Arkadaşımdan hoşlanıyorum lakin onun sevgilisi var ve onu unutmak için ne yapmalıyım?

Okulda kankama karşı bir şeyler hissetmeye başladım bu bayadan beri var. Ona belli etmemeye çalışıyorum. Onunla ilk tanıştığımda ondan çok hoşlanmıştım. Sonra onun sevgilisi olduğunu öğrendim. Ve aramıza mesafe koymaya başladım lakin o benimle daha çok konuşmaya başladı. Çocukla aynı mahallede oturuyoruz. Aynı üniversitede aynı bölümdeyiz. Beğenilerimiz aynı. Kendisi yakışıklı bende çok güzel biriyim. Çok sevilen biriyim. Ama o biraz ukala biri. Okulda bazen kedi köpek gibi tartışıyoruz ama şakalaşarak. Ciddi değil. Benim yanımdayken sevgilisinden bahsediyor. Sevgilisiyle internette tanışmışlar. İkisi de farklı şehirlerde. Birbirlerini çok görmüyorlar. Ben bu çocuktan nasıl arama mesafe koyabilirim? Beni önceden sabahleyin iş için kahvaltıya davet etmişti, bende reddettim. O kadar arkadaşı varken beni çağırmasını anlamıyorum. Çocuğa karşı bir şeyler hissetmek istemiyorum. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Ve bu çocuğa karşı bir şeyler hissetmek istemiyorum. Onunla tanışmadan önce sevdiğim biri vardı lakin duygularımı hiçbir zaman söyleyemedim aradan 1 yıl geçti. Şimdi ona karşı bir şeyler hissetmemeye başladım ve ya ben öyle olduğunu düşünüyorum. Ne yapıp bu çocuğa karşı duygularımı yok edebilirim? Ve ya nasıl uzaklaşabilirim? Aşk acısı çekmek istemiyorum bir daha.
Arkadaşımdan hoşlanıyorum lakin onun sevgilisi var ve onu unutmak için ne yapmalıyım?