Bir erkek her mesaj sonunda "kendine iyi bak" diyorsa?

Çok sevdiğim birine fake hesap yardımıyla açıldım. Hareketleri hoşlandığını gösteriyordu. Hatta burada da sormuştum. (Buradan önceden sorduğum soruya ulaşabilirsiniz: https://www.kizlarsoruyor.com/ask-iliskileri/q4187333-hoslaniyor-mu-yardimci-olur-musunuz ) Beni mesaj attığım her seferde tersliyordu ama buna rağmen onunla konuşmak için çabalıyordum. Benimle konuşmak istememesinin sebebi içimde ufak bir umut beslememden korktuğu içinmiş. Bana sert davranamadığını da ayrıyetten söylüyordu. Arkadaşlarım planlamış ve ona mesaj atmış olsalar da doğum günümü tam 23:51'de kutladı. Yani azıcık daha geç olsaydı kutlayamayacaktı. Bunun adına defter tutmuş ve arkadaşına vermiştim, arkadaşı da ulaştırmıştı. Bundan gizli olarak arkadaşıyla konuşup ona vermesi için portresini çizdim. Arkadaşı ona vermişti. Bu konu her açıldığında "Çizim çok güzeldi." diyor. Her neyse, beni terslemiş olsa bile neredeyse her mesajın sonunda kendine iyi bak diyordu. Ona kendime iyi bakamayacağımı söylediğimde kendine iyi bak dedi tekrardan. Dün artık son noktama gelmiştim ve upuzun bir mesaj yazdım. Sonu aşağıdaki gibi bitiyordu:
Bir erkek her mesaj sonunda

Bu sona rağmen bana hoşçakal dedi. Bir ara arkadaşıyla konuşmuştum. Bunun gelmediği bir gün vardı, ne olduğunu sormuştum. Bir şeyi olmadığını söylemişti. Fake hesap kullanmayı bırakmamı istemişti. Ben de onunla sadece bu hesaptan konuşabildiğimi, kendi hesabımdan istek atarsam kabul etmeyeceğini söyledim. "Bu saatten sonra evet." dedi. Bu mesajdan sonra dikkatli dikkatli gözlerimin içine bakmaya başladı. Acaba mesajla alakalı bir durum var da ben mi bilemiyorum? Bana açık ve net bir şekilde "Sevmiyorum, hiçbir zaman birlikte olamayacağız." demesine rağmen seviyor olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum, yüzyüze hiç konuşmadık.
Bir erkek her mesaj sonunda "kendine iyi bak" diyorsa?