sevgilinizle geleceğe dair nasıl planlar kuruyosunuz, neler hayal ediyorsunuz? düğünümüz şöyle olsun, şu kadar çocuğumuz olsun çocuklarımızın isimleri şunlar olsun vs vs vs...
işte siz neler planlıyorsunuz?
işte siz neler planlıyorsunuz?
Ya ben düğün istiyorum o nikahtan gidelim diyo bende duygu sömürüsü yapıp düğünde karar kıldırıyorum ama her seferinde de sansını deniyor nikahtan mı gitsek :))) cok var daha hayallerimiz insallah Allah'ın izniyle olacak :)
elbette gelecege dair planı olmayan insan gerçek seven olmayan kişiler olsa gerek.evet bir evimiz olsun.açık alanda güzel bir yaz dğünü olsun.gelinliğim link gelinliğim bu olsun.
hayali kurmak sadece değecek kişiye mahsusdur diğeri sadece acı ve sürekli hatırlama ile geçer
işte nerde saydığın o özellikdeki insan ama inannıyorum ki var ALLAHIN izniyle de karşıma çıkacak
inşALLAH
Cevap
2Cevap
bende hayal kurmayı sevmıorum...sabırsız oldugum ıcın galıba her hayalın uzun da bı zamanı oluyor ki bu ıişkıde kurulan hayaller dahada beklentı dolu seyler bu yuzden erk arkadaşım hayale daldıkca kurmayalm uygulayalm dıyorum:))
plan yapmıyoruz ve yapmam da. beklentilerle yasanan her iliski mutsuzluga bitmeye mahkumdur.
artık hayal kurmuyorum,boşuna zaman kaybı nasıl olsa hayat bildiğini okuyor..
ne hayali ne planı asla asla asla artık sevgiliye hayal kurup plan yapmam acısı bana kalıooo
aynen oda yasasın dilerimm sadece bu
sevgilimle yaklaşık 5 ay sonra ayrılmayı planlıyoruz..sık sık sonumuzun olmadığına dair planlar kurarız...:)) hayaller ilişkimize renk katıyor...
evli mutlu cocuklu :D
reel 2012 son:D
Plan yapmıyorum.
Beklenti içine girmek iyi değil.
Hangi geleceğe adım atıyoruz :))? Hayal etmek boş iş geççç geç.
Auramı açtım bekliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar