Tipsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı muhtemelen de olmayacak buda Allahın bir imtihanı mı?

Arkadaşlar 24 yasindayim aslında her ne kadar çirkin olsamda başarılı bir insanım kamuda tekniker olarak calisiyorum 3 bin lira ayligim var yüksekokul mezunuyum dgs yi kazandım yakinda bitirip muhendis olacagim insallah bu yaşımda kendi imkanlarımla yani kredi ile aldığım 60 bin liralık arabam var ama gel gör ki 167 cm boyunda seyrek saçlı gözlüklü zayıf çirkin biriyim. Bu nedenle hiç sevgilim olmadı en son 13 yaşındayken oldu galiba çok komik değilmi :) kendim gibi çirkin kızlara yaşlaşmayı denemiş olsam bile onların kriterlerinin dahi çok altında kalmış olsam ki onlarda bakmadi bana bende tamamen umidimi kestim sana bu dünya hayatında sevgili aşk meşk yok dedim ve kendimi meslegimde yükselmeye adadim demek Yaradan bizi böyle imtihan ediyor dedim sizce dogrumu düşünüyorum gerçekten bir insan cirkinlikle aşk ile sevgi ile imtihan edilebilir mi
Tipsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı muhtemelen de olmayacak buda Allahın bir imtihanı mı?