Hoşlandığım kızın "kanka" demesi?

Merhabalar sizlere şimdi çok garip bir konudan bahsedeceğim. Benim eski arkadaşlarımdan birinin eski sevgilisi şu an en yakınlarımdan biri ve ben kız ile birebir buluşmalarda deli gibi eğleniyorum (himym tarzı) bunu o bile kabul ediyor. Bana yakışıklı olduğumu söylüyor, ilgisi var çok belli fakat kız aslan burcu ve birden fazla beni seven var diye övünüyor (bunu kendisini değerli gösterme çabası olarak düşünüyorum). Ben gururlu, inatçı, romantik ve rasyonel biriyim bu durumdan dolayı kolayca kızları elde edebiliyorum. Fakat kız bazen bana kanka diyor ve bu aşırı sinirimi bozduğundan dolayı yazasım bile gelmiyor. Geçen grupta bana cidden kötüyüm yazdı bende sorunlarını dinlemek istemediğim ve kalbimi kırmasını istemediğimden dolayı olayı mizah ile geçiştirdim. Bu kızla ne zaman telefonda konuşsak min 1 saat. Bir keresinde rp yaparken bu bana "Çok yakışıklısın benimle çıkar mısın?" Dedi. Bende şaka yapıyordur diye duymazdan geldim sonra bir anda yalancı kahkahalar atmaya başladı. Kızamıyorum da mıncırasım geliyor cadıyı. Şimdi bu kümülatif sorunlara bir çözüm getirerek bana teklif etmesini nasıl sağlarım (Direk yüzüne söyleyemem bir tane kankası onu yapmış bana onu anlatırken "bu da yapmaz herhalde diyordum" dedi. Bu beni işkillendirdi). Bir de kıza yaklaşık 1 haftadır yazmadım çok inatçı bir tipim mizacım bu.
Hoşlandığım kızın "kanka" demesi?