En sevdiğiniz kadın Savcı olup diyar diyar gezecek olsa sevdanızdan vazgeçer miydiniz?

Merhabalar herkese hukuk fakültesi son sınıfız sevgilimle.Ve ben bu konuyu eskiden bu kadar ciddiye almasamda artık bunu konuşmanın zamanı geliyor.Kendisi Savcı olmak istiyor.Yani hedefi bu.Liseden beri hedefi bu olmuş.Ancak benim ailem ticari yöden güçlü bir aile.Büyük bir şirketin varisiyim ve bu şirketi ticareti bırakıp gidemem çok büyük hedeflerim var.Bilemiyorum sanırım kendisiyle hayattan beklentilerimiz farklı.Sınavı kazanır kesin ya sonra ne olacak aday C.Savcısı olacak 2 yıl sonra ver elini 5.sınıf bir ilçe.(nüfusu 8-10.000 olan ilçeler Adalet B. sınıf cetveline göre bu katogoride.) Benim bulunduğum ile düz c. savcısı olarak gelmesi için bile en az 10-12 yıllık savcı olması gerek.Ama çokta seviyorum onu hiçbir kadını sevmediğim kadar.Sizce en güzeli yol yakınke dönmek mi? Böyle bir ilişki ne kadar sağlıklı yürür? Siz olsaydınız nasıl bir yol haritası çizerdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sitede dikkatimi çeken bir konu çok ilginçtir nerde ıvır zıvır konuları var millet orda burda gerçekten hayatının bir kesitini anlatıp çok önemli bir konu hakkında insanlardan görüş almaya çalışıyorsun onlar gidip saçma sapan sorularla uğraşıyorlar.
En sevdiğiniz kadın Savcı olup diyar diyar gezecek olsa sevdanızdan vazgeçer miydiniz?