Şey sevgilim olmadığı için sevgilisi olan çiftler için nasıl bir sevgili olunur rehberi hazırlayayım madem evet;
Sevgilinizle kafa yapısının özellikle de karakter/kişilik yapısının sizlere en yakın olması kadar muazzam bir olay olamaz. Hele ortak şeylerden hoşlanmak veya ortak aktiviteler yapmak gibi. Bu yüzden kavgaların oluşmasının büyük bir sebebi kafa yapısının uyuşmamasıdır. Üzülerek söylüyorum çok kavgalı geçen bir ilişkiyi kurtarmak neredeyse imkansızdır bu sebeple kendinizi yormayın ve başka limanlara yelken açın :)
Sevgilim yok şu an ama olsun isterdim. Bir tek uzaktayız diye sevmemezlik yapmayacak ve "bu ilişki yürümez" gibi laflar etmeyecek.
Ben sevdim mi, tam severim. Pısırıkça davranışlar sergilemem. İster bana bir santim yakın olsun, isterse yüzlerce KİLOMETRE uzakta misal, Van'da olsun. Yine giderim uzaklara çünkü gezmeyi seven bir insanım. :)
Sanki birbirimiz içiN yaratılmış gibiydik , ne eksik ne fazla/ tam bize göreydik.. Nasip denen bişey var evet ve biliyorum ki ileride çok pişman olacak (şimdikinden de fazla), benim onu özlemelerim tek taraflı sönüp gitmeyecek böyle..
Birbirimize güvenmememize rağmen birbirimizi çok seviyoruz. Ama genel olarak devamlı kavga eden bir çiftiz. Herşeyi en uç noktada yaşıyoruz ve bu hiç hoş bir şey değil. İnsanı çok yıpratıyor, yoruyor. Bir zaman sonra "aman yemişim sevgisini" diyecek hale geliyorsunuz ama yine de kopamıyorsunuz. Böyle bir ilişkiyi kimseye tavsiye etmiyorum.
Sevgilinle nasıl bir çiftsiniz in Türkiye şartlarında mükemmel olmaya çalışıyoruz refah Seviyesi düşük olan bu ülkede kendi refah seviyemizi üst seviyede tutmaya çalışıyoruz
En İyi Cevaplar