1 aylık rüya gibi bir ilişkinin bitmesi??

hiç başınıza geldimi bilgmiyorum ama yeni tanıyıp 1 ayda rüya gibi heyecan, eğlence dolu bir aşk yaşarken ve "gelecekte bu kişi olur" düşüncesini sindirmeye başlamışken, sevgliniz , "daha askerliğin var yarın öbürgün uzak kalırsak çok özlerim dayanamam, daha fazla bağlanmadan bitsin bu ilişki" dese ve el ele dudak dudağa cidden aşık bir şekilde gezerken ayrılmak zorunda kalsanız.. ne hissedersiniz? ne yaparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
çok seviyorum, sen elımı tutunca dizlerim titriyor, her sabah gözlerimi senin için açıyorum diyip bu sevgiyi hissettiren biri, "austosta askere gideceksin 3 ay tanıdıgım bırını 5 ay bekledıkten sonra ne olacagını kestırememek zor. bu 3 ayda sana daha fazla baglanıp sen yokken acı cekmek istemiyorum her sey yenıyken, daha fazla alışmamışken bitmesi gerekiyo" dedi ve 15 dk lık telefon görüşmesiyle rüya gibi bir ayı bitirdi! gercekten haklımı yoksa abartıyormu bilemiyorum! hikaye kısaca bu!
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar selam, hıkaye sadece askerlık değil! altından eskı sevgılım takıp etmesın dıye gızledığım tweetlerim, 6 aydır benı aramasın dıye yalvardıgım halde haala arayan eskı sevgılım ve evliliğe yonelık söz veremeyişim çıktı!.. tweetlerin gızlenmesı, kızın araması ya da soz veremememın tamamen farklı yorumlanması sonucu bıtmış!.. gel burdan yak :)
1 aylık rüya gibi bir ilişkinin bitmesi??