ilişki falan yok sadece duygusal bir bağ oluştu bana karşı bakışı tavırları aklımı karıştırdı oda evli bu yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılBunu farketmen kurtulmak istemen çok güzel olmuş. Kendini dizginlemeye çalış. Aynı ortamda bulunmaktan kaçın. Eşini düşün nasıl sevip evlenmiştin. Seni nasıl mutlu ettiği anları düşün. Şeytana uyupta yuvanı yıkma huzurunu bozma boş yere. Vefakar ol eşine. O Adamı bir daha sevmeye çalış. Eşine yeniden bağlan. Kendini daha iyi bilirsin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karşılaşmamaya çalış o da evli sende çok üzülürsün. Eşinle arana bir soğukluk gırerse toplamak zor. Senin ilgilendigini anlamiştır belkide çok kötü uzak dur.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma benim aklımda yokken aklıma soktu haklısın biranevvel kendime gelmeliyim
Soran+1 yılHaklısın
Aslına bakarsan ikiniz adına da biraz tehlikeli bir oyun! İkinizin de evlilikleri ciddi anlamda sıkıntılı ise tamam, yaşadıklarınızın & hissettiklerinizin mantıklı bir açıklaması olabilir. Yok ikinizin de evliliğinde her şey normalse, bu tür bir ilişkinin açıklaması en fazla macera olarak adlandırılabilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılOnun için bişe söyleyemiyorum ama çok şükür benim bir sıkıntım yok ayrıca kafamı karıştıran o oldu
Soran+1 yılAynen irade irade irade haklısın yapıcam dediğini
- +1 yıl
Yap bence de, olanları unut ve yaşanmamış kabul et. Ruhunda ya da bedeninde iz bırakmasına, vicdan azabı çekmene bir ömür boyu izin verme. Bu tür ayıp, yasak, günah cazibesi ilk başlarda tatlı gelir, iyi gider ama sonrasında işler bozulur, yıkıma sebebiyet verebilir. Bunun yanında evliyken evli birini ayartmak ya da evli birileri tarafından ayartılmak bu kadar kolay olmamalı.
Soran+1 yılKesinlikle kolay olmamalı değil hiç olmamalı insanın ruhunu beynini kemiriyor
Soran+1 yılİnşallah sağduyulu yaklaşım için teşekkürler haklısınız yapıcam yapabilirimde inşallah
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkürler
Nasıl olduda öyle olduki, üzülüyorum yarın bir gün evlensem benimde başıma gelme ihtimali var, o yüzden evlenmekten soğudum, rahatlık battı sizede belki kimbilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bende Nasıl oldu bana ilgili olduğunu davranışlarından konuşmalarından yakın davranmasından hissettim önce umursamadım ama kafam karıştı başına gelir diye düşünme bunlar birer sınav bence ben Nasıl durursam ona göre şekil alır bastırıp yenmem lazım eşimide çok seviyorum değer veriyorum ben kendimi Nasıl Nasıl diye yargılamaktan öldürücüm artık
Soran+1 yılİnşalkah
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
28Cevap
+1 yılYuvanı yıkmak istemiyorsan toparlanan bu öyle birseyki önce duygusal sonra yakınlaşma ve sonundada yatağa kadar gidiyor. Ayrıca bu zina öyle birşeyki şeytan heraegerinde seni tekrar için zorluyo bırakamıyosun yapma!!!
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ler
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Simdi hemen uzaklasmalisin ondan, simdi guzel gelen o duygular seni cok yaralayacak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılçok zor bir durum.. kınamıyorum zaten bana da düşmez.. lakin duygularını köreltmelisin
10 Yorumla Ne düşmüşsün sen bee!! Reva mı bu kocana? Pis düşüncelerinden vazgeç..
10 Yorumla
+1 yılDilerim Kocan Öğrenir Basar Tekmeyi Sana! Aşık Olduğunun Karısının Kapısınıda Tokmakla Çalacaklardır Muhakkak.
21 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya sen çok temiz olduğundan mı yaptın bu yorumu
Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. İlişkiniz monotonlaşınca ilgin başka yerlere kaymıştır sadece. Ne kadar süredir böyle hissediyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBayağı oldu belkide haklısın kendimi yenilemem canlanmam lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahu Teala Buyuruyorki; "Zina Haramdır. Evli İken Zina Yapanların İse Vay Haline!!"
Bence tevbe et ve helalin olanla ilgilen.03 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yakınlaşma falan yok sadece kafamda ayrıca zinanaın cezasını biliyorum bu yüzden hep kaçmaya çalışıyorum duygularım içinde ediyorum tövbemi Rabbim kabul eder inşalllah
Cevap sahibi+1 yılZinayı sadece bedenen birleşmeyle sınırlayamazsın. Caferi Sadık Hazretleri buyururlarki; Bir Kadın Evinden çıkmadan, parfüm sıkar ise, ve o koku dısarı çıktığında başka bir erkeğin burnuna giderse, o kadın zina etmiş olur." bunu nasıl aciklicaksin? Peygamber efendimiz buyurdularki; "Sadece Ağzınızdan Değil, Kalbinizden Geçenlerden de Meshulsunüz!"
Bu yüzden düşünme boş yere Git Tevbe Et. Allah bizlere Hayr'lı Saliha ve kocasına sadık eş Nasib etsin!!. Amin.
Cevap sahibi+1 yılYazık Vallahi Yazık. O Kocan Bunları Hakediyormu? Bir Düşün. Şu an sen zina yanı Günah uzeresin. Git eşini bu gece mutlu et. Sonra bir gusul al ve 2 rekat namaz kılıp tevbe et. Vallahi içim acıdı... :(
O da evliyse aklini karistiran ne yapma etme evliligine zeval verme. Allah yardimcin olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah niye yaparlar böyle anlamıyOrum huzur kaçırmaktan zevk alıyorlar galiba
+1 yılonunla bir daha konuşma" kocan senin için çalışıyor eziliyor karım rahat yaşasın diye :)
10 YorumlaBence kocana saygı duy. açık denizlerde yüzme. kocan hoşlandığın adamın karısına ilgi duysa ne yaparsın
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAnladım eşimi çok seviyorum o benim vazgeçilmezim sadece kafam karışık benim diğer Ada'mla herhangi bir yakınlaşmam yol olamazda inşallah
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun sağolun tavsiyeleriniz için azda olsa rahatladım
Soran+1 yılAmin inşallah sizede hayırlı akşamlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılnamaz kılll... Allah akıl fikir ahlak duygusu versin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin herkese inşallah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden evlenir ki senin gibiler duygularını tanımadan
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken böyle bişe yaşayacağımı bilerek mi evlendim ya ben nekadar üzülüyorum bilmeden konuşma
Cevap sahibi+1 yılduyuglarını bilmeden evlenirsen
duyguların oturmadan evlenirsen
bunların olacagını düşünmeliydin
anlamalıydın
bilmedne diye birşey yok
ne sacma insanlar var ya. biraz akıl lütfen
Bende sana ilgi duyayım tam etraf karışsın, tren olur
00 Yorumla
+1 yılilişkini kes konuşma herşeyden engelle yolunu değiştir bakışlarını kaçır
07 Yorumla
Soran+1 yılİlişkim yok zaten aynı ortamda olmamaya özen gösteriyorum
- +1 yıl
asla aynı ortamda olmayın. olmanız durumda hanımlı beyli hitap şekllerine dikkat edin. asla başbaşa bir şey yapmayın
Soran+1 yılGirmiyorum aynı ortamlara elimden geldikçe kaçıyorum zaten
- +1 yıl
tamam aynen devam o zmn.. nefsiniz sizi ele geçirmeye başlar ise buraraya yazın fikir alın yeniden
Soran+1 yılTama teşekkürler
- +1 yıl
allah yardımcınız olsun
Soran+1 yılAmin inşallah
çok yanlış... hemen ona ilgi duymayı bırak ve bana ilgi duy
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sizin gibiler yüzünden evlenmeyi düşünmüyorum yanınızda kocanız yatar ama hayalinizde başkaları
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz evlenirken böyle bir his yaşayacağımızı bilerek evlenmişiz gibi konuşma eşimle birlikteyken hayalime kimseyi sokmam merak etme öyle davranmak eşime değil kendime saygısızlık olur sadece kafam karışık neyse bende sizin gibi diyordum başıma geldi çok görmeye devam
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin ilgisiz ve odun mu? Arkadaşın da ram tersi düşünceli ve yardımsever mi
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşim gayet sevecen ilgili sadece işi çok yoğun arkadaşta bunun farkında evet ilgili
Cevap sahibi+1 yılEmin değilim ama id arkadaşım da bana karşı öyle olabilir diye düşünüyorum
Soran+1 yılNasıl yani kadın mı
Cevap sahibi+1 yılEvet bekarım ben is arkadaşım kadın benden 2 yaş büyük ben yardimseverim bir de kadınlara karşı ilgiliyim. Onun da kocası tam tersi odunmuş, hediye almayan umursamayan, uyuz bir erkek. Ben de kadına karşı ilgili olunca o da benle ilgileniyor. Parfümün güzelmiş kıyafetin iyiymiş vs vs gibi
Soran+1 yılBenim eşim harika bir insan odun falan değil diğer arkadaş eline su dökemez bence eşimle benim diyaloğumuz onu kıskandırıyor kafamı bulandırıyor
Cevap sahibi+1 yılKadın kocasından şikayetçi bana evlenme hayatını yasa diyor. Eve giderken keşke bizimkiler evde olmasa da kafa dinlesem biraz diyor. Bir sürü benzer şey. Bir kaç kere de işte yardım ederken dirsegimle kolum göğüslerine değdi çekmedi olay farklı yere gidecek diye tedirginim daha önce bir sürü evliye yok dedim. Bu sefer yok diyemem diye tedirginim
Soran+1 yılMaşallah yanlış yapıyor söyle direk benim kafam karışık bu sorudan sonra gereksiz bir karışıklık olduğunu gördüm mis gibi eşim var sende dikkatli ol derim
Cevap sahibi+1 yılOnun da kafası karışık sanırım. Yanımda aldatanlara bir sürü laf saydı ama istemeden o da ilgi gösteriyor. Bekarım bende bir sıkıntı yok ama o pişman olursa diye istemiyorum
Soran+1 yılBoşver yoluna bak kafan karışınca mahvoluyorsun fiile dökülünce düşünemiyorum Allahım sen koru
Cevap sahibi+1 yılKadınla alışverişe bile gittik kocasından görmediği ilgiyi görünce o da karıştı galiba. Yaşınız kaç sizin
Soran+1 yılSaçma ne işi var alışverişte 27 yaşım
Cevap sahibi+1 yılÖğle Arası gittik ise yakındı birkaçını daha vardı yanimizda. Baska birgün yine gelelim dedi tamam dedim aklına giren adam kaç yaşında
Sadakat sadakat sadakat...
10 Yorumla
+1 yılKocana söyle olay çözülür direk
01 Yorumla
Soran+1 yılGerekirse söylerim merak etme
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. huzurun için uzak dur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz pastel boya kadar gereksinsiniz la.
01 Yorumla
Soran+1 yılİstem dışı tıpkı beyaz pastel boyanın gereksiz olduğunu bilerek diyet boyaların yanında durması gibi bendeki duyguda gereksiz sağol kafam uyandı
Duygusal bağ oluştuysa direk boşan kocandan yazık
05 Yorumla
Soran+1 yılKafam karışık eşime duygusal olarak daha bağlıyım
Soran+1 yılBiliyorum bunun farkındayım sadece karışığım yardım istedim sizde direk kesip biçtiniz
Soran+1 yılEşimi seviyorum tabide
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah A dua et şeytandan Allah A sığın
12 Yorumla
Soran+1 yılSende et bana inşallah
Cevap sahibi+1 yılTabii inşallah nefsinden kurtulursun sakın uyma ona
Unutmaya çalış yoksa kötü şeyler olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yapıcam inşallah
+1 yılUzak dur.
10 Yorumlaalişmissın artık ters davran yuz verme
10 Yorumlabunun yardımı olmaz ki :(
00 Yorumla
+1 yılOlayı en basından ayrıntılı anlat
08 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatiyim evli Ada'm kafamı karıştırdı ilgisi alakası tavırları Allah'ın belası içime sıkıntı soktu
- +1 yıl
Boşluğu doldurdu ama huzursuzsun
Soran+1 yılNasıl anlamadım
- +1 yıl
Yani ilgi alakası güzeldi hoşuna gitti Ama huzursuzsun
Soran+1 yılYani neden yapıyor o kafamı karıştırıyor sonuçta evli
- +1 yıl
Kişiliğini anlat biraz Nasıl davranıyor sana
Soran+1 yılKişiliği karışık ya etrafımda dolanıp duruyor karısından şikayetçi sürekli konuyu çekiciliğime getiriyor öyle
- +1 yıl
Hmm az çok belli oldu son olarak fotonu özelden gönderebilir misin sonucu amaçlı belli olacak
kocana yazık değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılTabikide kocamı seviyorum ona çok değer veriyorum huzursuzumda düşünmek bile beni huzursuz ediyor keyfi bişe değil sadece kafam karışık
Soran+1 yılAnlatım tamam inşallah
+1 yılİstekler ve arzular karşı konulamaz
029 Yorumla
Soran+1 yılBence konulmalı ama yoksa herkes yanar kül l olur
- +1 yıl
Çoçuk var mı?
Soran+1 yılVar evet
- +1 yıl
Demedi deme onu tatmak isteyeceksin onu yaşamak zevk almak içinde kor ateş olacak
Soran+1 yılSağol ya bu arada yaşamışsın çok belli oluyor sonucunda biliyorsundur
- +1 yıl
Yaşadıktan sonra vijdan azabı çekeceksin ama her gece isteyeceksin arzulayacaksın onu düşünecek kendini tatmin edeceksin
Soran+1 yılSaçma soğudum şimdi iğrençliğin nesi arzulanır Allahım sen koru
- +1 yıl
Amin. Ama onunla olmak çok mutluluk verecek sana ve hep isteyeceksin
Soran+1 yılTecrübe konuşuyor diyorsun ama ben yapmıycam Allah'ın izniyle
- +1 yıl
İnşallah diyeyim allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAmin inşallah
- +1 yıl
Kaç yıllık evliliğin var?
Soran+1 yıl7 yıllık neden
- +1 yıl
Uzun bir zaman hep aynı şeyler yaşamaktan sıkılmış olabilirsin
Soran+1 yılBilmem belkide ama eşim başka onu çok seviyorum belkide eşime duyduğum bağlılık onu cezbetti karıştırdı kafamı olamaz mı
- +1 yıl
Bu adam sana açıkdımı?
Soran+1 yılaçılmaya çalıştı çalışıyorsa konuyu açtıkça kapattım ya da kaçtım
- +1 yıl
Şimdi sende istiyorsun yani
- +1 yıl
Özel olacak ama eşimle seks durumun nasıl?
Soran+1 yılNe istiyorum anlamadım eşimle özel hayatım çok iyi neden
- +1 yıl
Doyum suzluk varsa ondan da olur
- +1 yıl
Yani eşin yetmiyorsa
Soran+1 yılYok öyle bişe konu nereye geldi hayatım gayet güzel herşey yolunda ben şunu Görüyorumki karşımdaki insan benim hayatımı çekemiyor düzenimi bozmaya çalışıyor
- +1 yıl
Haftada 3-4 oluyormu mesela
- +1 yıl
Onun yaşantası masıl peki? Eşiyle mutlumu?
Soran+1 yılBıkıyoruz merak etme Mutlu gözüküyor yanımızda gayet Mutlu'lar özellerini bilmiyorum
- +1 yıl
Değişiklik istiyor oAmn
Soran+1 yılBen değişiklik istemiyorum memnunum hayatımdan
- +1 yıl
Heyecen istiyorsum o zaman sen
+1 yılAllah islah etsin
10 YorumlaUzak dur.
10 YorumlaBazen olabiliyor :(
011 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılUzak dur aman sıkıntıdan başka bir getirisi yok
Soran+1 yılHoşuz diye bakmak zorundamısınız önünüze bakın aklımızda böyle çeliyorsunuz
Soran+1 yılSende haklısın ben bile kendime bukadar hayranken erkek ne yapsın demi
Soran+1 yılBakımsız oluncada kötü gidincede Kezban oluyoruz ne olucak halimiz bilmiyorum zor kadınları işi
Soran+1 yılSende haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. gorusme
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmüyorum elimden geldikçe uzak duruyorum
git soyle teyze
01 Yorumla
Soran+1 yılNene söyleyeyim yeğen
+1 yılallah kurtarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin Can'ım Amin inşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yakınliktasiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılBir yakınlığımız yok sadece kafam karıştı duygusal olarak takıldım
Cevap sahibi+1 yılAkrabalik. kastetmedim ayni iş yeri ayni apartman?
Soran+1 yılfarklı iller
Cevap sahibi+1 yılIyi bari. Aynı olsa daha büyük. sorun
. degeri ile buluştunuz mu hiç
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevisin geçer
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçma
Cevap sahibi+1 yılSaçma değil yasayinca anlarsın
Soran+1 yılNiye sen yaşadın mı Allah daha beter eder onu yapana
Cevap sahibi+1 yılOlaylar kişilerin istegi dışında gelişiyor neyse birgün anlarsın yasarsan
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ama başkasına ilgi duyuyorum kurtulamıyorum bu illetten yardım edin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler