yada sevmiyo da sevdiğini mi sanıyo? sevdiğiniz kızı hiç aldattınız mı?
Cevabın nedir?
Asla sevdiğim insanı aldatacak kadar kişiliğimi yerle bir etmem. böyle bir iğrenciliğie midesizliğe adımı yazdırmam... gelelim aldatma konusuna.. bence aldatmak bir hastalıktır.. ve aldatan bır ınsan kadın ya da erkek olsun bır kere aldatan bir daha aldatır.. Aldatarak yaşayanlar vardır. Aldatmayı yaşam biçimi haline getirmiş insanlar vardır.. Onlar hayatlarında ciddi ilişki olsun ya da olmasın, mutlaka ve mutlaka aldatırlar.. Çünkü aldatmanın tadını severler. Çünkü korkunç bir adrenalin salgılanmasına neden olur aldatmak. Adrenalin bağımlılığı dıyede birsey söz konusudur.. Ve bunu seven insanlar aldatarak yaşamaya devam ederler.. evet bir kere aldatan bir daha aldatır diye de devam eder.. Bir kere aldatıp bunun ne kadar kötü sonuçlara yol açtığını gören insanlar için bir daha aldatmak kolay değildir.. örneğin evliyken aldatan bir insan o evliliği aldatması nedeniyle boşanmayla sonuçlanmıssa bir sonrakı ilişkisinde adımlarını çok düşünerek atacaktır.. bir daha aynı riski göze almayacaktır diye düşünüyorum.. Ama kişilik özenliği kişilere göre değien bir sey.. aldatmayı yaşam biçimi haline getiren biri girmişse hayatınıza siz ne yaparsanız yapın sizi aldatıcaktır o. Sizide aldatıcaktır sizin uzerınize buldugu sevgiliyi de bir başka sevgiliye aldatıcaktır.. onu da bir baskasıyla aldatıcaktır hayatında hep böyle 3-5 kişi olacaktır onun.. aldatmayı yaşam biçimi haline getirmiştir yani.. onları anlamakta kolay değildir.. bu ınsanlar diğer ınsanlara göre işi çözmüşlerdir.. büyüsüne kapılınabilir.. etkileyici tiplerdir bunlar. anlamak kolay değildir acıkcası çokta ıyı ıdare ederler. cunku hayatları bunun uzerıne kuruludur.. hiçbir sekılde anlayamazsınız aldatıldıgınızı.. hçbişe anlamadan da o sızınle ılıskınızı bıtırır ve yoluna dıgerlerıyle devam eder..
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle 4 yildr sevdgim ve sevildiğimi sandigim kişi o kadar güzel oynamşki ihanetini goremedm taki kuzeni gerçek yüzünü çıkarana kadar. Ve benleyken kendi kuzeninin eski sevgilisyle de knsyorms bunu ona sordgmda knsyorm Ama çıkmiyorm dedi konuşmaya devam edecem dedi neymiş hayalleryle duygularıyla oynayamazms benim 4 yildr hayal duygu değilmiş onun için hiç bir insana guwenmeyn 4 yillima verdiğim emeğe çektiğim aciya üzülüyorum Allaha biraktim onu
En İyi Cevaplar
Doyumsuzluk ve oda benim olsun düşüncesi olabiliyor bazen.
45 Yorumla- +1 yıl
bide aldattiklari kiz cogu zaman tipsizin onde gideni oluyo :)
- +1 yıl
dogru soyluyosun, bir erkek hic bir zaman kendi arkadasinin sevgilisine yavsamaz ama kizlar boyle iste :) kadin kadinin kurdudur diye bosuna dememisler
Bir erkek yaşadığı iliskide değişiklik bulamiyorsa monotonlasmissa sevsede aldatır ama bu kadınlar içinde geçerli hiç bir zaman aldatmak gibi bir eylem tek tarafa yıkılmaz yikilamaz iki tarafında hataları vardır eğer erkek sevdiği kadının yanında huzurlu hissetmiyorsa , gereksiz boş tartışmalar yaşıyorsa. Bir kadın sevdiği erkeğin artık onu anlamadığını düşüncesiz olduğunu dusunuyorsa. Erkek huzurlu hissettiği boş tartışmanın olmadığı ya da kafasının sismedigi anda aldatmaya meyil kazanır ve boş anında aldatir. Bir kadın kendini anlayan ve düşüncelerine değer verdiğini düşündüğü biriyle karşılaştığında aldatmaya meyil kazanır.
00 Yorumla
+1 yılerkek sıkkındır..erkeğin aldatması ahlak kuramları çerçevesinde irdelenemez,en azından benim açımdan öyle.kendimi bildim bileli ahlak yasasını reddederim.ahlak,zengin beyin düşürdüğü cüzdanı bulan yoksulun zengin beye cüzdanı vererek zenginin yine zengin,yoksulun yine yoksul olmasından başka bir şey değildir.
işte bu bağlamda,aldatmak bir ahlak sorunu değil,tamamiyle insanın "insan" olmayan bir yönünden kaynaklanan bir problemdir,çözülmesi de imkansızdır.05 Yorumla- +1 yıl
ne cevap verecegimi bilemedm :)
- +1 yıl
valla içinden ne geliyorsa onu söyle :))
- +1 yıl
karar mekanizmaları bağımsız çalışamayan erkek tipidir. bunun en önemli nedeni, karakterlerinin bozuk olmasıyla birlikte eylemleri ve söylemleriyle kendini belli eden erkektir
- +1 yıl
hmm anladm :d
- +1 yıl
güzel :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
58Cevap
Evet aldattım. Ciddi bir ilişkide üstelik... Kadın veya Erkek aldatmaz bence. Karşı cins partnerini elinde tutamaz. Bunu sadece aklınıza ilk gelen şeyle, cinsellikle düşünmeyin. Huzur, mutluluk, güven kısacası ilişkiyi ayakta tutacak şeyler ortadan kalktığında kadın ya da erkek kaybettiği huzuru, mutluluğu neye ihtiyacı varsa artık o an denk gelen bir başka kişide tatmaya başlar. İşte aldatma fiili o an başlamıştır, İpin ucunu kaçırırsa yatağa kadar gider bu. Bence aldatmak yatakta değil beyinde başlar. Gerçekten seviyorsanız eğer ergen triplerini bir yana bırakıp ilişkinize sahip çıkın derim.. Off ne konuştum ben bile sıkıldım okumayın boşverin :)
02 Yorumla- +1 yıl
bosuna okudm :D basta okumayn deseydn keskee :D
+1 yıl'' Sevgili '' konumundayken aldatmadım. Hep karşımdaki kadını anlamaya özen gösterdim. Ki ben hayattan çok zevk alan birisiyimdir. Duygusal olarak birşey hissetmediğimde bile, sevgi ve aşk duygularını yaşatabilecek bir yapıya sahibim...
Kadınları anlama üzerine 10 yılımı bu şekilde tecrübe ettim..21 Yorumla- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılerkegıne gore degısır sevsede aldatır erkekler aldatmamanın sadece kadınlar degıls erkekler ıcınde oldugunu asıl esıtlıgın boyle seylerde oldugunu bılmesı lazım ancak ozaman aldatmaz karakter meselesı cocukluktan berı erkege serbest mantıgı ıle yestıstıgı ıcın erkekler aldatmayı yakalanmadıkca cok normal gorurler
06 Yorumla- +1 yıl
nediyosn ya hic bisey anlamadm :D
- +1 yıl
bır lafı fazla uzatınca oyle oluyor oyuzden kısa ve anlasılır konusmak ıyıdır :)) tercume edersek dedıklerımı erkeklere cocukluktan berı zamparalık ovunc kaynagı olarak asılandıgı ıcın erkek sevsede aldatır
- +1 yıl
yani seven erkek bile aldatir diyosn?
- +1 yıl
%90 ı emın ol
- +1 yıl
erkek milleti iste :) kokleri kurusun, insan sevdigini nasil aldatir
- +1 yıl
dedımya cocukken zamparalık psıkolojısı ıle yetısırse cocuk erkek yapar mantıgında buyur buyuyuncede boyle olur
Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. geçen kızların arkadaşlıklarından yakınan bir üyecan vardı o sen miydin yoksa. orada cevap var sağlamından
altyapı süreci kızlarda başlıyor. gelişimi erkeklerde veya bütün süreci üstlenen kızlarda var
neyse çekirge karaktersizler yapar erkeği kızı yok.01 Yorumla- +1 yıl
yok ben degildm
+1 yılher erkek aldatır diye bişi yokki... aldatıyosa sevmiyordur zaten ...sevsede egosunu tatmin ediyordur... bende zamanında 4 kızla sevgiliydim 5. yi arıyodum neden .. bakalım ayarlıyabilicekmiyim ki diye :) vede teklifim kabul ediliyordu... şimdiki aklım olsa yapmam :(
01 Yorumla- +1 yıl
-__-
İstemeden bir ihanet oldu. Alkolün etkisiyle , tutamadım içimde söyledim. Kızın tepkisi şuydu. Tuttu elimi , gözlerime baktı. Boşver dedi ben seni affettim sen kendini affet , seni seviyorum dedi ve sarıldı
01 Yorumla- +1 yıl
her kizin midesi o kadar genis degil ama
+1 yılgenelleme yapmayalım..
ben sevdiğim kızı aldatmam..
adamlıkla alakalı bir yerde..
aldatanlar zaten sevgilisini veya eşini sevmiyordur zaten başka açıklaması olamaz ki..
seviyorum diyordur çapkın olmayı marifet sanıyolardır.. genelleme yapmayalım..
sevdiği kızı dememelisin bence zaten sevse gözü ondan baska kımseyı görmezkı aldatsın..13 Yorumla- +1 yıl
bazi erkekler sevsede aldatiyormus? oyle diyorlar iste
- +1 yıl
öyle bişey yok ya yalandır o inan bana seven biri aldatmaz
p senin dediğin erkekler her kıza seviyorum der daha iyisini bulunce hemen ona gider..
- +1 yıl
dogru seven aldatmaz :)
+1 yılBilimsel açıklamaya göre IQ seviyesi düştükçe aldatma oranı artıyormuş.Aldatan erkek tamam şerefsizdir namuzsuzdur ama sadece erkek suçlu değildir.Aldatan erkeklere gönül veren kızlarda suçludur.
111 Yorumla- +1 yıl
kizlarda ilk basta nasil biri oldugumu bilmiyo dimi :)
- +1 yıl
açıkcası ben kızlarıda anlamıyorum.biriyle gerçekten çok konuşmak istiyorum ama kimse konuşmuyor.genel izlenimim kızlar mazoşist erkeklerde sadomazoşist olunca sevgi oluyor
- +1 yıl
sadomazosist ne oluyor?:D
- +1 yıl
karşısındaki kişiye acı vermeyi seven kimse.
- +1 yıl
arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim ;)
- +1 yıl
evt cok dogru soyledn bak erkekler oyle oluyo iste, kizin aci cekmesinden zevk aliyorlar :)
- +1 yıl
sana bir kaç şey sormak istiyorum ama
- +1 yıl
sor?
- +1 yıl
arkadaşlık isteği göndermiştimde ;) aldatan erkeklerden muzdaripsiniz peki neden sizi seven ve size sadık kalabilecek erkeklere yüz vermiyorsunuz
- +1 yıl
biz kizlar nerden bilecez hangisinin guvenilir hangisinin guvenilmez oldugunu :D
- +1 yıl
biri sizi deli gebi seviyor peşinizden hiç ayrılmıyor sizinle olmaktan mutlu oluyor sizin için fedakarlıklar yapabiliyorsa bu size aşıktır aldatmaz ama siz bu bana tav oldu diye onunla sohbet etmek bile istemezsiniz.çünkü sadomazoşist bir yaklaşımla yaklaşmamıştır size.
bir insanın çok sevdiği çok güzel bir evi olabilir ama insan yine de arada otelde kalmak isteyebilir...
12 Yorumla- +1 yıl
ne kadar tuhaf insanlarmis onlar :)
+1 yılHiç aldatmadım. İnsan sevdiğini aldatmaz, gerçekten seven kişi asla böyle bir şey yapmaz..
212 Yorumla- +1 yıl
hepiniz baska bisey diyosunz
- +1 yıl
Bir noktada karakter olayına da dönebiliyor. Kişiden kişiye değişebilir. Birisi ile mutluyken, her şey yolundayken, onu hayatının merkezine koymuşken neden böyle bir şey yapasın ki. İnsan sevdiğinin yerine başkasını koymaya çalışabilir mi? Anca sıradışı durumlar, ilişkideki bozukluklar, sarsıntılar ve kopukluklar bir yerden sonra etken olabilir. Fakat her şey yolundayken ve o sevgi gerçekken asla olmaz
- +1 yıl
diyosun :)
- +1 yıl
Sonuçta kişiden kişiye değişir, çünkü insanın elinde olan bir durum..
- +1 yıl
oda iste elimde degildi birden oldu nasil oldu anlamadim kiz yanasti falan filan diyor :)
- +1 yıl
Hmm.. Bedensel temas olarak bir aldatma mı yoksa flört anlamında ikinci bir ilişki mi? Karşı koyması zor olabilir ama imkansız değil bence. Seviyorsa yapması gerek :)
- +1 yıl
kizla bir kac defa yatmis :)
- +1 yıl
Oha! Cidden yuh! Birden ve istemeden birkaç defa yatabilen bir erkek tanımıyorum açıkçası :)
- +1 yıl
kiz pesini birakmiyormus soylerimdiye tehdit etmis :)
- +1 yıl
Söylerse kendi basitliği, öyle olsa bir hataydı deyip ağzının payını verebilirdi. Kusura bakmasın ama bu bahaneler ile sadece kendini kandırabilir sanırım vicdanını rahatlatmak amacıyla :)
- +1 yıl
beni saf sandi herhalde :)
- +1 yıl
Gaza getirmek ya da kışkırtmak gibi olmasın ama ben olsam inanmazdım yani. Güler geçerdim :) Çok mantıksız ve çocukça bir yalan..
Seven insan erkek ya da kadın fark etmez aldatmaz; çünkü sevmek karşındaki insanı kendinden daha çok önemsemektir ,kendinden çok önem verdiği birine zarar verirmi insan?
10 Yorumla''Bazı erkekler'' deseydin iyiydi ya, neyse...
Aldatacak kimse yok hayatımda, olursa da aldatmam.
Bence,aldatmanın olduğu bir ilişkide sevgi yoktur, karşılıklı çıkarlar vardır.
Seven aldatmaz.00 Yorumlaşöyle mesela... sevdiğin seni çok azdırıyordur fakat ilişkinin bozulmaması için birlikte olunmuyordur. O azgınlığı başka yerlerde gideriyorsundur. vampir misali
11 Yorumla- +1 yıl
hmm ok
+1 yılKızın kaderinde aldatılmak varsa eğer erkek de aldatır. Aldatmaya karşıyım.
"Aşk namaz kılmaya benzer, niyet ettikten sonra sağa sola bakılmaz" veya bunun gibi bir şeydi işte.10 Yorumlasevgısıı bıtmıstır sen farkında degılsındır ve hepınız daha seksı ve cekıcı olmak ıcın bırbırınızle yarısırken bızım erkekler olarak etkılenmememızı bekleme
02 Yorumla- +1 yıl
sevgisi bitmis olsaydi oyle sey gibi arkamdan kosturmazdi pismanim diye :)
+1 yılErkekler, kendilerini aldatılmış değil de aldanmış hissettiklerinde aldatır. Erkekler kendilerine aldanır.
00 YorumlaÇooooookkkkkkkk. Hatta bir keresinde yazık kızın arabasıyla başka kız arkadaşımı bir yerlere götürdüm. Ondan sonra biraz vicdan azabı duydum tabi:))))
00 Yorumla
+1 yılNetherlands memleketinde erkek kalmamış diyorlar doğru mu kız?
09 Yorumla- +1 yıl
istanbulda ki kadar vahim degil buranin durumu :D
- +1 yıl
Yok ya alla alla:D
- +1 yıl
ahahahah :D
- +1 yıl
Lale ithalatını durdurmamız lazım kız:D
- +1 yıl
o niyeymis :D
- +1 yıl
Holland laleleri istanbulu kasıp kavurmasın:D
- +1 yıl
hollandanin bizim lalelerimize sahip cikiyor :D
- +1 yıl
*hollanda
- +1 yıl
Hahahaha
ben hiç aldatmadım ve o kızı sevmesem dahi aldatmam eğer yürütemeyeceğim kadar sevmiyorsam ayrılırım direk
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
evt:)
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aldattimda seviyomuydum o tartisilir cogu zaman cinsellikle ilgili oluyo
02 Yorumla- +1 yıl
sevseydin sevdigini bilirdn, demekki sevmiyormusn
+1 yılseviyosa aldatmaz önceden sewiyo olabilir ama aldattıysa sevmiyodur artık
07 Yorumla- +1 yıl
pki cok pismanm diyorsa? seni kaybetmektn korkuyorm diyorsa
- +1 yıl
külliyen yalan dostundan beklediği ilgiyi görmeyince geri dönme çabası başka bişey değil aldatırken aklı nerdeydi
- +1 yıl
ama etrafinda zaten birsuru guzel kiz var
- +1 yıl
:) kim arıyacak orda biri beklerken
- +1 yıl
anlamadim?
- +1 yıl
yani eski sevgilisi dururken neden yeni birine gitsin bir eski sewgilisinde şansını dener olmadı başka kızlar
- +1 yıl
-__-
sevdiğimi kızımı? sevse aldatmaz bu nasıl bir mantıktır? altatan erkek erkek değidir benim gözümde (.) nokta
14 Yorumla- +1 yıl
bende sana katiliyorum ama yorum yapanlarin bazilari sevsede bazen aldatir diyor :)
- +1 yıl
:)dogru
libido libido libido başka cevap yok seviyor ama hakimiyet beyinde değil malesef bu çok güçlü mekanizma kontrolü elden kaçırı veriyor
012 Yorumla- +1 yıl
erkek milleti iste ;)
- +1 yıl
yani erkek aldatir yapacak birsey yok diyorsun oylemi :)
- +1 yıl
yok vallah o konuda erkekleri gecemez kadinlar, tabi kadinlarda yapiyor, mesela evli olan erkekler cogu zaman aldatir hatta arkadaslarinin nerdeyse hepsi bunu bilir :)
- +1 yıl
cogu zaman erkerkler evli oldugunu soylemez
- +1 yıl
en iyisi :D kokleri kurusun :D
- +1 yıl
yo siz olmasanizda guzel guzel yasariz :D
Gerçekten seviyor olsa aldatmazdı.Ya yalan söylüyor, ya da sevdiğini sanıyor.
10 Yorumla
+1 yılsevdiğimiz kadını aldatmayız bebeğim,yalan o şehir efsanesi
15 Yorumla- +1 yıl
bazilari sevsede aldatiyo demek ki :)
- +1 yıl
seni aldatan adam aptaldır yavrum benim,ailenle konuşurdum ve sonsuza kadar benim olurdun,sadece bana ait,sadece sana ait olurdum.
- +1 yıl
5 yıldızın benden bu arada
- +1 yıl
nediyosun ya -__-
- +1 yıl
sorduğun soru yıldız aldıkça puan kazanırsın,sitenin sistemi tatlım.
+1 yılhiçbir erkek sevdiği kızı aldatmaz. en azından aldatsa bile bunu gizler.
05 Yorumla- +1 yıl
kiz bunu arastirarak ogrendiyse? :)
- +1 yıl
ne yaparsa yapsın kızın öğrenemeyeceği bir şekilde yapar. arkada delil bırakmaz. çünkü kaybetmeyi göze alamaz ama karşı tarafa da yok diyemez böyle biri durum içindedir.
- +1 yıl
yani sen diyosun ki seven erkek bazen aldatir, ama aldatirsa bunu cok iyi gizler diyosun oyle mi :)
- +1 yıl
hayır seven erkek aldatmaz diyorum. eğer seven bir erkek aldatıyorsa kesinlikle kızda da suç vardır. ve bunu kıza yansıtmaz çünkü seviyordur kaybetmeye göze alamaz. ama boşluktadır ve mutluluk arar bu kadar basit.
- +1 yıl
mutlulugu gider baskasinda arar yani :)
+1 yılerkekleri bilmiyorumda insanlar sevdiklerini aldatmaz... ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer bu fotoğrafta ki kız gerçekten sensen,emin ol seni aldatacak erkek yoktur.Çünkü gerçekten çok çok güzelsin.
02 Yorumla- +1 yıl
tsk edrm!
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.Senmisin gerçekten?
Çünkü Sevdiğimiz kızlar VERMEZ o yüzden VEREN birini bulurlar sevmeyiz o vereni ama VERİYO sonuçta dimi...
00 Yorumlainsan sevdiğn aldatmaz aldattığına göre sevmiyor ya da sevdiğni zannedyordur,eğer sevdiğiyle cinselliği yaşıyorsa aldatması imkansız
00 Yorumlaarz edilen miktar, talebi karşılamazsa tüketici ikame yoluna başvurur..böyledir bu iş .d
02 Yorumla- +1 yıl
simdi ben ''talebi karsilamamis'' mi oluyorum :)
+1 yılallah o gün canımı alsın seviosan adam gibi seveceksin ayrıldıktan sonra ne bok yersen ye
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBende ilgi uyandıran insanlar da oldu, bana ilgisi olanlar da oldu ama asla aldatmadım.
00 YorumlaSevdiğim kızı hiç aldatmadım unutma erkek sevdiği kızı aldatmaz sevmiyorsa o ayrı
02 Yorumla- +1 yıl
yani seven hic bir erkek aldatmaz oylemi, aldatiyosa sevmiyodur?
seviyosa onu kalpten aldatmaz . sadece geçici ve değişik eğlenceler yaşar
11 Yorumla- +1 yıl
kalpten aldatmaz derken?!?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni heycan bunun nedenide sevgilisi ile sıkıntı yaşaması ya da sevgilisinden umduğunu beklediğini bulamamak,hovardalıkta ayrı bişi..
00 Yorumla
+1 yılmerhaba evet ben aldatım ama bazı nedenlerim olduğu icin
01 Yorumla- +1 yıl
neden aldattn?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO Kadar beynin kapalı ki yorumlara
seven erkek diyorsun, sevmiyor kuzum00 Yorumla
+1 yılaldatmak alçaklıktır...
20 Yorumla
+1 yılsevdiğini aldatmaz sevginin bittiği yerde aldatır
04 Yorumla- +1 yıl
peki ozaman nden aldatan kisi gelirde aglar zirlar bir sans daha ister? sevmiyorsa bunu yapar mi?
- +1 yıl
sevmek ! sevgi kavramına yüklediğimiz anlamlar farklı mı yoksa.. seven insan aldatmaz, seven insan başkasına dokunmayı bırak hayal kurmayı bile reddeder.. tabi gerçek sevgide bunlar !
ancak kadından ilgi sevgi görmeyince de aldatan çok. burda da yine sevginin yok oluşu neden.. - +1 yıl
nasil anlicaz bir erkegin gercekten sevip sevmedigini? :)
- +1 yıl
orası sana kalmış seven insan belli olur zaten..
+1 yılErkek aldatır,adam olan aldatmaz...
01 Yorumla- +1 yıl
dogru soyluyosun :)
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. seven ERKEK aldatmaz nokta!
12 Yorumla- +1 yıl
bazilari sevsede aldatirmis oyle diyorlar :)
+1 yılBir anlık göz dalması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılbyne kan gitmediği zamanlarda aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmadım ama doğamızda var hep içimden geçer
04 Yorumla- +1 yıl
hep icinden gecer mi?icinden geciyorsa zaten birgun aldatirsin da sen ;)
Cevap sahibi+1 yılgeçer tabi ki hem kadınlar da az değil ki kadınlar daha fena * sevgilim için demiyorum sevgilimleyken bile yapmadıklarını bırakmıyorlar aramızı bozmak için
aldatmamak için nette takılıyorum işte arkadaş daha ne istiyonuz benden şu anda dışarı çıksam çok kolay aldatırım istesem oteldeyim turizm işindeyim elimi sallasam ellisi ama onlar aşk değil arada fark var ben hem parayı hem de mutluluğu bulmuşum Allah sana da versin kolay mı bu aldatmamak :*:- +1 yıl
sana iyi aldatmalar ozaman
Cevap sahibi+1 yılbak ya yine aldatmaya bağladı arkadaş * nerden çıkardın sen bu aldatma işini ki
+1 yılsen bu soruyu samimi buluyomusun
02 Yorumla- +1 yıl
cok samimi buluyorrm
- +1 yıl
sayfana bak ! cevap vericem
İsteklerine karşı eli boş dönüyordur
07 Yorumla- +1 yıl
nasil yani
- +1 yıl
hmm ok
- +1 yıl
ahahah :D yasasin kotulukk
- +1 yıl
bundan sonra boyle :D
Sarhoştum, hatırlam:D
00 Yorumlaseni aldatan geydir (fotodaki sensen tabi)
00 Yorumla
+1 yıldemekki bir eksiklik gördü sende
00 Yorumlahiç aldatmadım ama sanırım heyecan arayışı ^^
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeklerde aldatır kadınlarda aldatır
41 Yorumla- +1 yıl
doğru söze neden - verirler hiç anlamam :S +1
Gizli Üye(36-45)+1 yılahlak yapısı bozuldu herkes aldatmaya başladı
31 Yorumla
+1 yılHayir. Peki ya sen ?
06 Yorumla- +1 yıl
ne?
- +1 yıl
Bende sana soruyorum sevdiğin adami aldattin mi ?
- +1 yıl
hayir :)
- +1 yıl
Aldatildinmi ?
- +1 yıl
uuhmm evt
- +1 yıl
Eksik bir seyler varmiş demekki
+1 yılAldatanlara sormalı.
00 Yorumla
+1 yıltuhaf insanlar
00 Yorumla