yooo niçin geç olsun, hem yaşa bu denli düşman olmayın insan erdemliyse yaş aldıkça güzelleşir, ruh güzel olsun fiziki yaş mühim değil, kadınların kendilerinden çok büyük erkekleri sık sık seçtiğini görmemizin sebebi de bu aslında, insanlar yaşlandıkça konuşmayı iletişimi daha iyi öğreniyor, çoğu erkek kadınların karaktere önem vermesini fırsat bilerek edindikleri bilgiler ve genellemelerle genç kadın ve kızların zihnini yönlendiriyor, bu hoş bir durum olmasa da bir örnek, diyeceğim o ki hemcinslerimin gözünde bence erkeği değerli ve hoş kılan o erkeğin kendisine olan yaklaşımı, fiziki ve maddi unsurlar çok sonra geliyor yani nacizane düşüncem bu, ki sizin çizdiğiniz profilde ben bir antipati göremedim olumsuz düşünmeyin :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne güzel detaylı bir yorum yapmışsınız:) takdir ettim sizi.
sonuçta bu gibi sorular gayet insani, ve cevap verirken görmek istediğimiz saygı ve değerde cevaplamak gerekir, bu siteyi insanlar daha iyi bir iletişim ve daha olumlu bir hayat için fikir edinmekte kullanabilir, bence Türk vatandaşları olarak, toplum olmayı ve birbirimizin hayatına katkıda bulunarak kendisini tedavi eden büyüten bir insan doğası oluşturmayı başarmalıyız, dünyadaki tüm canlılar dayanışma içindedir :)
En İyi Cevaplar