Evliyim ama başkasına ilgim var?

Görücü usulü evlendim hiç sevmedim sevemedim ailem uygun gördü diye devam ettirdim 2 çocuğumuz oldu. Bir tane bile ortak özelliğimiz yok aşırı zıt kişileriz. Ve şiddetin her türlüsü var fiziksel psikolojik maddi.. Kendine hiç bakmaz ve etkileyici tek bir özelliği dahi yok. Ben de onun aksine kendime bakmayı seven spor yapan uyurken bile güzel kokular kullanan biriyim ve beğenilen bi kadınım dışardan bakıldığında 20 22 yaşında sanıyorlar çocuk sahibi olduğuma inanmıyorlar hal böyle olunca yeni yeni bazı şeylerin farkına varmaya başladım bu rezil hayatı hak ettiğimi düşünmüyorum bu zamana kadar hep başkaları memnun olsun diye kendi hayatımı yaşamaktan vazgeçtim artık kendi mutluluğum için yaşamak istiyorum. Bundan birkaç ay önce bi davadan dolayı avukat biriyle tanıştık beni görünce gözleriyle güldüğünü hissettim bende de bi tuhaflık oldu bilmediğim bi histi. Sonra bu kişi bi bahaneyle beni aradı dosyayla ilgili 10 saniye konuşup kapattık kaydetmek zorunda olmadığı halde numaramı kaydetmiş bende kaydettim ara ara watsaptan durum paylaşıyor görüyorum ama hiç yazmadık ikimizde. 2 gün önce ise 2 tane evrak fotoğrafı attı sonra sildi mesaj attı kusura bakmayın yanlışlıkla oldu dedi bende önemli değil yazdım. Ama o mesaj beni öyle heyecanlandırdı ki bunu hissettiğim için utandım ama engel olamadım evliliğim boyunca hep bastırdığım kendimi sanki şimdi bulmuş gibi hissettim. Kafam karmakarışık napacagimi bilmiyorum. Sizce o mesajı gerçekten yanlışlıkla mı attı yoksa nabız mı ölçüyor? Ne karşılık vereceğime bakmış olabilir mi? Bu arada evli olduğumu biliyor
Evliyim ama başkasına ilgim var?