Gururunuz yüzünden askdan vazgecermisiniz? yoksa duygular daha mi agir basar?
Alakasi var mı bilmiyorum ama özellikle terazi burcu erkegi hangisini tercih eder?
Alakasi var mı bilmiyorum ama özellikle terazi burcu erkegi hangisini tercih eder?
Gururu çiğnemek için içinde yanarli dönerli bir aşk yaşiyor olmasi lazim. Gercekten sensizlige dayanamicagini düşünürse gururunu çiğner. Zaten butun insanlar böyle onsuzda yaparim diyebildigimiz zaman artik onem vermemeye basliyoruz. O yuzden sevdiginiz insani yoklugunuza alistirmayin. Bir kere alistiktan sonra birdaha istemiyor insan. Çünkü artik o olmasada olur muş diyor ve yeni çiçekler koklamaya başlıyor.
hani ben simdi böyle bir konu varken onun üzerine fazla gitmeyim rahat birakayim diye hep napiosun ne ediyosun yazmiyorum ama dedigin gibi Burda var oldugmu bilsin onu düsündügmü bilsin diye Günaydin yaziyorum aksamlari iyi geceler yaziyorum. hatta sordum benden uzaklasiyorsun diye o da hayir dedi basim agriyo dedi. :/
Bak ben yaptigim hicbir seyden pisman olmadim benim için pismanlik yapmadigim yapamadigim seylerdir. birinde ulan boyle yapsaydim daha iyiydi neyse diyosun digerinde yapmadigin icin sonucuda bilmediginden belkide kazanicaktim yapsaydim diyip kendini kemiriyosun. Seviyorsan mutlaka sahip çık. Otur karsisina konuş. De ki bak bunlari bunlari yasadik ben böyle hissediyorum senin ne hissettigin onemli. Beni seviyomusun diye sor. Eger evet derse o zaman hicbirsey beni kaybetmene değmez de. Herkesten daha guzel iliskiniz olduguna inandir. Parmak uclarindan op cocugun. Ciddiyim op denenmis tavsiyeler bunlar. Ve kararını atiyorum cumaya kadar bekledigini söyle. Ama eger sevmiyorum derse zaten gitmekten baska care kalmamistir.
cok güzel yazmisin. cok tesekkür ederim. alip karsima konuscam insallah iyi gecer. onu asla kaybetmek istemiyorum elimden geleni yapicam. sonra yapmadigim icin pisman olmak istemem.
Insallah istedigin sonucu alirsin pes etmek yok 🙅 fighting
Ama nerde bende o yüzsüz yürek bizde varsa yoksa gururdannn yelek derler
ben öyle degilim mesela :( iyimi kötümü bilmiyorum gerci.
İyi
Gerçek manada seven için hiç bir önemi yok, benim açımdan öyle başkalarını bilemem
Seven insanın gözü bir şey görmez, benim görmedi her şeyi yaptım ancak yinede olmadı
Terazi erkeği gurura cok önem veriri kendinden biliyorum, ama olayada bagli
bundan düsünün ki 8 sene önce onun arkadasi benden hoslaniyordu iki defa görüstük sadece olmadi ve onun arkadasi sayesinde biz tanisdik. sonra 2 seneye Kadar süren bir arkadasligmiz oldu baktik arkadaslikdan daha fazla o kendini geri cekti. arkadasima bunu yapamam gibisinden. simdi 6 sene sonra yine karsilastik 3 haftadir görüsüyoruz ve yine elimi tuttu felan yani beni seviyorumu bilmiyorum ama arkadaslikdan öte. simdi yine kendini geri cekti bana yanlis laf ederse onu gebertirim felan gurur yapiyor millet ne der gibisinden. ama o cocukla aramizda bisey gecmedi bunu söyledim. iki gündür biraz uzak bana galiba düsünüyor bir karar vermesi lazim. ben onu rahatsiz etmiyorum bu aralar fazla yazmiyorum. ne yapmam lazim onu ikna etmem lazim yine bulmusken kaybedemem.. tekrar... :(
Terazi erkekleri arkadaş canlısı olurlar, şimdi sen o çocukla çıktığında için o kendi arkadaşına ihanet etmiş gibi hissediyo kendini, o yüzden sana karşı tam belli edemiyo kendini. Ve bu durumdan kurtulucagina pek sanmıyorum, şahsen büyük konuşmim benim mesela arkadaşımla çıktığı kızla ben cikamam konuşup gorusup dahi olsan :/
Cevap
13Cevap
Gurur önde gelir bende, hayatımın Aşkına kıyarım sırf bu yüzden
Biryere kadar askda gurur olmaz ama oda biryere kadar
Gurur önemli ama konuyada bağlı
mesela biz onun arkadasindan dolayi tanismis olsak? o arkadasi da benden hoslaniyordu. ama simdi görüsmüyorlar zaten. benimle bir iliski düsünebilirmi?
Neden olmasın senin sevgine bağlı bu
kendisi sorun yaratiyor bu konuda. bana yanlis bir laf ederse gebertirim onu gibisinden. beni seviyor ama gurur yüzünden kafasi karisik. ona da anlattim bunun bir önemi olmadigni aradan yillar gecti hala akli orda. nasil onu ikna ederim cok seviyorum
Buluşun ve ciddiyetle anlat konuyu sonra ona seni seviyorum de birde ona kendi elinle kurabiye yap 😊 kabul etmeyecegini sanmam eger hala yok diyorsa bırak gitsin
Gurur daha öncelikli.
aşkta gurur olmaz bir yere kadar
gurur
Aşk-ı Memnu :)
aşkta gurur olmaz
Ask buldumu birakma
ben birakmiyorum onun kafasi karisik :( bos yere gurur yapiyor. simdi bana biraz uzak gibi Şu an aklini kurcaliyo bizim iliskimiz- üzerine fazla gitmek istemedigimden bende fazla yazmiyorum sadece Günaydin iyi geceler bu Kadar.. iki gündür soguk bana karsi.. onu nasil ikna ederim?
Her iliskide oluyor boyle seyler ama cogu ayrilikla bitiyor sen kendini hazirla buna
Gurur
Gurur.
Gurur ne yazık ki
Gurur tabiki
ask aşk
Gurur onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar