Arkadaşlar bu çocuk sapık mı sizce amacı kötü mü?

arkadaşlar ben alışveriş yapmaya çıkmıştım 3 gün önce en son kozmetikçiye girdim bişeyler aldım kasaya gitim kasadaki kızın yanında çocuk vardı bana bakıp duruyordu sürekli neyse ben aldım gidiyodum kız seslendi numaramı istedi kaydetti ben eve geldiğimde mesaj gelmiş kusura bakma seni rahatsız etmek istemem sapıkta değilim ama bu kadar tatlı olunmazki yazmış. sen kimsin dedim o kozmetikçideki çocukmuş numaramı o istettirmiş almış. ikidebir arıyor mesaj atıyor benden hoşlanmış. sevgilinvar mı?dedi 5 aydır yalnızım dedim o zaman yalnız değilsin ben varım çünkü dedi. tanışalı 3 gün oldu yarın buluşcakmışız bunla yemek yicekmişiz sarılcakmışız öyle diyo amacı ne sizce bunun ? telefonda konuşmaları samimi geliyor ama bilemedim :S
Güncellemeler
+1 yıl
evine gitcekmişim merak etme tecavüz etmem sadece hoş vakit geçircez diyor ya. bende dedim hayır ya ben evine gelmem senin amacını tahmin edebiliyorum dedim
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar çocuğa dedim ben sana güvenmiyorum ben ilk tanıştığım insanın evine gidmem öyle dedim çöocukta sen yanlış anladında bilmem nede dedi bende işine gelirse dedim oda öylemi o zaman by dedi bende gülerek bb dedim çcukta bana artist dedi telefonda
Arkadaşlar bu çocuk sapık mı sizce amacı kötü mü?