Erkekler sizde de aldatılma korkusu var mı?
Dürst erkeklerde vardır ancak bunlar çoğunluğun çok az bir kısmını kapsar zaten. diğer büyük kısımda yoktur nedenmi çünkü malesef kızlarımız kendini ezdirmeye bayılıyor hep erkeğin peişnden koşmak istiyor erkek onu kullansın sonra yüzüne bile bakmasa olur yani.. sonrada dürüst olan erkeklere yüz bile verilmiyor ayrıca birde hep aynı yalanlar nazik olsun romantik olsun ama gerçek olan hayvan arıyoruz..
Olmaz mı her insanda vardır, hele bir de herkesin ilgi odağı olabilecek güzellikte bir sevgilin varsa, hele hele her an aldatılabilme olasılığın varsa.. :))
'Bence' aldatan erkekler aldatılmaktan korkuyor.
Cevap
32Cevap
elbette var yani olmalı :) sevgilimi hak edebilmek için elimden geleni yaparım onu bana daha aşık etmeye çalışırım ki beni aldatmasın...satrancı iyi oynamak gerek :)
öle bir korku yok. bu aldatılmadığım anlamına gelmiyor tabi ama aldatılmayı konduramıyorum hiç kendime...
Ben hicbir kadına güvenmem asla hemde anlamıssındır ne demek istediğimi
Aldatma konusunda kadın erkek kadar belli edemeyeceği için öyle bir korku aklına gelmiyor erkeğin:)
suçu olan üzerine alınır gibi bir cümle vardı ya.. o tam buraya uyuyor. Kendim yapmadıysam nye karşımdakinden şüpheleniyim ki...
hiçbir zaman aklıma bile gelmez varsa birisi adarım ona kendimi hiç kimseye ihtiyaç duymaz hiç başıma gelmedi
Sen kendini insan, bizi hayvanmı sanıyorsun la ? Saftirik elmır.
insanız biz de korku denen duygu bizde de var doğal olarak :))
şahsen bende yok ben kadınımı mutlu ederim haa o*luk yaparsa azını burnunu kırarım kulağının tekini keserim yollarım cezam neysede çekerim
(Aldatılmak = aşağılanmak ) Aldatılmaktan çok aca ben onun istediği gibi birimiyim.iyimiyim değilmiyim bunun korkusudur aslında.
aldatılma korkusundan cok aldattıgını anlayamazsam ondan korkarım
var ama kızlar kadar baskın değil aldatılırsak bile "bana karı mı yok" moduna geçiyoruz direk
kadınlarki kadar olmasa da var ve kesinlikle kaldıramayacağım bir şey anında boşanırım ya da kafayı yerim
Aldatılma korkusumu? oda ne? eminim hiç bir erkek bunu yaşamamıştır biz bilmeyiz aldatılma falan :)
erkeklerde aldatilma korkusu bence yok ama aldatilgini hissetmemek veya duymamak gibi korku vardi, bilirsin öyle bir durumda cok kötü seyler olabilir
kızla raldatmaz abii aldatacagı zmaneden 2 dk önce ayrılırlar zaten.
daha çok kaybetme gerçi aynı kapıya çıkıyor
asıl og*tkorkusu bizde var
Hanımım dizimin dibinden ayrılmaz
Erkeklerde de aldatılma korkusu vardır.
Hayır yok, biz insan değiliz.
ewet olmazmııı yaaaa bir cok erkekte wardır bence
aldatılma korkusu yaşayacağım biriyle işim olmaz
aldatılma korkusu olan paranoyak erkek uzak olsun.
ee olur tabi her insanda bazen yani..
var tabi kötü bir duyygu
erkeklerde hiç bır korkusu olmaz
kandırılma korkusu var bende
evet tabiki :(
Hayır yok.
Hiç olmadı. :)
it gibi hemde
aldatma korkusu var
hiç düşünmedim ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar