36 yaşındaki bir erkek evlilikk için geç mi kalmıştır?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır, evlenmiş olmak için evlenilmez. İnsan yalnızlıktan korkmamalı bende çok takıyordum bu durumu ama geride kaldı artık, bu işler nasip işi kısmetinde olan kişi karşına çıkar sende bunu değerlendirirsen evlenmiş olursun. Fazla kapılmaya gerek yok bence, hayatını yaşamaya bak.
Evliliği bir alaşım gibi düşün, birden fazla elemnetin bir araya gelmesi gerekir ki sağlam bişey ortaya çıksın.
1. Maddi güç, herşeyden önemli sağlam bir işin olacak iyi bir birikimin, mümkünse ev ve araba çünkü Türkiyede yasıyorsun bunlar temel ıhtıyaclar yarın bırgun çocugun oldugunda sagda solda otobuslerde çocuk arabasıyla rezıl olmak ıstemezsın degıl mı
2. Birikim senı işsiz kaldıgında en az bır yıl ıdare etmelı kı aılenı ve senı huzursuz etmesın bu dönem.
3. Mümkünse eşin de çalışmalı ki maddi anlamda zorluklar azalsın.
4. Dogru ınsan bu maddı guc kadar onemlı neden? bır omur aynı evde yasayacaksın her anında yanında olacak, bır arkadaş, sevgılı, dost olabılmelı bazen, sürekli birbirinizi denetlemeyı iş halıne getırmıs ınsanlar olursanız hayatı zehır edersınız bırbırınıze.
5. Çevre etkisiyle geç kaldım hissiyle yanlıs evlılıkler yapma bu en sağlıksız yoldur, arkadasımdan bılıyorum ıkı cocukla ayrıldılar bır yılda.
6. Acele etme kaarşim :)
@miaovv aga bana göre bir şey yok. Kızlar evde kalıyor. Dediğinde haklısın erkeklerin malı mülkü olmalı ve bu onu kızların gözünde daha seçilebilir yapıyor. Sanıldığı gibi yakışıklılık, tip vesair bunlar çokta önemli değil. Ama bu seviyeye gelmiş olan erkekte bari bir şey olacaksa tam olsun düşüncesiyle en gencini ve en güzelini arıyor. Tabi akılllı olan erkekler. Benim malım mülküm olsa kendime harem kurardım.
bende 36 yaşıma ayak basıyorum çok didindim ama başaramadım hanımefendiler bana karşı çok ketum ve agresif tutumlarda bir numara onlara kaç kere gitsen boş hep boş hiçbir anlam içermiyor ben üniversite okumak için ders çalışacağım seneye bu yıl yine kaybettim sayıyorum sınavı evliliğe gelince bu kültür ve sosyal farklılık olduğu her vakit anlaşmazlık çıkar çok hocam bence onlara sormak lazım ben mahvolacağım kadar mahvoldum bayanlar beni yanlış tanımaya devam etsinler
hayır ama Türkiyeden bir kadınla evlenirse ölüm fermanını imzalar... yurtdışından bir kadın bulup tabi gelişmiş ülkelerden yeniden hayatına başlamalı yoksa bekar olarak yaşasın Türkiye de daha rahat ölür ama Türkiyeden bir kadınla evlenip, ızdırap dolu bir hayatı seçmekte özgür tabi ki..
Cevap
11Cevap
Geç değilde artık çok daha fazla seçici olursun, bu yaşa kadar beklemişim en iyisi olsun dersin ve seçim yapmakta zorlanabilirsin
Ehh yani, sevgilin varsa hemen evle cocuk yap 37ye kadar
28 yaşındayım ve evlenmek te istemiyorum. Bu durumu ailem biliyor ve destekliyorlarda. Herkes evlenmek zorunda değil. Konuya geri dönecek olursak neden geç olsun ki. Hayatına girecek gerçek kişiyi hemen bulamayabiliriz
Hiçbir yaş evlilik için geç olamaz bence, yanlış ve erken olacağına geç olsun daha iyi. Özellikle cinsiyet de belirtmemize gerek yok üstelik.
Hayır, bence ideal bir yaş. Devir değişti. 40 yaşında bile evlenen insanlar var. Evililik için ekonomik özgürlük lazım. O da 20li yaşlarada kolay kolay kazanılmıyor artık.
Önemli olan doğru bir evlilik yapabilmek. Erken evlenip huzuru bulamayanlar da çok.
Bence geç kalmamış. Eskisi gibi erken yaşta evlilikler azaldı sonuçta.
Erkekler kadınlar gibi değiller ya biraz daha şanslılar ki 50ye kadar vaktiniz var bende
hayır. herkesin hayattaki zamanı farklı işler. nasip kısmet işleri bunlar
37 yaşında evlenmiştim
çocuğun olsa 10 yaşına geldiğinde sen 50 olacaksın
Evet…🥹
Hayır. Erkek ölene kadar üreyebiliyor.
Sen evli misin
Hayır
Anladım
Hayır nafaka kalkmadığı sürece evlenmem ben şahsen
Geç değil tabii ki.
Aslında tam yaşıdır
90 yasinda mutluluk zirve yapiyor