Ben Sözlüyüm 3 aydır ve Mart'ta nişanım var sözlüm beni seviyor mu sevmiyor mu bir türlü anlam veremiyorum çok bunaldım?

Arkadaslar 3 aydır Sözlüyüm 6 Mart'ta nişanım oldu. Nişanlımı seviyorum ama onun beni sevip sevmediğini kestiremiyorum. Hiç kıskanmıyor beni. ya da belli etmiyor bilmiyorum. Bazen ilgili bazen ilgisiz. Telefonlarını açmadığımda çıldırıyor bağırıp çağırıyor oda benden yakınıyor bana ilgisizsin arayıp sormuyosun hep benden bekliyosun Umursamıyosun beni diyo. Bende onun için aynı düşünüyorum. Gecen yürüyüşe çıktım arkadaşımla eve 12 de geldim gece ve bana saat 12 de mesaj atıyor yani rahat davranıyor gece 12 de geliyor olmamı kabul ediyor gibi. Bende kızdım hiç kıskanmıyor musun B'ni dedm bu saate kadar yazmadın seni hülyadan mı kıskancam diyor. Üstüne gittikçe ben herseyin farkındayım senn 12 de eve geleceğini tahmin edemedim düşünmedim ne işin var bu saatte dışarda dedi böyle olacaksa bidaha çıkmayacaksın dedi. Ben beni kıskanmıyosun lafına karşılık böyle yaptığını düşünüyorum. Hep bir belirsizlik
Ben Sözlüyüm 3 aydır ve Mart'ta nişanım var sözlüm beni seviyor mu sevmiyor mu bir türlü anlam veremiyorum çok bunaldım?