Öğretmenimle ciddi bir yola girdik ve?

25 yaşındayım kpss dersanesindeyim ve benden 16 yaş büyük fakat yaşını hiç göstermeyen yaşıt gibi olan bir öğretmenim ile birbirimizden hoşlandık sevdik 2 ay her gün görüştük birlikte güldük birlikte ağladık git gide bağlandık ve kendi aramızda hayal bile kurduk evlilik anlamında ben ne zaman gel iste desem hemen gelmeye müsait idi. yalnız başından beri göz ardı ettiğim bir şey vardı o 2 kere evlenip boşanmış birisi. ben bunu bile bile sevdiğim için çıktım onla fakat baktım ki her geçen gün bağlanıyoruz niyetimiz ciddileşiyor ben ise onu bırakmak zorunda kaldım o ise çok sinirlendiğinden beni tehdit etti görürsün sen insanların duygularıyla oynamak neymiş diye.. sonrasında ise çok pişman oldu çok üzüldü bende sevdiğim için affettim tüm gün yine birlikte vakit gecirdik güldük ağladık vs.. ama o tehdit olayı beni çok üzdüğü için yediremedim kendime ve konuyu yine açtım o ise pişman olouğunu utandığını dile getirdi hep. fakat onu da gectim bu adam ile aramızda hiç belli olmasa da 16 yaş var ve 2 kere evlenmiş birisi ailem izin verir mi acaba diye düşünüp ailemin ağzından çaktırmadan laf almaya çalıştım veeee o zaman yıkıldım. ailem izin vermeyecekmiş. karşı geleceklerini anladım bende yol yakındken daha 2 aylıkken ayrılmak istedim ona ise durumu üstü kapalı izah ettim sen dulsun ailem kabul etmez diyemedim gururu kırılır diye o yüzden üstü kapalı olarak dedim ki ailemin ağzından laf aldım bizim sonumuz yokmuş meğer en iyisi bitirmek vs.. o ise razı gelmedi çok uğraştı cabaladı yalvardı allah izin verirse ailede izin verir dedi kabul etmek istemedi bırakmak zorunda kaldım içim yana yana o ise yazıklar olsun sana dedi bunu hiç unutmicam dedi hakkımı helal etmiyorum dedi baya sinirlendi üzüldü ağladı ve bitirdik. çok üzülüyorum sizce doğru olanı mı yaptım? keşke başında ailemin ağzından laf alsaydım şimdi umut vermiş olup yarı yolda bırakmış gibi oldum kahroluyorum çok kötüyüm nolur kötü bir şey demeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar iyiki bitmiş fakat yeni bir sorun çıktı bu sefer de bana yazdı ki dersime girme seni rezil ederim sınıfta görürsem her şeyi yüzüne söylerim dayanamayıp yazdı. Ben ne yapacağım? Çok gözü kara biri. dersaneye ya da Ailene vs.. söyle demeyin kötülük yaptıkça üstümë sıçrayacak bir tipmiş yeni gördüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün Günaydın seni çok seviyorum yazmıştı baya saplantılı sevmeye başlamıştı. Bende bak birdaha mesaj atma olmaz bu iş istemiyorum yazdım o ise sakın derse gelme seni rezil edecem vs.. diye tehdit edince bende çok ağladım korktum kriz geçirdim babama söyledim babam toparlanıp gitti çok korkmuş işte halloldu artık mesaj falan atmıyo ama işinden atıldı müdürü işten attı. O ise babama kötü bir şey dememiş ben çok sevdim onu onla ciddiydm demiş. İşte şimdi her şey bitti fakat onun adına üzülüyorum...
Öğretmenimle ciddi bir yola girdik ve?