2ay önce bir sorum vardı. 19yasndaym annem 38 hala bni dudagmdan öpüyor onu kırmadn nasıl vazgecirebilirim diye?

İtiraz ettiğmde kırılıyodu sen benim oglumsn bişi olmaz diodu. hassas bir kadn oldgu için fazla bişide diemiodm ☺ sizdn gelenleri dinledm uyguladım vaz gecsn die. Üstüne gidince kırıldı bna sevmiyo musun anneni , utanıyo musun annenim nolcak ki kim ne derse desin ne düşünrse düşnsün annenim faln dedi. kırıldı baya. Gönlünü almk için bu sefer mecbur ben öptüm annemi dudagndan minikce. oda öptü bni barıştı sonra. Kabul ettm artk öpmesini kırılmasn o. En fazla 1 sene diye söz verdi. Kabul ettm. Kim neder bilmem ne düşünr ama annem o bende ogluyum onun bisürü cer ememi cekti.. bir dudagımdan öpmesini çok göremem. Bende öpüyorum annemin dudagını artık mutlu olsun diye. Hem en fazla 1senecik bişi olmaz nediyim :))
2ay önce bir sorum vardı. 19yasndaym annem 38 hala bni dudagmdan öpüyor onu kırmadn nasıl vazgecirebilirim diye ?

2ay önce bir sorum vardı. 19yasndaym annem 38 hala bni dudagmdan öpüyor onu kırmadn nasıl vazgecirebilirim diye?