Başak burcu kadınları çok acil yardım lütfenn?

Aşırı romantik o övülen terazi erkeklerindenim. Şimdi anlatıyım. Ben başak kızıyla çıkıyorum. ve ona deliler gibi aşığım. yaşım 18 ama diyorki çocuklarımız olunca isimlerini şu bu yapalım. ve bugün bana şey dedi. gene romantizm kokuyordum. Bana aynen telefondan bunu dedi ''Aşkım sıkıldığımdan değil ama hep yiyişiyoruz birazda havadan sudan konuşsak olmazmı'' dedi.3-4 saat sonra aradım. İlk başta ikimizde aşırı utanıyorduk. sonradan açıldık saatlerce konuştuk. Telefonda beni arzuladığını söyledi. Keşke hep yanımda olsan dedi. ben bu kıza deliler gibi aşığım kaybetmek istemiyorum. Acaba fazla romantizm yaşatırsam benden soğurmu. Ve ilişkimizde çok dürüstüz. mesela bana hiç eski çıktığınla öpüştünmü dedi. Ben ise ''Cinsel ve fiziksel bakımdan hiçbir yerim kullanılmadı'' dedim. ona sorunca ''sadece öpüştüm'' dedi. ben soğumadım aksine daha çok aşık oldum çünkü dürüst. ve bana şey diyor yanıma gelince beni sevmeyeceğinden korkuyorum diyor. Kısacası şunu söylemek istiyorum. Başak kızına aşığım ama çok romantiğim terazi erkeğiyim. Aşırı romantik olmam onu boğarmı ya da beni aldatırmı. Lütfen yardım edin çok korkuyorum. hep de yüzüne diyorum seni kaybetmekten başka hiçbir korkum yok diye. Lütfen ama lütfen yardım edin.
Başak burcu kadınları çok acil yardım lütfenn?