28 yaşında yakışıklı, mükemmeliyetçi bir avukat olsanız benimle sevgili olur muydunuz?

28 yaşında, avukat, kendi ofisi olan, yalnız yaşayan, mükemmelliyetçi, bakımlı kadın seven bir erkek için sizce çok mu kötüyüm? 3,5 sene önce tanıştım ama 3 senedir de görmüyorum kendisini. Geçen gün evin orda gördüm ve tanıdım hemen.
Ben, 25 yaşındayım. 2 yıllık ithalat-ihracat mezunuyum, babamın kendi işi olduğu için başka yerde iş aramadım. Burada satınalma sorumlusu olarak çalışıyorum. Yurtdışından makina getirip burada satıyoruz. Bende yurtdışından malın getirilmesinden burada satılmasına kadar her konuyla ilgileniyorum. Ailemle yaşıyorum. 1,65 boyunda, 48-50 kilo arasındayım. Saçlarım omuzlarımdan aşağıda. Kendime çok bakarım, güzel ve kaliteli giyinirim. Allah'a şükür durmumum da gayet iyi. İnsanları fakir zengin güzel çirkin diye asla ayırmam. Hepimizi Allah yaratmış diyerekten herkese saygı ve sevgi ile davranırım, yardıma ihtiyacı olana yardım ederim (bunları övünmek için söylemedim yanlış anlamayın). Siz olsanız benimle olur muydunuz?
28 yaşında yakışıklı, mükemmeliyetçi bir avukat olsanız benimle sevgili olur muydunuz?