Annem eskı sevgilimi aradı

Kısacası eskı sevgılım benı hep oynattı. haftalarca ortalıklarda gözukkmedı canı ısteyınce mesaj attı. benı hep utangac bırı olarak gordu kı gercekten de öyleyımdır. Yıne aradan bır ay gecmıstı kı bana mesaj attı. canı ıstedıgı ıcın. busefer ben ona kosarak gıtmek yerıne bundan sonra senınle gorusmek ve konusmak ıstmeıyroum dıye tepkı verdım ve bence sasırdı.cunku buse hrzaman ona kosarak gıderdı.ben onu tersleyınce en yakın arkadasıma ertesı gun yazdı ve bız suphelendık. arkadasımla cocugun adı alı buarada. alı konusmaya basladılar. ve resmen arkadasıma asıldı. ve benım konumu actı destanlar yazarak benı kotuledı. okadar kotuledıkı anlatamam. ve ben ona 3 gun sonra bu olayla ılgılı kufurlu agır bır mesaj attım cevap vermedı. bazı oyunlar hazırladı bana ama ben yutmadm. ondan sonra aradan 1.5 ay gectı yanı bugun ben ona bazı olaylardan dolayı mesaj attım. yasadıkalrımızın aramızda kalmasını rıca ettım ama o bana ıkıle defol gıt gıbı seyer dıyınce ben yıne sınırlendım ve senın gıbı serefsız yavşak bı ınsala konsucak bıseyım yok kendını bısey sanma dedım. yoluma cıkma senı s... dedı. snra evıne gelır evınde s.. dısarı ckıcak yuzun olmaz dedı. bende ona bişeyler dedim ve anneem anlattım annem benım sırdasımdır. herseyımı bılır. alıyı aradı ve benım sahıpsz olmadıgımı aramızda gcen herseyı bıldıgını alının evıne gıttıgmı fılan bıldıgını söyledi. artık konumun acılmamasını adımın anılmamsını duzgun bır sekılde söyledı. ve sonuc su kı ben bu cocugu hala cok sevıyorum. nasıl unutucam. annemın cıcugu araması nasıl bı tepkı yaratmıştır onda?
Annem eskı sevgilimi aradı