldunuz nasıl hareket edersiniz?
Öyle olmaz asla Allah korusun tövbe ölürüm yok kalırım. demesin kimse aşka sevgiye ilgiye sitrese o pisgolojiye girmeyen insan burada olmaz. ciddi Mert olmak gerekir se kimsenin alnının catinta ben evliyim yazmiyor oduyguyu birkere o insana salgiladinissa Yok evliymis. bir anda unutamaz. unutursa zaten aşk değil arkniyetli fikri başkaymis denir. Eğer evli birine aşık olunursa aradığım insan karekteri bu derseniz emin olunku o şahıs sizden daha tehlikelidir. mümkün olunduğu kadar uzak durun yapabildiğiniz kadar uzak. haram tatlı derler tatmadik ama. kimsede koklamadim demesin.
Yaptığım yanlıştan dönmeye çalışırdım. Baktım ki dönemiyorum, eşimden ayrılırdım ve kendi yolumu çizerdim. İhanet etmek gibi karaktersizce bir şeyi asla yapmazdım.
Erkekler çok kişi sevmeye ve kısa kısa sevmeye meyillidir kadınlar ise tek kişi sevmeye ve sonuna kadar sevmeye meyillidir. Evlilik de doğal bir şey değildir. İki insan arasında çoğu zaman animal birlikteliği sürekli hale getirmek için akid yapılır ama bunun böyle sürmeyeceği evlendikten sonra ortaya çıkar. Dolayısıyla eğer insanlar doğal olmayan bir şekilde evleniyorlar ve sırf animal duyguları yüzünden ayrılıyorlarsa ahlaksızlık baş gösterir zira sözünden dönmüştür en baştan evlilik tuzağına düşmemesi gerekirdi şimdi bir ahlaksız oldu. Bu konular derin konular saygılar.
şimdi ben evlendiğimde tüm Bayanları mezara gömmüşturum onun için bana trilyon verseler aldatmam .. başkasına aşık olmak ne ya bir insanın karakteri olmalı arz namus olan bir insan hikaye bu işler.. .. herşey sadakattir vefadır saygıdır evlilik budur
Kocama döner derim ki; "Herif, nasıl oldu bilmirem ama ben başkasına vurulmuşam, boşa beni" derim.🤣 Şaka bir yana evliysem o kadar samimi olmam karşı cinsle..
Varsayalım ki oldu. Bunu kimseye söylemem o kişiye dahi belli etmem. Ben evliyim bir yuvam var. O güne kadar ne zorluklarla gelmisimdir Allah bilir. Koskoca düzeni yıkıp aşik oldum denmez. Denmemeli. Diyenler var tabi orası ayrı da. Tabi Allah korusun yine 🙏
Eğer ki çocuk varsa aşkımı kalbime gomerdim çocuk yoksa denerdim evliliğimi sürdürmeye önemli olan aşık olduğum kişi nasıl biri serseri ruhlu birisi için yuva bozmanın anlamı da olmaz.
Ben zaten aşka sevgiye inanmayan biriyim. Evli olsam bu olayın başıma gelmesi %0 ben saygıdan yanayım zaten insan saygı sı varsa yapmaz. Oldu ki beşer şaşar şeytana uyarsam yapacak tek şey mutlu edip göndermek (emma hizmeti )
Başkasına aşık olma seviyesine geldiysem o evlilik zaten çoktan bitmiştir. Demekki bunu istedim tasarladım buna ortam hazırladım. aşkın bilinçsiz gerçekleşen bir duygu olduğuna inanmıyorum.
Sadece görüntüye bakıp başkasına aşık olmam. Onu tanıyıp bilip bir çok özelliğini keşfetmiş olmam lazım. Bu noktaya geldiyse de kocamla ilişkim bitmiştir zaten. Boşanırım.
Aşık olmak kişinin elinde olan bişey değil. Sorsan herkesçe ayıp, kimse asla yapmaz ama olabilir. Oluyor da böyle şeyler. Büyük konuşanlar umarım söyledikleri kadar mükemmel insan kalabilirler.
Olmaz diye bsy yok çok aşık olan var kimi gizli yaşıyor kimi içinde yaşıyor eger birine aşık olursam gizli yaşayıp eşimi aldatacağıma boşanır özgürce yaşarım
Allah böyle birşey yaşatmasın.. öyle bir durum olacağını sanmıyorum ki zaten evleneceğim kişiye aşığımdir.. hadi beşeriz şaşarız farzedelimki oldum kalbime gömmekten başka hiçbir şey yapamam...
Ask sadece tektir 2. Kisiye asik olduysaniz 1. Kisiye olmamissiniz demektir yani 2. Yi secebilirsiniz ama 1. Ye yaptiginiz bu buyuk ihanet hayatta kocaman bir kazik olarak karsiniza cikar.
Evliyken başkasına aşık olmam, çünkü bu vefasızlıktır. Karımı sevmiyorsam bile, ona bir vefa borcum var. Ve yapabileceğim en güzel şey, her türlü sadık kalmaktır.
En İyi Cevaplar