insanın doğduğu ev kaderidir derler. Öyleymiş, kötü bir ailede dünyaya geldim. Hiç sevgi görmedim, hep zulmettiler bana. Düştüğümde bir tekmede onlar vurdu. Tek tek yazmayacağım ama çoğu insanın kaldıramayacağı şeyler.. Bende sevdiğim biri olsun istedim. Lise/Üniversite/İş hayatı/katıldığım sosyal aktiviteler vs. kimden hoşlansam olmadı, istemediler beni. O hoşlanma hissi varya arkadaşlar. Çok güzel hissettiriyor insana.. Ama her seferinde rededilmek.. Çok acı verici.. Hayatım boyunca sevdiğim biri olsun istedim. Sevgilileri/evlileri görünce çok üzülüyorum. 1 yıl sonra 30 olacağım. Bunca yıl bir başıma geçti. Hep bir yanım buruktu. Hep rededilmek iyice hayattam soğuttu. Aylardır durağan biri haline geldim. İçime kapanıyorum. Hayata ve geleceğe dair planım/isteğim yok. Her gün üzülmekten hasta oluyorum bazen.. Elimden ne geldiyse yaptım;
İşimde ve kariyerimde gayet iyiyim. Çok uzun yollardır Crossfit yapıyorum, İyi derece resim çiziyorum, çook fazla kitap okudum ve hala okurum.. Kısaca boş biri değilim. Ama sonuç 0. Çevrem çok geniş. Bazen karaktersiz, aldatan, kendini farklı gösterip kandıran, kanka, sevgilisi varken bile başka kızlara bakan gibi insanların sevildiğine şahit oldum.. Günümüzde birazda kolpacı/gevşek erkekler seviliyor. Benim gibi biraz daha oturaklı ve duruşu olanlar istenmiyor. Çok çirkin olduğumu düşünüyorum bir süredirde, ama benden bariz çirkinler seviliyor. Keşke Allah yanına alsa beni. Çok yoruldum..
Önerisi olan var mı?
İşimde ve kariyerimde gayet iyiyim. Çok uzun yollardır Crossfit yapıyorum, İyi derece resim çiziyorum, çook fazla kitap okudum ve hala okurum.. Kısaca boş biri değilim. Ama sonuç 0. Çevrem çok geniş. Bazen karaktersiz, aldatan, kendini farklı gösterip kandıran, kanka, sevgilisi varken bile başka kızlara bakan gibi insanların sevildiğine şahit oldum.. Günümüzde birazda kolpacı/gevşek erkekler seviliyor. Benim gibi biraz daha oturaklı ve duruşu olanlar istenmiyor. Çok çirkin olduğumu düşünüyorum bir süredirde, ama benden bariz çirkinler seviliyor. Keşke Allah yanına alsa beni. Çok yoruldum..
Önerisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer