Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hepsini okudum ve inan ki en doğru olanı yaptın. Kesinlikle ailen kabul etmezdi zaten. Hiç sormana gerek bile yok. Tut ki etti: Adam bir değil, iki kere evlenip boşanmış. Konu bu değil ama ikisinde de mi kadınlar hatalıydı yani. Evlilik çocuk oyuncağı değil ama o bu genç yaşta bunun iki kere yapmış ve seninle de hemen evlenmek istemiş. Bence çok tekin bir adam değil. Aferin, iyi yaptın.
19 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun içime su serptiniz. ne bilim o da şu an beni suçlayınca vicdan azabı çekiyorum ister istemez.. sonuçta 41 yaşında adam, 2 kere evlenip ayrılmış ayrılık sebebi ise karşı tarafın ailesi yüzünden olmuş hep. brde ihmal etmiş istemeden işten geç döndüğü için. böyle böyle sorunlar birikmiş birde çocukları olmamış ayrılmışlar. ama şimdi düne kadar iyi olup bugün ayrılınca o da haklı olarak çok sinirlendi ve üzüldü vicdan azabı çekmeme neden oldu. birde 3 ay daha dersime girecek bu adam. derste nasıl yüzyüzü bakarım bilmiyoum. ama inanın hala seviyorum içimde acısı çok taze. bana dedi ki benim duygularmla oynamış oldun. yazıklar olsun sana. oysa ben hla seviyorum duyguları ile oynamadım sevdiğim için onunla yola girdim. olmayacağını ailemin reddetme ihtimali olacağını hiç düşünemedim o anların mutluluğundan. dedi ki 12 yıllık evliliğimde bile bu kadar üzülmedim çok saçma bir ayrılık sebebi olmayacağını yalnızca allah bilir sen ben bilemeyiz dedi
- +1 yıl
Tamam umut vermiş olabilirsin ama başka sbepleden bile ayrılan bir sürü insan var. Onunla çıkıp ayrılman normal. Ne yani çıkıyorsun diye anlaşamasan ya da başka bir sebep olsa bile onunla ölene kadar birlikte olmak zorunda mısın? Yok yok, sen en doğru olanı yaptın. Sakın tkrar üzülüp ya da kanıp duygu sömürülerine başlama. Çok üzülürsün, o senin dengin değil. Ya da sen onun dengi değilsin. Hiç gerek yok kasmaya.
Soran+1 yılYeni gelişmeleri yazıyorum. Sizce beni unutur mu? Bu şekilde benimde işimi zorlaştırıyo zira bende acı cekiyorum. Ona dedim ki "ailemin ağzından laf aldım ve gördüm ki sonu olmayan bir ilişki; izin vermeyecek karşı çıkacaklar; Boşuna her geçen gün daha çok bağlanmayalım sonunda daha çok üzülürüz dedim.1 yıl sonra biteceğine şimdi bitsin ki anılar fedakarlıklar birikmesin ikimiz yetişkin insanlarız bunlar ölçülüp tartılmalı ve öyle ilişki olmalı, sonu yok" O ise şunu dedi "Sevgimizin biraz hatrı varsa zamana bırak ki biz bitirmeyelim Allah isterse o bitirir ve o acıda vermez lütfen sakin ol zamanla düzelir ya da bilemeyiz uygun bir yer zaman ve de sebeple biter ama böyle gercekten çok yazık biraz dur ve durul seni korkutan evlilik ise unutma biz evlilik niyetindeyiz sürecinde değilki biraz mantıklı ol az sakin ol belki ilerde uyum problemi yaşarız sevgimiz zayıflar ve söner ama sen sevgimiz zirvedeyken uçuruma itiyorsun yazık ediyorsun kendine de bana da
- +1 yıl
Sana dün de demiştim seni kandıracak diye. Ya bu ilişkinin sonu yok zaten olmamalı da da. Hem büyük hem de başından iki evlilik geçmiş. Yani bu adam evlilik falan yürütemiyor, bunu görmüyor musun? Bu yaptığın duygusallık değil, salaklık olur eğer devam edersen. İlişkiyie geçi bence afan karışmasın diye sen bunu her yerden engelle, yoksa çok belli kendini kaybedeceksin.
Soran+1 yılsevdiğini söylüyor.. artık cevap bile yazmıyorum.. bende üzülüyorum ama en dogrusu bu.. daha 2 ayda bile benim için sildiği insanlardan kızlardan bahsediyor hayatını bana odaklamış oldugundan bahsediyor dedim ki işte devam edersek çok daha fazla insan kaybetmiş olacağız çok daha üzüleceğiz.. nerden tutarsak tutalım haklıym. Şu yaptığım olgunlugu onun yapması gerekken ben yapıyorum değil mi
Soran+1 yılValla çok haklısınız. Allah razı olsun. Kendime geldim
Soran+1 yılGüncellememi okur musunuz
En İyi Cevaplar
2 ker evlenmiş ayrılmış arkadaş neyin hakkında bahsedıyor saçmalamayın lutfen herşeyin bir akışı var senın o hayatta mutlu olacagını dusunmuyorum şahsen bırak yoluna devam et
214 Yorumla
Soran+1 yılhaklıısınz. fakat şu an çok üzülüydru mvidan azabı çekiyorum kendimi hiç affetmiyorum onun açısından bakarsak o haklı çünkü. düşünsenize 2 ay her gün görüşmüşsünüz mutlusunuz hayaller kurmuşsunuz gezmişsiniz birlikte ağlayıp birlikte gülmüssünüzve bir gün pat diye yapamıyorum diyor kız size.. sonu olmayacakmış ağzından laf aldım ailemin sorun çıkacak en iyiisi ilişki ilerlemeden daha çok bağlanmadan bugünden ayrılalım diyor.. ben bunu yaptım çok kötüyüm çok üzülüyorum o da dedi sen nasıl bir insanmışsın ya falan dedi çok vicdan azabı çekiyorum
- +1 yıl
hiç gerek yok vicdana felan arkadaş istediği kadar üzülsün 41 yasında dıyorsun kendıne gel lutfen 41 dıle kolay ıkı kez evlenmıs ayrılmıs ben o adamdan şüphe ederdım zaten ınsanlar gunumuzde gayet ıyı rol yapabılıyor ınsanları kendılerıne cekebılıyorlar sen daha gencsın bu tur seylere kapılıp yanlıs hareketlere kapılma aılen senın her zaman arkadandadır ama dogru kararlar verdıgınde benım etrafımda 2 kişi vardı yasca buyuklerıyle evlenen sonuc ne oldu dersin? tabiki hüsran genç yaslarında dul kaldılar pekı ya hayatları ne oldu berbat aılelerıyle bu adamlarla evlenırken tartıstılar bırbırlerıne guvenlerı kırıldı sonra tıpış tıpış ana evıne ama eskısı gıbı olmuyor hersey pısman olacagın seyler yapma şansını tüketmiş insanların elıne koz verme ne derse desin malesef her koyun kednı bacagından asılmak zorunda bu devırde once kendını düşünüceksin kendını ne üz nede yor ılıskıler gelıp geçer herkes bıseyler soyler ama herseyın sonunda kendım ıcın ne yaptım ben dıceksın. inan bana
Soran+1 yılya şimdi de yazmış ki takdir Allahındır ben bekleyeceğim ikimizde mutluluğu hak ediyoruz kısmetimizde varsa eğer, allah dışında kimse engel olamaz ki. şu yaşananlar gerçekten şaka giibi. ben 12 yıllık eşime sana yaptıım kadar fedakarlık yapmış olsam belki boşanmayacaktık bile dedi. gerçektende öyle işten atılma pahasına çok fedakarlıklar yaptı adeta yeni bir insan yarattı kendinden. derste öğrenciler bile hocam size ne olmuş böyle diyorlar. bizzat dersime giriyor. adamı önce umutlandırıp sevindirip görüşüp hayaller kurup sevgili oldum değiştridm onu yeni bir kalıba soktum mutlu olduk bundan ikimiz o da dedi ki beni böyle yola getireceğini biliyordum bir gün birinin dedi çok teşekkür ederdi çocuk ruhlu idi.. işte şimdi de vicdan azabı çekiyorum bu yüzden.. ama 2 ayda bile bu kadar üzüldüysek 1 yıl çıkıp ayrılsak daha üzülmüş olmayacak mıydık.
- +1 yıl
sen hala donmek istiyorsun bu kafayla sana ne anlatsak senın için birsey değişmicek malesef biz sana burda dogru olanları dogru bakıs acısını anlattık bundan sonrası senın elınde ya kendını bir hiç uğruna mahvedersin ya da mantığını kullanır en karlı şekılde bu ısten biran once uzaklasırsın demedı deme bence mantıgını konustur sonra pısman olucaksın
Soran+1 yılhaklısınız valla. ben iyisi mi no mu bile değiştirim. derste ise yüzüne bakmim derse odaklanayım böyle böyle o da unutur dimi beni?
Soran+1 yılah ben işte bunu başaramıyom keşke bencil olabilsem.. inanın abdest aldım dualar ettim allahım onun canı yanmasın beni ona unuttur diye. kendimi bile geçtim onun için dua eder oldum. çok duygusal çok fedakar bir kişiliğim var. zaten bu yüzden onu bırakmak zorunda kaldım sonuna gelince ayrılmak zorunda kalınca o daha çok üzülmesin diye. çünkü 2 ayda bu kadar üzülüp hatta ağlayan adam (evet 41 yaşındaki adam bildiğiniz ağladı) e o zaman 1 yıl sonra hayli hayli ağlar yıkılır. ben ise dayanamam. en iyisi bu. verdiğim kararın arkasında duracağım. iyiki varsınız sizlerde. sağolun allah razı olsun
- +1 yıl
Bazı erkekler üzülürmüş gibi yapar sırf seni elde etmek için. Elde ettikten sonra da artık çikolata çöpünden farkın kalmaz. Sakın kanma kızım. (Bizim soyumuzun adını kötüye çıkartan tiplerdir bunlar.)
- +1 yıl
- +1 yıl
@masked_man Doğru.
Soran+1 yıl@Fawkes eğer bir şey yapmayacaksa sadece göz dağı veriyorsa sorun degil ben onu o bir şey yapmadan harekete geçmeden şikayet etmek istemiyorum bu kpss evresinde mahkemelerle uğraşmak psiklolojimi bozar hiç alışık degilim şu an bile ellerim titriyor da fakat o benden önce harekete geçip beni gidip şikayet eder mi yasal bir merciiye? Kim önce davranıp şikayet ederse o mu kazançlı bu konularda?
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sen anlaşıyor isen ailen neden karışıyor iyi bir eş baba olabilecek biri ise içkisi kumarı ahlakında edebinde bir sorun yoksa sorun nedir Yaş konusuna gelirsek 20-40 olsanız evet dikkat et derdim ama 25 yaşındasın belli bir olgunluğun vardır diye tahmin ediyorum o yüzden yaşı sorun etmeyin diyorum Ama iki kez evlenip boşanması önemli boşanma sebeplerine dikkat et bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIki kere evlenip bosandi diye kötü bir adam denmez ki beler yaşadığına bağlıdır. Sana gerçekten aşık ve seviyor belli. Ailenede ilk bastan belli etseydin ya da laf en bastan alip bu raddeye getirmeseymisin iyimis ama olan olmus. Sen kalbini dinle pisman olacagin seyleri yapma yeter.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
sen 25 yaşındasın ve senden 16 yaş büyük büyük birisi ile ailenin bu birlikteliğe izin vereceğini mi sanıyosun. yol yakınken onu unutmaya ve hayatına geleceğine şekil vermeye çalış. O adamdan sana bir nane olmaz. Senin gibi toy birini bulmuş kandırmış yapıcağın tek şey o adamı birdaha görmemek karşısına çıkmamak aklını başına al ve o adamdan uzak dur. Belliki adam tekin birisi değil iki kez boşanmış. Sevsen bile aşık olsan bile bu işi bitirmen doğru olmuş. şimdi yapman gereken onu unutmak.
18 Yorumla
Soran+1 yılo da şu an beni suçlayınca vicdan azabı çekiyorum ister istemez.. sonuçta 41 yaşında adam, 2 kere evlenip ayrılmış ayrılık sebebi ise karşı tarafın ailesi yüzünden olmuş hep. brde ihmal etmiş istemeden işten geç döndüğü için. böyle böyle sorunlar birikmiş birde çocukları olmamış ayrılmışlar. ama şimdi düne kadar iyi olup bugün ayrılınca o da haklı olarak çok sinirlendi ve üzüldü vicdan azabı çekmeme neden oldu. birde 3 ay daha dersime girecek bu adam. derste nasıl yüzyüzü bakarım bilmiyoum. ama inanın hala seviyorum içimde acısı çok taze. bana dedi ki benim duygularmla oynamış oldun. yazıklar olsun sana. oysa ben hla seviyorum duyguları ile oynamadım sevdiğim için onunla yola girdim. olmayacağını ailemin reddetme ihtimali olacağını hiç düşünemedim o anların mutluluğundan. dedi ki 12 yıllık evliliğimde bile bu kadar üzülmedim çok saçma bir ayrılık sebebi olmayacağını yalnızca allah bilir sen ben bilemeyiz dedi
Soran+1 yılYeni gelişmeleri yazıyorum. Sizce beni unutur mu? Bu şekilde benimde işimi zorlaştırıyo zira bende acı cekiyorum. Ona dedim ki "ailemin ağzından laf aldım ve gördüm ki sonu olmayan bir ilişki; izin vermeyecek karşı çıkacaklar; Boşuna her geçen gün daha çok bağlanmayalım sonunda daha çok üzülürüz dedim.1 yıl sonra biteceğine şimdi bitsin ki anılar fedakarlıklar birikmesin ikimiz yetişkin insanlarız bunlar ölçülüp tartılmalı ve öyle ilişki olmalı, sonu yok" O ise şunu dedi "Sevgimizin biraz hatrı varsa zamana bırak ki biz bitirmeyelim Allah isterse o bitirir ve o acıda vermez lütfen sakin ol zamanla düzelir ya da bilemeyiz uygun bir yer zaman ve de sebeple biter ama böyle gercekten çok yazık biraz dur ve durul seni korkutan evlilik ise unutma biz evlilik niyetindeyiz sürecinde değilki biraz mantıklı ol az sakin ol belki ilerde uyum problemi yaşarız sevgimiz zayıflar ve söner ama sen sevgimiz zirvedeyken uçuruma itiyorsun yazık ediyorsun kendine de bana da
Soran+1 yılOna olmayacağını anlattım ailemin karşı çıkacağını anlattım onlara sordum dedim.. benim kaybedecek bir şeyim yok ben senle mutluyken sırf senin bu yaşta benle boşuna vakit kaybetmiş olmayasın diye ben şu an kendi mutluluğumdan da ödün vererek bu ayrılık kararını aldım çünkü bak 2 haftada bile bana diyorsun ki duygularım ile oynadın, ya bile bile bu yola çıkıp birkaç yıl birlikte olup o zaman ayrılsak daha çok üzüleceğiz sen geleceksin 45 yaşına o zaman daha çok sitem edeceksin dedim. Bırakta ona Allah karar versin diyor sen şu an beni düşündüğün için bu kararı verdigini söylüyorsun fakat sen benim şu an mutluluğumla oynayarak beni kendinden uzak tutarak daha çok mutsuz ediyorsun diyor.. anlamak istemiyor kabullenemiyor ağlıyor. Bende sen sanıyor musun benim şu an mutlu oldugumu, bende acı cekiyorum ama olmayacağını bilerek yola çıkarsam daha çok fedakarlık yapmış olacağız daha çok bağlanacağız dedim bunu hep hiçe sayıyor hayallerimizden bahsediyor inanamıyor kabullenmiyor beni suçluyo
Soran+1 yılsevdiğini söylüyor.. artık cevap bile yazmıyorum.. bende üzülüyorum ama en dogrusu bu.. daha 2 ayda bile benim için sildiği insanlardan kızlardan bahsediyor hayatını bana odaklamış oldugundan bahsediyor dedim ki işte devam edersek çok daha fazla insan kaybetmiş olacağız çok daha üzüleceğiz.. nerden tutarsak tutalım haklıym. Şu yaptığım olgunlugu onun yapması gerekken ben yapıyorum değil mi
Duygulara hakim olmak gerek bazen. Öğrenci öğretmen ilişkisi hiçbir zaman samimi gelmez bana. Şu an sizin için sorun olmasa bile aileler bu duruma nasıl bakar bilmiyorum. Eğer başka kararlar vermek istersen ayrılık gibi, tehditlere hazırlıklı ol. Kısa zamanda bu kadar bağlanmak gerçekten iyi değil. Diğer ilişkileri neden bittiğini biliyor musun? Bu kadar kısa zamanda nasıl tanıdın ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılo da şu an beni suçlayınca vicdan azabı çekiyorum ister istemez.. sonuçta 41 yaşında adam, 2 kere evlenip ayrılmış ayrılık sebebi ise karşı tarafın ailesi yüzünden olmuş hep. brde ihmal etmiş istemeden işten geç döndüğü için. böyle böyle sorunlar birikmiş birde çocukları olmamış ayrılmışlar. ama şimdi düne kadar iyi olup bugün ayrılınca o da haklı olarak çok sinirlendi ve üzüldü vicdan azabı çekmeme neden oldu. birde 3 ay daha dersime girecek bu adam. derste nasıl yüzyüzü bakarım bilmiyoum. ama inanın hala seviyorum içimde acısı çok taze. bana dedi ki benim duygularmla oynamış oldun. yazıklar olsun sana. oysa ben hla seviyorum duyguları ile oynamadım sevdiğim için onunla yola girdim. olmayacağını ailemin reddetme ihtimali olacağını hiç düşünemedim o anların mutluluğundan. dedi ki 12 yıllık evliliğimde bile bu kadar üzülmedim çok saçma bir ayrılık sebebi olmayacağını yalnızca allah bilir sen ben bilemeyiz dedi
aşkı hissetmişsiniz de ortaya mantık girince bocalamaya başlamışsınız...
geleceği görmek zor zanaattır... 2 kere boşanmış biri neler istediğini çok iyi bilir... işte onun iç dünyasında bildiği istediği şeyleri siz çıkarabildiniz mi ortaya acaba?
böyle bir yeteneğiniz yoksa kendinize bu konuda güvenemiyorsanız; ailenize güvenmenizi öneririm...17 Yorumla
- +1 yıl
Çok mantıklı konuşmuş sana karşı. Bu kadar açık konuşuyorsa ve sende mantıklı düşünebilecek bir kapasitedeysen ki şuana kadar aksini hissetmedim, 2 kere yaşadığı şeyleri detaylıca öğrenmelisin. Kendini o 2 kişinin yerine koymalısın. Bu konuda kapalı bir kutumu? size detayları açmayacak mı takip etmelisin. Gerçi konuşmalarında ne kadar da istediğini bilen birisi gibi konuşmuş. Uyumun neler olduğunu gayet net biliyor anlaşılan. Onun ne istediğini bilmesi sizi kullanacak anlamına gelebilir dolayısı ile her türlü zeka bakımından onun seviyesine çıkıp çatır çatır konuşmalısın. Duygusal , Sosyal , Dini , Cinsel vs.. düşünceler. Ayrıca sen birşeyler yaşamadığın için (evlilik anlamında) evli arkadaşlarınla bir araya gelip ya da bu sitede fake olmayan ilişki süreçlerini ; erkekleri iyi analiz edip onu ve kendini de iyi analiz edip, onunla yaşayıp yaşayamayacağını tartmalısın. Tüm bunlar iyiyse aile sorunu bir şekilde aşılır. Ama ileride sorun yaşarsan bu sefer ailenin yüzüne bakmaya utanırsın.
- +1 yıl
Ben her insana fırsat verme eğiliminde olan birisi olduğum için bunları yazdım sana. Aşağıda ilk evlilikte kız tarafının ailesi ile sorun yaşanmış diye yorumda yazmışsın. Çocuk yapamama ile ilgili sorun yaşadığını yazmışsın. İşte bunları detaylandıra detaylandıra gidebilirdin. Mesela ilk ilişkisindeki aile problemi senin de başına gelebilir. Empati kurarak bunu iyi değerlendir. Aileni bu ilişkide nereye koyacaksın? Ayrıca çocuk isteyen bir kız isen onun spermiyogram testini mutlaka görmelisin. Madem öyle işte böyle ;)
Soran+1 yılOna olmayacağını anlattım ailemin karşı çıkacağını anlattım onlara sordum dedim.. benim kaybedecek bir şeyim yok ben senle mutluyken sırf senin bu yaşta benle boşuna vakit kaybetmiş olmayasın diye ben şu an kendi mutluluğumdan da ödün vererek bu ayrılık kararını aldım çünkü bak 2 haftada bile bana diyorsun ki duygularım ile oynadın, ya bile bile bu yola çıkıp birkaç yıl birlikte olup o zaman ayrılsak daha çok üzüleceğiz sen geleceksin 45 yaşına o zaman daha çok sitem edeceksin dedim. Bırakta ona Allah karar versin diyor sen şu an beni düşündüğün için bu kararı verdigini söylüyorsun fakat sen benim şu an mutluluğumla oynayarak beni kendinden uzak tutarak daha çok mutsuz ediyorsun diyor.. anlamak istemiyor kabullenemiyor ağlıyor. Bende sen sanıyor musun benim şu an mutlu oldugumu, bende acı cekiyorum ama olmayacağını bilerek yola çıkarsam daha çok fedakarlık yapmış olacağız daha çok bağlanacağız dedim bunu hep hiçe sayıyor hayallerimizden bahsediyor inanamıyor kabullenmiyor beni suçluyor
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun, olgun taraftasın. Sana hep duygusal yönleriyle ikna etme söylemleri ile yaklaşmış. Açıkçası bir ilişkinin neresinde durulması gerektiğini söylerken çoğu insan önyargısıyla yaş farkından uzak dur der. Ancak anlattıklarına genel olarak baktığımda iyiye çekebileceğim bir duruma henüz bende rastlamadım.
+1 yılzor olsa da, ağır olsa da, en iyisini yapmışsın arkadaşım... sevgi aşk bazen de vazgeçmeyi bilmektir. ve unutma ki, 16 yaş asla göz ardı edilecek bir fark değil. 2 kere evlenip boşanmasını da hiçe sayma, belli ki evliliğin yükünü kaldıramayan bir tip.
110 Yorumla
Soran+1 yılama şu an çok üzülüyor o.. ben üzülmesin istiyorum o üzüldükçe kahroluyorum onu yarı yolda bıraktığımı hissediyorum vicdan azabından kahroluyorum umarım unutur beni ve daha mutlu olur
- +1 yıl
sen yarı yolda bırakmadın. yolun başına bırakarak ileride hem senin hem onun daha fazla canını yakmayacak bir karar verdin. zor gelecek ağır gelecek elbet, ama sorunları yok sayarak görmezden gelerek davranamazsın... görmezsin görmezsin sorunları, büyüdükçe büyür, çığ olur düşer üzerinize altından kalkamazsınız ikinizde...
- +1 yıl
Sürekli Allah bitirir Allah bitirir diye sayıklıyor da, ona deki, Allah aşk meşk gönül işlerine bakmıyor!!! sana göz vermiş dil vermiş akıl vermiş düşünme yeteneği vermiş, daha ne yapsın Allah? ileride bitebileceğini kabul ediyor da, şimdi bitmesi gerektiğini kabul etmiyor! ne uyanıkmış be... yani uzun lafın kısası diyor ki, ben istediğimi aldıktan sonra bitebilir sorun yok... arkadaşım, hayat senin akıl senin yaşın küçükte değil, umarım senin için en doğru geleceğin için en doğru kararı verirsin. bin tane koca bulursun istediğinde, ama bir tane aile daha bulamazsın. ve aileni karşına alıp evlendiğini sayalım? boşanırsan, hangi yüzle bakacaksın onlara hangi yüzle döneceksin o eve?
Soran+1 yılOna olmayacağını anlattım ailemin karşı çıkacağını anlattım onlara sordum dedim.. benim kaybedecek bir şeyim yok ben senle mutluyken sırf senin bu yaşta benle boşuna vakit kaybetmiş olmayasın diye ben şu an kendi mutluluğumdan da ödün vererek bu ayrılık kararını aldım çünkü bak 2 haftada bile bana diyorsun ki duygularım ile oynadın, ya bile bile bu yola çıkıp birkaç yıl birlikte olup o zaman ayrılsak daha çok üzüleceğiz sen geleceksin 45 yaşına o zaman daha çok sitem edeceksin dedim. Bırakta ona Allah karar versin diyor sen şu an beni düşündüğün için bu kararı verdigini söylüyorsun fakat sen benim şu an mutluluğumla oynayarak beni kendinden uzak tutarak daha çok mutsuz ediyorsun diyor.. anlamak istemiyor kabullenemiyor ağlıyor. Bende sen sanıyor musun benim şu an mutlu oldugumu, bende acı cekiyorum ama olmayacağını bilerek yola çıkarsam daha çok fedakarlık yapmış olacağız daha çok bağlanacağız dedim bunu hep hiçe sayıyor hayallerimizden bahsediyor inanamıyor kabullenmiyor beni suçluyor
- +1 yıl
vallahi arkadaşım, bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor... ben diyeceğimi dedim sana, hayat senin karar senin. ailenin onaylamadığı bir evlilik yapıp ömür boyu mutsuz huzursuz olacağına, şimdi üzül bir kaç gün ömür boyu üzülmenden etrafını kırmandan daha iyidir. ileride ayrılık olursa, sap gibi ortada kalırsın. biz demiştik diyecekeler sana... sen bilirsin arkadaşım. iyi günler.
Soran+1 yılÇok haklısınız. Kararımı verdim. Kesin. Varsın 1 ay üzülürüz. Bir ömür değil. Zaten dersime sadece 3 ay daha girecek. Ben derste de ağır başlı olurum konuşmam dersimi dinler çıkarım. Mesajlarına da cevap vermem. En iyisi bu olgun kararımın arkasında durmak. Onunla birlikte olmayacağım..
- +1 yıl
sağlıklı olanda bu, olması gerekende bu... ben erkek olduğum halde, ailemin onaylamadığı bir evlilik yapmam...
+1 yılŞimdik yaşın kaç bilmiyorum ama sana aptal demek istiyorum en başından bu ilişkiye başlamadan aylene sorup danışmak fikir alışverişi yapmak çok mu zor geldi sonuçta adı üstün de ailen sen bir kızsın tamam senin kararların da çok önemli ama aileni çiğneyemezsin iyi düşün olumlu anlat yine ailene bide karşı tarafı nekadar tanıyorsun çok eminsen ondan aileni ikna etme çabası göster ama iyi araştır neden 2 defa boşanmış sorun nerede kimde hem kendine sor hemde sen araştır umarım yardımcı olmuşumdur
10 Yorumla
+1 yılbazen neyi önce neyi sonra tartacağını bilemezsin ki... ikinizin de samimiyet ve saflığına inanıyorum ama 2 defa evlenmiş bir erkek her zaman soru işaretidir... hep kadınlar mı kabahatliydi? bilemeyiz... hayırlısı olsun ayrılık bazen iyidir..
110 Yorumla
Soran+1 yılhaklıısınz. fakat şu an çok üzülüydru mvidan azabı çekiyorum kendimi hiç affetmiyorum onun açısından bakarsak o haklı çünkü. düşünsenize 2 ay her gün görüşmüşsünüz mutlusunuz hayaller kurmuşsunuz gezmişsiniz birlikte ağlayıp birlikte gülmüssünüzve bir gün pat diye yapamıyorum diyor kız size.. sonu olmayacakmış ağzından laf aldım ailemin sorun çıkacak en iyiisi ilişki ilerlemeden daha çok bağlanmadan bugünden ayrılalım diyor.. ben bunu yaptım çok kötüyüm çok üzülüyorum o da dedi sen nasıl bir insanmışsın ya falan dedi çok vicdan azabı çekiyorum
- +1 yıl
vicdan azabı çekmeyin ikinizde... çünkü hayat bazen bizim elimizde olmayan gelişmeleri önümüze koyar.. en temiz en saf duygular besleseniz de bazen olmuyor işte..
- +1 yıl
onun bu son dediği sadece sonu ertelemek ötelemek... bir işe yaramaz.. bekleye bekleye soğumaz bu ilişki
- +1 yıl
seni suçlaması psikolojisi gereği... ama sonunuzun olmadığını bile bile devam sizi daha da yıpratır... aileni razı edemezsen bu durum değişmeyecek
- +1 yıl
evet ama seni çok sevmiş ve yaşı gereği... senin gibi genç bir kızı bir daha elde edemeyeceğini de biliyor... seni trenin son vagonu gibi görüyor
- +1 yıl
ah yaaa olayın buraya kadar varması ne kadar acı... ne kadar üzücü... bunu sırf psikolojisi bozuk diye mi söyledi yoksa karekteri mi böyle anlamadım.. ama sana tavsiyem dersine gir... bu şantaja boyun eğersen arkası artarak gelebilir... sende onu milli eğitime ve dersane idaresine şikayetle tehdit et... hademe bile yapmazlar sonra onu... korkma cesur ol
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru olanı yaptın belliki o evliliklerde dikiş tutturamıyor
umut vermek yok bence o da hazırmış bağlanmaya bu kadar kafaya takma kendi yaşlarına yakın birilerini bul haaa işinin başına geçince tabiki12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhiç üzülme boş ver
onun hatasıydı bağlanmak bide 16yaş küçüğüne
akıledecekti en baştan bu kızla sonum olmaz diye
ailesi izin vermez diye senlik bir durum yok boşyere kendine acı çektirme
+1 yılSevgi işlerinde baştan düşünme pek olmaz. Sonradan akıl başa gelir ve doğru olanı yapıp yapmadığımızı anlarız. Doğruyu seçmişsiniz bence. Oluru varsa bu durumda bile olur. Siz kendinize yeni yollar çiziniz.
10 Yorumla
+1 yılAllahaskina...2 ay icin mi helal etmeyecekmis? Millet 2 cocukla kocasini bosuyor. Citir gormus seni ondan birakmak istememis.16 yas cok...
10 Yorumla
+1 yılailen izin verir ama 2 kere evlenmiş ayrılmış kişi sorunlu biridir bence ilk eşi hatalıydı tamam 2. side mi hatalı ve tehtit ediyor diyorsun bence onun sorunları sende de devam edecek bunları burda sorduğun gibi konuşmalısın gerekşrse ayrılmalısın öğretmen diye ailen verecektir yaşı sen sorun yapma
00 Yorumla
+1 yılHatayı en basta yapmissin. Ailemin izni yok demissin ben istiyorum ama onlar izin vermiyor demia gibi olmus. Aileni mazeret olarak gostermek yerine istemiyorum de.
00 Yorumla
+1 yılhayatının doğrusunu yapmışsın tebrikler önünde saygıyla eğiliyorum
16 Yorumla
- +1 yıl
tanışmak kader arkadaşlık seçim
aşk tesadüftür
sen haklısın
bir insan iki kişiyle anlaşamamış seninlemi anlaşacak
kusursuz kimse yoktur önemli olan onu öyle sevmek
o bunu becerememiş 2 sefer 3. sen olma
- +1 yıl
boş laflara kanma
adam iki karı bırakmış daha bunalr resmisi bide gayri meşru vardır bunun
Allah isterse bitirir
Allahütala ayrılık diye bişey koymaz hele boşanma hiç hoş karşılanmaz
onları Allah mı emretmiş
bu sözler aciz insan lafı
ayıptır bu süreçte adamseni kullasa ( yani ) zükse iş işten geçse
olamaz deme
- +1 yıl
bak ne mal olduğu çıkmış ortaya olan ona olur aslında
sen öğrencisin o öğretmen okuldan bile atarlar ve kolay kolay iş bulamaz normalde öğrenciye asılmak ne demek
cesur ol müdüriyete konuyu açıkla başka türlü canın çok yanar ve konuyu milli eğitime taşımak gibi ibareleri kullan müdürüyet olaya el koyar onu gönderir zaten korkma
+1 yılsen onu yarı yolda bıraktığın için mi kahroluyorsun yoksa onsuz kaldığın için mi kahroluyorsun? Önce bunun bir ayrışımını yap bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende kapilmissin elinde olmadan isteyerek yapmadin sonuçta üzülme bu kadar vicdan azabi insanın başına gelen kotu sey sana bunu yaşatıp üzmek istiyor seninde suçun yok üzülme hayırlısı değildir belki herşey için şükür
00 Yorumla
+1 yılSürekli Neden Soruyorsun Bunu Git Ailene anlat Korkma Demiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılbugün ayrılmak zorunda onu bırakmak zorunda kaldım da ondan :( içim yana yana bıraktım onu.. çünkü sonumuz olmayacaktı bunu anlamış oldum o ise duygularım ile oynadın dedi ve vicdanınla başbaşa bırakıyorum dedi vicdan yapıyorum kendimi hiç affetmeyeceğim
- +1 yıl
Bunu Daha Önce De Konuşmuştuk Hatirlarsan
+1 yılAilen degil sen bir gelecek planlıyodun onunla cok yanlis yapmissin onunda duygularini hislerini kalbinin kirilacagini dusunmen lazimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIki kisiyle evlenmis bosanmis bir insanin bosanma sebeplerini hic merak etmedin mi? Ayriyetten ana baba artik okula da güvenemez oldu. Ögretmenler bile sinirlarini bilmiyor:/
00 Yorumla
+1 yıluzun vadede sorunlar çıkabilir. cicim aylarında yakınlaşmalar normal ama evlenince işin rengi değişebilir. kendinizi kötü hissetmeyin hayırlısı olsun
10 YorumlaLan adam 41 yaşında
Azcık mantıklı düşünün yaa
Az daha zorlasa senin yaşında kızı olurdu?00 YorumlaTamam haklısındır, ama adamda haklı bile bile yaklaşmayacaksın ask deneme yanılma olayımı, kızlar genel olarak yapıyor bunu olan erkeğe oluyor sonra
00 Yorumla
+1 yılDoğru olan bu çünkü iki kez evlenmiş ve aranizda baya yaş farkı var üzülme
10 Yorumlaiyi yapmışsın hiç üzülme. o zaten iki kişiyle şansını bitirmiş. sadakatli olsa adam olsaydı en azından birinden ayrılmazdı
00 Yorumlakeske hiç ilişkiye girmesydin annenler falan öğrenirse ağzına sıçar o hocanda mal mı mq
00 Yorumla
+1 yılBence olması gereken i yapmışsın sonuçta boşanmış Ada'm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuşkucusun önyargılısın şüphecisin evlensende kuşkuların bitmez senin evlenme rahat bırak adamı
00 YorumlaAllah yardımcın olsun keşke başta düşünebilseydin
10 Yorumla
+1 yılhayırlısı olsun ama zor
10 Yorumlaİşte bu yüzden bu devirde öğretmen kalmamış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Üzülme doğru olanı yapmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin senle yasıt gösteriyordur kart zampara :D
02 Yorumla
Soran+1 yıllütfen sonuna kadar okuyup sorumu cevaplar mısınız
Cevap sahibi+1 yılBaştan girmeyecektin bu yola, tamam Şu an 16 yaş çok fark etmeyebilir ama peki ya 10 15 sene sonra? cocugunuz olunca adam dedeleri gibi olacak sen genc kalacaksın o senden önce gidecek sen tek kalacaksın, hatandan dönmüşsün sonuc olarak
dün yine sormuştun bunu
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı
10 Yorumlaçok tanıdık geldi
10 Yorumlabursada mı oturuyon
03 Yorumla- +1 yıl
ne tanıyon mu kızı?
Soran+1 yılhayır bursada oturmuyorum. adanadayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviştiniz mi peki?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat