Arkadaşıma aşık oldum ama onu sevemem onu unutmak istiyorum ne yapıp onu unutabilirim?

Okulda onu sürekli görüyorum. Benden hoşlansa dahi onu sevemem. Bazı davranışlarını sevmiyorum. Bu yüzden güvenemiyorum. Ama onu sevmekten de vazgeçemiyorum. Unutmak için çok uğraşıyorum. Tatilde onu arayıp sormadım. Haftaya okul açılacak. Aynı bölümdeyiz. Onu nasıl unutabilirim? Okuldaki diğer arkadaşlarım bizi sevgili yapmaya çalışıyorlar. Sürekli bize sizden çok iyi sevgili olur diyip duruyorlar. Arkadaşımda beni kıskanıyor. Başka bir erkekle sevgili olmamı istemiyor. Sevgilim olmadan önce ona gösterecekmişim o kabul ederse onunla çıkacakmışım diyerek bana söylüyor. Sürekli bana hoşlandığı kızı anlatıp duruyor. Sinir oluyorum. Onun yüzünden kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Kıskandığımı belli etmiyorum. Şu sıralar çevremdeki çoğu evlenip duruyor. Benden 2 yaş kuzenim bile evlendi. Şu zamana kadar hiç sevgilim olmadı bu yüzden kendimden nefret eder hale geldim ne yapacağım kimseye de derdimi anlatamıyorum.

Arkadaşıma aşık oldum ama onu sevemem onu unutmak istiyorum ne yapıp onu unutabilirim?