Sevgilimle benim gelecek hayallerimiz farklı ne yapmalıyız?

Arkadaşlar direkt konuya giriyorum. 2 senedir sevgiliyiz bu arada.

Ben geleceğine, kariyerine ve hayatına önem veren bir kızım. Baya planlı ve düzenli yaşamayı çok severim. Üniversiteye gidiyorum ve diyetisyenlik okuyorum. Fakat sevgilim ise çok rahat, asla geleceği kafaya takmayan birisi. Üniversiteyi daha ilk senesinde bıraktı ve okumak istemediğini söyledi. Gelecekte ne olmak istiyorsun diyince sadece e-ticaret falan diyor. Hayır okumayıp bişeyle uğraşsa tamam ama hiç bişey ile uğraşmıyor tek yaptığı şey youtube video izlemek, ps oynamak ve twitch elrean izlemek. Artık çok bıktım ve tüm ortak tanıdıklarımız , büyüklerimiz ona boş insan diyor boş geziyorsun diyor. Ve bende ona benzemeye başladım sanki. Eskisi gibi planlı ve düzenli değilim, eve geç geliyorum, geç kalkıyorum, kendimi tanıyamıyorum. Sevgilim borsa ile uğraştığı için cricpto falan ile para kazanıyor ama nereye kadar arkadaşlar? bir gün batacak yani. Bir insan sana sen kimsin dediğinde ne diyeceksin? ne yapmam lazım. Bunu ona 2 senedir söylüyorum ama düzelicem diyip takmıyor. Annem artık istemiyor , benide aşağı çekeceğini söylüyor ( tüm arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor) . Zaten ilişkimiz git gide bozuldu yani eski sevgi saygı heyecanda kalmadı. Bİde bu eksikti :(

Sevgilimle benim gelecek hayallerimiz farklı ne yapmalıyız?