Kadınlar kötü erkeklere aşık olur, iyi erkeklerle dertleşirler. Evlilik zamanı geldiğinde ise, hep o iyi erkekleri ararlar. Ve o iyi erkekler, o kadına özeldir. Başka zaman öylesini bulamazlar, anlarlar.
Bu hep böyledir. Çünkü günlük ilişkiler kuranlar, karşısındakine değer vermeyenler hep daha caziptir, ilgi çrkicidir.
Ve unutmayın, size iyi davranan erkek, size özeldir. Onu başka zaman aradığınızda, hala o eski insan olduğunu beklemeyin. Çünkü sevgi bittiğinde, onun gözünde sıradan bir insan olduğunuzda, o insan artık sizden gitmiştir.
iyi adamla sıkıcı, içi geçmişi karıştırmamak lazım. heyecandan uzak, düz bir hayatı kimse tercih etmez ama garantiye oynarlar. üzmez, aldatmaz vb gibi sebeplerle ve mantığı bahane ederek denerler, olmayınca da kadınlar iyi adam sevmez denir :) iyi adam olmak güzeldir, değerlidir yeterki iyi olmak ile kadının kolundaki çanta olmayı karıştırmayın
Kendini tanıyamamış, ne istediğini bilmeyen kadınlar için doğru. Ama bunu tüm kadınlara genellemek kadar yanlış bişey olamaz. Kalbim ve aklım arasında kalırsam her zaman aklımı tercih ederim. Beni sevmeyen adamla da işim olmaz.
Zor olanı sever insan... ama sevildiğine ya da sevileceğine inanmazsa kabuğuna çekilir, uğraşmaz... Kendi içinde yaşar sevgisini, yalnızlığıyla paylaşır sadece...
fizik kuralı olmadığı sürece genellemelere karşı antipatim var. kaldıki fizik kurallarının bile değişeni gelişeni çökertilebileni çıkabiliyor.. bir kartanesi hiç bir kar tanesine benzemez, ama bütün kartaneleri de incelenebilmiş değildir bunu bilirim. kızlar (insanlar) kartanesi gibidir uzaktan bakınca birbirine benzeyebilir ama farklılıkları yaklaştıkça ayırt edilir. kadınların iyi adamları sevmeyeceğini okuduğum bu yazıda; kadının iyi adamı sevebileceğine inancım artıyor. çünkü yazan kişide kendi acısını hissettiriyor karşı tarafa, bu da tek gözlükle bakılmış bir yoruma benziyor.
asla değil.. birgün uyanır.. gözünde morluklar ile.. ya da birgün uyanır kalbindeki yalnızlığı ile.. ya da birgün uyanır aldatılmışlığın ve boyların verdiği acı ile
iste o zaman eskilerdeki iyi erkekleri severler ama artık geç kalmışlardır. o zamana kadar geneli serseri dediklerini severler.
Kendi adıma; artık hayatın bana getirdiklerine tâmâh edecek yaşa geldim. Bir beklenti içinde olunmaması gerektiğini ağır bir ders alarak öğrenmiş bulunmaktayım.
Bana denk gelenler sanırım biraz kabadayı olsun böyle bilmiş cok bilmis kendini begenen agresif vs halbuki efendi işinde gücünde aklı yerinde mantıklı hareket edebilen birisiyim. Niye bana gelmezler arkadaslık kurmazlar diye soruyorum bu soruyu. Sanırım senin sordugun sorunun cevabını da vermiş oldum :)
Sonuna kadar katılıyorum. Ondan sonra da oturup "ben mantık evliliği yapacağım1 diyorlar ve ben de gıcık oluyorum. Kadınlar ne istediğini asla bilmiyor. Kim ne derse desin bu fikrim sabittir.
ben burada el altındakı seven adamlardan soz etmek ısterim
sevdıgı kadının hıc bırseyıne bıle karsı koyamazken , onun başkasına gıdısıne bıle göz yumar. hatta gerı dönüşünü bile benimser. çünkü o el altındadır ve onun sevdıgını kıse görmez !!!
Biraz ilgi gösterince o ilgi gösteren erkeği cepte sanan kadınlara gülüyorum. Kendilerini ne sanıyorlar. Kimse kusura bakmasın bir erkeği elde etmek o kadar kolay değil.
Bu yazıyı kabul eden bir kadın (iyi erkekleri sevmediğini söyleyen bir kadın) aptalın önde gidenidir. Kendi değerini bilmeyen bir insanın gelen giden tepesine kakalar, o da melankolisiyle aşk yaşar; hastalık yani..
valla benim çevremdeki herkes mutlu :) en sterslisini 30 dk içinde yerlerde sürüründürürm gülmekten morali düzelir sonra gider tekrar bozar bir şekilde.
adama gidiyorsun muayene olmaya neyin var diyor lan manyak bilsem zaten gider eczaneden kendi ilacımı alırım seni ne yapayım bu fakülteyi 4 seneye düşürmek lazım ondan oluyor hep bunlar
En İyi Cevaplar