Gizli Üye(30-35)+1 yılBende terazi burcuyum sevgilim olacak insanin beni hep merak etmesini sevdigini belli etmesini isterim sikmak degil kastim ama beni bos biraksin ilgisiz kalayim istemem beraber vakit gecirdigimiz zamanlar cok iyi fecsin isterim ama surekli de miç mıç olmak istemem cocuk gibi davranislardan hoslanmam mesela yanimdakinin erkek oldugunu hissetmek isterim her haliyle cekici gelmeli bana
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabikide 24 saat höt höt olsun demiyorum hersey8n yeri var diyorum yalnizken istedigi gibi davransin bana ama bir ortamdayken sevgilim oldugunu hissetmek isterim kiskanclik konusina gelince beni kiskansin isterimde sapitsin istemem normal duzeyde hos hos 😊 gozlerimin icine oyle bos bakmasin yani her turlu hissetmek isterim ama dedigim gibi hissetmekten kastim bunaltmak degil
Cevap sahibi+1 yılHiiiim o zaman biraz az yaz belki de zor durumda kaliyordur gercekten o zaten istedigi zaman sana yazar yani bu benim fikrim tabi
En İyi Cevaplar
Ben terazi burcuyum, yay burcu bir erkek arkadaşım olmuştu..
Sanırım dengesiz ruhum, sanatsal yapım ve uçarılığımdan ötürü olsa gerek, aşık olmuştu bana.
O tüy gibi özgür olma durumum onu mutlu ediyordu, hayranlık besliyordu.
Bir sene kadar beraber olduk, beni istemeye gelmek istiyorlardı. Ailesi gelinimiz gözüyle bakıyorlardı, fakat kültür uyuşmazlıkları ve yetişme farklılıkları neticisiyle ayrıldık.
Bunaltmamalısın, gizemli olmalısın.. Sevginden aşkından emin olmamalı, zekana ve bilgi dağarcına güvenen, akıllı biri olmalısın.. Özgüveninden asla taviz verme, Kendine her anlamda güven. Giyimine kuşamına çok dikkat et, kıskan evet, ama sana karşı çıkıyorsa eğer şiddetle, hiç bir şekilde üzerine gitme, hatta kıskanmadığını sanmasına müsade et ki meraklansın..
Asla trip atma..
Gerektiği zaman sert davran, insanların içinde gevşeklik yapma, yanyana kaldığınızda bazen sevgini göster, kaçınma yani ilgilenmekten sevmekten, fakat bunaltmamaya ve her dakika aşk pıtırcığı olmamaya dikkat et..
Duygusal olduğumuzu unutma, genelde sığınıcak limanlar arariz biz.
Bu yüzden hep sağlam ol, güçlü ol, hem kendine, hem kız arkadaşına, hem de çevreye dair..
Asla cıvıklık yapma, espritüel ol fakat gevşek olma.
Sadık ol, çünkü kin tutarız. Yalan söyleme, yalan söylemen gereken şeyleri yapma. Sana saygı duymak zorunda eğer istiyorsan ki seni sevsin..
Biraz gözü korkmalı, seni büyük görmeli.. Ben şahsen bir kere aşık oldum, etrafımdaki insanların o kişiye duydukları çekince ve sadakat beni etkilemişti.
Kavga ederseniz, suçluysan eğer gece saat kaç olursa olsun, kapısının önüne bile gidebil.
Yap böyle jestler arada, ama eğer haklıysan da kahret o kişiyi suskunluğunla.
Mutlaka olgun ol.
Mutlaka kendine güven.
Mutlaka gizemli ol.
Zeki biriysen eğer, işin kolay..
Lakin, bizim bu dengesiz ruhumuzdan mütevellit asla asla bunaltma karşındakini..
İpler senin elinde olsun, bunu ona hissettir, ve kaybetme korkusu yaşamasına müsade et karşındaki kişinin..211 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğal ol espritüel ol duygularını saklama çok ama abartmada.
112 Yorumla
+1 yılİstemediği bir şey için ısrar etme bir şeye hayır diyorsa zorlama
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak sımdı oncelıkle cok duygusal dengesızdır arada herseyden mutu olur bı okdarda olmadık seylerı takar kasfasına ne cok kıskan ne cok kısknama fazlası zarar karısma herseyıne
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfazlada sey yapma benım erkek arkadasım karıssın hosuma gıderdı ama kısıtlamalarını sevmezdım mesela onla konusma der tamam eyv derdım ama asırıya dondumu hadı gule gule
Cevap sahibi+1 yılunutmustur o sen hatırlatma neden sıktıysan yapma
Cevap sahibi+1 yılısı vardır bıde cokk sıkılırız bak hevesımızı aldıkmı bırakırız ama sevdıkmıde tam severz yanı bu burcun agzına s. ccaksın
Cevap sahibi+1 yılya ılgılende cok dusme yanı nıye yaptın neden dıe sorma hal hatır sor naptınde ama sıkma
Cevap sahibi+1 yılsacmalamaaaaaa sogur tabı kendını bırden cekme hatta cekme sadece fazla ustune dusme
Cevap sahibi+1 yılyanlıs yaparsın
Cevap sahibi+1 yılsen yaz yarın kusura bakma de ben pek beceremyorum sen benı frenle de sıktıysam ozur dılerıım ama nasıl davranıcam bılemmedım de ılgını bellı et ama mesaj atmamazık yapma bırde ılk aylarsa hemen guvenmez amacın farklı oldugu ıcın ole ılgın var sanar
- +1 yıl
beni biliyo yapımı 1 haftayı geçti ne yapacağımı nasıl konuştuğumu bilir ben hayatımda pis konulara girmedim girmem tiksiniyorum acizlik yani sadece işte ben sevince acayip ilgili oluyorum sıkıyorum istemeden de olsa ama ayarlıycam artık bir şekilde ayarlayamazsam zaten gider elimden napalım
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum
Terazi kadını çok Zordur Allah kolaylık versin 😄😉
116 Yorumla- +1 yıl
Nikah masası ha? 😄 bak şimdi gözüme girdin 😄😉 öncelikle tüm cevaplardan da anlayacağın gibi DENGESİZİZ. 😂
Tamam terazi denince akla hep bir denge gelir ama küçük bir nokta var orda şöyle ki , Terazi Kadını her şeyde inanılmaz derecede Denge arar fakat Kendisi tam bir Dengesizdir. 😉
Temel Kurar : her şeyde Dengeli olacaksın.
- +1 yıl
Genelde çocuksu bir yapısı vardır. İlgiyi sever. Kıskanılmayı , sahiplenilmeyi sever. Maddiyatdan çok maneviyata önem verir. Kırılgandır çabuk alınır. Lafına sözüne dikkat edeceksin. Öyle gevşek tiplerden hoşlanmaz. Azcık ağırbaşlı ciddi olgun olacaksın. Ama tabi espirili olmayı da unutma. 😄
Şimdi aklıma bunlar geldi 😊 - +1 yıl
Söyle o zaman aşağıda yazacaklarımı iyi okusun 😉
Şimdi yengecim 😊 bak bu Adam var ya bence seni cidden Seviyor. Şimdi dersin ki iki dakkada nerden anladın?
Şöyle ki bir Adam sevmediği kadın için uğraşmaz , vakit harcamaz , çabalamaz.
Bırak böyle bir yerde çözüm bulmak için soru sorup akıl danışmayı kılını bile kıpırdatmaz. Tüm görüş ve yorumları ben de okudum ve belli ki abimiz klasik terazi dengesizliğine alışık olmadığı için şaşkın Aşık olarak bu duruma bir çare arıyor 😄 bu adam seni önemsiyor. Değer veriyor.
Şimdiden nikah masasını düşünüyor daha ne 😄
- +1 yıl
Bak güzel yengecim. Aşk Sevda öyle kolay bulunmaz. Ölümüne sevse bile ayrılmak zorunda kalanlar var. Kavuşamayanlar. Sevdiğinin mutluluğu için bütün ömrü boyunca mutsuz kalmayı seçenler. Seni bu kadar seven biri varken değerini anla kaybetmemek için elinden geleni değil ondan da fazlasını yap. Kıymetini bil abinin. Belli ki kafası karışmış napacağını şaşırmış. Erkekler böyledir zaten. Yine onlara yol gösteren biz olmalıyız. Eğer sen de gerçekten seviyorsan onun için uğraş çabala.
Her şeyi devletden beklememek gerek dimi ama 😄😉
Umarım Sevginiz daim olur İnşallah çok mutlu olursunuz 😊
+1 yılBende terazi burcuyum. Çok dengesizimdir. Dikkat et
13 Yorumla- +1 yıl
Bide ilgi göster sürekli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence burçları boşver ama bazıları gerçekten kötü oluyor 😂😂
10 Yorumla Terazi kadini ilgiyi sever😄
115 Yorumla- +1 yıl
(-: pes ettirecek en sonunda bak yapımda böyle bir kızla çok konuşma yoktur ama bunu on-ada söyledim sen ilksin diye ve çok konuşuyoruz yazışıyoruz ben biraz kıskançlık yaptım arada sırada geç cevap veriyo diye oda işte sıktın beni biraz dedi ama seni seviyorum da dedi şaştım kaldım valla (-:
valla sağı solu belli olmaz çok bunaltma
11 Yorumla
+1 yılçok üzerine gitme ve dengesizdir dikkat et
15 Yorumla- +1 yıl
terazi kadını zordur 😂
- +1 yıl
bilmiyorum konuya çok uzağım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı