Siz böyle taktiklerle dolu bir ilişkimi yoksa tamamen doğal gelişmiş dürüst bir ilişkiniz mi olsun istersiniz? Ama doğal ve dürüst olunduğunda da unutmayın sonuçta her zaman istediğinizi elde edememek gibi bir durum da söz konusu olucaktır.

İlişkilerimde taktik yerine doğal, dürüst ve doyurucu bir birlikteliği tercih ederim. Stratejik hamlelerle ilişkiye tutunma veya sürdürme çabası benim tercihim değil. Sonuçta ilişkiden arzuladığım mücadele veya müsabaka değil, paylaşım.
Kaça hala kovalanıyor ama bence kovalanmamalı. Tamam belki her istediğimiz olmaz doğal ilişkilerde ama her istediğimizin hayatta olmamasızaten başlı başına dğal bir şey. Bunu aşka indirgediğimizde de aynı sonucn çıkması normal. Diğer türlü kaçan kişi, her istediğini yaptırınca kaçmaya alışıyor ve kovalayan da bir süre sonra yoruluyor. Yorulunca da lovalamayı bırakıyor. Ondan sonra da roller değişiyor ve bir süre sonra ilişkiye ara vermeler ve sevdanın göçebe zamanları başlıyor. Sonuçta ilişki bitiyor. Yani doğal gelişen aşkın gözünü seveyim.
ben kaçmak isteyeni kovalamıyorum
cünkü insan istedigini kalarak belli eder kaçmak sadece kendilerini hayatın merkezi sananların işi bence
Kaçan HR zaman kovalanir ve ipler kimdeyse sirti yere gelmez bence :) ama anlysli olgun tecrubeli. ilski terchm
Cevap
10Cevap
Kaybedecek olsam bile dürüst olmak benim için geçerli olanıdır, doğrular üzerine bir ilişki yürümeyecekse yalanlar üzerine kurulmasına daha iyi...
Pardon ya hatalı yazım olmuş...
Yalanlar üzerine kurulmasın daha iyi olacak idi kusura bakmayın...
Doğal gelişmiş dürüst bir ilişki de istediğini elde etme mantığını anlayamadım şimdi?
Evet şu an ki belli bir yaş grubunun yaşamış olduğu bütün ilişkileri nesnelleşmiş durumda..
Kurmuş oldukları veya kurmaya çalıştıkları ilişkilerinde bencillik ön planda. Karşı tarafın ne istediği veya ilişkide yapılabilecek fedakarlıkları bilmemeleri veya görmezden gelmeleri sonuçlarını hazırlıyor..
Fakat soruda bahsettiğiniz 2. kısım ilişkide normal ve dürüst davranan bir kişinin taktikle falan işi olmaz diye düşünüyorum...
Aslında o boş uydurulmuş bişey en azından ben böyle düşünüyorum. Çünkü iki tarafta zaten seviyorsa birbirlerine en içten bağlılarsa kimsenin kaçmasına gerek kalmaz küçük hesaplar ilişkiyi yıpratır.
ince bir çizgi var, fazla kovalamaca da yorar, bıktırır
Geçersiz zaman kaybı olur sadece.
Gideni kovalarsan gelesi varsa kaçar.
Peşinden koşmak ne?
Köpekmisiniz siz peşinden koşuyosunuz?
Çocuk çocuk hareket bunlar dürüst olsun taktikle ilişki yürümez birde bunlarlamı uğraşacaz
Kimseyi kocalmam igrenc birsey
Yaş olmuş 42
Hala aşna fişne
Teyze ayıp
Kaçmak ve kovalanmak
Kaçtığın Zaman seni kovalayacaklar anlamı taşımaz
Bir taraf şeksiz şüphesiz seviyorsa diğeri de tınlamıyorsa ortaya bir kaçan ve kovalayan görünümü çıkar
Bu durum bilinçli bir kaçış ve kovalanış değildir
Bir insan sana değer vermiyorsa nazını Çekmez kaçarsan çektir git ukala der hiçte şeyinde olmaz
Fakat bu ihtiraslara olgun insanların ihtiyacı yoktur
Keza nerde rahat bırakması gerektiğini nerde üstelemesi gerektiğini iyi bilir
Sana şu eğitimleri verenlerin olgunluktan bir haber olduklarını düşünüyorum
Cevap yazdım çünkü amacını güzel izah ettin insanı irdelemek güzel şeydir
kaçanı kovalamak gibi bir huyum yok
Hiçbir garantisi yok
ya kovalamazsa
Bence cok sacma.
Hic kovalamam
Kopeklerde oluyor bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?