Merhaba öncelikle benim yaklaşık 1 seneyi aşkın süredir benim bir ilişkim başladı ama bu iliski sağlam temeller üzerinde değildi eski sevgilisinden ayrılmıştı ve gerçekten uzgundu bende ona deger veriyordum ve seviyordum 3 yildir tanışıyoruz ben hep sevdim fakat sevgilisi oldu herneyse bu iliski üzerine kuruldu ilk zamanlar beraber sevgilisini unutturmaya calistik ve basarilida olduk bu süreç benim için gerçekten zordu neler düşünüp yaşadığımı sadece ben bilirim ağladığımdan tutun her türlü düşünceler herneyse biz bu süreci atlattik ama ben bu süreç içinde yaşadığı durumu Bilerek ten çok üzerine gitmesemde sevdiğimden dolayı bazen kıskançlıktan bazen cikisabiliyordum ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım hep onu düşündüm bu durumu beraber atlattik fakat şöyle bir durum var ki ben kız arkadaşımın ig hesabı e girdiğimde eski mesajları okudum ve ona karşı konuşmalarını ve bana karsi konuşmalarını değerlendirdim gerçekten değersiz bi hiç önemi olmayan biri olarak hissettim kendimi bu olayı atlattik dan sonra ben ona sormama ragmen neden ona oylesin bana ne ilgi gösteriyorsun ne değer veriyorsun söylediğim şeyleri bazen takmıyor konu değiştiriyor sevdiğimi söylesem abart diyor veya yeri geliyor goruldu atıyor benim yazmamı bazen beklemiyor ama eski sevgilisine davranışları benimkinin yanından geçmiyor elini tutmaya çalışsam mesela sorun bu degil el tutmak veya bisry değil be değerli hissetmek istiyorum sadece ama o elini çekiyor gibi gibi örnekler verebilirim yeri geliyordu takmıyor birseyine karıştığında istediğimi yaparım karışamazsın diyor ben karşı cins biriyle bulussam bile umrunda olmuyor buluş hatta diyor açıkçası değer verdigni düşünmüyorum ama gercekten kötü hissettiriyor ben sevdiğim için onun üzülmesini asla istemiyorum her zaman yanında olup ona destek vermek istiyorum fakat ben böyle yaptıkça o benden daha çok uzaklaştığını düşünüyorum kendisini seviyorum ve huzurluyum mutluyum ama keske ilgilense değer gösterse tek isteğim bu eğer olursa 4/4 luk
Güncellemeler
+1 yıl
Denedim ama gercekten yanında mutlu olduğunu düşünüyorum ki oda öyle mutlu fakat ilgi göstersin ne biliyim seni seviyorum desin ne biliyim abi içinden geldiği için ailemiz bile tanışıyor gerçekten oda mutlu ama deger verdigini göstermiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer