Bir erkeğin sizi sevmesini veya aşık olmasını nasıl sağlarsınız?

(UZUN DEMEYİN OKUYUN LÜTFEN) Sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum aslında sorun sayılmaz ama sizin görüşlerinizi merak ediyorum biriyle çıkmaya başladım ondan hoşlanıyorum oda benden hoşlanıyo yani öyle söylüyo daha 20 gün falan olucak ilgileniyo benimle 2 kere seviştik ama kıyafetle yani öyle çıplak değil 2 kere seviştik (Öpüştük iste oyle seyler ) ama hani demeyin senle sevişmek için çıkıyo nerdeyse hergün birlikteyiz ve cikmadan önce arkadaştık tanıyorum yani öyle biri değil sürekli dışarıda geziyoruz yemek yiyoruz bişeyler yapıyoruz değişik şeyler yapıyoruz birde ben ne istersem yapıyo her ne desem bir yere gidelim diyorum oraya gidiyoruz sinemaya gidelim diyorum gidiyoruz ama ben onun beni çok sevmesini bana aşık olmasını istiyorum ve sanki ilişkide bana bir tık geri duruyo gibi yani ben daha çok öndeyim. (Ama bende bir tık geride durucam artık 😂) herneyse konumuza gelelim bunları anlattım ilişkimi tam olarak anlayın ona göre bana öneride bulunun istiyorum onun bana aşık olmasını istiyorum yani beni sevmesini istiyorum bana ne önerirsiniz yani nasıl kendime aşık edebilirim ya da nasıl sevdirebilirim kendimi önericeginiz kitap varsa böyle kadın erkek ilişkisine dair onlarıda alır okurum yani sizce nasıl davranmalıyım çok rahat bırakmalımıyım kavga etmemeye çalışıyorum zaten siz olsanız ne yapardınız nasıl kendinizi sevdirmeye veya aşık etmeye çalışırdınız düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden zamanınızı ayırıp görüş paylaştığınız için teşekkür ederim
Bir erkeğin sizi sevmesini veya aşık olmasını nasıl sağlarsınız?