Sevdiğim kızın beni sevmesi için ne yapmalıyım? (Zor durumdayım ne olur yardım edin)?

Arkadaşlar az önce de bir soru sormuştum. Hayatım çok zor. Her zaman öyle oldu hayat yüzüme gülmedi. Kimseyi kırmadım üzmedim ama herkes beni üzdü. Bu sene bir kızla tanıştım. Arkadaşımdı. Hoşlanmaya başladım. Zamanla bu aşka dönüştü. Sevdiğim süre boyunca acı çektim. Geceleri ağladım. Ama ilginç bir şekilde bir anda kızın en yakın arkadaşı oluverdim. Ben kızı çok seviyorum. Ona şarkı bile yazdım. Hep beraber takılıyoruz. Tüm günümüz beraber geçiyor. Geçen gün bir konuşmasına kulak misafiri oldum. Kız eski sevgilisini seviyormuş. Ve barışmaya çalışıyormuş. Bu beni daha da yıktı. Ne yapacağım kararsızım. Aramıza mesafe koyamam onu bırakamam. Hayatta iki kız sevdim. İkisi de aynı şeyi yaptı. İlkine açılmıştım ama buna daha açılmadım. Ben hayatta kimseyi bu kadar sevmedim. Onun beni sevmesini beklerken aylardır o hep başkasını seviyormuş. Ben kız üzülmesin diye istemediği hiçbişeyi yapmayan sevdiği şeyleri yapan birisiyim. Yani ona karşı hiçbir kötülüğüm olmadı. Aksine hep onun mutluluğu için çabaladım. Hatta geçen günlerde geldi sarıldı bağrıma bastım başını yasladı yüzüne baktım koluma girdi bırakmadım yıldızlara baktık. Eski sevgilisini seviyormuş. Bu durum beni yıktı. Ne yapmam lazım ne olur görüşleriniz çok önemli benim için.
Sevdiğim kızın beni sevmesi için ne yapmalıyım? (Zor durumdayım ne olur yardım edin)?