Kız arkadaşım beni neden umursamıyor?

1 yıllık bir ilişkim var ama kız arkadaşım benim onu umursadığım kadar benı umursamıyor elimden geldiğince süprizler yapmaya çalışıyorum ama bu ona hep yetersiz geliyor ve başkalarının erkek arkadaşları neler yapıyor sen odunsun falan gibi kelimeler kullanıyor bana ama ben çiçek hediye almaya çaba gösteriyorum süprizler yapıyorum ama o bana yapmıyor sebebini sorduğumda erkekler yapar diyor. hep alttan alan taraf ben oluyorum çünkü bir kaybetme korkusu var. ama onda kaybetme korkusu yok ya da var ama ben onu yaşatmadım bugüne kadar ne istedşyse yaptım onla vakit geçirmek için elimden geleni yaptım ama onun bir çabasını göremiyorum kötü günlerde hep ben düzeltiyorum alttan alarak ama bu böyle gitmiyor çünkü üzülen taraf ben oluyorum çoğunlukla ben arıyorum onu mesajlarına hemen cevap veriyorum ama o böyle yapmıyor çpk değer veriyorum her zaman kendimden önce onu düşünüyorum bana ne olursa olsun ama ona bişey olmasın düşüncesi içerisindeyim yani ona kendimden daha çok değer veriyorum. ailesinin yanında benle konusmak için boş zaman yaratmıyor bir umursamazlık almış başını gidiyor bu sorunun önüne nasıl geçebilirim nasıl ipleri elime alabilirim
Kız arkadaşım beni neden umursamıyor?