Çocukken okulda parmaklarım koptu şimdi estetikle düzeltilebilirmi yardım edin ?

Çocukken oklda yuzuk ve orta parmagım yumurtalıklardan koptu...

Allahtan kemklere bsey olmamış.O an babamın kızması korkuttu ve koptukgunu dıyemedım, ilceye gittiğimizde doktor parcalar dıyınce anlaşıldı durum...Hacettepeye gittik parcalar arkamdan geldi, ancak köyluler parcaları canlı kalmaları ıcın suya koymus.Ama böyle yaparak öldürmüşler parçaları, doktor oyle demişti...Yınede doktor dikti o parmakları, ama pek ilgilenmiyordu doktor bızımle, e köyluyuz yol bılmeyız etmeyız koca hastanede doktor arıyorz...Neyse baska bır doktor acıdı da halımıze doktoru bulduk meger baska bır bınada deney yapıyormus azarladı bızı ılgılenmedı...Parmaklarım kahverengı hal almış kötu renkte su akıyordu...

Babam baska bır doktora getirdi oda parçalar tutmamış dıyerek söktü aldı parmaklarımı, ama orta parmagı sökerken cok canım acımıstı...O parmaklarn ıcınde kucuk tırnaklar gelmeye baslamıs, zamanla buyuduler ama kambur bır tırnak oldu ve az da kısalk var yanı yumurtalıklar yok...

Şimdi yaşım 30, gecen gun univers,ite hastanesine gittim plastk cerrahla görstm sordum bu parmaklar estetkle düzelirmi dıye...

Olmaz bunlar dedi bana. Bend ekızdım teknoloji ilerledi artk, ve kolu olmayana kol yapılıyor.Adamın kolunu karnına sokup orada buyutmusler,bunlar olurken benm parmaklarm nasl olmaz dedm...

ozaman haftaya gel bıde hocalarla görüş dedi...

Toplum içinde sürekli parmaklarımı gızlıyorum.Kadın olarak ellerime oje surmek bıle gelmıyor ıcımden...Moralm bozuluyor psikolojk olrk cok etkılenıyorum...Bilgisi olan cevap versin allah rızası ıcın allah askına benm parmaklarım düzelebilirmi? Eski ahline dönebilirmi?
Çocukken okulda parmaklarım koptu şimdi estetikle düzeltilebilirmi yardım edin ?