• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

0 maddiyatla, parasızlıkla aşk olur mu sizce?

aşık_kızz
aşık_kızz Takip Et
Xper 5 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
diyelim ki birini seviyosunuz ama o kişide iş yok ev yok hiçbirşey yok yine de onunla birlikte olur muydunuz
0 maddiyatla, parasızlıkla aşk olur mu sizce?
İş Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Emel1994
    Emel1994 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Bu sorunun bence cok kolay bir cevabi yok. Bunun sebebi eger bir kiz veya bir erkek surekli varlik icinde yasamissa yokluk icinde ask yasamasi mumkun degildir. Cunku varliga alismistir. Ama fakir biri zenginlik tatmamistir ve fakirlikle dolu olan haytina devam edebilir. Ben kendim icin konusayim, ben prensesler gibi yasadim, yedigim onumde yemedigim ardimdaydi. Istedigim hersey alindi mahrum birakildigim hic birsey olmadi. O yuzden ben fakir biriyle evlenenem cunku alisamam. Ama fakir bir kiz normal olarak fakir biriyle evlenecek zaten zengin biri almaz oyle kizi. Fakirlikle dolu hayatina devam edecem mecburen.

0
    7 Yorumla
    • liverpool39
      liverpool39
      +1 yıl

Ne alaka arkadaslrmin cogu maddi geliri cok cok azz kisilerler evlendiler ve 1 tanede cocuklri var şabaniye nein kafasini yasiyosun

Yorumla
    • Emel1994
      Emel1994
      +1 yıl

fakir biriyse elbet fakir biriyle evlenecek onu zengin almaz ama zengin bir kiz asla fakir biriyle ypamaz bunu kendimden biliyorum. ha erkeklere sira gelince dinimizce evine gecindiremeyecek kaddar fakir erkek evlenmemeli. cahil seni dunyadan haberin yok.

Yorumla
    • liverpool39
      liverpool39
      +1 yıl

seni anan baban cook okadar şimartmışkı dünyayı pembe gören sensin dostum , arkadaşım bayandı ve maddi açıdan çok yüksek düzeydediler ... evlendiği kişide bir fabrikada işçi ( ailesi durumu çok kötü ) ? sen gelmişin fakir birisi asla zenginle evlenemez ? şimdide gelmişin evini geçindiremeyecek kadar fakir erkek evlenmemeli ? anlatım bozukluğu yapıyorsun kusura bakmada senin gibi kızlar çok gördüm hepsine kullanılmalıktı hadi iyi aksamlar ...

Yorumla
    • Emel1994
      Emel1994
      +1 yıl

Beni bu gune kadar hic kimse kullanamadi ama korkarim sen kullanilmis biriyle evlenebileceksin ancak. Sende kimseyi kullanamazsin zaten. Kaide bu istisnalar kaideyi bozmaz. Soyledigiminde arkadasindayim eger senin kafan almiyorsa o baska. Bizim dinimizce evini gecindiremeyecek erkekler evlenmemeli. Ve benim gorsume gorede zengin kiz fakir erkekle evlenmemeli. Tabiki istisnalar olabilir ama hayat senin gordugun gibi toz pembe degil ve istisnalardan ibaret degil. Ististnalar ustune hayatmi kuramam

Yorumla
    • liverpool39
      liverpool39
      +1 yıl

Çok güze konuştunumu sanıyrosun ? evliilikle istisna söz konusu değil kıvırmaya çalışma boşuna demişinki fakir bir erkekle evlenemez zengin kız ? şimdide diyorsunki evini geçindiremeyecek erkekle olmaz diyorsun ? sen baan denk gelseydin seni çok güzel kullanırdım istisna budur ... şimdi o parlak yorumunu bekliyorum ... veya hiç bir şey yazma çünkü sen sadece 3 noktasın ...

Yorumla
    • Emel1994
      Emel1994
      +1 yıl

Ben cok guzel konustugumu sanmiyorum, cok guzel konustugumdan eminim. Sende buna anlayacak kafa yok o yuzden pekte kizamiyorum sana. Sen beni kullanacan oyle mi? Haha sende erkekmisin ben ne erkekler gordum en guzelinden avrupa guzelinden. Sari sacli mavi gozlusunden onlar bile etkileyemedi beni sen neyine guveniyorsun? 1.70 metre boyunami? Standart Turk erkegiysen uzgunum en ufak bir sansin yok. Fakirsen hic sansin yok zengin kiz fakir erkek olmaz okadar ya da kiz yeterince zengin degildir.

Yorumla
    • Emel1994
      Emel1994
      +1 yıl

Haha benim baskasina yazdigim cevabima yorum yazdigina gore cevap sana oldukca koymus anlasildi. O dedigin uc noktada sensin ben avrupanin en onde gelen universitelinden birinde okuyorum ve artik seninle daha fazla tartismayacam. Ben onume gelen herkesle munakasaya giremem. Senin gibi baskalarinin yorumlarina cevap yazacak vaktim yok benim, ben baskasina yaziyorum sen bana. Senin degerin buradan anlasildi boldan boldan vaktin var ama benim yok.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben çok sevdim öyle fakir birini ama hep fakir hem malın tekiydi aldattı beni ayrıldık. şimdi hem zengin hemde iyi biriyle beraberim. eğer anlıyorsa sevginden maddiyatın ne önemi var :)

bizim binada bir çocuk var okulu bitti işe girdi 800 tl aylıgı varmış sevgilisi olan kızda işe girmiş oda 800 alıyormuş kız demişki bak ikimizde işe başladık evlenelim demiş. :)

yazın evlenecekler dürüstlük insanın içinde yoksa paranın olup olmaması bişey değiştirmiyor

0
    0 Yorumla
  • deadalive
    deadalive Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

herkes annesinin karsından parayla bullamı doguyorki parasız aşk olmaz diyorsunuz aşk dediginiz nedir? problemlere birlikte karsı gelmek degilmi birbirinize yardım edip birşeyleri başarmak degilmi ? aşık olursun evlenirsin calısırsınız birşeyleri başarırsınız ama yok erkekde para yok evi yok eeee hanımefendi o zaman sen ne yapıcaksın? erkekte yoksa sendede yok ne olucak şimdi? seninkisi canda erkeginki patlıcanmı herşeyi erkekmi yapsın ? sende kaldır kıcını para biriktir evliligin icin evleniceginiz zaman paraları birleştirin evlenin..

0
    0 Yorumla
  • Raimond90
    Raimond90 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

İki tarafında gerçekten çok fedakar davranmasıyla aşılabilecek bir durum bence.Bu zamanda insanlar gereksiz para harcamaya cok meraklı ne yazıkki.Sizde çalısırsanız eğer iki kişinin maasıyla bir sekilde evlilik gerçekleşir,yarına cıkmaya senetimiz mi var,insan hayatının sonuna kadar yaşayabileceği insanı bulduktan sonra maddiyata çok takılmamalı bence.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

51

Cevap

• jokersy
    jokersy Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Teoride oluyor ama pratikte yapan ise çok nadir. Neler duydum çevremden yıllarca birbirini sevip de evlendikten sonra ayrılan varlıklı insanlar, her şeye rağmen kaçarak evlenip de bir göz oda da bir kilim, bir küçük tüp ve bir de tencere ile aylarca idare eden gönlü varlıklılar.

0
    0 Yorumla
  • BaMbinoO
    BaMbinoO Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Aşk bir kalp işidir, para ise mantık işi.. bir insan gerçekten aşık ise, sevdiği kişiyle VARLIKTA, YOKLUKTA, HASTALIKTA SAGLIKTA birlikte olur. 1 yudumu paylaşır, mutlu olur.. yastığı paylaşır, acıyı paylaşır..

BIRLIKTE ÇALIŞIR, KAZANIR.

Aşk zaten budur. Parayla bulunmaz o duygular..

0
    0 Yorumla
  • 02pac1971
    02pac1971 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 51
    +1 yıl

Bence bir kadını ne parayla , ne mülkle, ne de son model araba ile mutlu edebilirsiniz! karakter olmadıktan sonra... herzaman bir şeyler eksiktir, eğer mükemmel bir adamsa zaten evlenmez:)

yani para pul bahanedir... milletimiz 800 lira maaşla cocuklarını okula gönderebiliyor... yani onların yaşadığı evlilikde sizinkisimi aşk? marjinal olmaya gerek yok diye düşünüyorum...

0
    0 Yorumla
  • BenMurat
    BenMurat Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Çok fazla cevap var kafan bayağı karışmıştır ama bende ekliyim düşüncemi. O tamamen yapınıza kalmış bir olay. Kimisi iradelidir katlanır tüm olumsuzluklara, maddi durumun kötülüğünden baş gösteren şiddetli geçimsizlikten o özenle beslenen büyütülen aşk zaman içerisinde kaybolup gider.

Diyeceğim o ki size bağlı.

0
    0 Yorumla
  • Herdaim70cl
    Herdaim70cl Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 38%
    +1 yıl

Para ve Makam arttıkça insani duygular azalır.

Her daim demişimdir aşk ve her türlü duygu para ile ters orantılı artar ya da azalır.

Kem küm etmeye gerek yok hayallerine ne kadar uzaksan o derece insan kalırsın.

0
    0 Yorumla
  • ReLax84
    ReLax84 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

bence kız milleti parasız adamı sevmez çünkü doğası gereği hayatını devam ettirebilecek ve dünyaya getireceği evlatlarını rahat ettirebileceği bir erkekle evlenir bu yüzde aşk kalmadı boşuna çabalama arkadaşım.

0
    0 Yorumla
  • aduket
    aduket Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Bari bir işi olaydı.. Ben bayan olarak kendi adıma tek maaşım var bişiyim yok dese gelirim onunla.. Ama hiçbişi olmayan insan boş insan bencce. amacı yok emeli yok.s

1
    0 Yorumla
  • hacicavcav
    hacicavcav Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Valla hiç kusura bakmayın.Parası olmayana ne bir kız bakar ne de babası o kızı o adama verir.Para yoksa tip olacak kızların önem verdikleri bunlar.Önce Tip sonra Para.

0
    0 Yorumla
  • kedicik00
    kedicik00 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

tabiki olurdum. hangimizin annesi babası doğuştan zenginmiş çoğumuzun değildir, bunlar sonradan çalışıp para kazanarak olacak şeyler. yeter ki çalışma ve bunları yapma azmi içinizde olsun.

0
    0 Yorumla
  • OradaBirYer
    OradaBirYer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

aşk olur, sonuc olmadıgından evlilik olmaz.

eskiden oluyormuş dedelermiz ninelerimiz anlatıyor.

ama şimdi herşey para malumunuz..

parasız evlilikler 6 ay sürüyor görüyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Siyahkazak
    Siyahkazak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Evlilik diyorsan hayır. Ama taşı sıkıp toprağını çıkaracak birisiyse olabilir ve zaten bir erkek belli bir yaşa geldiğinde hala evi/işi ya da birikimi yoksa evlenilecek tip değildir o.

0
    0 Yorumla
  • Adamhaklı
    Adamhaklı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Aşk biyere kadar ayrılman degil beklemeni öneririm seviyosa önce geleceginizi saglasın güveni versin öyle

1
    0 Yorumla
  • bluemax
    bluemax Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Aşk parasız olmaz... AŞK karın doyururmu hiç ...

Örnek verecek olursak... Bayanlar alışverişi sever. Giyisi istedi tek taş istedi vb gibi şeyler Nasıl karşılayacaksın? Karşılayamazsan AŞK da kalmaz :):):)

0
    1 Yorumla
    • şanslıyımgibi
      şanslıyımgibi
      +1 yıl

bir yere kadar o da bence yaaa

Yorumla
  • savorano
    savorano Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Valla sevgi bir yere kadar güzelim adam para kazanmıyosa kazanmak içinde caba sarf etmiyosa kusura bakma ama karın tokluğuna yaşarsınız ev kirası elektrik su doğalgaz cep telefonu internet vs.. faturaları da cabası yine de iyi düşün doğru karar ver..

1
    0 Yorumla
  • Nettuno
    Nettuno Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.

Kız olsam olmazdım, erkeklerde zaten kendinde bunlar varsa karşı taraftanda bekliyor yanit Türkiyede ekonomik yetersizlikler evde kalmanın ilk nedeni.

1
    0 Yorumla
  • xkhats
    xkhats Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kirada oturan, işsiz biri olu-vermişti. Sonra o istemedi, hangi kafadaydım diyorum. Türk erkeği para kazanınca ne oldum delisi olur.

0
    0 Yorumla
  • LadyNight
    LadyNight Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

IS yoksa bulsun, gerisi gelir. Ama cabalamiyorsa is aramiyorsa yoktan bisey cikmaz.

Sevmekle karin doymuyor maalesef.

0
    0 Yorumla
  • carriera2011
    carriera2011 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Herşey para değildir. Eğer seviyorsanız birbirinizi elele verip birşeylerin üstesinden birlikte gelmelisiniz. Yok olmaz diyorsan paralı adam bul. Onunda ömrü çok olmaz parası varsa elinin altında da kız çoktur...

0
    0 Yorumla
  • DecadenceOfOrpheus
    DecadenceOfOrpheus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

ben geleneksel erkek olduğumdan bana fark etmez ,sonuçta benim kazandığımla idare etmesini bilsin yeterli. ama açıkçası hatun olsam yok derdim o ne öyle ipsiz sapsız adam sflsjflsjdf

1
    0 Yorumla
  • akrep25
    akrep25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Bunu sen kızlara sordun sanırım çünkü erkeklerin boyle bir sıkıntısı yoktur.

1
    0 Yorumla
  • aysesayık
    aysesayık Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 40%
    +1 yıl

iyi bir meslek, diploma, iş tecrübesi olmalı olur bnce ailelerimizde sıfırdan başlamış.

0
    0 Yorumla
  • deargdue
    deargdue Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

olmam. gözüm kimsenin parasında değil. ama kendi paramı da yok yere kimseye yedirmem açıkçası.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evlenmezdim ama onu da kaybetmek istemezdim.eğer beni gerçekten seviyorsa hayatımızı kurtarmak için bir iş bulması gerek.işsiz olmaz aslaaa.hatta bırak evlenmeyi çıkmayabilirim bile

0
    0 Yorumla
  • a-lieren
    a-lieren Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

o kişi öyle nasıl yaşıyodur yani merak ederdimde

bence olmaz çünkü pparası olan kişi kendini kullanılmış hissedebilir

0
    0 Yorumla
  • chemistzy
    chemistzy Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

iş yoksa, iş olması için birikimi ya da çabası da yoksa olmaz.

0
    0 Yorumla
  • asish
    asish Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

nedir bu para meselesi ya para sonradan bulunan birşey niye bu kadar takar ki insanlar anlayamıyorum ya çok paran olsa bile ileride kaybetmeyeceğin ne malum?

0
    0 Yorumla
  • tekmekedicigi
    tekmekedicigi Takip Et
    +1 yıl

aşk için para gerekmez... evleriniz birbirine yakınsa sorun yok... ama ciddi bir ilişki evlilik vs dersen çok paraya gerek yok ama parasız da yaşanmıyor!

0
    0 Yorumla
  • hysteric
    hysteric Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

ilerde çok büyük sosyal problemlere gebe olduğundan sakıncalıdır

1
    0 Yorumla
  • bilemessin
    bilemessin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.

parasız pulsuz bir cacık olmaz şartlar oluşmadan böyle bir seye kalkışmak zaten cahillik aksi genelde türk filmlerinde oluyo sonuda hiç iyi bitmiyo

0
    0 Yorumla
  • bilgipaylas
    bilgipaylas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

olması için çabalayın en azından. evi olmasa da olur ama işi olması lazım. işi olmasa da bir kazancı olması lazım. veya bir planı olması lazım.

0
    0 Yorumla
  • yorumcubaba
    yorumcubaba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

Birliktelikten kastın ne? flört yapıp tanımak mı? evlilik mi? cinsellik mi ? açıklama yap bence soruda

0
    0 Yorumla
  • hukukçu42
    hukukçu42 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

sana su kadarını soyleyeyım kız ıcın sorun olmaz ama erkek ı ısı gucu parası pulu yoksa olmaz ask bı yere kadar . aksını dusunen varsa cevremde cok boyle ılıskısı bıten arkadasım

0
    0 Yorumla
  • LastResort
    LastResort Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

flört için pekte sorun olmayabilir

ama ilerisi için ciddi ilerliyosa artık kesinlikle sorun olur, hadi düğünü çeyizi yaptınız, evlendikten sonra nolcak rezil olcan yazık edersin.

0
    0 Yorumla
  • mericc
    mericc Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

aşk olur da devam etmez. biyere varamayıp ayrılırlar

0
    0 Yorumla
  • ozgetuana
    ozgetuana Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

büyük konuşmayayım olmam bir söz vardır varlık seviştirir yokluk dövüştürür...

0
    1 Yorumla
    • xxxyyy
      xxxyyy
      +1 yıl

Başka bir söz daha var. Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış :)

Yorumla
  • Dilaraxx
    Dilaraxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

hayir askta bir yere kadar, ama eger benim bir isim varsa oda is ariyorsa o ayri...

0
    0 Yorumla
  • Snobx
    Snobx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

erkek olduğum için sıkıntı yok onları temin etmek benim görevim zaten.ama parasız aşk zor olur istediğin gibi yaşayamazsın

1
    0 Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Erkek olduğumdan kızda bunları aramam ama her iki taraftada maddiyat yoksa işleri zor ama kanaatkarlarsa o da olur.

0
    0 Yorumla
  • esesfsvs
    esesfsvs Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

evini geçindirecek kadar parası yok ya da kazanamıyorsa , evlenmek doğru değil

0
    0 Yorumla
  • Meditrina
    Meditrina Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.

İş olmazsa cesaret edemem. Diğerleri zamanla olur ama iş önemli.Babam da vermez zaten işsize kız :p

0
    0 Yorumla
  • sdflçn
    sdflçn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

eğer çok sevmişsem paranın ne önemi varki birlikte halledebiliriz..sonuçta paraya aşık olmuyoruz

1
    0 Yorumla
  • Ocalyptus
    Ocalyptus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Olabilir de, olmaya bilir de.

Hersey maddiyat mi? Hayir.

Parasiz adim atilir mi? Atilmaz.

2
    0 Yorumla
  • CamdanAdam
    CamdanAdam Takip Et
    +1 yıl

Para ilerde bulunabilir ancak insan her zaman gerçek aşkı bulamayabilir.

0
    0 Yorumla
  • Kaybolan
    Kaybolan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

bazı genç kızlarımız parasızlıktan gidiyor p*rno filimlerinde oynuyor

0
    0 Yorumla
  • sairessam
    sairessam Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bu devirde olmaz

Her kapı para ile acılıyor

saglıktan tut egitime kadar herbisey

0
    0 Yorumla
  • easlan12313
    easlan12313 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Olurum tabi onun malına mı aşığım yoksa kendisine mi böyle bir soru benim açımdan çok saçma.

0
    0 Yorumla
  • SweetDreamss
    SweetDreamss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Olunmaz ya aşk gelip geçici bir zaman sonra ayrılırsınız :/

1
    0 Yorumla
  • izafi
    izafi Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Şu modernizme bak la ne teoriler üretti.. Üretti yetmedi kitabi bilgi yaptı dünyamıza soktu mk..

0
    2 Yorumla
    • şanslıyımgibi
      şanslıyımgibi
      +1 yıl

HELAAAALLL <3 :D

Yorumla
    • izafi
      izafi
      +1 yıl

Teşekkür teşekkür :D

Yorumla
  • mavis95
    mavis95 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

herşey para değil eğer adam gibi adamsa evet neden olmasın

1
    2 Yorumla
    • bpeker
      bpeker
      +1 yıl

bla bla bla kesin öyledir :P

Yorumla
    • mavis95
      mavis95
      +1 yıl

evet KESİNlikle öyle.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben para içın aşk olmam aşk para diyıl beni sevse aldatmasa para onemli diyil kalbi güzel olsun içmesın olurumm

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kıxlar paraya bakıyor. eşi bırak okuayn bir öğrencinin parası olmasın zor dönemler geçirsin yüzüne bakılmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir şekilde bütün parasını kaybetse neysede elinden hiç bir iş gelmeyen birisiyle işim olmaz

0
    0 Yorumla
  • yeppudaa
    yeppudaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

olur tabi ama kendine güveniyorsan ilerde sorun yaşamayacağına inanıyorsan

0
    0 Yorumla
  • Afrolevent
    Afrolevent Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Pasta yemeye talim ediyoruz. :D

1
    0 Yorumla
  • sonshot
    sonshot Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 41%
    +1 yıl

parasız adam=gereksiz adam

0
    0 Yorumla
  • obsessiyon
    obsessiyon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

iki kişide bunu ısterse olabılır :))))

0
    0 Yorumla
  • elifkskli
    elifkskli Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

aşk para demek değildir ya

1
    0 Yorumla
  • veritasvosliberabit
    veritasvosliberabit Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

olmaz ıssız bir ada da olabilir

0
    0 Yorumla
  • Loquace
    Loquace Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Aşk olur elbet ama yürümez elbet sorunlar çıkar...

1
    0 Yorumla
  • alfacrazy
    alfacrazy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Günde 1 liraya aşk sahibi olmak artık çok kolay..

2
    2 Yorumla
    • 02pac1971
      02pac1971
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • alfacrazy
      alfacrazy
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 0 maddiyatla, parasızlıkla aşk olur mu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Parasız mı yaşanmaz yoksa aşksız mı? 4 cevap verildi
Parasız aşk olur mu? 7 cevap verildi
Parasızlıktan aşk yaşayamayan var mı? 7 cevap verildi
Parasız aşk olur mu? 20 cevap verildi
Parasız aşk olur mu? 14 cevap verildi
Parasız aşk olur mu? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨