Koç burcu erkekleri aşık olduğu zaman nasıl davranır :D?
Taktım ben bu koçlara
Taktım ben bu koçlara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana eski sevgilimi anlatayım:
Öncelikle cinselliğe çok düşgün. Benden önce bir çok sevgilisi ve beraber olduğu kızlar olmuş bunun yanında tabikide bol bol bir gecelik ilişkileri. Ben beraber olmadım onunla ama o olmak istediğini belirtti ve çok kez belli etti. Yani uzun süre bir ilişkimiz olsaydı eğer dayanamazdı diye düşünüyorum..
Kıskançlığa gelirsek. Fazla kıskanç değildi yani erkek arkadaşlarımla rahat bir şekilde arkadaşlığıma devam edebiliyordum ama mesela dışardayız birisi bana baktığında bakışlarından o kişiye uzak dur demesini bilirdi ve ya arkadaşlarla akşam çıkmıştık sevgilimde vardı o kendi arkadaşlarının yanındayken ben işte en yakın erkek arkadaşımın yanındaydım. Onun da erkek arkadaşları geldiğinde telefonumda: kalk grubunu kıskandım diye mesaj geldi ama şikayet etmedim hiç çünkü normaldi bukadarı. Birde mesajlaşma var tabi. Şimdi insanı bunaltmıyor kesinlikle benim ki öyleydi en azından. Bende hiç sevmem o 24 saat konuşmaları kalbdir öpücükdür çok saçma geliyor bana. İnsanın özgürlüğü önemli.
Koç Burcu çabuk sinirlenir ama öyle böyle değil bağırır küfür eder insan korkuyor o derece ama en azından siniri fazla uzun sürmez. Koç Burcu yinede iyidir ya çok sempatik, bir kızı Nasıl elde edeceğini çok iyi bilir. Sevdimide çok sever ama öyle böyle değil. Okadar güzel severki, çok severken bile sevdiği üzülmesin acı çekmesin diye yolları ayırmaya karar verebilir..
En güzel yorum.
Koç kızıyım bende sana olayı kısa net anlatıcam. Her zaman ciddi ilişki taraftarı değiliz biraz flörtçü takılırız. Ta ki birini sevene kadardır bu. Sevdiğimiz aşık olduğumuz zaman sadece o olur ve her türlü fedakarlığı yaparız. Karşımızda ki insan ne olursa olsun dürüst olmasını isteriz. Ne kadar seversek sevelim hata kabul etmez affetmeyiz. Sinirli kişiliğimiz vardır. Kolay kolay sevmez hayatımızın merkezi yapmayız fakat çok iyi yürekleri vardır.
ciddi davranır Nisan 20 koç burcluyum... ciddiyim cıvıklığı fazla sevmem gönül eylendirme işini hayatta hiç sevmem sevdiğim zamanda tam severim işi ciddileştiririm... lüzumsuz insanlardan hoşlanmam sevdiğim kadınla siyaset konuşmayı asla sevmem çünkü siyaset olayını sevmem hiç o sevdiğim siyaset işini seviyorsa benimle olmak istiyorsa siyasetten uzak duracak parti konuşmayacak!!! gizlisi saklısı olmayacak herşey beraber adım atıp birbirimizin kararlarına saygı duyulacak!!! 4 sene çıktım 10 ay önce ayrıldım kötü bir hatası oldu affetmedim ağır ödedi bedelini orası ayrı... koç burcumun en büyük taşıdığım özellik aşırı sinirliyim yapılan hatayı 1 en fazla 2 kez affederim 3. kez kusura bakmasın şerefs. zliği hiç sevmem romantizimi severim sinemaya götürürüm her türlü iyiliği yaparım kontörüne kadar amaa gelipte bana sen babam değilsin alaman falan der sevgili kelimesini sadece aşkım falan çıkma konusu olarak düşünenler demekki sevmeyi aşkı bilmiyo... o yüzden koç burclarına bulaşacaksan iyi düşün ilerde soğudum deyip ayrılma... sevdiğim renk siyah tır genelde bunuda belirteyim
bazı durumlar anlatılmaz yaşanır kardeş
@PooLparty affetmek Allaha mahsuz
Ayran gönüllüdürler
çapkındırlar :D
teşekkür ederim :D
Cevap
18Cevap
Koç burcuyum aşırı dengesizim, kararsızım, sabırsızım. Ama bir kadından hoşlandığım için 7 senedir bekliyorum evet demesini. Sevince çok salaklaşıyorum, aptallaşıyorum. Yapmayacağım mallıkları yapıyorum. Ama bunu asla anlayamazsınız o rolü de yapabilirim ben tercihen yapmıyorum ama öyle bir yapıdayım. Biz de böyle bir delikanlıyız anlatabiliyor muyum
Ben koç burcuyum. Şöyleki öpmeye bile kıyamıyorum. Başka kızlara bakamıyorum. Aklım fikrim o oluyor. Çok konuşurum onun konuşmasına gerek kalmaz. konuşursada dinlemesi bilirim tabi. Değer verdiğimi belli ederim. Afedersin sanalsexmiş açık resimelrmiş heleki cinsel ilişki benim sevgilim olacak hatun istemesin benden. o kişiden önce kendime olan saygımdan dolayı ona el sürmem :D pişman değilim bu yapımdan dolayı.
koç burcu olduğundan emin misin?
cinselliği ikinci planda tutan koç koç değildir :D
Valla aşık olduklarında nasıl davranırlar bilmiyorum ama koç insanlarını çok severim sevdiklerinde 7/24 ilgi manyağı yaparlar sanki küçük bir kız çocuğuymuşsun gibi davranır kırmaktan çekinir incitmekten senin canın acımasın diye kendi üzülür senin yerine çok fedakarlar yanlışlar ona göre değil seni kalbinin merkezine oturtuyorlar ve gözleri kimseye kaymadı sevgililiklerinde en büyük hata onlar için aldatma yalan ve de sözünde durmamak dürüstler küçük bir çocuk gibiler özgürlüklerini kısıtlamasığın sürece sen iyisin onlar çok kıskanırlar ama kıskançlığa gelemezler bir o kadar çok sevdim bir o kadar nefret etmeye çalışıyorum
Benim eski sevgilimde ilk ciddi ilişkisi bendim ve 3 yıl gibi bir süreç vardı aşırı kıskanırdı beni hani her şeyden bana zarar verse biri o zarar verenin dövebilirdi sevdim mi tam seviyorlar cinsellik olmadan da olabilir onlarda ruhları aşık olabilir o kızı elde edene kadar durmaz ne kadar kız ona ulaşamazsın dese bile intikam da alır aynı zamanda yanlışını görürse mükemmel bir ilişki içindeymişsin gibi hissettirir seni herkese tanıtır ve sevdiği insan ondan ayrılırsa napar bilmiyorum onu da yaşıycaz ama yinede koç burçları da bana tek bir kötülük yapsa bile ben onu hala seviyorum senin her zaman yanında ve en büyük destekçinde olur adete baban abin arkadaşın her şeyin olur bir anda seni asla tek başına bırakmaz yan yanaysan ilgi tamamen sendedir kısacası çok aşık olursun he neaıl baba bilmiyorum ve vazgeçmek onlara göre değildir
Bunu daha önce de sormuştunuz sanırım. Net cevabım olmasa da en kısa zamanda bir bencede bunu açıklayacağım 😊
Olsun yazcam yine de 😁
İlk defa koç isteyen bir kız gördüm o kadar kötülenmemize rağmen
Bizi kötüleyenler daha koc burcunu tanimamıştır
Adam gibi sevmesinide biliriz sahip cikmasinida yeterki karsidaki bize yanlis yapmasin. Yaparsa en buyuk dusmani oluruz...
Aptal olur :-)
Sen yinede dikkat et yokluktaysa yine aptal gibi davranabilir :-D
Koçlar dengesiz davranır diye söyleyenler olmuş. O kendisine koç burcuyum diye yalan söylemiş büyük ihtimal. Ne dediysek biz onun arkasinda dururuz. Bu yüzdende inat derler bize alakası yok.
sevdiğini hissetmekten çok sevildiğini hissetmek ister koçlar. 😊
En sağlam koç olarak cevaplim aynı mal gibi oluyoruz cidden bildiğin mal tasma tak gezdir
romantiktir. güzel sözler söylemeyi sever. ya aşık olduğunu her şekilde anlarsınız.
:D tehlikeli hic belli de etmeyebilir yani eger egosu zarar gorecekse askindan olse de belli etmez
Genelde sürüden ayrılıp ayrı otlarlar tepebaşı çam dibi gibi yerler meskenleridir yünlerinin boyanmasından hoşlanmazlar kurban bayramını iple çekerler
tanıdıgım bır koc var ama asktan anlamıyo duygusuz:S
kocları hic bilmem boga vereyim sana onu biliyorum:)
İlgili Davranır Çok ;)
Hepsinin Allah belasını versin ne mal ne dengesiz adamlar ya bir koçla tanıştım bir gün çok iyi bir gün çok kötü bi ilgisiz bir bakmışım soğuk nevale Hoşlanıp hoşlanmadığı belli değil hepsi ayrı
Salaklasanlar oluyor ( hepsi degil saldirmayin ) 😂
Koç gibi tokuşurlar aşık olunca 😁
Koç gibi adamdır, boynuzundan tutmasını bilene.
Sümük gibi yapışır. Aşırı kıskançlar.
Dikkat et Koçlar sana takmasın :)
Yoksa talibin kocmu :)
çok kıskanclık yaparım
Normal davranır
Dengesiz davranir
Sahıplenir
Mecnun gibu. s
İnsan gibi
Çiftleşmek ister ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar