diyelim ki birini seviyosunuz ama o kişide iş yok ev yok hiçbirşey yok yine de onunla birlikte olur muydunuz
Cevabın nedir?
Bu sorunun bence cok kolay bir cevabi yok. Bunun sebebi eger bir kiz veya bir erkek surekli varlik icinde yasamissa yokluk icinde ask yasamasi mumkun degildir. Cunku varliga alismistir. Ama fakir biri zenginlik tatmamistir ve fakirlikle dolu olan haytina devam edebilir. Ben kendim icin konusayim, ben prensesler gibi yasadim, yedigim onumde yemedigim ardimdaydi. Istedigim hersey alindi mahrum birakildigim hic birsey olmadi. O yuzden ben fakir biriyle evlenenem cunku alisamam. Ama fakir bir kiz normal olarak fakir biriyle evlenecek zaten zengin biri almaz oyle kizi. Fakirlikle dolu hayatina devam edecem mecburen.
07 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka arkadaslrmin cogu maddi geliri cok cok azz kisilerler evlendiler ve 1 tanede cocuklri var şabaniye nein kafasini yasiyosun
- +1 yıl
seni anan baban cook okadar şimartmışkı dünyayı pembe gören sensin dostum , arkadaşım bayandı ve maddi açıdan çok yüksek düzeydediler ... evlendiği kişide bir fabrikada işçi ( ailesi durumu çok kötü ) ? sen gelmişin fakir birisi asla zenginle evlenemez ? şimdide gelmişin evini geçindiremeyecek kadar fakir erkek evlenmemeli ? anlatım bozukluğu yapıyorsun kusura bakmada senin gibi kızlar çok gördüm hepsine kullanılmalıktı hadi iyi aksamlar ...
- +1 yıl
Beni bu gune kadar hic kimse kullanamadi ama korkarim sen kullanilmis biriyle evlenebileceksin ancak. Sende kimseyi kullanamazsin zaten. Kaide bu istisnalar kaideyi bozmaz. Soyledigiminde arkadasindayim eger senin kafan almiyorsa o baska. Bizim dinimizce evini gecindiremeyecek erkekler evlenmemeli. Ve benim gorsume gorede zengin kiz fakir erkekle evlenmemeli. Tabiki istisnalar olabilir ama hayat senin gordugun gibi toz pembe degil ve istisnalardan ibaret degil. Ististnalar ustune hayatmi kuramam
- +1 yıl
Çok güze konuştunumu sanıyrosun ? evliilikle istisna söz konusu değil kıvırmaya çalışma boşuna demişinki fakir bir erkekle evlenemez zengin kız ? şimdide diyorsunki evini geçindiremeyecek erkekle olmaz diyorsun ? sen baan denk gelseydin seni çok güzel kullanırdım istisna budur ... şimdi o parlak yorumunu bekliyorum ... veya hiç bir şey yazma çünkü sen sadece 3 noktasın ...
- +1 yıl
Ben cok guzel konustugumu sanmiyorum, cok guzel konustugumdan eminim. Sende buna anlayacak kafa yok o yuzden pekte kizamiyorum sana. Sen beni kullanacan oyle mi? Haha sende erkekmisin ben ne erkekler gordum en guzelinden avrupa guzelinden. Sari sacli mavi gozlusunden onlar bile etkileyemedi beni sen neyine guveniyorsun? 1.70 metre boyunami? Standart Turk erkegiysen uzgunum en ufak bir sansin yok. Fakirsen hic sansin yok zengin kiz fakir erkek olmaz okadar ya da kiz yeterince zengin degildir.
- +1 yıl
Haha benim baskasina yazdigim cevabima yorum yazdigina gore cevap sana oldukca koymus anlasildi. O dedigin uc noktada sensin ben avrupanin en onde gelen universitelinden birinde okuyorum ve artik seninle daha fazla tartismayacam. Ben onume gelen herkesle munakasaya giremem. Senin gibi baskalarinin yorumlarina cevap yazacak vaktim yok benim, ben baskasina yaziyorum sen bana. Senin degerin buradan anlasildi boldan boldan vaktin var ama benim yok.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çok sevdim öyle fakir birini ama hep fakir hem malın tekiydi aldattı beni ayrıldık. şimdi hem zengin hemde iyi biriyle beraberim. eğer anlıyorsa sevginden maddiyatın ne önemi var :)
bizim binada bir çocuk var okulu bitti işe girdi 800 tl aylıgı varmış sevgilisi olan kızda işe girmiş oda 800 alıyormuş kız demişki bak ikimizde işe başladık evlenelim demiş. :)
yazın evlenecekler dürüstlük insanın içinde yoksa paranın olup olmaması bişey değiştirmiyor00 Yorumla
herkes annesinin karsından parayla bullamı doguyorki parasız aşk olmaz diyorsunuz aşk dediginiz nedir? problemlere birlikte karsı gelmek degilmi birbirinize yardım edip birşeyleri başarmak degilmi ? aşık olursun evlenirsin calısırsınız birşeyleri başarırsınız ama yok erkekde para yok evi yok eeee hanımefendi o zaman sen ne yapıcaksın? erkekte yoksa sendede yok ne olucak şimdi? seninkisi canda erkeginki patlıcanmı herşeyi erkekmi yapsın ? sende kaldır kıcını para biriktir evliligin icin evleniceginiz zaman paraları birleştirin evlenin..
00 Yorumla
İki tarafında gerçekten çok fedakar davranmasıyla aşılabilecek bir durum bence.Bu zamanda insanlar gereksiz para harcamaya cok meraklı ne yazıkki.Sizde çalısırsanız eğer iki kişinin maasıyla bir sekilde evlilik gerçekleşir,yarına cıkmaya senetimiz mi var,insan hayatının sonuna kadar yaşayabileceği insanı bulduktan sonra maddiyata çok takılmamalı bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
51Cevap
Teoride oluyor ama pratikte yapan ise çok nadir. Neler duydum çevremden yıllarca birbirini sevip de evlendikten sonra ayrılan varlıklı insanlar, her şeye rağmen kaçarak evlenip de bir göz oda da bir kilim, bir küçük tüp ve bir de tencere ile aylarca idare eden gönlü varlıklılar.
00 YorumlaAşk bir kalp işidir, para ise mantık işi.. bir insan gerçekten aşık ise, sevdiği kişiyle VARLIKTA, YOKLUKTA, HASTALIKTA SAGLIKTA birlikte olur. 1 yudumu paylaşır, mutlu olur.. yastığı paylaşır, acıyı paylaşır..
BIRLIKTE ÇALIŞIR, KAZANIR.
Aşk zaten budur. Parayla bulunmaz o duygular..00 YorumlaBence bir kadını ne parayla , ne mülkle, ne de son model araba ile mutlu edebilirsiniz! karakter olmadıktan sonra... herzaman bir şeyler eksiktir, eğer mükemmel bir adamsa zaten evlenmez:)
yani para pul bahanedir... milletimiz 800 lira maaşla cocuklarını okula gönderebiliyor... yani onların yaşadığı evlilikde sizinkisimi aşk? marjinal olmaya gerek yok diye düşünüyorum...00 YorumlaÇok fazla cevap var kafan bayağı karışmıştır ama bende ekliyim düşüncemi. O tamamen yapınıza kalmış bir olay. Kimisi iradelidir katlanır tüm olumsuzluklara, maddi durumun kötülüğünden baş gösteren şiddetli geçimsizlikten o özenle beslenen büyütülen aşk zaman içerisinde kaybolup gider.
Diyeceğim o ki size bağlı.00 Yorumla
+1 yılPara ve Makam arttıkça insani duygular azalır.
Her daim demişimdir aşk ve her türlü duygu para ile ters orantılı artar ya da azalır.
Kem küm etmeye gerek yok hayallerine ne kadar uzaksan o derece insan kalırsın.00 Yorumlabence kız milleti parasız adamı sevmez çünkü doğası gereği hayatını devam ettirebilecek ve dünyaya getireceği evlatlarını rahat ettirebileceği bir erkekle evlenir bu yüzde aşk kalmadı boşuna çabalama arkadaşım.
00 YorumlaBari bir işi olaydı.. Ben bayan olarak kendi adıma tek maaşım var bişiyim yok dese gelirim onunla.. Ama hiçbişi olmayan insan boş insan bencce. amacı yok emeli yok.s
10 Yorumla
+1 yılValla hiç kusura bakmayın.Parası olmayana ne bir kız bakar ne de babası o kızı o adama verir.Para yoksa tip olacak kızların önem verdikleri bunlar.Önce Tip sonra Para.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. tabiki olurdum. hangimizin annesi babası doğuştan zenginmiş çoğumuzun değildir, bunlar sonradan çalışıp para kazanarak olacak şeyler. yeter ki çalışma ve bunları yapma azmi içinizde olsun.
00 Yorumla
+1 yılaşk olur, sonuc olmadıgından evlilik olmaz.
eskiden oluyormuş dedelermiz ninelerimiz anlatıyor.
ama şimdi herşey para malumunuz..
parasız evlilikler 6 ay sürüyor görüyorsunuz00 Yorumla
+1 yılEvlilik diyorsan hayır. Ama taşı sıkıp toprağını çıkaracak birisiyse olabilir ve zaten bir erkek belli bir yaşa geldiğinde hala evi/işi ya da birikimi yoksa evlenilecek tip değildir o.
00 YorumlaAşk biyere kadar ayrılman degil beklemeni öneririm seviyosa önce geleceginizi saglasın güveni versin öyle
10 YorumlaAşk parasız olmaz... AŞK karın doyururmu hiç ...
Örnek verecek olursak... Bayanlar alışverişi sever. Giyisi istedi tek taş istedi vb gibi şeyler Nasıl karşılayacaksın? Karşılayamazsan AŞK da kalmaz :):):)01 Yorumla- +1 yıl
bir yere kadar o da bence yaaa
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Kız olsam olmazdım, erkeklerde zaten kendinde bunlar varsa karşı taraftanda bekliyor yanit Türkiyede ekonomik yetersizlikler evde kalmanın ilk nedeni.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kirada oturan, işsiz biri olu-vermişti. Sonra o istemedi, hangi kafadaydım diyorum. Türk erkeği para kazanınca ne oldum delisi olur.
00 YorumlaIS yoksa bulsun, gerisi gelir. Ama cabalamiyorsa is aramiyorsa yoktan bisey cikmaz.
Sevmekle karin doymuyor maalesef.00 Yorumla
+1 yılHerşey para değildir. Eğer seviyorsanız birbirinizi elele verip birşeylerin üstesinden birlikte gelmelisiniz. Yok olmaz diyorsan paralı adam bul. Onunda ömrü çok olmaz parası varsa elinin altında da kız çoktur...
00 Yorumla
+1 yılben geleneksel erkek olduğumdan bana fark etmez ,sonuçta benim kazandığımla idare etmesini bilsin yeterli. ama açıkçası hatun olsam yok derdim o ne öyle ipsiz sapsız adam sflsjflsjdf
10 YorumlaBunu sen kızlara sordun sanırım çünkü erkeklerin boyle bir sıkıntısı yoktur.
10 Yorumlaiyi bir meslek, diploma, iş tecrübesi olmalı olur bnce ailelerimizde sıfırdan başlamış.
00 Yorumlaolmam. gözüm kimsenin parasında değil. ama kendi paramı da yok yere kimseye yedirmem açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmezdim ama onu da kaybetmek istemezdim.eğer beni gerçekten seviyorsa hayatımızı kurtarmak için bir iş bulması gerek.işsiz olmaz aslaaa.hatta bırak evlenmeyi çıkmayabilirim bile
00 Yorumlao kişi öyle nasıl yaşıyodur yani merak ederdimde
bence olmaz çünkü pparası olan kişi kendini kullanılmış hissedebilir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. iş yoksa, iş olması için birikimi ya da çabası da yoksa olmaz.
00 Yorumlanedir bu para meselesi ya para sonradan bulunan birşey niye bu kadar takar ki insanlar anlayamıyorum ya çok paran olsa bile ileride kaybetmeyeceğin ne malum?
00 Yorumla
+1 yılaşk için para gerekmez... evleriniz birbirine yakınsa sorun yok... ama ciddi bir ilişki evlilik vs dersen çok paraya gerek yok ama parasız da yaşanmıyor!
00 Yorumlailerde çok büyük sosyal problemlere gebe olduğundan sakıncalıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılparasız pulsuz bir cacık olmaz şartlar oluşmadan böyle bir seye kalkışmak zaten cahillik aksi genelde türk filmlerinde oluyo sonuda hiç iyi bitmiyo
00 Yorumla
+1 yılolması için çabalayın en azından. evi olmasa da olur ama işi olması lazım. işi olmasa da bir kazancı olması lazım. veya bir planı olması lazım.
00 Yorumla
+1 yılBirliktelikten kastın ne? flört yapıp tanımak mı? evlilik mi? cinsellik mi ? açıklama yap bence soruda
00 Yorumlasana su kadarını soyleyeyım kız ıcın sorun olmaz ama erkek ı ısı gucu parası pulu yoksa olmaz ask bı yere kadar . aksını dusunen varsa cevremde cok boyle ılıskısı bıten arkadasım
00 Yorumla
+1 yılflört için pekte sorun olmayabilir
ama ilerisi için ciddi ilerliyosa artık kesinlikle sorun olur, hadi düğünü çeyizi yaptınız, evlendikten sonra nolcak rezil olcan yazık edersin.00 Yorumlaaşk olur da devam etmez. biyere varamayıp ayrılırlar
00 Yorumlabüyük konuşmayayım olmam bir söz vardır varlık seviştirir yokluk dövüştürür...
01 Yorumlahayir askta bir yere kadar, ama eger benim bir isim varsa oda is ariyorsa o ayri...
00 Yorumlaerkek olduğum için sıkıntı yok onları temin etmek benim görevim zaten.ama parasız aşk zor olur istediğin gibi yaşayamazsın
10 Yorumla
+1 yılErkek olduğumdan kızda bunları aramam ama her iki taraftada maddiyat yoksa işleri zor ama kanaatkarlarsa o da olur.
00 Yorumlaevini geçindirecek kadar parası yok ya da kazanamıyorsa , evlenmek doğru değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı. İş olmazsa cesaret edemem. Diğerleri zamanla olur ama iş önemli.Babam da vermez zaten işsize kız :p
00 Yorumlaeğer çok sevmişsem paranın ne önemi varki birlikte halledebiliriz..sonuçta paraya aşık olmuyoruz
10 YorumlaOlabilir de, olmaya bilir de.
Hersey maddiyat mi? Hayir.
Parasiz adim atilir mi? Atilmaz.20 Yorumla
+1 yılPara ilerde bulunabilir ancak insan her zaman gerçek aşkı bulamayabilir.
00 Yorumlabazı genç kızlarımız parasızlıktan gidiyor p*rno filimlerinde oynuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu devirde olmaz
Her kapı para ile acılıyor
saglıktan tut egitime kadar herbisey00 Yorumla
+1 yılOlurum tabi onun malına mı aşığım yoksa kendisine mi böyle bir soru benim açımdan çok saçma.
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz ya aşk gelip geçici bir zaman sonra ayrılırsınız :/
10 YorumlaŞu modernizme bak la ne teoriler üretti.. Üretti yetmedi kitabi bilgi yaptı dünyamıza soktu mk..
02 Yorumla- +1 yıl
HELAAAALLL <3 :D
herşey para değil eğer adam gibi adamsa evet neden olmasın
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben para içın aşk olmam aşk para diyıl beni sevse aldatmasa para onemli diyil kalbi güzel olsun içmesın olurumm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıxlar paraya bakıyor. eşi bırak okuayn bir öğrencinin parası olmasın zor dönemler geçirsin yüzüne bakılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şekilde bütün parasını kaybetse neysede elinden hiç bir iş gelmeyen birisiyle işim olmaz
00 Yorumlaolur tabi ama kendine güveniyorsan ilerde sorun yaşamayacağına inanıyorsan
00 Yorumla
+1 yılPasta yemeye talim ediyoruz. :D
10 Yorumlaparasız adam=gereksiz adam
00 Yorumla
+1 yıliki kişide bunu ısterse olabılır :))))
00 Yorumlaaşk para demek değildir ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz ıssız bir ada da olabilir
00 Yorumla Aşk olur elbet ama yürümez elbet sorunlar çıkar...
10 YorumlaGünde 1 liraya aşk sahibi olmak artık çok kolay..
22 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem