Size aşık olduğuna eminsiniz. Gayet güzel ilişkiniz var. Ama sevgilinizin maddi durumu kötü.
Sorun etmem
Sorun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size aşık olduğuna eminsiniz. Gayet güzel ilişkiniz var. Ama sevgilinizin maddi durumu kötü.
Herkes parasız olmaz yazmış gerçekten şaşırdım. Açıkçası gayet de olur. Üç senelik ilişkim var birbirimize elbet hediyeler aldık ama gidip de pahalı şeylere göz dikmedik. Beraber harcadık olduğu kadar yedik onun Arabası yok ve üniversite öğrencisi bende atama bekliyorum dolmuşa bindik beraber gittik bazen yürüdük ama el ele yürüdük. Onun parası olmadı ben verdim benim olmadı o verdi. Herkes demiş beraber etkinlik ne yapacaksın. Olay mekan yer ya da ne yaptığın değil ki bütün olay o kişiyle beraber olabilmek. Gerçekten seven yürütüyor. Bahaneleri geçin artık. Kimse sizin atm'niz değil.
Sıkıntı. Hiç Bi kadın böyle bir erkekle devam edemez bence yani aktivite bile yapamıyorsa o kadin o adamla sorun yani aşk karın doyurmuyor kendini sevmeyen kimseyi sevemez
Cevap
5Cevap
yıl 1800 ler olsaydı sorun olmazdı tabii ama bu devırde olmuyor tatlım
Parasız hiçbir şey olmuyor maalesef şu yalan dünyada
Ben erkeğim kızın maddi durumunu sorun etmem nasıl olsa ekonomik durumdan ben sorumluyum
Aşk kalple çalışıyordu en son parayla mı çalışıyor günümüzde 😂
Parasız aşk çok acıktım bir an önce eve gideyim demektir7😁😁
Parasız her şey zor
Parayla da olmaz kank
Sorun etmem
Parasız şey bile çekilmiyor 😛
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?