Şpagat açabiliyorum ama daha önce birkaç erkekten saçma sapan yorumlar aldım şimdi ilk kez sevgilim oldu bilse ne düşünür? Yoksa söylemeyeyim mi?şpagat açan kızŞpagat nedir? Şpagat bacakları 180 derece ve daha fazla açabilmek oluyor arkadaşlar :) yani bacakların iç kısmının tamamen yere paralel olması.
Spagat, temel jimnastik hareketlerinden biridir aslında. Bacakları sağ ve sol iki tarafa açmak suretiyle tam olarak yere oturmaktır. Vazgeçilmez bir esneme hareketidir. Bacakları kalça ekleminden 180 derece veya daha yukarılara açmak anlamına gelir.
Şpagat yapabilen kızlar hem sağlıklıdır, hem de fazlasıyla esnek ve güzel bir vücuda sahiptir. Erkekler bunu bilirler ve hoşlarına gider. Hangi erkek güzel bir vücutlu kızı sevmez ki? Bence erkeklerin en ön planda tuttuğu şey vücut yapısı. Vücudu sağlıklı olmayan bir kız da şpagat yapamaz. O yüzden bence şanslısın çünkü her erkeğin hoşuna gider.
O kadar güzel bir yeteneğe sahipsin ki, kesinlikle söylemelisin.Spagat açabilmek gerçekten kolay bir şey gibi gözükse de değil. Her yiğidin harcı olamaz. Güzel bir vücuda ve esnek bir yapıya sahip olmalısın. Kesinlikle erkeklerin hoşuna gider. :)
Bence erkeklerin çoğu seksi ve hoş bulacaktır. Ama ilişkiniz aşk boyutunda biraz yol aldıktan sonra söylemeni tavsiye ederim. Ayrıca bunu bir özellik gibi değil de sıradan bir şey gibi ifade etmen daha doğru olur. Ziyadesiyle memnun olurdum spagat yapacak kadar esnek bir sevgilim olsaydı.
Spagat yapabilen kızlar benim hoşuma gider şahsen.. kıvrak bir sevgilimin olması. Bunu yapabiliyor olmak güzel. Taktir ederim. Bence bir erkek bu konuda yanlış ya da saçma bir şey düşünmez. Düşünüyorsa da onu boş ver gitsin 😇😁
Şpagat, bacakları 180 derece açabilen pozisyona verilen isimdir. Çok fazla esnek hareket çalışmalarıyla bu yapılabilir. Erkekler bu tarz pozisyonları yapabilen kadınları beğenirler. Kesinlikle erkek arkadaşına şpagat açabildiğini söylemelisin.
İyi ama bu kötü bir şey değil ki neden bu kadar çekiniyosun, ayrıca kimseye böyle bir yeteneğin olduğunu söylemek zorunda değilsin, kimse bilmek zorunda değil.
ya çekinme nedenim daha önce sınıftan bilen erkekler falan cinselliğe çekti hemen o da aynı yorumları yaparsa kavga ederiz bu yüzden söylemek istemiyorum bir de yine saçma sapan şeyler duydum kızlık zarı zarar görmüştür falan diye düşünenler bile var böyle birşey düşünürse sinirlerim bozulur ama söylemezsem de sonra öğrendiğinde niye bilmiyorum derse kötü olur aklım karıştı :(
Başkalarının düşüncelerini bu kadar çok önemseme. Yanlış bir şey yapmamışsın ki sen. Çekinecek bir şeyin yok ama dediğim gibi anlatma, anlatmak zorunda değilsin.
Spagat, temel jimnastik hareketidir. Bence sağ ayağa oturan spagat güzel ve estetik ama sol spagatı korkmadan açabilmek büyük bir marifettir. Kız hakkındaki düşüncem de, yaş ilerledikçe zorlaşan bir hareket olduğu için helal olsun derim ve hoşuma gider.
Spagat cinselligin c sinin bilinmedigi yaslarda kazanilan bir ozellik bebeklik doneminde anne esnek hareketler yaptirmazsa ilk cocukluk doneminde kisi spagat hakereti yapmazsa sonradan kazanamaz. O yuzden yanlis seyler dusunen kisileri cok takma ve zihinlerinin bozuk oldugunu dusun gec. Erkek arkadasinda sacma bir yorum yaparsa ona gore deger verirsin ona.
Bak arkadaşım bütün yorumları okudum ve şunu söyleyeyim evet her erkeğin aklından geçer bu ama senin sevgilinin karakteri, kişiliği, sana ve ilişkinize verdiği değer ağzından çıkan her söze tesir eder. Eğer seni gerçekten seviyorsa ve değer veriyorsa seni destekler ve asla sana böyle bişey söylemez tabi ki sende ona kalkıp şöyle deme " ya bende şöyle düşünürsün sandım " deme
Vücudun esnektir ve ısınma sürecini iyi yapıyorsundur ve oluyordur ama onunla alakasız bağ kuran birisi varsa, senden bile bir haber olur. Erkekler esnek kadınları çok beğenirler. Bu nedenle şpagat açmak bir kadını iyi gösterir.
Sevgiline neden söyledin ki? Erkekler ne düşünür? Yani ne kadar çirkin bir cümle. Pardon erkek meraklısı misin? Bir profesyinel şpagatini açar, yogasini yapar eve gider. Ben de açmak istiyorum ama açamiyorum
bunu ne diye söyliceksin diyorum lafı nerden acılcak durduk yere desen abes bişey . benim sevgilim tekvandocuydu yapabiliyordu konu ordan açılmıstıda sen nerden acıcan. ve seksten baska erkeğin bir işine yaramıyor senin bacaklarını öyle yapabilmen.
spor salonuna gidiyorum ve sevgilimde yazılacak benim antrenmanlarım esnekliğe yönelik zaten mutlaka görecek bu zamana kadar söylemedin derse diye anlatsam mı anlatmasam mı diye düşünüyorum ama söylemek de istemiyorum saçma bir yorum yaparsa kavga ederiz. seks konusu da sadece saçma fanteziler bilmiyorum cinsel birlikteliğim olmadı ama bana mantıksız geliyor şpagat hareketiyle ne ilgisi olabilir
Baleye ilişkin bu zor ve estetik hareketi yapabildiğin için seni tebrik etmek ve alkışlamak yerine saçma sapan yorumlar yapan erkeklerle karşılaşırsan, o kişiden hızla uzaklaşman gerektiğini anlamış olursun. Net.
ilkokul dönemlerimde bale eğitimi aldim o sorulan soruların %80 oranında tahmin edebiliyorum. ustelik karşı cins degil hemcinsimden bakireligimin gidip gitmedigini sormuştu saman kafa.
Ne yapak yani spagat acan kizlar icin borek baklava acan kizlari mi uzelim
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
valla takdir ediyorum vucudu o kadar esnetebilmek hiçte kolay bir şey değil. Hele hele bir anda açanlar var onlardan korkuyorum işte benim canım yanıyor :D Aklı fesat olan kişinin tek düşüncesi o pozisyonda yaşaacağı cinsellik olur.
Taaa 1 yıl önceki soru neden günün sorusu olur ki🙄
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben de açabiliyorum çocukluğumdan beri taekwondo kursuna ilk gittiğim gün esnedikten sonra sıfır açabildim o gün bu gündür de açıyorum bir şekilde konusunun açıldığı durumda da kalkar açarım marifet sonuçta😄
Annelere laf yoook, senide bir ana doğurdu,, sonra kadın katliamı oldumu en önde gidersin değilmi syn emekçi kardeş,, mesleğinden ötürü emekçi dedim ama,,
Ne dûşünecek ya Allah Allah kötü bir şey derse de çeksin gitsin ya sizde şpagat dediğinde aklına başka şeyler geliyorsa zaten sağlam pabuç değildir o kişi 👊🏻salla gitsin bacım böyleyse eğer
En İyi Cevaplar