Sizce nasil tavlayabilirim. Bana lutfen bir akil verin. Cok seviyorumm vazgecemem ondan. Ne yapmaliyimm
Cevabın nedir?
SÜZME MALLLSIN MALLLLLLLLL YAŞINA BAŞINA BAKMIYONMU GERİZEKALI. İNŞALLAH SENİ SİKER O ÖĞRETMEN SENDE GEBERİR GİDERSİN. AMKODUMUN GEREKSİZ MÜSVETTE KARISI AR NAMUS HAYA DİYE BİRŞEY KALMADI SİZDE...
Diye yorumlar alırsan takma bebeğim. olur öyle şeyler her okul çağında öğrenciler öğretmenlerine karşı masumane duygular içerirler. ama yanlış tabiki fazla takma kafana bir zaman sonra unutursun zaten. kendine cici cici bak12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Biraz Realist olmanı tavsiye edebilirim :) evli , hocan ve kaç yaş var aranızda :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl7 yas var. Sence olur mu?
Soran+1 yılTavsiyelerin icin tesekkur ederim 😁😊😀😀
+1 yılBiri hocası tecavüz etti kendisine dokundu diye kafasına sıkıyo. Biri evli hocasınin gözüne girmeye ona sarkintilik yapıp baştan çıkarmaya çalışıyo. Allahım nasıl bir ülkede yaşıyoruz !!! Yazık be kızım pes doğrusu söylenecek söz yok. Karakter meselesi. Meleklerin canı gidiyo sizin gibi or... gitmesi gerekirken.
10 Yorumla
Bnmde ilk erkek arkdşm lise de beden eğitimi hocamdıbnden 23 yaş büyüktü 3 sene çıktık ve onun için okulu bıraktım ama seninki zor vazgeç bu sevdadan evli insandan ne bklyrsn 😇N😇A😇Z😇
01 Yorumla
Soran+1 yılTamm 😁😁 tavsiyelerin icin tesekkur ederimm
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
40Cevap
+1 yılSana kendimden örnek verim şu an bu yaptığım şeyden dolayı çok pişmanım anlatıyorum ki sende aynı hataları yapma okulumda kurs veriliyodu bende fizik kursuna gittim hocam 31 yaşında ve evli başta normal davranıyodu sonra sürekli benim hakkımda sorular sormaya , şakalar yapmaya başladı bakışıyodukta felan bi gün azından şöyle bişey duydum sen fizik dinlemek için değil beni görmek için geliyorsun kendi kendine soru çözerken böyle bişey söylediğini duydum ve bunu gülerek söylüyordu aklından ne geçiyosa artık yanlış duymuşumdur dedim aldırış etmedim daha bis sürü şey oldu da çok uzatmak istemiyorum o yüzden anlatamam bi gün dedi ki bu kız benim için geliyo çarşamba ve cumartesi günleri kurs oluyo çarşamba günü bunu söyledi cumartesi günü kurs vardı gittim ağlamıştım morelim felan bozuktu dedim daha ders başlamamıştır gidim sınıfta beklim kapıyı bi açtım sınıfın içi öğrencilerle tıka basa dolu hoca ders anlatıyo beni o şekilde gördü ya sen ağladın mı dedi ben bişey demedim tam kapıyı kapatıp çıkıyodum ki kıyamam ya gel dedi seç beyen her yer senin dedi sonrada çocuklara yer açın lan dedi ben oturdum derste habire bana bakıyo bi ara iyimisin dedi iyi değilim dedim dersi de erken bitirdi geldi yanıma anlat bakim nooldu dedi moralim bozuk dedim oda benim de moralimi bozdun dedi sonra dedim ki gitmeyin size bişey söylicem dedim ne dedi sonra kulağına eğildim tekrardan söyledim söyle seni dinliyorum dedi ama öğrencilerin yanında söyliyemem dedim öğrenciler çıktılar bi kişi sınıfta kalmış hocaya soru sorcam felan diyo hocada dedi ki sen bi tolete git hava al gel bu bana bişey söylicek baktım masasına oturdu yoklamayı alıyo masaya eğildim o gün neden bu kız benim için geliyo dediniz dedim oda bi kaldı kızardı biraz ve dedi ki tek benim dersime geliyosun diye öyle söyledim çünkü baktım ne biyoloji ne kimya hiç birine gitmiyosun dedi bide lan başka ne olabilir dedi bende çıkarken ben sizi anlayamıyorum garipsiniz dedim oda bişey demedi daha da kursuna gitmedim yüzüm yoktu çünkü reddedildim hem gitsem ayıp olurdu yüzsüz derdi gitmememin amacı trip atmak değil yanlış anlamanın önüne geçmek sonra baktım kursun watsap gurubundan da çıkmış bunun karısı hamileydi daha yeni doğum yaptı benim bu konuşmamdan iki gün sonra karısı ve çocuğu ile birlikte fotoğraf koymuş bende mesajı aldım tabi yani demem o ki böyle aşağılık tiplerde var o yüzden öğretmeninden uzak dur burada tek suçlu ben değilim çünkü bu dediğim şahıs da az değil öğretmen dediğin öğrencileriyle çok samimi olmıcak mesafesini korıcak gevşek gevşek hareketler yapmıcak demek ki neymiş tek suç öğrencide değilmiş umarım sen kendine burdan ders çıkartırsın...
00 Yorumla
+1 yılİnşallah trollsünür değilsen şunu diyeyim bende beden hocamdan hoşlanıyodum benden 6 yaş büyüktü bekardı ama hevesti geçti evliyse hocan zaten senin ondan hoşlandığını anlayınca sana farklı davranır umutlanmaman için gel sen bu hevesten vazgeç uzun lafın kısası
10 Yorumla
+1 yılHocandan tokadı yiyince kendine gelirsin merak etme 😉✋
25 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa 😁😁 harbi mi
- +1 yıl
Adam evli diyorsun. Önce hocan döver sonra da karısı saçını başını yola senin 😂
Soran+1 yıl😂😂 korktum bak
- +1 yıl
Hocadan korkma karısından kork
Soran+1 yılTamamdir 😁😁
hangı okuldasın sen gelımde hocanla konusım bu kız sana yanık dıye bakalım nedıcek
15 Yorumla
Soran+1 yılSagoll 😂😂😂
Soran+1 yıl😀😀
Sen bari hoşlanıyorsun ben edebiyat öğretmeniyim bu ilk yılım öğrencim bana direk açılmıştı 23 yaşındaydım o 18 konuşara çözdüm daha ergenliktesiniz canım içiniz kıpır kıpır ilerde gülğceksin bunlara
20 Yorumla
+1 yılLisede olur böyle şeyler😊 bende edebiyat hocama aşıktım 😁😁
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhh oyle mi 😁😁
- +1 yıl
Evet ama senin gibi kafama takmazdım.😁😁
Soran+1 yılBen galiba kafama takmaya devam edicem 😁 yorumun icin tesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYuh yapma onu evli biri. Bekar olsa anladim ama evli malesef
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen malesef
- +1 yıl
Baska kapiya bak
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Yasina gore biri bulursun
İyi misin sen, öyle bir şey yapılır mı, bu sağlıklı değil
22 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa ciddi misin
daha geçen gün Cansu diye bir kız hocasının yüzünden intihar etti... kendine biraz hakim ol...
13 Yorumla
Soran+1 yılCansel o. Yanlis biliyosun
Soran+1 yılPek ala
Sanalda dahi utanip soru sorarken sana gizlenme ihtiyaci duyduran şeyi tekrar düşün derim
10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=dC6aY5dD9K0
sadece birkez bak00 Yorumlaondan sonra gastelere haber olup milletin başına bela olacaksınız. bir nasihat www.milliyet.com.tr/.../
00 Yorumlane sacma ınsanlarsınız.. daha gecenlerde bı kız tecavuze ugradı.. amacınız ne sızın
35 Yorumla
Soran+1 yılBen amac tasiyanlardan degilim
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Aldı mi şimdi :)
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yalnız kaldığınız bir zaman yapış dudaklarına, deli gibi sevişin, metresi ol, yuvasını yık, eşini çoluğunu çocuğunu perişan et..
00 Yorumlalisedeyken bıcok kız hocasına asık olmustur zaten telaslanma unutacaksın
10 Yorumla
+1 yılderslerine çalış bırak bu işler boş lisede bende kadın hocalarıma aşık olurdum genç olanlara :D sonra kafanı çok vurursun hani üniversite olsa biraz hak vericemde
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamdir. Yorumun icin tesekkur ederim 😁😁
- +1 yıl
rica ederim en ezından kırıcı olmamaya çalıştım tabiki hayat senin hayatında başarılar..
+1 yılsonra vay efendim erkekler sapık erkekler abaza da bilmem ne bilmem ne!!! kadınların kızların abazalığının sapıklığının yanında bizimkisi deve de kulak kalır...
12 Yorumla
Soran+1 yılOff eben yaa. Ne alkasi var
- +1 yıl
neyse... alakasını yazardım da, uyarı gelir yorumda kaldırılır boşver, sen sürtmeye devam et...
Her liseli gibi üniye gidince unutursun. O yaşlarda platonik aşk çok normal.
00 YorumlaErgenligin dibine vurmussunuz yine adamin yerinde olsam seni bir guzel s... postalardim %70 troll soru ama
00 YorumlaRuh hastası!!! Git başka birini bul, mümkünse kendi yaşıtın olsun...
00 Yorumla
+1 yılEvliligine karismamani öneririm kimsenin aile huzurunu bozmaya hakkin yok bence
00 Yorumla
+1 yılevli bir adami ayartmaya calisacak kadar dustun mu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buda yeni moda heralde hoca sevdası
23 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
yok genellikle kız meslek modası bizim okulda doluydu bu kızlardan -.-
Soran+1 yılahahhahh 😁😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban anneni liseli bir kızla aldatsa aferin baba mi diceksin?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsacmalama kız. fıtne yapma evlı varklı adama. yuva bozmanın vebalını odeyemessın
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılbende beden egitimi ogretmeniyim bu yaslarda olur sonra gecer sikinti yapma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam tesekkur ederimm 😁😁
uzaktan sevmek aşkların en güzeli kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılAynenn 😀😀
Liseli ergen kız bunlarda gecicek üzülme ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
ergenlik bitince geçer
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahh oyle mi diyosun 😁
+1 yılZorla kasiniyonuz varya. biri babani ayartsa hoşuna gider mi
10 Yorumla
+1 yılhay senin aklına hem evli diyorsun hem vazgeçemem diyorsun adam senin değilki zaten ! ergenmisin nesin mk
02 Yorumla- +1 yıl
@OnurCanlı aynen :)
+1 yılannene söyle iki kişi birleşin tek yetmezsin belkii
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılUğraşmayın evli adamlarla. Tas gibi bekarlar varken ıyk qwe
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılLiseli ergenlerin aşkları... En korkulani:))
20 Yorumla
+1 yılGeçici duygular. Bundan emin olabilirsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. yazılı kağıdına aşk mektubu yaz
10 Yorumla
+1 yılO kadının yerine koy kendini?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılİp ve tavan bul gerisini anladın ok?
10 Yorumla Ya kızım git işine
t10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki gün sonra tecavüz etseler intihar edersin sonrada arkadan liseye gidiyordu ufacıktı derler mustahak size her şey
00 YorumlaVazgeç evli adam evli.
10 Yorumla
+1 yılKac yasindasin ki? Yasina bagli
10 YorumlaOff git öldür karısını 😒
00 YorumlaHoslanmamalısın cunku evli. Ev yıkmak hos degil.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdir
Ondan sonra diyorlar erkekler tecavüzcü
21 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var
+1 yılTavlama. Oraya okumaya gidiyosun dimi?
00 Yorumlatam sana bakarken frikik ver :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahhhh tamam 😁😁😁😁
+1 yılNe tavlaması ya kendine gel.
03 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
- +1 yıl
Neden mi?
Saçmalama bir yazdıklarını oku. Ve derhal kendine gel.
Soran+1 yılTamam
Az haberlerden ders çıkartın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakaasi var
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmazmış...
00 Yorumla
+1 yılSonrada diyorlar kizin hic bir sucu yoktu...
00 YorumlaMkehueh böyle sorular bile populer oluyor
00 YorumlaKızım bak git!!!
03 Yorumla
Soran+1 yılHayirdirr
Soran+1 yılOff asil sen bir git ya. İstedigimi sorarim kimse karisamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılO yaşında bu aklınla sen okuma
00 Yorumla
+1 yılkuma olarak git
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol fhhhgdhfj 😂😂😂 eig ver bari teol bacım
00 YorumlaFur kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılFurdum zatenn 😁 ahh
+1 yılSen daha cocuksun
11 Yorumla
Soran+1 yılHe gayri
+1 yılhayranlık sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılAma benimki hayranlik degil
+1 yılOkulunu oku.
03 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum zaten
- +1 yıl
Ileride pisman olacagin seyler yapma demek istiyorum ben lisedeyken de oyleydi kizlar simdide ayni ne bu bedencilerin durumu
Soran+1 yılTamam
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Lisede okuyorum beden hocamdan hoşlaniyorum ama evli 😑. Sizce ne yapmaliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım