Aslında uyumsuz bir çiftiz telefonda kavga ederiz sürekli dersler yoğun oluyor görüşemiyoruz filan sonra bir zaman geliyor finaller halloluyor işte tam tatil günü sabah kahvaltıya bir geliyor hayatının değerini o zaman anlıyosun işte. Bana çok kızsa da hasta olduğumda eve gitmiyor sabaha kadar başımda. Ailesi ararsa filan diye arkadaşlarını iyi tembihliyor o kadar zahmete katlanıyor benim için. Bazen ona kızgın uyuduğumda evi açıp giriyor arkamdan sarılıyor özür dileyip öpüyor filan. Zıt olsak da taşlar yerini buluyor yani :)
birbirimizi tamamlayamıyoruz çünkü birbirimizin tıpatıp aynısıyız. ben neyde eksiksem o da öyle, ben neyde fazlaysam iyiysem o da öyle. birbirimizin tamamen aynısıyız ve çok mutluyuz :)
Kesinlikle ayrı dünyaların insanları , ama çok saygılı ve birbirini çok seven çiftiz. Ben eşimi çok seviyorum. Kendisi beni ne kadar seviyor bilemem :)
Tanışalı 1.5 ay oldu. Zıt kutuplara tabii iki insan modeliyiz. İnatlaşırsak toparlamak çok zor oluyor. Anlaşıncada tam. Ben çok ince düşünceli, duygusalken; o, daha rahat ve mantık ağırlıklı. Kaba biri olmadığını gayet iyi biliyorum ama bazen fazla mı düşüncesiz buluyorum anlamadım. Yinede çok sıcak kanlı buluyorum. Üstelik çook iyi kalpli. Bilemedim bir ilişkiye başlanır mı? başlanmaz mı? (o koç, ben yengeç)
sevgilimle iyi anlaşıyoruz fakat bazen ne birbirimizle olabiliyoruz nede birbirimizden ayrı yapabiliyoruz:))) alışkanlıktan öte bizimkisi ama sonra her şeye gülüp sıkıca sarılabiliyoruz çok şükür. onunla çok mutluyum çocukluğum ilk aşkım o benim. yokluğunu göstermesin rabbim. herkes mutlu olsun hepiniz mutlu olun aşkile :))
Sevgilim yok, ama ben ondan ve o benden hoslaniyor, yani zamana kalmis ne zaman bir olacagimiz. Ben ve o cok sacmalayan kücük cocuk gibiyiz bazen acikcasi, cok komik bir cift oluruz, hic can sikintisi olmayan. Sürekli gülen, birbirini sakadan döven ve sacmalayan. :)
ayrı noktalarda çok uç yerlerdeyiz. aynı olduğumuz yerlerde fazla aynı. matematiksel olarak ikisi birbirini götürüyor. eee başka eksiler işin içine girince zor toparlıyoruz. genelde ben olgun tarafım ancak sabır bir yere kadar diyor patladığım yerde biteceğini düşünüyorum :)
Büyürken bende ölen (cevre baskisi tarafından öldürülen) yanlar onda canlanmış gibi. Onda olmayan özellikler de bende mevcut. Aslında hayaller aynı düşünceler aynı. Yaşanmışlık olarak o benden bir kaç adım ötede. Fikir birliğine çok kolay varıyoruz ama birbirimizi de tamamlamiyor değiliz.
aynı okuldayız benden bir üst sınıfta kişilik olarak benziyoruz tavırlarımız dış görünüşümüz fiziksel özelliklerimiz çok uçuk kaçık değil.. Kötü alışkanlıkları vardı benim de çok sevmediğim şeyler olmadığı için karşı çıkmadım 1 hafta sonra 1. yılımız olacak aynı sayılırız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hahahahahahh resime koptum :D Sevgilimle ben aslinda uyumlu bir ciftiz yani ikimizde esit deliyiz cogunlukla sevgiliden cok arkadas gibiyiz yani ben sevgilimle arkadaslarimin yanindan daha rahatim baskalarina sinirlendimmi agzima geleni soylerim sayarim o sadece guler :) kiz arkadadlarimin yaninda kufur etsem beni arkadasliktan cikartirlar :D aslinda tam tersi olmasi lazim ama benim hayatim hep boyle karmasik :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bazen iyi anlasiriz bazende kavga ederiz kucuk kavgalar olmadan iliski pek maratonlasiyor :) ama uyumluyuz genel olarak birbirimizi anliyoruz, ikimizde anlayisliyiz cogu konuda birbirimize karsi.. Kiskanclik soz konusu oldugu zaman ise tai susulmuyor cogu tartisma bundan cikiyor ya da bazi konularda anlasmazlik oldugunda her zaman degil.. Aman nazar degmesin masallah deyin kiz :D :D seninde sevgilin varsa Allah sizi de ayrmasin :)
Tamamen tıpatıp uyumlu zaten olamaz Biz eşimle kesinlikle uyumlu çiftiz eger onunla evlenmseydim ne ben başka biirnle evlenebilirdim ortada adam yok. Nede o istediği gibi bir kız bulabilirdi Herşeyin ilkini birbirmizde yaşadık.. Bu yeterli..
Ayri ayri dünyalarin insanlariyiz... Sevgilim çok rahat , çoğu şeyi ciddiye almaz... Ama ben çok düzgün yaşamaya alişkinim... İlişkimizin ilk aylari çok zordu... Ama çok mutluyuz... Sürekli dalga geçer yalnizken benle... Neymişim dünyanin büün yükü bana kalmiş gibiymişim... Çok seviyorum onu :-)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
birinden çok etkilendim ama görüşlerimiz, hayatlarımız yaşam tarzlarımız birbirinden çok farklıydı ona uymak istedim kaybetmek istemediğimden zamanla seviyorsa birazda o bana uysun istedim oralı olmadı ayrıldık bir süre sonra sevecek değer verecek birini hiç bulamadım çünkü kimse sevmedi adeta bazen insanların bir müddet işini görür sevindirir diye alıp kullanıp işleri bittikten sonrada attıkları eşya gibi oldum ulan hakkım haram olsun sizlere burnunuzdan gelsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biz hem çok farkıyız hem de tamamlıyoruz. Aşırı farklı tarzlarımız arkadsşlıklarımız konuşma şeklimiz aile yapımız dinim her şeyimiz farklı hayallerim iz de farklı. Ama birbirimizi çok seviyoruz. Onun hayalindeki şeyler benim hayatımın içinde olan şeyler genelde. Benim eksik şeylerim onda var. Bizi kardeş sanıyorlar çok benziyoruz küçükken yaşadığımız şeyler bile neredeyse aynı onu çok seviyorum
Keşke bir sevgilim olsa da marketteki promosyon ürünler gibi olalım, ben aynı kategoriye sokmayı başarırdım kendimi ve sevgilimi, nasıl bir duyguydu ya unutmuşum gerçekten sevmek
Valha benim sevdiğim burada takılıyor Ne ayrı dünyaların insanıyız nede birbirimizi tamamlıyoruz iki şık vermisin sadece iki şıkla bitmiyor yanlız demiş olayım :D
Ben birseyde eksiksem sevgilim onda tamam :) ben birseyi bilmiyorsam sevgilim biliyor, sevgilim bilmiyosa ben biliyo oluyorum genelde :) birbirimizi tamamliyoruz gibi geliyo bana anlasiyoruzda :)
Aile yapisi arkadaş çevresi kişilik olarak birbirimize çok yakiniz onu tanıdığı nda ruh ikizim demiştim hiç de yanilmamisim hayatimda kimseye bu kadar iyi anlasamadım
Ulan bir milyon kez çıktı diye yazıyorum gitsin artık bu soru buradan. Sevgilim yok.
Cayırt
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her erkek gibi bende salak olarak görüyorum ama nabalim yaratılış böyle o kısımları biz tamamliyoruz yoksa duygusalligin getirdigini biz rahatligimizla dengeliyoruz kaderimizi böyle cizmisler bizde yaşıyoruz
Sıramla aşk yaşıyorum fena yapışırım kendisine sayılıyor mu😜
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biz Aslı ile Kerem, Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin giyiz. Hiç ayrılamayız. 7/24 yanyanayız. Tam 22 senedir bir saniye bile yanımdan ayrılmadı. Hatta bu görüşü Şu an o yazıyor size :D
En İyi Cevaplar