Eşim hamile olduğundan banyoya ayağı kayar hareketleri kısıtlı yıkanamaz diye ben banyo yaptırırım. Sizce Romantik mi?

Eşim hamile onu yalnız bırakmıyorum üstüne titriyorum onu çok seviyorum.. Canı Kış gününde Erik çekmişti gece vakti uyumuyordu ben yorulurum bulamam diye söylemiyordu zorladım meğerse aşermiş kuzum.. Süpermarkette buldum aldım çok mutlu olmuştu... Saçları felan yaşlanıyor kendine bakamıyor hamileliği yüzünden ayağı kayar diye tek başına girmiyor mumlarla donatıyorum güller atıyorum suyuna ama suya oturması felan zararlı olur diye ayakta yıkıyorum onu güzelce gülerek gıdıklayarak öpe koklaya bıcı bıcı yaptırıyorum hep uykusu geliyor... Beline ayaklarına sırtına masaj yapıyorum yemekleri o tarif eder ben yaparım yatağına getiririm... Sizler Eşinize nasıl davranıyorsunuz ya da hamileyken nasıl davrandınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Doğru mu yapıyorum sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Beraber yürüyoruz eşimle yoldan geçen kızlar felan oluyor acaba bakıyor muyum diye beni izlemiş çaktırmadan.. Baksana Fıstık gibi kızlar dedi önümüzdeki kızları gösterip.. Ben de ona Benim fıstığım yanımda hem de çifte kavrulmuş... Bebişiyle beraber dedim ilk gunlerimizdeki gibi musmutlu oldu... Ruhumu, Bedenimi, Kalbimi, Doyuruyor hiç açlık çekmedim, başkasına bakmayı bile düşünmüyorum eskiden sağa sola bakardım eşim beni resmen eğitti, doyurdu her şeye...
Eşim hamile olduğundan banyoya ayağı kayar hareketleri kısıtlı yıkanamaz diye ben banyo yaptırırım. Sizce Romantik mi?