Hoşlandığım kızın kanka demesi ;( ?

Merhabalar hepinize.. Uzun olabilir olursanız sevinirim :)...

Üniversitede takıldığım 6 7 kişilik bir okul tayfam var ve kızlı erkekli bu tayfada hoşlandıgım bir kız var ilk başlarda fazla bir şey hissetmiyordum fakat onu tanıdıkça ona karşı dusuncelerim değişti kendi içimde ona baktığımda her hareketi çok hoşuma gidiyordu ve hala öyle şimdi bu tayfada hepimiz birbirimize kanka kardeşim falan diyoruz herneyse ben sadece bir kişiye başından beri hiç bir şekilde kanka veya kardeş demedim surekli ismi ile hitap ettim o da bana ilk başlarda 2 kez belki 3 kez demiştir benim ona düşüncelerim değiştiğinde normal olarak bakislarimda değişti oda nedense artık ismimle hitap etti.
Yani bu böyle devam ediyor mesajlarda konuştuğumuzda %10 ismimi %50 kanka %40 da hiç birşey demiyor. Genelde mesajları ben atiyordum ama en son ki mesajında tekrar kanka dedi.
Şimdi benimle bazen reelde dalga mi geçiyor yoksa beni mi deniyor bilmiyorum ama çok guzelim değil mi tam sevgili oluncak tipim değil mi diyor ve sadece baba diyor bazen bakislarimi yakalayıp guluyor. Buda bana cesaret veriyor ama işte öyle diyince herşey bitiyor gibi hissediyorum her neyse ne yapmam gerek biraz yardımcı okur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya hepiniz ssöyle dedinizde ya ben öyle hissetmiyorum bana arkadaş gözüyle bakıyor gibi :(
Hoşlandığım kızın kanka demesi ;( ?