• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aldatıldıktan sonra her şey eskisi gibi olabilir mi?

xlaubs2
xlaubs2 Takip Et
Guru Yaş: 37
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
54
Yapay Zekaya Sor
Aldatma noktasına vardıysa bir kişi içindeki sevgi ölmüştür, ölen bir şey tekrar dirilmez. O yüzden asla eskisi gibi olacağına inanmam bazı şeylerin. Sizce?
Aldatıldıktan sonra her şey eskisi gibi olabilir mi?
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Eybidi
    Eybidi Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 54%
    +1 yıl

10 kişiden bir kaçı aldatmasının sebebi karısının cinsel yetersizliği çünkü erkeklerde hormonsal nedenlerden cinsel isteğimiz olabiliyor sakın sapıkça düşünmeyin ama kadınlarda biraz daha azdır bu hormonsal cinsel istekler sonra kadın her seferinde başın ağrıyor bilmem der ve başka kadın aramaktadır. Bazıları ise karısı hep erkeğini suçlar sanki kendisi dört dörtlük gibi sonra adam dayanamaz boşanmaz ama başka kadında dert yanar. Her zaman erkek isteyerek aldatmaz bazı sebepler yüzünden kaçış sebebi olarak başka kadına gidiyor olabilir. Böyle bir sorun varsa kadın ben ne yaptım ki böyle oldu ve ben nasıl değisebilirim ki erkek benle mutlu olabilir. Hiç karısıyla 100% mutlu olan yani gerçekten 100% mutlu olan hiç aldattığını gördünüz mü hayır çünkü öyle bir şey olmaz tabiki...

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• mehmetcetiin09
    mehmetcetiin09 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Aldatilma kenarda durakoysun!..
    Ortada bir kul hakkı var, bu nasıl ödenir?
    Vicdan azabı nasıl diner?

Demem o ki; asla eskisi olmaz.

18
    1 Yorumla
    • mehmetcetiin09
      mehmetcetiin09
      +1 yıl

Eyvallah 😊

Yorumla
  • Anonymuscc
    Anonymuscc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 57%
    +1 yıl

Asla. Ayrilik dedigin insanin arasina sogukluk girmesi demektir. Bunu cok duymusundur bir bardagi al kir sonra tüm parcalarini en iyi yapistiricinla yapistir, ne olcak izleri orda ve ilk aldigin gibi saglam degil. Daha cabuk kirilir degilmi bsy olsa o yüzden bence ayrildiktan sonra tekrar bulusmalar bana zaman kayibi gibi gelir.

1
    0 Yorumla
  • Wholetthedogsout
    Wholetthedogsout Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Hayatta aynı olmaz. O insanın yüzüne her baktığında bunu görürsün, o da aldattıktan sonra affedildiği için bunu normal görüp yine aldatır. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz yani.

11
    2 Yorumla
    • capkın85
      capkın85
      +1 yıl

en çok merak ettiğim şey bu aldatan pişman olsa dahi zamanla pişmanlığını unutup affedilmeden cesaret alarak tekrar aldatır mı

Yorumla
    • Fatosh26
      Fatosh26
      +1 yıl

Aynen katiliyorum iyi gününde bile aklina gelir unutamazsin sevsen bile sogursun ve tekrar eder sürekli tepki ciddi bir göstermedigin icin tek pismanligim..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

179

Cevap

152

Cevap

• Fawkes
    Fawkes Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

"Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür." demiş yaşlı bir Kızılderili. Yani yaşlı bir Kızılderili, ne kadar yanılabilir ki?

10
    2 Yorumla
    • s65com
      s65com
      +1 yıl

Arkadaş bu lafı ilk defa duydum ve çok hoşuma gitti paylaştığın için teşekkür ederim..

Yorumla
    • Fawkes
      Fawkes
      +1 yıl

@s65com Rica ederim.

Yorumla
  • Manyakkarılar
    Manyakkarılar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Seven erkek aldatmaz aldanır biraz garip gelebilir ama bir erkek bir kıza gönlünü verip bundan sonra sadece o dedigi zaman inadına hayat onunla oyunlar oynar çogu zaman bir kızın onu aşırı tahrik etmesi ve tuzaga düşürmesi sonucu aldanır yani aldatır belki pişmanlıktan uyuyamaz ama o an gözü dönmüştür yapmayacagım denildiginde hayat insana inat ona geri çeviremeyecegi teklifler sunar erkeklerin en zayıf oldugu bu konuda hayat çogu zaman kazanır

3
    0 Yorumla
  • Znpsenol4
    Znpsenol4 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Olmaz canım. Başım ageldi. Defalarca aldatıldım, üstelik çok seviyordum. Aldattıktan sonra bile göz yaşı döktüm onun için. Geçen hafta af diledi benden. Yalvardı. Bir an affetsem mi dedim.. Yüzüne bakamadım sonra. İğrendim. Tabi en iyisini siz bilin ama ben aylarca sevmeye devam ettikten sonra bile affedemedim.

2
    0 Yorumla
  • acaipisler
    acaipisler Takip Et
    Xper 5 Yaş: 55 , eic 70%
    +1 yıl

Aldattı da ne için yaptı bunu.. mesele burda asıl..
    Eğer senin bir hatan tetiklediyse bunu sen hep bunun vicdan azabını çekeceksin ve ona göre yaşayacaksın,
    yok adam kendi kendine gaza geldiyse ömrün boyunca hem onu hem de kendini affetmiş gibi davranmaya çalışacaksın ve inan buda seni çok yoracak

1
    0 Yorumla
  • Zaman_
    Zaman_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Aynen. Ne güven kalir insanda ne sevgi. Yine denesen bile olmaz cünkü hep ya yine ayni sey olursa süphesi olusur icinde..
    kimi de ama bunlari kabullenebiliyor. Karsi taraf da hatasini anliyor. Tertemiz yeni bir sayfa acilabiliyor. Ben sahsen bu ikinci anlattigim tip insanlara karsi büyük saygi duyuyorum.. böyle bir durumun iki tarafinda üstesinden gelmesi icin, kuvvetli bir sevgiye ve yeniden baglanma gücüne ihtiyac var.. iki taraf da cok seviyorsa birbirini..

1
    0 Yorumla
  • satürnünhalkasııı
    satürnünhalkasııı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

olmaz çünkü aldatıyosa partnerine değer vermiyodur saygı ve güven kalmaz bikere ama genelde kızlar (yani erkeklerden hiç böyle bişey duymadım) erkekler aldattığında çok seviyosa kalbi kırılıyo ama affediyo Allah aşkına yapan yine yapar bunu bikere göze aldıysa. böyle durumlarda ne kadar seversen sev aldattıysa ve aynı zamanda yalanda (aldatmayla eş değer bence) söylüyosa o ilişki yürümez yürümemeli

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayatın değişir aldatıldıktan sonra. Hayat arkadaşını seçerken temkinli yaklaşırsın her noktaya, belki de olması gereken insanı sırf bu yüzden kaçırırsın. Unutamazsın. Güvenemezsin. Eski sevgilimin kendi doğum günü gecesinde yani 3 gün önce aldatıldım. Beni aldatma nedeni ise gece annemin yanında hastanede kalıp onun doğum gününe katılmamam😄 çok sevmişim yeni farkediyorum. Boşlukta hissediyorum ya. Sanki biri şakağıma silah dayamış ama içinde mermi yok ve ben ilk defa ölmek istiyorum.

1
    2 Yorumla
    • xlaubs2
      xlaubs2
      +1 yıl

Başkasının hatası için sen niye kendini suçlu hissediyorsun ki, kurtulmuşsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kurtulmak bu olmasaydı diyorum, hâlâ seviyorum. Düşmanımın başına gelmesini istemem. Öyle bir duygu yani.

Yorumla
  • Necolax
    Necolax Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Bunun kaynağı edep eksikliğidir
    Ve edep bir kere gittiğinde bir daha geri gelmeyen nadir şeylerdendir
    Erkek olsun kız olsun
    Bu nedenle ilki olanın sonu olmaz
    Bunu bildiği halde kadınlar hiç yaşlanmayacakmış gibi kendi güzelliğine güvenip benden başkasına bir daha bakmaz veya çakmaz diyor

Kibrin sonu ise hep aynıdır hüsran

On yargı diil
    Bildiğin yargı
    Yer Çek'imi Deniz seviyesinde ve Ekvator'da 9,81 gibi

1
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Ten tene değdiği an midem kalkar. ve arkama bile bakmadan çeker giderim.

1
    0 Yorumla
  • Naptııınbee
    Naptııınbee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

Sadece aldatan şahsa karşı da değil, karşı cinsten herkese karşı bir güvensizlik yaratıyo bu olay. Aldatılınca herşey değişir kısaca, hiçbir şey eskisi gibi olamaz.

4
    0 Yorumla
  • bierkekdesever
    bierkekdesever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Aynısı olmaz ama benim Şu an içinde olduğum olay böyle sevgilim beni aldatti Şu an o çocukla çıkıyor o çocukluk aşkimdi beş yildir seviyodum hala seviyorum kızgınmıyım evet ama geri dönse yine affederim çok sevince mecbursun ayrı olunca kalp daha fazla sızlıyor. :(

0
    0 Yorumla
  • Orman_kibarı
    Orman_kibarı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

sevgini vermişsin yıllarını heba etmişsin herşeyden vazgeçmişsin ailene kadar herkesi karşına almışsın o senin herşeyin olmuş ama gidip seni bir başkasıyla aldatıyor düşün şimdi hiçbirşey olmamış gibi yapabilirmisin onu yinede sevebilirmisin yaptığının ne kadar kalleşçe olduğunu bildiğin halde

1
    0 Yorumla
  • BokatasatmasıcraR
    BokatasatmasıcraR Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 44%
    +1 yıl

Sana bir soru. En sevdiğin yemeğin içine sinek düşse sen iştahla yemeği yerken... devam edermiş yemeye 😉 Aşkta aldatmak aynen böyle bişey. .. miden bulanır, ve asla eski tadını alamazsın. Yemeğinde, o ilişkisinde.

1
    0 Yorumla
  • parabayin
    parabayin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

:)) bazi insanlarin ilişkiye başlama tarzi bu zaten. Sadece sen gormemişindir hep aldatmişdir. Onun icin normal yani. Amaa sonradan aldatdiysaa benzeri bir film izlemistim ama onlar evliydi ve aştilar bu konuyu. Sadece sevgili olanlarda bilemicem

1
    0 Yorumla
  • caNözüMm
    caNözüMm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Karşı taraf eskisi gibi olur mu bilmem de aldatilan taraf hep bir guven eksikliği yaşar. Her zaman aklinda bir acaba olur. Sürekli llarak bir acik arar. Her kavgada başa kakar. Bu hengame icinde ilişki olur mu, bilemedim...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu sorun tam benlikmis ya daha dün tekrar dönmeye karar vermistim aldatan eski sevgilime sanki daha sonra aynı haltı yemez gibime geliyor. Ya bir şans versem pişman olmuş ama yinemi yapar?

1
    4 Yorumla
    • xlaubs2
      xlaubs2
      +1 yıl

tanımadan hiçbirimiz bilemeyiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak yazmıycaktım ama gerek duydum, şimdi bununla ayrıldık, sonra yeniden konusmaya basladik tabi bu bir eziklik duygusu hissetmeye basladi bende eski konuları bırakmasını söyledim basindan gecen olaylari anlatti ben mutlu olmamıycam galiba. Ben kötü biriyim dedi. Bende tabi bunlara tam tersi olumlu bir cevap verdim zaten bekledigide buydu eskisi gibi olacaktik tam, ama yazmamaya basladi. Kuzeni diye tanıdığım biriyle çıktı. Kuzeni degilmis tabi fazla surmedi onunlada , neyse aradan 3 ay gecti bizim semte tasinmislar onunda etkisi var simdi manali sozler yaziyor "bir tek sendin beni anlayan" diye birsuru manali seyler , dönsemmi diyorum o kadar yakinimdaki elim kolum bagli 😟

Yorumla
    • xlaubs2
      xlaubs2
      +1 yıl

Burada alacağın yorumlara göre hareket etmek çok doğru bir seçim olmayabilir. Bence zamana bırakıp, sakin kafayla düşünmen senin için en mantıklı seçenek bence. Sonuçta senin hayatın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen olsan ne yapardın, iki kere böyle birşey yapan bir erkek olsa, fakat onlarda sende gördüğü degerin zerresini göremese sonradan kafası dank edip pişman olsa tabi sende onu hala seviyorsun. Şans verirmisin?

Yorumla
  • Anti-Bakteriyel
    Anti-Bakteriyel Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

aynen öyle. her zaman yapılan bu yanlış önüne çıkar insanın acısı geçeceği yerde zamanla daha da derinleşir ayrılık en güzeli bu durumda eğer çocuk veya başka özel durumlar varsa 1 kez daha düşünülebilir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Burada detaylar çok önemli.. eger erkek seni yeterince sahiplenmeden bunu yakaladiysan ve eger gercekten seviyorsan affet cunku eger kiz arkadasim 5 yil once bunu yapmasaydi muhtesem bir iliskimiz olmayacakti.. lakin belli seyler oturmusken yapiyorsa affetme yine yapacaktir..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kuranda ayet var. zinayapan zinaya uğrar. aldatan aldatılır.. bu gerçek yaşanan bişey. kim karısını aldatırsa karısıda onu aldatır bu ispat edilmiş kanıtlanmış bişeyki kuranda bunu böyle yazıyo zaten. hani bu demek değildirki aldatılanda aldatsın ama öyle oluyor

1
    0 Yorumla
  • hyperparadox
    hyperparadox Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

homo sapiens türü sosyal olarak tek eşli, biyolojik olarak çok eşlidir. bu demek oluyor ki böyle bir olayin tezahürü halinde, toplum baskisindan sıyrılmanın akabinde her hangi bir problem kalmicagi düşüncesindeyim nacizane. tabi aşk kimyasal olaylarin sonucu olduğu içün hormon dengesi farklilaşmasi doğal olarak psikolojiyi etkilicektir.

1
    0 Yorumla
  • Come_Inside
    Come_Inside Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Aldatıldıgımı ogrenınce pısman olduysa sartları esıtlemek ıcın bnde aldatırım. Ama o saatten sonra hıc bısey eskısı gıbı olmaz aldatmanın tadına varınca sureklı aldatırım onu :)))))))))))

1
    0 Yorumla
  • Murat-efe
    Murat-efe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 31%
    +1 yıl

Öyle bir haltı yiyeceksen az adam olup ayrılacaksın karşındaki insandan ondan sonra ne edersen et.
    karşındaki insana hiç mi saygın yok.
    Sonra bkz: kadın cinayetleri neden arttı?

1
    0 Yorumla
  • BurakHatipoglu
    BurakHatipoglu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Herseyin belirli bir aciklamasi vardir. Bazen sarhostum, bazen senden baska bedenleri tanimak istedim bazen ise sadece yapmak istedim. Bu sebeplerin cok daha fazlasini duyabilirsiniz, o yuzden sebebini ogrendikten sonra iliskinizin artilarini ve eksilerini goz onunuze koymanizi oneriyorum, tabi birde guven duygusu var, o aranizdaki aska kalmis 😌

1
    0 Yorumla
  • Odakla
    Odakla Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 55%
    +1 yıl

bir kez aldatildiktan sonra daima bir şüphe kalır içinde acabalarla yaşar durur insan, hic bir sey eskisi gibi olmaz olamaz.. güven tek kullanimliktir çünkü.

1
    0 Yorumla
  • MonteKristoKontuu
    MonteKristoKontuu Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

hayır olamaz gitmiş başkasına dokunmuş başkasına sevgi dolu bakmış bir de tekrar gfelcek pişşmanıp dişcek apğlıcak zoırlıcak af mı edişcem? çok bekler o

1
    0 Yorumla
  • dolunaaayyy
    dolunaaayyy Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.

Sana kesinlikle katılıyorum. Bir insan aldatıldıysa eğer kendini yalanlara inandırıp aldatan tarafı haklı çıkartmaya çalışmamalı. Zaten sana karşı içindeki sevgi saygı yok olmuş ki başka tenlere bulaşmaya başlamış.

1
    0 Yorumla
  • mirayakalan
    mirayakalan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 72%
    +1 yıl

Aldatıldıktan sonra eskisi gibi olmaz tabikide. öncelikle güven eksikliği olur. her seferinde acaba gene mi diye düşündürür seni. o yüzden aldatıldıktan sonra eskisi gibi olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

nasıl ki yere düşüp kırılmış bardak asla eski haline gelmez..
    aldatılmakta öyledir.. olaydan sonra sevgiden aşktan bahsetmek. sacma ve manasız olur..
    düşüncesindeyim

1
    2 Yorumla
    • iLhAnNx
      iLhAnNx
      +1 yıl

o bardagı getır bıde yapon getır bak bakalım eskıye donuyomu donmuyomu amca olu

Yorumla
    • Yardim12345
      Yardim12345
      +1 yıl

Sende o bardaga bir su koy goreyim@affedilmeyen xdd

Yorumla
  • KirmiiziOjemm
    KirmiiziOjemm Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Asla sanmıyorum eskisi gibi olacağını ki zaten bence aldatılan da aldatanı affederse en az onun kadar suçludur. Aldatan kişiyi affetmek bir şans vermek bile bile aldatılmayı göze almak demektir ve bir kez aldatan bir daha aldatır.

1
    0 Yorumla
  • duygusal45
    duygusal45 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Olmuyor içinde yara kalıyor bazı durumlarda laf söylemn gerekiyor buda sarsıyor ilişkiyi aldatildiysan zor bir ilişkide aynı tutkuyu yasamak.

1
    0 Yorumla
  • Shiny_Prelude
    Shiny_Prelude Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Başkasını da seninle aldatmış olabilir tabi. Alışmış kudurmuştan beterdir; zamparalık sezdiğin adamlardan uzak durmaya bakacaksın

1
    0 Yorumla
  • agathaa
    agathaa Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Doğru söyliyorsun. Şahsen benim kitabımda buna yer yok, Allah utandirmasin. Aldatmayi düşünmesi bile kötü midem kaldırmaz.

1
    0 Yorumla
  • huzursuz28
    huzursuz28 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Olur mu hiç? Sevdiğin kişi seni aldattıysa sen acınla kalırsın da yine de güvenemezsin. Kalp bu dayanamaz okadarına.

1
    0 Yorumla
  • kookie
    kookie Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

Olan var ama eskisi gibi olmuyordum. Bana göre hiç olmaz. Ben zaten güvensizin tekiyimdir kaldıramam herhalde.

1
    0 Yorumla
  • SkinnyPieces
    SkinnyPieces Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

vel hasıl kelam, bir cam bardak kırıldığında, nasıl kesi haline gelmez, yapıştırsan eskisi gibi kusurusuz görünmez, işte herşeyin'de bir faturası vardır.

1
    0 Yorumla
  • Atarlıçikileta
    Atarlıçikileta Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.

Insan oğluna yasak hep cekici gelir.
    Şeytan yoldan cikartmak icin insan oğlunu her şey yapiyor.
    Aldatilmak cok kötü bir duygu rabbim kimseye yasatmasin aldatilan anlar acisini.

1
    0 Yorumla
  • delikız77
    delikız77 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

Aynı fikirdeyiz. iinsan aldatıyoa onun içindeki sevgi bitmiştir ve başka yerlerde arıyodur, doğru ya da yanlış

1
    0 Yorumla
  • İsimsizByn
    İsimsizByn Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 52%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.

tabiki eskisi gibi olamaz. hatta hicbişi olamaz o artık. her şeyi bitirmiştir. sevgi mevgi sıfırlanır. acı hat safaya cıkar.

1
    0 Yorumla
  • KüncülüZadeliHanım
    KüncülüZadeliHanım Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

Bende böyle düşünüyorum. Aynı şekilde aldatılmak da aynı şekilde bir daha insanlara aynı şekilde guvenemiyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

oyle zaten aldatan insan herseyi goze almasi lazim ve tekrar bir birliktelik kurulamaz cunku sevgi olmustur karsilikli guven bitmistir herseyden onemlisi bu yuzden aldatan insana 2. bir sans verilmemesi taraftariyim

1
    0 Yorumla
  • Apocaliptik
    Apocaliptik Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

asla olmaz. bu şarkıda aldatılanlara gelsin sözler anlamlı

https://www.youtube.com/watch?v=lhq1Yzn1yXI
    1
    1 Yorumla
    • Apocaliptik
      Apocaliptik
      +1 yıl

nothing will be the same again
      you'd never touch my soul again

Yorumla
  • Charlidiss
    Charlidiss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

sevgilim aldatmıştı benı bunu kendı ıtıraf edıp pısman oldugunu söylemisti bir süre ayrı kaldık sonra bır sekılde aldı gönlümü olmaz deme

1
    1 Yorumla
    • Senax1989
      Senax1989
      +1 yıl

devam ediyor musunuz şu an durum nasıl?

Yorumla
  • 300cengavers
    300cengavers Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

Şöyle sorayım, Kırılan kalbi tekrar eskisi gibi ilk günki haline getirebilir misin?

1
    0 Yorumla
  • jeylin
    jeylin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 43%
    +1 yıl

bence hiçbirşey eskisi olmaz o hep aklının bir köşesinde bulunur sana yaptıgı

1
    0 Yorumla
  • NesliTükenmişErkek
    NesliTükenmişErkek Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 39%
    +1 yıl

Kesinlikle hayır klasik Türk filminden çıkma bir benzetme olacak kırılan bir şeyi eskisi onaramazsın

1
    0 Yorumla
  • haskadis
    haskadis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Güven bir kere gitti mi daha geri gelmez...
    Güven olmazsa da zaten aşk zamanla ölür...

1
    0 Yorumla
  • Zaramahi
    Zaramahi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Asla olmaz. Güven tükenmisdir. Ve aldatilip erkeklerine ikinci sans veren kadinlara yaziklar olsun derim, vay hallerine vay.

1
    0 Yorumla
  • Sinem91
    Sinem91 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 43%
    +1 yıl

Olmaz olamaz olabilemez. Sadece seven taraf kabullenmis gibi yapar ici icini yesede.

1
    0 Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Güven sorun bir defa.
    Bir kere yapan bir daha da yapar.
    Güvensiz bir ilişki düşünemiyorum.

1
    0 Yorumla
  • e_1701
    e_1701 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

hiçbir şey eskisi gibi olmaz.. kendi benliğin bile...

1
    0 Yorumla
  • mutnojmet
    mutnojmet Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Asla eskisi gibi olamaz. Aldatan insan seni kaybetmeyi göze almıştır.

1
    0 Yorumla
  • çağın05
    çağın05 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 45%
    +1 yıl

eskisi olmaz ve affettiğin için her an altadılmayla başbaşasın...

1
    0 Yorumla
  • Fresa
    Fresa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Aldatırsa zaten her şey bitmiştir, devamı söz konusu bile değil.

1
    0 Yorumla
  • AydanAktay11
    AydanAktay11 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl

Herkes gerçekten pişman oldugu sürece 2. şansı hakeder.

1
    0 Yorumla
  • Mickmouse
    Mickmouse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Aynen öyle sürekli aldatilanin aklına takilr. Hep soru işaretleri olur aklinda

1
    0 Yorumla
  • SucukluSütlaç
    SucukluSütlaç Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Kısmen doğru kısmen yanlış. Tamamen duruma ve olaylara bağlı bence

1
    0 Yorumla
  • SakalAdam
    SakalAdam Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Bir an boşluğa düşmüştür ilgisiz kalınca karışılık alamayınca ve aldatmıştır sonra pişman olur ama iş işten geçmiştir fakat aldattı diye sevgisi bitmiş değildir onu ondan başka kimse bilemez

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Diyelim ki affettin kabul ettin. Aldatan kendini affetirip hatasini kapatacagina piskinlige vuruyor. Aldatilan ise hep acabalariyla kendini yiyip bitiriyor.

1
    0 Yorumla
  • Bloodyawful
    Bloodyawful Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Eskisi gibi olmaz 2. Şansı vermek aptallıktır aynı b*kun pembesi gibi bişey bu

1
    0 Yorumla
  • Busoo35
    Busoo35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Bencede. aldatilan kisi guven duyamaz karsisindakine. ama belki zamanla coookca zamanla duzelebilir

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (271)
Devamını Gör(316)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldıktan sonra her şey eskisi gibi olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldatıldıktan sonra eskisi gibi olamıyorum? 5 cevap verildi
Neden ihanetten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor? 5 cevap verildi
Aldatılan insan tekrar toparlanabilir mi? 24 cevap verildi
Aldatıldıktan sonra ilişki eskisi gibi olmaz mı? 133 cevap verildi
Aldatıldıktan sonrası? 12 cevap verildi
Aldatıldiktan sonra kendine gelememek? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Anatomik bilginiz var mı?
  • Dünya kupasını takip edecek misiniz?
  • Tığ işi sever misiniz?
  • Kadından şoför olur mu?
  • Örgü battaneyileri beğeniyor musunuz?
  • Çöpe attığınız makyaj malzemeleri var mı?
  • Bu estetiğe 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?
  • Sizce sürgülü kapı kullanışlı mı?
  • Sizce bu fondöten binlerce liralık fondötenlere taş mı çıkarır?
  • Fiat Egea Nasıl araba sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨