çocukluğumdan beri ellerim çok çirkin ama artık ellerim güzel olsun istiyorum nasıl yapcam hep tombik ve çirkin tırnaklarım var saçma sapan büyüyorlar manikür pedikürdende anlamam önereceğiniz ürün ya da video vs var mı

çocukluğumdan beri ellerim çok çirkin ama artık ellerim güzel olsun istiyorum nasıl yapcam hep tombik ve çirkin tırnaklarım var saçma sapan büyüyorlar manikür pedikürdende anlamam önereceğiniz ürün ya da video vs var mı

Parmak egzersizleri var. Deneyebilirsin canım
parmak egzersizleri pini
Cevap
14Cevap
Bence krem sürün
Tezeğin için sok 1 saat beklet hergün rutin olarak yaparsan elin barbi bebek eli gibi oluyor güzellik uzmanı olarak söylüyorum
Şakacı seni
Cidden şaka yapmıyorum kwndi elimede yapıyorum hergün taze taze
Ellerin çok güzel bu arada daha kadınsı durmasını istiyorsan ve kendim halledemem diyorsan maniküre gidebilirsin
bence elin ve tırnakların güzel.. istersen anlayan birine törpülettirip oje sürdürebilirsin..
Her gün bakım kremi sür tırnaklarına da bakım yap zaten güzel ki elin niye dert ettin
Ellerin çok güzel 1 oje sürsen herkes feci beğenir.
Güzel zaten ne gerek bar başka şeylere sadelik her zaman en iyisi
Bence elleriniz gayet güzel, yerinizde olsam bu konuyu pek dert etmezdim.
Saygılar.
Ellerin çirkin değil
Fakat geniş mi biraz
Hoş kürek gibi elleri olan kızlar var
her b*ku takıntılık haline getirmeyin ellerin güzel bir oje sür tamamdır
Kötü değiller ama estetik dursun istiyorsan düzenli manikür yaptırabilir tırnaklarını uzun kullanabilir başka bir seçenek olarak protez yaptırabilirsin.
El ve tırnak bakımı yapacaksın bebiş
Boyun kısa kg da idealin bi tık üstü diyor eller 😅
ellerin hiç tombik değil bu arda biraz uzatırsın badem sekli verirsin mis gibi olur
şimdi de gayet güzel
Ben olsam elimi ya da tirnagimi değil düşüncemi nasıl değiştiririm diye sorardım 😁
Zaten güzelmiş tırnakların
Ne güzel el işte
Daha ne olsun istiyorsun?
Parmak inceltme egzersizlerine bakabilirsin
niye tatlı tombiş bir elin var
Gayet güzel bence takılma
Sen daha el görmemişsin şükret 😂
Elinde çirkin olan ne var çözemedim ben
Ellerin olduğuna şükret
Çok güzel zaten
Hayııır kız eli gibi değil erkek eli gbi tırnaklarım falan badem olsun istiyorum ama tombik
Tenin çok güzel
Gayet güzel
Yahu zaten güzeller
oje sür manikür yap
Tırnaklarını keserek
Çirkin değil
Gayet güzel. Tek taş li daha güzel durur
manikür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?