şimdi kısaca olayı anlatayım benim hoşlandığım biri var ama bunu hiç belli etmedim ona bir gün bu kişi arkadaşlarıyla konuşurken benim için hoş bir kız demiş bunu bana o ortamdan bir arkadaşım söyledi ve o kişi bana sık sık bakıyor yani sık sık göz göze geliyoruz ve hem benim olduğum yerde olma çabasında ama hiçbir şekilde adım atmıyor sizce bu öylesine bir şey mi pek sanmıyorum aslında öylesine bir şey olduğunu ama neden hala tanışmıyor benimle anlamıyorum sizce neden? yani utanıyor desem reddedilme korkusu var desem yalan olur çünkü reddedilmeyeceğinin farkında yani ben zaten hoşlandığımı fazlasıyla belli ediyorum
Cevabın nedir?
Onun içindeki endişeler olabilir belki bir başka bağı vardır ona engel olan onu frenleyen belki bir kötü ayrılık yaşamıştır etkisi geçmemiş belki maddi durumu belki kendine güvenini yitirmesine sebep olan kötü bir tanışma anısı bilinmez
Eğer gözlerine bakınca ilk o gözlerini kaçırıyor ve deyim yerindeyse eli ayağına dolaşıyorsa sana kesinlikle aşık ve sen bir adım at
yok dik dik bakıp sen gözlerini kaçırıncaya kadar bakıyor ve tebessümle devam ediyor ise herşeye hazır ol...22 Yorumla
Soran+1 yılgözlerini kaçırıyor hep hem de kısa kısa bakıyor ama bir adım atmıyor yani bir de hep benim olduğum yerden geçiyor sürekli
- 7 ay
Bana özelden donus yapar mısınız
En İyi Cevaplar
o adam sana aşık ve sende hoşlandınsa sen bir adım at ve yaklaş bişeyler sor mesela çünkü o seven erkeğin ,sebebi ne olduğu önemli değil ama sana açılamayan erkeğin en doğal tavırları
215 Yorumla
Soran+1 yılseven erkek kolay kolay açılamaz mı yani ?
Soran+1 yılaşık gibi durmuyor ama bakışları falan ne bileyim kısa kısa ve hep gözlerini kaçırıyor o kadar fazla bir şey hissettiğini sanmıyorum ben farkında olmayabilir miyim yani bunu oda pek belli etmiyor olabilir mi
Soran+1 yılgöz kaçırıyorsa yani, çoook teşekkür ederim gerçekten peki ya gözlerini hiç çekmeden bakarsa cevap verdikten sonra ben teşekkür ettiğim sırada mesela o zaman ne anlam çıkarabiliriz
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yıldediğinizi bugün yaptım bizim dersimize giren bir kaç hoca aynı o hocalardan birinin sabahtan onlara dersi vardı bize dersi olduğu gelmedi ben de onu gördüm (hoşlandığım kişiyi yani) bir şey sorabilir miyim falan dedim tabi dedi işte şu şu hocayla dersimiz var sabahtan size de vardı sanırım girdi mi dersinize geldi mi gibisinden bir şey dedim ben soruyu sorduktan hemen sonra gözlerini başka yere çevirdi sonra cevap vermeye başlarken bana çevirdi sonra gözlerini bir keç şey daha dedi hani +
Soran+1 yılemin olmak için işte şu şu hocayı diyorsun değil mi diye (cevap verdi yazdığım kısımda bunu dedi pardon) sonra ben evet o hoca falan deyince cevap vermeye başladı işte 'valla bizim dersimize girdi ama sonrasında gitmiş olabilir' dedi ve gözlerini sürekli iki defa kaçırdı bunu söylerken ama çok rahattı yani bir ilgisi var diyemezdim o an ama ondan sonra karşılaştık bir kaç kere hep baktı ama cidden çok sakindi sizce bundan ne çıkarabilirim düşünceleriniz neler rahatsız ettiysem kusura bakmayın +
Soran+1 yılama çok kafaya takıyorum o an göz kaçırma falan oldu 3 kere falan ama sakindi normal davrandı
- +1 yıl
kalbinin sesini duyamazsın ve heyacanını her insan çok belirgin etmez çok uç durumlar hariç mesela piyangodan para çıkması ya da çok sevdiği bir yakınını kaybetmesi gibi uç durumlar hariç...
bundan sonra sana baktığı zamanlarda göz göze gelmeye ve hafif bir tebessümle selam vermeyi deneyin sonrasını ondan bekleyin seviyorsa oda bir adım atar
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim ama bir şey daha sormak istiyorum kesin bir cevap veremezsiniz tabi ama sizce hangi ihtimal daha yakın yani dediğiniz gibi oldu gözlerini kaçırdı ama heyecanlı gibi değildi çok karşılaşıyoruz bir de. sorum şu şimdi hoşlanıyor ihtimali mi daha ağır basıyor yoksa normal bir şey mi bu yani hissettiği bir şey yok mu sizce
Soran+1 yılson sorum gerçekten :) bakışlarını sertleştirir tepkisini ortaya koyardı derken hani istemiyorum boşuna uğraşma gibisinden mi
bazen belli etmekte yetmez karsi taraf bunu anlamaya bilir cunku ama surekli bakiyosa yakinda teklif eder zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılama baya zaman geçti yaklaşık 2 ay falan
- +1 yıl
Sonunda sevgili oldunuz mu cunku ayni olay benim basimda da var 😊
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılÇocukla tanışmıyorsanız çocuk vereceğin tepkiyi tahmin edemiyor o yüzden adım atmıyordur. O yüzden tek bakmak yetmiyor başka birşeyler daha yapmalısın.
142 Yorumla
Soran+1 yılben fazlasıyla belli ettim ama
- +1 yıl
Bu konularda çok tecrübeli değilse birde çekingense sadece bakmak yeterli olmuyor işte. Bende bana bir kız sürekli baktı diye gidip konuşmam. Madem hoşlanıyorsun biraz tepki ver gül, göz at vs. vs. ufak bir adım belki erkeği daha fazla cesaretlendirebilir.
Soran+1 yılçok yakışıklı yani çok sevgilisi olmuştur tecrübelidir bence bayadır yalnız ama o sürede işte hep bakıştık falan. gülmek ve bakmak dışında ne yapabilirim peki yani yolda birden karşısına mı çıkayım tesadüf gibi ne yapabilirim dikkatini çekmek için
- +1 yıl
Ne bileyim şuan aklıma birşey gelmiyor. Ama en ufak adımın ona karşı cesaretlendirecektir. Sen niye bakarken gülmeyi istemiyorsun anlamadım. Ufak bir tebessüm sonuçta :)
Soran+1 yılmesela şöyle yaptım bir kaç kez arkadaşlarla konuşurken gülüyorum mesela o geçiyor diyelim o gülümsemeyle ona da bakıyorum o bunu farkında ama yani ona özel gülümsemediğimin farkında ama gülümseyerek bakıyorum sonuçta bu sayılmaz mı :)
- +1 yıl
:D Ona özel olarak gülümse :) Senin için özel olduğunu biraz daha hissettir. Yani ilk gördüğünde ona bakarak ufak bir gülümsemen onu görünce mutlu olduğunu gösterecektir. Oda adım atmayı daha fazla düşünecektir :)
Soran+1 yılteşekkür ederim, iyi taktik :)
- +1 yıl
Rica ederim umarım işler istediğin gibi gider :) Geçen sene böyle bir olay geçti başımdan kız bakmanın ötesine geçmediği için aramızda birşey olmadı. Olay genelde kızın vereceği ufak tepkilerde bitiyor :)
Soran+1 yılteşekkür ederim, son olarak burcun ne senin?
- +1 yıl
Oğlak :)
Soran+1 yıl1-utangaç mısın
2- reddedilme korkun var mı
bu ikisine cevap ver son gerçekten :)
Soran+1 yıltabi ki reddedilme korkun vardır ama ne derecede aşırı falan mı çok mu yoksa normal bir derecede mi
- +1 yıl
Utangacımdır maalesef :) eğer gerçekten seviyorsam tabi ki reddedilme korkum çok olur :) çocukta mı oğlak burcu :)
Soran+1 yılbilmiyorum ki onun burcunu :) aşağıda biri ben çekinirim falan dedi burcunu sordum oğlak dedi sen de öyle deyince acaba onunda burcu oğlak mı dedim :) ama öğrenme şansım da pek yok çok zor yani iyi bir fikir olmalı kimse anlamadan öğrenmem lazım
- +1 yıl
nerelerde karşılaşıyorsunuz söylersen belki yardımcı olabilirim
Soran+1 yılokul
- +1 yıl
okul ile alakalı aklıma bişey gelmedi :) ama facebook hesabı falan varsa ortak arkadaşında varsa kısa süreliğine şifre isteyip bakabilirsin gerçi buda çok sıradan oldu ama aklıma şuan başka bişey gelmedi şimdilik :)
Soran+1 yılaz aramadım faceden ama yok ben bulacağım ama bir şekilde :) oğlak olsa bari en azından çekindi gelemedi diye düşünür kendimi de rahatlatırım :D
- +1 yıl
:D Kendini teselli etme yöntemin de iyiymiş :D Bir gelişme olursa yazarsın buraya :)
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yılgelişme yok yani bir adım atmadı ama eminim artık hoşlandığından yalnız bir sorun var ben arık istemiyorum yardımcı olabilir misin?
Soran+1 yıltamam o sorunu hallettim yani yardımcı olabilir misin dediğim şeyi :) bu arada gelişme olursa yazarsın buraya dediğin için yazdım rahatsız ettiysem özür dilerim :)
- +1 yıl
Yok ne rahatsızlık olacak ki sonuçta ben söyledim sana bir gelişme olursa yaz diye :)
- +1 yıl
Birşeyi anlamadım. "Ben arık istemiyorum yardımcı olabilir misin?" demişsin sonra da hallettim demişsin. O cümlede ben artık istemiyorum mu demek istedin yoksa ben mi yanlış anladım eğer benim anladığım gibiyse nasıl hallettin merak ettim yanlış anladıysam kusura bakma :D
Soran+1 yılyok aslında yanlış anlamadın ama rahatsız etmemek adına öyle söyledim sadece sen kaşındın o zaman sorun şu :D ben artık istemiyorum ama onun ilgisinden eminim birisi söyledi konuşurlarken duymuş hoşlanıyorum demiş her an konuşmak için gelebilir şimdi ben hem baktım hem de istemiyorum diyeceğim bu biraz şöyle oluyor onun açısından kıza bak hem bakıyor seviyor gibi davranıyor hem de istemiyorum diyor karaktersiz midir nedir der kesin herkes böyle düşünür yani değil mi +
Soran+1 yıleğer konuşmaya gelirse ben nasıl anlatabilirim bu durumu ama kesinlikle önceden hoşlanıyordum artık istemiyorum diyemem sence ne diyebilirim onu kırmadan hem de benim hakkımda kötü bir şey düşünmesini engelleyerek nasıl bir cevap verebilirim? sen de meraklı çıktın farketmedim sanma :D
- +1 yıl
Sen çocuktan hoşlanıyordun niye şimdi istemiyorsun ? :) Çocuk yanına gelirse nasıl cevap veririm kısmı için şimdilik aklıma bir cevap gelmedi :) ama madem istemiyorsun çocuğu ilgiyi kesersen çocukta belki konuşmaya gelmez.
Soran+1 yılgelecekmiş ama yani ilgiyi kesmeme fırsat yok gibi hala hoşlanıyorum ama onunla çıkacak kadar değil önüne gelenle çıkan birisi değilim o yüzden istemiyorum
- +1 yıl
Anladım. Aslında birkaç bişey daha sorardım ama bende seni rahatsız etmiyim yoksa daha da meraklı biri gibi gözükücem :D
Soran+1 yılsor ama böyle deyip sormazsan ben merak ediyorum sonra :)
- +1 yıl
Anlamadığım kısımlar şunlar sorguluyormuş gibi yanlışta anlaşılmak istemiyorum :) Sen çocuktan hoşlanıyorsun, senle konuşmasını istiyorsun onun konuşacağını öğrenince çocuk ile çıkmak istemediğini ama hala hoşlandığını söylüyorsun bunu anlayamadım yani :)
Soran+1 yıl:) şöyle şimdi ben biraz nasıl desem birinden hoşlanıyorum diyelim o kişininde benden hoşlandığına emin olunca istemiyorum artık elde etmiş gibi oluyorum o kişi artık benim için zor biriymiş gibi olmuyor biraz tuhaf bir durum farkındayım ama nedense böyle oluyor bende
- +1 yıl
Kötü bir özellik bu tür konularda maymun iştahlı olmak umarım bu özelliğini düzeltirsin :)
Soran+1 yılsadece bu kısımda böyleyim ama yani 2 kişiyle çıktım şimdiye kadar
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılniye güldün ki :) her teklif edenle çıksamıydım daha ne işte ne güzel yapmışım :)
- +1 yıl
Yok yahu o anlamda gülmedim :) Ne kadar az olursa o kadar iyi :D
Soran+1 yıl10 gün geçmiş ama yazayım dedim :) iş tamamdır :)
- +1 yıl
Ne şekilde sonuçlandı ? Çocuk konuştu olmayacağını mı anladı :D yoksa karar değiştirdin çıkıyor musunuz :D
Soran+1 yılkonuşuyoruz şuan o konuşmak istedi yani adım atan o oldu :) tanıdıkça karar vereceğim bir anda evet ya da hayır demek istemiyorum pişman olmamak için
- +1 yıl
Senin için hayırlısı neyse o olsun :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yıl:) Her erkeklerden beklemeyin ilk hamleyi. Git konuş niyetini anlat. Seni yemez merak etme. Bakışmak konusuna gelince her erkek bakar. Niyetini gidip konuşmadan anlayamazsın. Git konuş. Hadi göreyim seni :)
212 Yorumla
Soran+1 yılolmaz ya ben gidemem utandığımdan değil de hani çok istekli gibi durmak istemem sizce bakışları sıradan mı yani tabi her bakışın anlamı vardır ama onun bakışları çok uzun zamandır böyle yani yaklaşık 2 aydır bakışıyoruz ama onda hala tık yok yani :)
- +1 yıl
Sende tık yok onda tık yok anca bakarsınız o zaman :) Bunun isteklilikle alakası yok. Aşın kendinizi...
Soran+1 yılyarın tıklatıyorum o zaman :)
- +1 yıl
Aferin sana bak gördün mü :) Ne kadar kolaymış. Hep derim ben tek taraflı cesaret aptallara ucuz kahramanlıklar yaptırır. Çift taraflı cesaret ise aptalların kavrayamayacağı hayalleri gerçekleştirir. Sanırım en iyi cevap olarak seçiliyorum :)
Soran+1 yılbir şey soracağım o söz size mi ait ?
- +1 yıl
evet bana ait...
Soran+1 yılsana inanıyorum o yüzden sadece + :)
- +1 yıl
:) Yıllardır okurum iki tane kitap yazdım o kadar da olsun ama değil mi :)
Soran+1 yılkitaplarının adı ne valla alacağım kalın değillerse :) kalınsa almam ama okuyamam o kadar :)
- +1 yıl
Henüz yayına vermedim. Şiir kitabım şuan görüşme aşamasında yayın evi beğendi görüşelim bakalım yayına verilirse inşallah Acizane Bir Şiirdi Hayatım adlı kitabım piyasaya sürülecek o zaman alırsın :)
Soran+1 yılşiir okumaktan nefret ederim ama alacağım valla
- +1 yıl
İnşallah :)
+1 yılbelki heyecanda o çocuk hoşlandığını anlamıyordur. o yüzden daha açık olarak belli edebilirsen daha iyi olur. çünkü bazı insanlarda reddedilme korkusu çok fena oluyor. örnek ben :) ondan dolayı biliyorum ki kız bana göz kırpmadan ben gidip onunla konuşmam :)
08 Yorumla
Soran+1 yılgöz mü kırpayım yani :) mecazi anlamda dedin sanırım :) burcun ne senin ?
- +1 yıl
oğlak, ben olsaydım karşındaki göz kırpmadan konuşmazdım seninle yani :)
Soran+1 yılbir dakika ciddi ciddi göz kırpmaktan mı bahsediyorsun kim bilir ne düşünür bunu yapsam :D
- +1 yıl
ona öyle yap demiyorum, normalden biraz daha fazla kendini belli et diyorum, göz kırpma olayı bana has :):):)
Soran+1 yıl:D tamam da nasıl belli edeyim ki tanımıyorum onu konuşma şansım olsa konuşmalarla belli ederim ama bir fikrin var mı
- +1 yıl
ortak arkadaşın yok mu onlardan yardım alsan :)
Soran+1 yılvar ama güvenebileceğim kişiler değil
- +1 yıl
hmm aynı ortamda olsak direk ben gidip ikinizin arasını yapardım ama kısmet artık .)
yanındakilerden utanıyodur. bir gün yalnız takıl bakalım yanına gelcek mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin ya doğru ben o panikle zaten hiç yalnız kalamıyorum :) teşekkür ederim ya bu bile aklıma gelmedi o an beyin resetleniyor da benim :)
Soran+1 yılbiz sürü halinde de değiliz ama en fazla 3 kişi yani ama ne bileyim yine de çağırmaz mısınız hani bir dakika konuşabilir miyiz gibisinden?
Soran+1 yılbazen erkeklerde oluyor ama çok sık değil şey sormuştum hani diyelim 3 kız sen birinden hoşlanıyorsun demez misin gidip bir dakika konuşabilir miyiz falan diye bundan da mı çekinirsiniz?
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. utanıyordur. sen ne kadar belli etsende anlamayabilir.
00 Yorumlavardır da kendini kolay lokma gibi gösterme.
16 Yorumla
Soran+1 yılbundan kastın gidip sen konuşma onu bekle falan mı bir kaç kişi git sen konuş dedi de
Soran+1 yılkimseyle gidip konuşmadım konuşamam da heralde dalga geçmez eminim ama onda da bir hareket yok işte, neyse teşekkür ederim
Soran+1 yılşu son yorumundan sonra emin falan değilim artık :) teşekkür ederim :)
Kaç gündür bakışma sorusu yoktu.. Titreme geliyordu ohhh okudum rahatladım..
14 Yorumla
Soran+1 yıl:DD fikrin yok mu bir de cevap ver bence fikirler birikmiştir sen de :)
Soran+1 yıloldu diyemem öyle dersem istemiyorum ya bakma rahatsız oluyorum gibi olur :) dalga geçme benimle :)
+1 yılbeğenirse bakar :D aslında erkek çirkinede bakar ama neyse nefes alsın yeter :D
111 Yorumla
Soran+1 yılişte bende hangi amaçla baktığını çok merak ediyorum :D
- +1 yıl
bunu kendin biliceksin eğer güzelsen güzel diye bakar çirkin ama fiziğin iyiyse offf bu hatun yer adamı diye bakar tüm vucudun rezaletse şu tipe çay bile demlenmez diye bakar bide elbisen güzelse elbisene bakar :D
Soran+1 yılgüzelim güzel giyiniyorum ama fizikte çok az bir sıkıntı var işte :)
- +1 yıl
o zaman güzelliğine ve elbisene bakmıştır :D
Soran+1 yıl2 aydır her gün mü :)
- +1 yıl
o zaman hasta bu çocuk sana :)
Soran+1 yılciddi ol lütfen :)
- +1 yıl
Cidxiyim bir insan bir insanA 2 ay bos yere bakmaz
Soran+1 yılbak gaza geldim valla yarın bir şeyler yapmam lazım yarın bu iş bitmeli! :DD ciddiyim valla yalan söylüyorsan bile gaza geldim :) sadece ama sadece beğendiği için ya da ben ona baktığım için bakıyor olabilir mi?
- +1 yıl
Bilemem senle iliski yasamak istiyoda olabilir erkegin aklinda bin cesit firildak doner bilemezsin :)
Soran+1 yılşimdi benim yüz falan güzel ama fizikte çok az sıkıntı var dedim ya etrafta bir sürü kız var o kızlarla ilgilenirdi yani amacıbaşka olsa :) neyse yine de teşekkür ederim
+1 yılBiraz daha bekle sende ona hoşlandığını belli et. Yine mi bişe demiyor bir arkadasınla haber gönder
00 Yorumla
+1 yılcocuk kafayi siyirmiss ola bilir !
023 Yorumla
Soran+1 yılgay olmasın bu çocuk :D
- +1 yıl
yokk yaa daha neler belki utaniyordurr senden ! ?!"?
Soran+1 yılşakaydı zaten olmadığına eminim çünkü :D
- +1 yıl
cünkü `!?!? ehh devamini getirseydin bence sen git cocuga sögle utaniyordur o veya emin degildirr seninde onu sevdigine !
Soran+1 yıl...çünkü daha önceki iki sevgilisini falan biliyorum yani gay olsa kızlara yaklaşmazdı değil mi :) aman tanrım yoksa bu çocuk gay ve ben gay değilim izlenimi mi veriyor
- +1 yıl
-.- dandik dandik ne konusuyonn ! cok naz yapiyonn git sögle cocugaa beni bile burda uyuz yapdin, canlida hic tanmin edemiyom ! .D
Soran+1 yıl:D konuşamam ama şey yapsam hiç beklemediği zamanlarda karşısına çıksam hiç beklemediği yerlerde tesadüfmüş gibi
- +1 yıl
yokk bence hayirr yapmaa, cocukla kanka olmaya caliss benim bir fikrim varr daha dogrusu yasadigim varr :)
Soran+1 yılneymiş o ne yaşadın ? :)
- +1 yıl
burda gelen gecen okuyorr biraz tuaff oluyorr bana yaa ! sen arkadaslik yollasan nasil olur yoksa utanirmisin ?!
Soran+1 yılutanmam neden utanayım sadece gerek yok ama merak ettim özet geçsen :) lütfeeenn
- +1 yıl
tabi merak edilecek seyy hem benim yasadiklarimla bayaa cok kisiye yardimci oldum !
Soran+1 yılanlatmayacak mısın ya lütfen
- +1 yıl
anlatcamda ama saadece burda 500 karakter varr yetmiyorr :(
Soran+1 yılbir kaç yorum olarak at :'(((((
- +1 yıl
tamam yaa tuafima gitiyorr milletin icinde anlatmak ! ama neyse ...
ben kendimden degil nasil yardimci ooldum onu anlatcam !
bak simidi bir kiz oglani seviyormus bende dedim git kanka olmaya calis sonra oldular ve 3 ay sonra falan kiz bana dedi ben buna asik oldumu itiraf etmek istiyom , bende dedim oglanla bulusdugunda oglana sögle benle seni herkez gördü evde kalirsam beni alirsin haa diyee sonra iste oglanin cevabini anlatti bana ... karakter bitti :(
Soran+1 yılkimin karakter bitti ?
- +1 yıl
yaaa 500 karakter kaldi yaziyorr yaa yaziyorken sol kösedee oo !
Soran+1 yılsen yeni biriymiş gibi yaz herkes iki kere yazabiliyor 5000 karakter car orada yaz yaz bitmez bekliyorum
- +1 yıl
yaa mesaj atiyorsan att atmiyorssan ben anlatamicam cünkü simdi gitmem gerek pardon :( cicim
Soran+1 yılen azından kimin karakter bitti onu söyleseydin kızın mı hoşlandığı kişinin mi senin mi ? kimin :D
- +1 yıl
aaa delircenmi beni yaaa harbiden seni canli görsem aglardimm yeter artik diyee !
yaaa sen yanlis anladin kiz a ben dedirtim yaa iste senle herkez beni gördü evde kalirsam beni alirsin haaa diyee ve oglandaa bende seni evde kalmadan bile alirim demiss vee sonra bana anlatti bunu vee parka gidin dedim ve gitmislerr orda bu kiz cocuga sarilmis ve demiss bizim arkadaslimiz biterse napcaz diye oglan demiss bitmezz kizda bitmemesi icin ben birsey biliyom demis oglan ne demis kiz demis ben sana asi
Soran+1 yılanlatım teşekkür :D
sen ona söylemesende o senden elektrigi almistir
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ben zaten o elektriği verdim ama ne oldu kısa devre mi yaptı anlamadım neden hala gelmediğini
Soran+1 yılhoşlanıp hoşlanmadığından emin olamıyor olabilir mi ama 2 aydır baya baya bakıyor yani hatta etrafımda oluyor sürekli
utanıyodur ilk adımı senden bekliyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılsen olsan adım atar mıydın peki ?
cocuk senden kısamı?
08 Yorumla
Soran+1 yılhayır baya uzun yani ben 1.69 falanım o 1.87 falan vardır en az 1.84 zaten kısa olsa ben bakmam :)
Soran+1 yılo amaçla sorduğunu anladım ama yani hoşlanmam demiyorum da zaten dikkatimi çekmiyorlar isterse dünyanın en yakışıklısı olsun o gözle bakamıyorum
Soran+1 yılmesela 1.78 se bakmam değil gayet normalsin aslında bence bir erkek en az 1.78 olmalı da kızın boyu kaçtı çok merak ettim :)
Soran+1 yıl1.78 in normal olduğunu diyorsan boyumdan dolayı normal diyorum o kızın yerinde olsam en az 1.85 olması lazımdı :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım