genel olarak 160cm altındaki kızlar reddedilmiş zaten
Sizce 1.60 cm ve altındaki kızlar umutsuz mu?
genel olarak 160cm altındaki kızlar reddedilmiş zaten
Şıkların hiçbiri. Çünkü bunun önemi yok. Seni boyuna bakarak yargılayanları hayatından her zaman uzak tut. Ne insanlar var ayağı yok ya da kesilmek zorunda kalmış. Kimisinin kolu kimisinin bedeni zarar görmüş. Hiç dert edilesi bir şey değil. Şükret ayaktasın. Aşk meşk için böyle komplekslere girmek manasız.
her zaman uzak tutacağım da yanlız mı kalacağım? Ben de diğer kızlar gibi sevilmek, beğenilmek istiyorum. :( bir mekana girdiğimde tanışabilir miyiz denen kız olmak istiyorum. her zaman ilk adımı atan ve erkeklerin ilgi alanına dahil giremediği için karşılık alamayan kız olmak istemiyorum. bu haksızlık bu benim suçum değil :(
birini ilk gördüğünüzde onun kim olduğu hakkında bir fikriniz olur mu?
yapılan bir araştırmaya göre erkekler güzel genleri bulunan güzel kadınları tercih ediyorlarmış. bir nevi doğacak çocuklara yatırım için. :/
Benim boyun 1.85 Sevgilimin 1.50 Umut vericekmi bilmem ama mutluyuz :) , Ben takmam yeterki yüzümüz gülsün ;) , Takma canm sende :)
yaa çok tatlı, umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz :)
Çok mutluyuz :) www.kizlarsoruyor.com/.../q4117641-burada-tanistik-hikayemiz Oku :)
yaa inanmıyorum buradan mı tanıştınız? :D çok mutlu oldum adınıza :)
Arkadaşımın boyu 155 eşi 190. onlar halinden gayet memnun
Başka bir arkadaşım yine 155 lerde onun eşide 185 falan. çocukları olacak bir kaç ay sonra. belki senin denk geldiklerinde boy takıntısı vardı. ama ben boydan kaynaklı olduğu düşünmüyorum red edilmenin.
benim karşılaştıklarımda boy takıntısı aşırı vardı. Bana uzun boylu erkeklerin kısa kızlara bakmayacağını söylemişlerdi ve ben de çok üzülmüştüm. Boy takıntısı olmayan erkeklerin var olduğunu bilmek güzel. umarım bir gün beni ben olduğum için sevebilecek biri ile karşılaşırım.
benim için fark etmez ama türk erkekleri için genel olarak kısa boyluyum zaten. ortalama bir türk erkeği 176 ve benim boyumda bir kız istemez.
genelde 175 civarı da istemediğini söylüyordu o kadar kısa. farkın en fazla 15 cm olmasını istiyorlar. yani maximum 173 boyunda erkek. ama günümüzde kızlar o boyda. :(
kimse için değişme bu senin özelliğin senden bir tane daha yok ya ben anlamıyorum yok şişmansın kısasın saçların şöyle yok ya böyle hepimiz standart 180 mi olmamız gerekiyor bu senin özelliğin kimseye benzemeye çalışma senden bir tane var ve bu yüzden değerlisin
haklısın. ama açıkçası bu boyla kimse bana bakmayacakmış gibi geliyor. sence mutlu olmak içinbir sevgilimin ya da hayat arkadaşımın olması şart mı?
hiç birimiz birbirimize benzemiyoruz ve hepimizin zevkleri farklı mesala ben esmerleri beğeniyorum arkadaşım sarışınları Asla kendini küçük görme bak benim boyum 180 banada çok uzun olduğumu söylüyorlar olsun bu benim özelliğim shakira nın boyu 157 ama çok tatlı bence sakın takıntı yapma dedim ya hepimizin zevkleri farklı o yüzden kendini değiştirme çünkü bu senin özelliğin
herkesin zevki farklı olabilir, ama bazı konularda insanların zevki aynı. mesela, nerdeyse bütün erkekler sağlıklı bir kadın ister. neredeyse bütün kadınlar sağlıklı bir erkek ister. nerdeyse bütün erkekler kadınsı kıvrımlar ister. uzun boy da bunlara dahil, yani ortak zevk.
kısa boylu seven erkek mi? ben hiç görmedim? :(
Cevap
21Cevap
Saçmalıyorsun!
Bir keresinde 145 ya da 1.50 boyunda bir sevgilim olmuştu çok değil 2 sene önceydi. Fiziği güzeldi memeleri biraz iriydi kalçada vardı tam sevdiğim gibiydi. neyse şunu söyleyeceğim benim boyum 1.78 ve onunla sevişirken öyle hoşuma gitti ve o kadar uyumlu olduk ki unutamadım. Boyu sevişmek için harikaydı çok çok uyumlu oldu. Uzun boylu olmakta bir halt yok güven bana.
gerçekten mi? bende öyleyim :D ama yorumlarda genel olarak istenmediğimi düşünmüştüm?
Ciddi misin! :D
Bak dürüstçe söylüyorum o kızla ayrıldıktan sonra hep o boylarda birini istedim ama istemekle aramakla olmuyor tabii :) Yani uyumumuz pozisyonlarımız öyle güzel oldu ki o bile hayret etti. Rahat rahat tatlı tatlı evirip çevirdim yani :)
erkekler neden o zaman kısa boylu kızları bu kadar itici bulduğunu söylüyor? ben bu konudaki yorumlardan hep 170den uzun istediklerini gördüm :D
sana birşey söyleyeyim mi.. uzun boylu isteyenler neyin ne olduğunu bilmiyor inan :D
yani şimdi herşeyi burada anlatamam ama yaşama imkanımız olsaydı (yanlış anlama) anlardın beni. Bak ben bahsettiğim kızla nette tanışmıştım hatta ünlü biri şaka değil. birkaç tel görüşmesinden sonra kanımız çabuk ısındı sevdik birbirimizi insan olarak ve hemen buluştuk. buluştuğumuz gibi bir yer kiraladık dayanamadık :) Niyetimiz tabii ki tüm geceyi beraber geçirmekti. ben daha önce benden o kadar kısa boylu biriyle olmamıştım ama benim için boy kilo sorun değil aksine balık etli göbekli filan severim :) neyse kiraladığımız yere gittik haliyle hemen yakınlaştık ve birliktelik yaşarken ölçüsel anlamda uyumdan ve hazdan kız resmen kendinden geçti. yalan değil ben de şaşırdım ve çok hoşuma gitti derken aradan 2 saat geçmişti ki hızlıca giyindi ve ben gidiyorum artık yeter bir dur dayanamıyorum dedi. bırakmak istemedim ama kaçtı :D gerçi aileselde sorun vardı yetişmesi lazımdı ama istese kalırdı belkide.
haha iyiymiş :;D yani fuckbuddy olarak kısa boylu tercih eden gördümde, herçek ilişki olarak o kadar kısa ister miydin? ya da en azından benim kadar kısa?
İsterim tabii neden olmasın. Seni istiyorum tanışalım mı? :) :)
çok kötüsün. Kisilik olarak yani. Çünkü sen uzun erkekleri sectin. Sebebi uzun olmalariydi. Sonra da erkekler niye boya bakıyor diyosun. Icinde surekli ayni istekk arzu. Uzun bir erkek sevgilim olsun. Soylesene bana sen boyle dusunurken erkekler oyle dusunemez mi
ben asla öyle bir şey yapmam. uzun erkek de kısa erkek de eşittir benim için :) yani boy bir çekicilik faktörü değil. gerçi çekiciliği çok önemsemem sarışın olması belki tercihim olabilir ama çok da önemli değil yani esmer de olur. Ben asla dış görünüşe bakmam. şimdi diyebilirsin bu yalan. Gerçek şu ki, bazı estetik kriterlerden dolayı saf dışı kalmış insanlar, gözlerine bedenin taşıdığı ruhun güzelliğini görmeyi öğretiyorlar.
herkes ruhlar aleminde mi yaşıyoruz diyor. herkesi bilmem ama ben yaşamak istiyorum. dış güzellik, uzun boy önemli mi?
konuşmaya çalıştığım erkeklerin hepsi 180 ve üstüydü evet ama bunun nedeni benim uzun boylu erkekleri seçmiş olmam değil, türkiye erkek boy ortalamasının aslında çok da kısa olmaması. 2914e göre 20 yaş üstü için erkek boy ortalaması 176ymış. ben de isterim 170 boyunda bir erkek, ama çevremde yoklar ne yazık ki. yeni nesil çok uzun, tek çare çine taşınmak olabilir.
Ya bana burda hikaye anlatma kardes ben biliyorum ortalama ne kadar İstanbul'da yasiyorum oyle bisey olmadigini google ye yzzarsan görebilirsin 50 farkli yerde. Sen uzunlari tercih ettin cunku gozune hos gelen onlardi. Icinde surekli bir uzun sevdasi ya ben de bunlardan istiyorum diyosun. Şu an uzulmenin sebebi de bu boyunla uzun birinin seni begenmeyecegini dusundugun icin sorunun acilma amaci bile o
www.sabah.com.tr/.../yeni-neslin-boyu-uzuyor
yetişkin br erkekte 175, kadında ise 163 müş ortalama. ben özelllikle uzun istemedim, ama türk erkeklerinin standartı için fazla kısayım.
Ben sana ne diyorum asagida yazdigin cevaplari okusana. Neden her ben 180 ustundeyim diye 185 im 190 im diyene sence az mi yazdin? Digerlerine bir sey yazmad8n? Bilincaltin sana bu soruyu sorduruyor. Cunku uzun bir erkek istiyorsun. He soruna cevap veriyim. Yanlis anlama ama 150 lerde bile cok fazla dunyaca unlu insan var ki sen 160 im diyosun. Senin boyunda bir sorun yok. Ama erkeksen ve boyun 180 185 degilse o zaman sorun oluyor iste. Kinse sevmiyor seni. Hayatın boyunca yalniz kaliyorsun. Sevdigin kiza bunu soyleyemiyorsun. Cunku kizlarin hepsi istisnasiz uzun boylu istiyor. Sevdigin kiza yillarca platonik kaliyosun. Seni boyu yuzunden istemeyecek saniyosun. Onu her gorusunde kafani ceviriyosun diyosun ki seni napsin etrafta birsuru uzun adam varken. Iste gercek dram budur. Gercek aci budur benim guzel kardesim. Sen kendi boyunu dert edip sorunu sorarken bile isteyerek veya istemeden uzun olmayan erkekleri yermendir
yoo ben herkese yazdım?
blinçaltı tamamen farklı çalışıyor olabilir. erkekler de kadınlar da bilinçaltında uzun partner isterler, bu bir gerçek. insanların ergenlik dönemlerinde deli gibi uzamaya çalışmalarının nedeni bu. uzun erkekler de biz kısa kızlara kalmamak için uzadılar zaten. ortalamanın üstünde olayım ki ortalamanın üstünde bir sevgilim olsun diye düşünür iki cinsiyet de. bu bilinçaltıdır.
sonuna kadar savunduğum bir şey var ki, kısa boylu bir kız olmak kısa boylu bir erkek olmaktan kat ve kat daha kötüdür.
kadının erkekte baktığı kriter sayısı hayli fazladır, kadın sadece tipten yani fiziksel özelliklerden etkilenmez. zeka, statü, cesaret, kişilik, özgüven, espri yeteneği, para, sağlık... yani bir erkeği "güçlü" yapacak özellikler.
erkek ise kadında iki şeye bakar: güzellik ve kişilik.
burada kadın ve erkeğin seksüel seçilimdeki rolleri önemli. güçlü bir erkek aileyi korur, güzel bir kadın ise doğacak çocuklara güzel genler verir.
kadın istediği kadar statüsü yüksek, zeki ve zengin olsun, erkekler kadında bu özelliklere bakmaz genelde. sen hiç "aaa gülçin ne kadar çok şey biliyormuş çok sexy" diyen bir erkek gördün mü? ya da "vayy merve bilmemne şirketinin ceosuymuş ve arabası da mercedes" diyen? yani o güzellik illa ki olacak...
kısa boylu bir kız olunca:
"Kinse sevmiyor seni. Hayatın boyunca yalniz kaliyorsun. " check
Sevdigin erkeğe bunu soyleyemiyorsun. Cunku erkeklerin hepsi istisnasiz uzun boylu istiyor.
Sevdigin erkeğe yillarca platonik kaliyosun. Seni boyu yuzunden istemeyecek saniyosun. Onu her gorusunde kafani ceviriyosun diyosun ki seni napsin etrafta birsuru uzun kız varken.
emin ol, bu boyda bir erkek olmayı çok isterdim.
Kızlar onemsemez ha? Emin misin kardes? Gel ben sana ozet geciyim. Benim boyum 174 175 . Ben 21 yasindayim. Spor yapiyorum iyi bir bolumde okuyorum. Benim yillardir platonik sevdigim biri vardi. Kiz 162 falan en fazla. Ben yillarca bu kiza acilmadim tek sebebi boyumdy. Beni reddedecegini düşündüm bu sebepten ve hakliydim. Cunku ne zaman bir kizi konusuyo duysam uzun boylu olsun oyle olsun böyle olsun diyor. Hic alakam olmayam kizlarla arkadasca oylesine konusurken ben uzun boylu severim ama lafini duydum. Sen hic sevilmemek nasil bir duygudur bilmessin buyuk ihtimalle. Bence bu konuyu kapatalim. Cunku gereksiz uzadi. Kizlarda bir onemi yok cunku 160 boyun topukluyla 165 170 olacak. Senin gibi kizlar benim boyumdakileri bile sevmiyor. Hep uzun olsun diyolar kendi kulaklarimla duydum. Hayat size guzel zaten.
"Sen hic sevilmemek nasil bir duygudur bilmessin buyuk ihtimalle."
yanılıyorsun.
hep yanlış insanlarla karşılaşmışsın hep yanlış insanları sevmişsin. bizim lanet olarak gördüğümüz bu özellik belki de bir hediyedir? gerçek sevgi bunlara bakmaz çünkü, yani seni uzun olduğun için seveceğine hiç sevmesin daha iyi. eminim seni de beni de, dış görünüşümüzle yargılamayacak birini bulacağız, ya da bulamayacağız ama bunu sorun etmeyeceğiz.
emin ol, yaşadıklarının hepsini ben de yaşadım. erkekler kısa kızları sadece fuckbuddy olarak görür, ilişki için istemezler. kişiliğin, diğer özelliklerin hiç önemli değil... bir kadın için en kötü şey erkeklerin asla güzel kadın demeyeceği kadın olmaktır. her kadın sevilmek ve beğenilmek ister ama kısa kadın beğenilmemeye alışmalıdır.
Siz erkekleri uckuruyka dusunen varliklar olsrak gormekten vazgecseniz? Doğruyu mu soylememi istiyorsun? Kizlarda boya bakan yoktur nerdeyse. Burda yazilanlara bakma. Ben kampuste en cok taninan kisiyimdir. Binlerce arkadsim var. Hergun bana gosterdikleri kizlari gorsen 190 adamlar 150 155 kizlara aşık. Ne dedikleri onemli degil erkekler icin kizin boyu önemli degil. Beni bu yasimdan sonra kimin sevip sevmeyecegi de onemli degil. Ben kimseyi sevemeyecegimi biliyorum. Kimse umrumda değil ve kimseye bakmiyorum zaten. Sevecek biri de olmayacak. Bazen diyorum ki kiz hakli su çocuk varken dalyan gibi ndden bana baksin ki? Ama kizlar icin gerçekten onemsiz ayrica 160 zaten turk kizlarimin yuzde 50 60 i
ben de kimseyi sevmeyeceğim galiba. boy takıntım yüzünden hayatım altüst oldu. hayatımın sonuna kadar yalnız yaşıyabilirim?
erkekler boya bakmaz mı? emin misin? boy yüzünden kaç defa reddedildiğimi duysan...
Ya asagida yazdigin yoruma baksana ne kadar utandirici. "Erkekler en fazla 15 cm fark istiyor yani max 173 " yazmissin. Ben seninle konusamicam cunku seninle anlasamiyoruz biz. Sen israrla uzun boy diye sizlanirken burada sonra da alakasi bile yok diyorsun. Sorun sensin kardees. Her kiz gibi uzun boylu isteyebilirsin ama bunu yaparken ben gibi uzun olmayanlari uzecek kiracak seyler soylemene gerek yok. Ama diyorum ya sizde haklisiniz
onu dememin nedeni, o boyda birini istememem değil. türkiyede yok. yok yani çevremdeki herkes uzun. kısa erkek bulmak için ne yapmayılıyım? 21 yaşındayım ve orta yaşıma kadar boyuma göre erkek mi arayacağım?
sen 175sin mesela, sen 165 civarı kız istersin...
Hayir benim sevdigim kizlarin biri 160 ti buru 162 hayatimda ayri a nasil yok ya İstanbul'da yasiyorum 175 in altinda yuzde 50 60 sen o gozle bakmadigin icin goremiyosun
Amma takmissin sana cok guzel orneklerim var ama inaanmiyorsun hicbirseye
belki de ben kısa olduğum için bana uzun geliyorlardır?
:l bak oncelikle senin gibi birine acilan kiz yok fazla. Sen sporunu yap iyi giyin birak onlar akin akin gelicek ne ugrasiyosun. 152 arkadasim vardi 170 190 arsi gunde 10 kisi yazardi kiza
gerçekten mi? :O
bu yaştan sonra değiştirmemin hiç bir yolu yok mu bunu? :/
Gercekten işte dedigim gibi erkekler icin boy önemli değil. Çok seyrek önemli diyen çıkar onpar bile 150 160 kizlarla 190 boylarına ragmen. Yani anlayacagin sorun benim icin. Senin gibi kizlar dahil kimse bizi istemiyor. Varsa yoksa uzun erkekler onlar icin
yanılıyorsun. 21 yıldır kısa boylu bir kız olarak yaşıyorum ki bu dediğin doğru değil. erkekler boyu sandığından çok daha fazla önemsiyor. benim de hoşlandığım bir çocuk vardı "ben bunca sporu bunca diyeti senin boyunda bir kızla olmak için yapmadım" demişti. Erkeklerin düşünce yapısını yansıtan bir cümleydi bu. Kısa erkekler de kısa boylu kızları istemedikleri için mutsuzlar zaten, istedikleri uzun kızlar uzun erkekleri tercih ediyor diye. Forumdonanımda görmüştüm bir konu, "172 boyumdayım yardım edin kısa bücürlere kalmak istemiyorum" diye.
benim gibi kızlar seni istemiyor mu? yanılıyorsun. benim için ve bir çok kız için boy önemli değil. İstersen bu konuyu yeni bir soru şeklinde soradabilirim ama ben kısa bir kız olmanın kısa bir erkek olmaktan daha kötü olduğunu düşünüyorum.
Ben buraya cok sordum o soruyu. Yuz mesajin 99 unda 180 altina bakmam yaziyolardi. Ben inanmiyorum. Sen gidip ortamda iq seviyesi dusuk ama yakisikli birine gittiysen bunu yasaman normal. Dh de ya da sozluklerdeki sorulari aldirma. Onlar asosyal insan yuzu gormeyem insanlar. Sadece nette konusurlar. Cok yanlis düşündüğünü kanitlamak zor degil. Diaari cik etrafina bak. Bana sevgilisiyle dışarıda gezen 170 erkeklerin sayisini not et. Sonra uzun erkek ile kisa kizlarin sayısını farki anlayacaksin
ben açıkçası ölçmyorum boy. çok önemli değil bu ve OLMAMALI. ben anlamıyorum bu insanları. yani obez diye birini dışlamak bile amerikada insanlık suçu iken, kısa diye birini suçlamak Kİ BOY DEĞİŞMEZ AMA KİLO VERİLİR, tamamen insanlığa aykırı...
Tamam bu dedigini git tum kizlara anlat sonra da kendini inandir cunku yaptigin yorumlardan soylediklerinin tam tersi cikiyor kusra bakma
yaptığm yorumlar mı? hiç sanmıyorum.
vallla bence boyla alakası yok, biraz lise çağlrındakiler önemsiyo boyu posu be.. benlede lisedeyken 3 arkadaşım makara yaparlardı şimdi ise peşimden koşanlar kendileri. boy bir etken değil.
e şimdi niye yanlızım o zaman? :D
benim boyumda 170lerde yanımdaki erkekler arkdadaşlarımda falan çocuklar 180 olunca bile nerdeyse aynı gibi hissediyorum ben erkek olsam kısa boylu kız tercih ederdim
@w8forrme e herkes uzun istiyor? erkekler +170 kızlar da +180 istiyor. sıkıldım beee
bir şey sorucam ama durust ol.. yanlış anlama ben ufak boylu bayanlar cazip gelir huuyna gore bir ayar çekeriz ama... Peki sene 158 boyunla 175 erkekmi istersen 158 mi? Kadınlara gore oranla kıs erkekler bırazdahamı şansız sanki?
bana ikisi de olur fark etmez kısa olduğum için :D kadınlarda da boy bir kriter ama bence kadında boy daha önemli. bunun nedeni kadın bir erkekte bir çok etkene bakar.
boy, tip, para, statü, cesaret, kişilik, karizma, espri yeteneği, zeka, kültür.
yani ilki (hatta ilk ikisi) yoksa diğerlerine çalışabilir erkek kişisi.
fakat bir erkek, kadını iki kritere göre seçer: güzellik ve kişilik.
kadın istediği kadar statüsü yüksek, zeki ve zengin olsun, erkekler kadında bu özelliklere bakmaz genelde. sen hiç "aaa gülçin ne kadar çok şey biliyormuş çok sexy" diyen bir erkek gördün mü? ya da "vayy merve bilmemne şirketinin ceosuymuş ve arabası da mercedes" diyen?
bunun nedeni erkek ve kadın cinsiyetinin seksüel seçilimdeki rolleri. kadın, çocuklarına iyi babalık edecek güçlü, (her anlamda, ekonomik, fiziksel) erkek baba adayı arar. erkek ise çocuklarına güzel genlerini aktarabilecek, doğurgan kadınları eş olarak arar.
dolayısı ile kısa boylu erkek, kısa boylu kızdan şanslıdır.
imaj ile tip apayrıdır. imaj tamamen moda giyim ile ilgili ki para ve zevk ile gelen bir şey.
fizik yüz güzelliği ise doğştan geldiği gibi, zenginse estetik ameliyatla bile gelir.
yani uzun boylu ama suratına bakılmayacak kadar çirkin olmayı tercih ederdim. para kazanır estetik yaptırırdım, ama kısa boyun bir çözümü yok malesef. seksüel seçilimde ototmatikman eleniyorsun.
haha böyle düşünenler var mı ya? :D
bak demin dediğim olayın özeti:
www.dailymail.co.uk/.../...omen-social-status.html
not: burdaki erkekler kadınlar için uzun boy şart demiş.
sanırım uzun boy takıntısı avrupada daha fazla.. biz türklerde de var ama avrupada hiç şansım yok :D
Umutsuz değil. Sadce yanlış kişilere açılmışsın. Doğru insanı bulmak önemli olan boyuna çok takmaman lazım. Gerçi tkma demekle olmuyor..
Umarım bakmayanları da vardır boya. :(
Örnek = ben
sizin gibi erkekler de varmış demekki :D
Var ama sizde bana bakmıyorsunuz..
neden ki?
Bende onu merak ediyorum işte.
Kısalık kızlar için pek problem değil bence ben kısa severim
ameliyat ol sonra topal nazlı topal arzu vs diye dalga geçsinler :)
o ameliyatın böyle etkileri olduğunu duymuştum ama bu boyla yaşamak kadar acıtmasa gerek
boyun gayet iyi takıntı yapmışsın bence boşver uzama egzersizleri yap faydası olur erkeklerde çok uzun değil zaten türkiyede :)
çok uzun değiller mi, bence yeterince uzunlar! türk erkekleri beni boyuna uygun bulmuyor :(
en ideal 165 bence tabi benim boy 185 civarı benim yanıma bir 170 lik iyi durur :)
peki "şu boyun altıyla istemem" dediğin bir boy var mı?
158 boyunda bir kız mesela?
ya ben dış görünüşe fazla önem vermem aslında ama 158 de bana göre çok kısa düşünsene benim boyum geçen ay ölçtüğümde 187 falandı benim göğüsüme anca gelecek kız :) ama dediğim gibi eğer kalpler birse isterse arada çok büyü fark olsun ben yinede sevmekten vazgeçmem bana göre 158 kısa hemde çok ama 170 boyunda bir erkeğe göre de ideal olabilir
sen sıkıntı yapma güzel kardeşim herkesin bir alıcısı vardır boy önemli değil aşk olduktan sonra göz görmüyor yarin boyunun kısa oluşunu ya da diğer kusurları aşk olunca kusursuz oluyor aşık olunan şanslı kişi
yani insanlar 170lik erkeklere bak sen de diyor. ben de şahsen erkekte boy ayırımı yapmam 170 de olur 190 da olur ama bu boyum erkeklerin bir kısmı ile ilişki kuramayacağım anlamına mı geliyor yani ya 187 boyunda birine aşık olursam?
ozaman ilişki kurarsıntabii kalp engel tanımaz diyorum ya işte aşk tüm farkları ortadan kaldırır ama görüntü olarak yakışma durumu pek gerçekleşmez ama ben düşündüm de küçük kızları normal kızlara oranla daha çok hoş buluyorum böyle küçücük ayaklarınız elleriniz var bebeksi ayy o eller ayaklar yerim yaa bak şimdi gözümün önünde canlanınca ne şirin geldi yav hem kızlar hep der ya beni kaldıra bilecek erkek diye ben 158 boyundaki ve 50-60 kilo birini tek elimle kaldırırım :) iki elle havaya atarturarım oyuncak bebek gidi kucağımdan indirmem ki :)
hahaha iyiymiş :D
yani sanırım aşkta dış görünüşten çok iç önemli. sorun şu ki dışını beğenmediğin birinin içini merak etmezsin. kısa boylular hep bu yüzden kaybediyor
asla ben hayatımda 1 kere aşık oldum boyu da 160 falan dı ve dış görünüşükadar içini de önemsiyordum lakin içi beni değil başkasını sevdiği için herşey kırılıp döküldü 2 yıldır toplamaya çalışıyorum siz çok küçüksünüz minyon tipli kızlar ama kalp kırmaya gelince çok iyi becerirsiniz varyaa :) bak sen bu soruyu sorunca anladım aslında ben kısa boylu kızlardan acayip hoşlanıyormuşum bun açığa çıkardığın için teşekkürler :)
hahahaha fikrini mi değiştirdim yani? :D :D
içi başkasını mı seviyormuş? inanmıyorum... neyse daha fazlası özelin olabilir.
ben beni seven bir erkeği asla kırmazdım. bunun nedeni galiba hiç erkek arkadaşım olmadığı için, birini sevme sevilme duygularının benim için çok daha özel ve kıymetli olması. insan sevilmeyerek sevmeyi öğrenirmiş.
çok doğru söyledin keşke senin gibi bir sevenim olsa beni asla kırmayacak ufak tefek ama o ufacık bedende kocaman bir yürek taşıyan hanım hanımcık bir insan...
ufacık elleriyle seni sarıp sarmalasın :D
Benim boyun 1.83 Sevgilimin boyu 1.63'tü ayrıldık dünya güzeli toplumda el ele tutuşamıyorduk sarılamıyorduk daha nediyeyim
boyu yüzünden mi ayrıldınız? :O
boy nasıl bir etken olabilir ya :(
sırf bir fiziksel özellikten dolayı kızdan ayrılmak.. ne bileyim. kısa insanlar ne yapsın peki, sevmesin mi?
toplumun sorunu bu, fiziksel bir kusuru veya özürü olan insanları ötekileştirmeye çalışıyorlar. kısa boyluları toplaarı engellileri körleri..
kesinlikle. biz bedenimizden bağımsız güzeliz... toplumun bu kadar şekilci olması beni çok üzüyor. insanlardan nefret etmeye başlıyorum.
158. önemli olanı takılmamak elbette ki. bir insan kendisini sevdikten sonra onu sevecek ikinci kişiye ihtiyaç duymuyor. kendimi avutmak için demiyorum ama çevremde yanlız ve mutlu kadınlar da var. (ne tesadüf ki hepsi kısa. lskfjlkdj)
ahaha teşekkür ederim :D
3 yıldır sitedeyim bu üçüncü hesabım buna benzer sorulara hep şunu söyledim çoğu erkek minyon kızları sever siz hala anlamamakta niye ısrar ediyorsunuz anlamış değilim :D
gerçekten mi? ben tam tersi diye düşünürdüm. genelde açıldığm erkekler hep uzun oluyordu ondan mı reddediyrlar acaba
Bence önemli olan boy değil güzellik ve tatlılık bunlar varsa tamamdır işte
önemli olan iç güzellik değil mi? :D
Evet o da çok önemli ama eli yüzü de düzgün olmalı
elim yüzüm düzgün hatta güzel de sayılırım ama boy kısa olması sorun olmaz di mi?
Tabiki sorun olmaz. Hatta mesaj atarsan seni tanımak dahi isterim. Ben 184 boya sahibim. Ama kısa boylu kızlar nedense daha çekici geliyor bana.
Kisa boylularlaa yatakta sorun oluyor gidip gelirken kafaayi kutur kutur karsiya vuruyorsun
hiç denemedim. :( erkekler beni görmüyor mu acaba jfdgkldfk
hmmm.. iyi giyinebilirim evet. yani bence insanlar kişilikle dikkat çekmeli. zekayla kültürle falan. ama insanlar kitabın içeriği ile ilgileneceğine kapağı ile ilgilenmeyi seçiyorlar.
keşke tipe önem verilmese bu kadar. o zaman kısa boylu kızlar veya erkekler bu kadar depresyonda olmazdı.
doğru. hayat çok güzel ve değmez bence. yani varsın hayatımda erkekler olmasın? ne demişler, zirvedekiler yanlızdır 8)
beni anlayan kişi beni boyuma göre isteyecekse kalsın.
kesinlikle haklısın. :)
1.70 en iyisi ya hem mükemmel oran hem çok iyi uzuluk bir kadın için :)
peki 158 boyunda bir kız ile olmak istemez miydin? Başka hiç bir ksuru yoksa bile
o kişinin Mila Kunis falan olması lazım..
bu yine de bir şansımın olduğunu gösteriyor erkeklerle :D
yani tamam mila kunis olmak zordur, ama 22 yaşından sonra uzun boylu olmak kadar zor değil (zira ikincisi ameliyatsız neredeyse imkansız)
ama 170 boyundakii kişinin mila kunis olmasına gerek yok mu? :(
ters köşe olduk. :D
1.70 mila kunis bulsam dünyayı koşarak dolanırım sevinçten :D
Şans her zaman vardır ayrıca. :)
sen uzun boylu kızlardan hoşlanmana rağmen beni boyumdan dolayı reddetmeyeceğini söyledin. bence benim için hala umut var. :) senin boyun baya uzun sanırım, benim açıldığım erkekler de uzundu. 180 üstü gibi. özellikle öyle tercih etmedim ama denk geldi.
Uu ordan onu mu anladın? :) yandaş medya gibisin ne duymak istiyorsan öyle duyuyorsun sonuçta neyse. :D
bu arada 1.85 boyum :)
ups. neyi yanlış anlamışım? :(
Herkes icin şans vardır diyince sana yeşil ışık yakmış mı oldum? Mila Kunis gibiysen ayrı tabii yol hakkı hep senin :P
boy dışında bir kusurum yok ama mila kunis gibi de değilim sanırım.
Sanırım mı? Bak simdi çok merak ettim ama ☺️
haha niye ki? :D
Değilim sanırım dedin. Belki de öylesin 😂
Başka biri net bir şekilde söylerdi 😌
yani gözler yeşil, kahverengi saç, dudaklar kalın gibi, kısa boyun tek artısı olan minyon surat. bunlar benzerlikler. belki fiziğim de benziyor olabilir. ama mila kunis biraz daha esmer gibi ben baya beyazım.
Tüh :(
neden tüh? :(
Mila Kunise benzemiyormuşsun :(
ya uzun olayım hakkı buluta benzesem de olur sorun değil :(
Değişik bir istek. Cidden merak ettim ayrıca 😅
ya uzun boylu olduktan sonra güzel olmuşum çirkin olmuşum ne önemi var ki. bacaklarım yeter beni arzu edilebilir yapmak için. bir çok erkek için güzelliğin tek kriteri boy.
farklı bir bakış açısı.
haksız mıyım? :D
Kişiden kişiye değişir.
senin için? :D
Ben kriterlerimi söyledim :)
ne buluyosunuz şu uzun boyda anmamam ki
sadece uzun boylu olsun demiyoruz ki ama. Hem kısa boy kriterimi de belirttim. :D
niye uzun boy artı kısa boy eksi? :D
Yanımda Hobbit gibi mi kalsın? :)
ha 1.60 ha 1.58 onlar yuvarlayarak söylüyorlar yani ikisi arasında fark yok canım :D
aslında evet yalan söyleyebilirim ama anlaşıldığında da ben yalan söyleyenlere saygı duymuyrum diyip gidebilirler
yalan sölemene gerek yokki seni seven olduğun gibi sevmeli. bende 158im ama takıntı yapmıyorum buna da şükür yani daha kısa olabilirdik :D
beni kişiliğim için falan sevmeli evet de, birinin dışını beğenmezsen içini merak eder misin? sorun da bu. kimse içimiş merak etmiyor ki biri beni olduğum için sevsin.
ya ama sende hiç umut yokmuş gibi düşünüyorsun. boşuna takıntı yapmışın
erkeklerle hiç sorun oldu mu boyun?
yok hiç olmadı erkekler o kadar boyu takmıyor.
1.50-1.55 farketmez minyon candır. 😘
çünkü götü yere yakından korkarlar
hiç korkulacak biri değilim üstelik :( 158 kısa mı peki? :(
topuklu giydiğimde anlamıyorlar mı kısa olduğumu? :(
Görünmezlik güzel bir şey ama iyi taraflarıda var
nedir mesela? bence her kadın beğenilmek ister. ama ben bu boyla erkeklerin gözünde sadece kanka olabiliyorum
Bence kısa kızlar daha sevimli oluyor.
Ben 163üm kendimi kısa görüyorum😕
163 normal kesinlikle, saçmalama. kim söyledi sana 163ün kısa olduğunu. türkiye ortalaması kaç ki
Oratalamaya göre değil kısa hissediyorum
sana kısa diyenler oldu mu hiç? bence kısa değil. ben ortalamayı 160-165 arası diye biliyorum türkiyede. yani ortalamasın. sana kısa olduğunu söyleyenler seni üzmeye çalıştığı için yapıyordur kesinlikle kısa değilsin :)
158 çok mu kısa peki sence? :(
Tabikide değil hatta daha tatlı oluyorlar o boylarda ben sadece kendim için biraz daha uzun olmak isterdim☺️
Kalça yoksa hiç şansı yok
ay neyse ki o var... kıvrım var yani.. zaten barda tanıştığım biri bana uzun olsaydın mükemmel olurmuşsun demişti. boydan kaybetmişim :D
kısa boylu olması hiç fark etmez diyorsun? :D
boy dışında her şey var :D
kısa boy yeterli handikap bence başka handikapa gerek yok demiş hayat. :D
a aa ne içmesi? :D ne dedim ki
demeye çalıştığım, zaten kısa boylu biri dünya güzeli olsa bile beğenilmez çok. 1-0 gerideyiz 2-0 a çekmeyelim di mi? :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q4768302-boy-kadinda-bir-guzellik-kriteri-midir
yine benim boyumda bir kız açmış konu, tesadüfe bak.
bu sitede 158 boylarında kabi kırık çok kız var :(
aynen ya yazık kıza onun da üstüne gitmişler :(
nedir bu siz türk erkeklerindeki uzun boylu kız takıntısı ya. :D avrupada da böyle mi?
diğerlerini boşver diğerleri katana bulsun :D
Boyunuza uygunlarla takılın işte.
ben kısa erkek uzun erkek ayırımı yapmam da erkeklerin sadece bir kısmı ile ilgilenmek zorunda olduğum anlamına geliyor bu. kaç üstü erkeklere hiç bakmamalıyım?
Emin ol eğer boyun 1.80 olsaydın 160 lık erkeğe göz ucuyla bile bakmazdın.. Soruna gelicek olursak 1.70 ten yukarısına bakmamalısın..
bakardım. bende öyle bir ayırım yok. ama bu dediğiniz bence haksızlık
doğuştan gelen bir özellliğim yüzümden aşık olduğum zaman acı çekmek zorunda mıyım?
açıkçası ben seçmiyorum kime aşık olacağımı. erkeklerin çok küçük bir kısmı 170den kısa. yani erkek havzum baya azalmış oluyor.
Yok bee takma kafaya
geneli 160 altı istemiyor da..
Yok mesela ben 185im ama boy gerçekten hiç önemli değil benim için.
hadi canım! çok nadir de olsa varsınız. :)
Tabi ki benim gibi düşünen insan fazlasıyla vardır bence :)
çokk seviniyorum böyle mesajları okudukça :)
:) :)
ya saçmalama ne ameliyatı ya
ameliyat olmazsam evde kalıcam gibi gözüküyor. hiç bir erkek bakmıyor bu boyla bana, kime açılsam reddediyor.
sen kompleks yapmışsın bunu ya takma kafana daha öenml şeyler var alnında biri yazıyor herkesin gelip bulucak seni
alnımda biri mi yazıyor?
evet
165 üstü en iyisi
çok şekilcisiniz hepiniz ya :(
kilon kaç
54 civarı.
46-58 arası normal sayılıyormuş benim boyum için. 52 falan olsam iyi, hem zayıf oldukça daha uzun gözükürüm, erkeklere 160ım derim :D
nişanlınız normal boyda ve biraz zayıfmış. BMI, 16.2 çıktı. 17nin altında olmaması lazım.
hatta kası varsa BMI 25 in üstünde de olabilir.
BMI 17 ve aşağısı için böyle bir görüntü oluşuyor:
weight.optyourlife.com/i03784mages/bmi_17.jpg
23.4 tamamen normal. hatta kas kütlesi fazlaysa bu sayı biraz daha yüksek çıkmalıdır, kas yağdan daha ağırdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar