Eşimin annesinin üvey olduğundan supheleniyorum!!! Sizce annesi üvey olabilir mi?

Arkadaşlar eşimle biz sadece kağıt üzerinde evliyiz. Beni istemeye geldikleri gün annemle eşimin annesi konuşmuşlar. Eşimin annesi kredi borcu olduğu için hiçbir şey yapamayacağını söylemiş. Bizde eşimle kağıt üzerinde evlendik ama düğünümüz ve kınamız olmadı. Eşimin annesi düğün yapmaya da kına gecesi yapmaya da hiç hevesli değil ve bu konuda annemle biraraya gelip konuşmadı bile. Kısacası oğlu için hiçbir çabası yok. Her şeyi karşı taraftan bekliyor ya da üvey annesi olduğu için aldırış etmiyor diye düşünüyorum. Ben bu durumdan biraz suphelendim açıkçası insan en azından dünürüyle biraraya gelipte şunu şöyle yapsak bunu böyle yapsak demez mi?
Bir de eşim şimdiye kadar bana annesinden bahsederken hiç sevgiyle bahsetmedi daha doğrusu annesinden hiç bahsetmedi bile.
Onlarda kaldığım süre içinde gözlemlediğim kadarıyla anne oğul gibi bir ilişkileride yok.

Güncellemeler
+1 yıl
Evde kaldığım süre içinde eşimle annesinin çok seviyesiz tavırlarına şahit oldum
Boncuklu iç çamaşırını (kilot) eşimle bana gösterip üzerine tuttu tam yanımızda soyunacaktı ki eşim git içerde giy dedi.
Yine birgun birlikte otururken eşim annesine benimle yaşadığı cinsellikten bahsetti ve gülüştüler.
Bir anne oğul arasında böyle bir ilişki olmaz bana kalırsa bu kadın ya üvey annesi ya da dostu diye düşünüyorum.
Sizce de öyle değil mi?
Eşimin annesinin üvey olduğundan supheleniyorum!!! Sizce annesi üvey olabilir mi?