Uzak mesafe ilişkisi yürür mü ya da böyle bir ilişki yaşadınız mı? Böyle bir ilişki için ne düşünürsünüz?
Uzak mesafe ilişkisi yürür mü sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUzak mesafe ilişkisi zor ama sonu güzelliklerle dolu bir ilişkidir. Şu anki ilişkimde 2 yıl uzak mesafeli şekilde ilişki yürüttük şu an çok mutlu bir evliliğimiz var. Aman aman maşallah deyin. 🧿 Uzak mesafe ilişkisi yürür mü diyenler toplanın, uzak mesafe ilişkisinin püf noktalarını a’dan z’ye açıklamaya geldim.
Uzak Mesafeli İlişki Yürür Mü?

Uzak Mesafeli İlişki Yürür Mü? Uzak mesafeli ilişkiler çiftlerin birbirlerinden kilometrelerce uzakta olmasına rağmen güzel bir ilişki kurmaları ve bu ilişkiyi güzel şekilde yürütmeleri anlamına gelir. Bu tür ilişkiler zorluklarla doludur ama sonunda güzellikleri beraberinde getirir. Peki, uzak mesafeli bir ilişki nasıl yürütülür ve bu ilişki türünde yakınlık korunabilir mi?
Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür?

Uzak Mesafe İlişkisi Nasıl Yürütülür? Uzak mesafe ilişkisi güven ve iletişim üzerine kuruludur. Günlük hayatın yoğunluğu içinde bile çiftlerin birbirleriyle düzenli olarak iletişim kurmaları, ilişkinin temel özelliklerinden biridir ve çok önemlidir. Yani uzak mesafe ilişkisinin en önemli temel unsuru iletişimdir. Gün içinde çiftler birbiriyle görüntülü arama, normal arama ya da mesajlaşma yoluyla iletişim kurmalıdır. Bu tarz uzak mesafe ilişkilerinin altın kuralı iletişimdir!
Uzak Mesafe İlişkisinin Avantajları Nelerdir?

Uzak Mesafe İlişkisinin Avantajları Nelerdir? Uzak mesafe ilişkisi tamamen dezavantajlı gibi görünse de avantajlı yönleri de vardır. Çiftlerin bireysel özgürlüğünün olması, birbirinden kolay kolay bıkmaması, birbirlerine özlem duyması ve özlem duygusuyla birlikte geçirilen zamanın değerini daha fazla anlaması gibi uzak mesafe ilişkisinin avantajları vardır.
Uzak Mesafe İlişkisinin Dezavantajları Nelerdir?

Uzak Mesafe İlişkisinin Dezavantajları Nelerdir? Uzak mesafe ilişkisinin en büyük dezavantajı tabii ki birbirinden uzakta olmak, yan yana olamamak, yakın olamamak, fiziksel olarak birlikte zaman geçirememek ve tüm bunların yarattığı özlem duygusu. Dikkatli olmanızı öneririm çünkü bu özlemle beraber ilişki zorlanabilir, çıkmaza girebilir, çatışmalar yaşanabilir ama pes etmeden devam edilirse sonu çok güzel olur. Uzak mesafe ilişkisinde birebir yaşadığım sorunlardan biri de yanlış anlaşılmalar ve iletişim eksiklikleri idi. Eğer aranızda aşk, sevgi, güven gibi duygular varsa bu sorunları aşarsınız.
Uzak Mesafe İlişkisinde Yakınlığı Korumak Mümkün müdür?

Uzak Mesafe İlişkisinde Yakınlığı Korumak Mümkün müdür? Bu soru ilişkiden ilişkiye hatta karakterden karaktere göre değişebilir. Yani uzak mesafe ilişkisinde yakınlığı korumak, çiftlerin birbirlerine olan bağlılıklarına ve ilişkilerine olan inançlarına bağlı. Ortak hedefler ve ortak ilgi alanları belirlemek, birbirlerini düzenli olarak ziyaret etmek gibi şeyler yakınlığı korumanın yolları arasındadır.
Uzak Mesafe İlişkisinde Nasıl Davranılmalıdır?

Uzak Mesafe İlişkisinde Nasıl Davranılmalıdır? Uzak mesafe ilişkisinin temeli güven, sabır ve anlayış üzerine kuruludur. Bu saydığım özellikler önemli! İlişkinin sağlıklı ve uzun süreli ilerlemesi için iletişim kurulmalı, sadakatli ve birbirine karşı dürüst olunmalı. Uzak mesafe ilişkisi meşakkatli, yolu dikenlerle ve taşlarla dolu olsa da mutlu sonla biteceğine inandığım tatlı bir süreçtir.
Aşkla kalın, hoşça kalın canlar 💞
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
uzaklık hiç bişey ifade etmiyo aradaki güven önemli.benim sevgilimde uzakta ben ist. o tokatta mecburen çalışıyo.ama hiç sıkıntı çekmiyoruz.aksine sürekli mıç mıç olmaktansa birbirimize karşı saygımız var ve birbirimizi bunaltmıyoruz.yanında olsa nolcakki sevmedikten sonra.burnunun dibindekiylede sevgili olursun 1ay sürer,belkide uzaktakiyle olursun yıllar sürer,çünkü kavuşmak için çaba harcarsın bi nedenin olur.yakınken aman nasılsa buluşuruz bigün diyip oyalayanlarda var.teknoloji ilerledi zaten.telefon,face,internet...çok istersen atlarsın uçağa yanına gidrsin bu kadar basit.mecnun da leylasını rüyasında görüp aşık olmuş ve karşılaşacağını bilmeden sevmiş onu.bide bu açıdan düşün.
211 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürür kim ne derse desin yürütmek isteyen yürütür istemeyen 3 metre yakında dahi olsa yürütemez..
330 Yorumla
+1 yılYa tabi yürür karşıya güven çok sıkma hergün arayıp durma beraber yapabileceğin bişeyler bul mesela haftada 1 film izleyin diziye başlayın ya da beraber kitap alıp onun üstüne konuşun hatta bazen haftalarca mektup yazın birbirinize önemli olan sevgi ve güven bide karşıyı soğutmayın onunda erkek arkadaşları olacak bazı geceler dışarı çıkacak bunları sorun etmeyin nerde olduğunu kimle konuştuğunu sormayın değil abartmayın her zaman yanında olduğunuzu hissettirin arkasında olduğunuzu söyleyin her iki tarafta fedakarlıkta bulunmalı cidden zor ama güzeldir özlem iyi bişey iltifat etmeyi unutmayın ne kadar sevdiğinizı belli edin ayrıca mesaj yazmadan düşünün kırarsanız ellerini tutup özür dileyemezsiniz gözlerine bakıp üzgün olduğunuzu hissettiremezsınız onun için kırmayın mutlu uzun ilişkiler dileğiyle
220 Yorumla
+1 yılGüven sorununu asarsan yürür.
Kavuşmaya çalışmakla gecen bir hayat iste...
Plan yapar hayaller kurarsın yanına gidicegim, şunları şunları yapacağız dersiniz ama bir aksilik olur bekler durursun..
Düşündüğün kadar kolay yürümüyor ama... İnsanın kanı çekiliyor bazen.. Hayata küsüyor... Kara sevda yaşıyor ama kavuşaniyor.. Tek düşündüğün sayılı günlerin geçmesi ve sevdiğine biran evvel kavuşman oluyor.130 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
35Cevap
tabiki yürür 26.aya gircez inş bu yıl evlencez niye yürümesinki ama herşeyi bilmeli iki taraf güven olmalı ne yapıyosan nereye gidiyosan ne giyiyosan kısaca her dkanızdan hberlerinz olursa evliliğe bile gider ama zor bi ilşki ayrılmalar barışmalar yıpratır ama en gzl ve en anlamlı ilşki uzak olandır dokunmadan görmeden aşık kalabilmek mükemmel bşy telde hayaller kurup gerçeğede uyarlarsan süper bşydir ben çok mutluyum birbrmizi çok seviyoruz inş hep devam eder
91 Yorumla- +1 yıl
amin. inş devam eder. teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Yaşadım, yaklaşık 2 ay sürdü..yıprandık..ama ilişkimiz mesafe yüzünden bitmedi. Sürdürmesi zor eskiden sürer diyodum ama yaşadım, gördüm ve bence en az 2 hafta da bir insanlar görüşmeli... Ama sonunda kavuşmak varsa özlemek'te güzeldir. Bilemiyorum ya pff... bazen sürer diyorum, bazen de sürmez ama bence bu kesinlikle insanlara bağlı...
56 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler..
- +1 yıl
aslında çok uzakta değil yakında. istanbul-çanakkale. ama ikimizde çalıştıgımız için gidip gelmekkte sıkıntı oluyor :(
- +1 yıl
çok teşekkür ederim.. hepinize. herkese. sağolun
Uzak mesafe ilişikisi icerisindeyim. 5 bucuk ay oldu. 1-2 ayda bir gorusebiliyoruz. Hayatinin icine tamamen giremedigim icin vazgecmesi kolay olan biri gibi hissediyorum beni sevdiğini bilmeme ragmen. Cok ilgi bekleyen biriyim ve o cok yogun oluyor. Günü yolda geciyor zaten. Eve gec gelmek zorunda hep. Bazen gunde sadece 1 saat mesajlasiyoruz. Ayrilmasi kolay olur diye dusunuyorum. Gelecege dair hic plan yapmiyoruz zaten. En fazla 2 ay sonraya. Beni hic birakmaz gibi bir guvence olmuyor hicbir zaman. Ama yanindayken her sey cok guzel oluyor. Gecirdigimiz o kisa zamanin güzelligi icin sabrediyoruz ikimizde. Nereye kadar surer bu bilemem.
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyürür neden yürümesin iki tarafta sadik olup sevdikten sonra yurumemesi icin neden soyleyin .. ask sadece dokunmak degildir yada surekli yaninda olmak nefsini tatmin etmek vs bunlardan ibaret degil.. yürüyor arkadasim benim iliskim mesela cok guzel yuruyor iki yil oldu :)
53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmesafede öyle böyle degil yani kac ülke var aramizda ne yollar ...
- +1 yıl
umarım hiç ayrılmazsınız.. teşekküerler :)
Cevap sahibi+1 yıl:) insallahh amin tskler
Bence gecmişten bahset mutlu oldunuguz günlerden bunlardan konuşun duygusal sorular sor belkide sen kuruntu yapıyosun . o günleri yaşamak istediğini falan anlat acık acık sor bu ilgisizlik bişilerin belirtilerimidir diye. Kıskandır peşime biri takıldı nereye gitsem orda falan de tepkisini ölc arkadaşlarınla gez dolaş bunu oda bilsen senin rahat tavırların tıpkı onun sana yaptıgı gibi onada koyacaktır arkadaşlarınla güzel güzel resim cektir makyajlı falan facebooka falan koy kıskandır cevremde kimse benim ilişkim olduguna inanmıyor havaları yarat. özgüvenin olsun unutma seni mutsuz eden biri ne kadar seversen sev seni şuan o canın aşkın mutsuz ediyor değerini bildir değerini göster
10 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişki yürüten erkek, kadınların gözünde aciz ezik bir erkektir. Zira bir çok kadınla birlikte olan yüksek değerli erkeklere göre akıllı kadın şöyle düşünüyormuş; ''yahu kendi şehrinden bir kadın bulamıyor mu ki benim peşimden koşuyor. Demek ki kendi memleketinde kadın bulamayacak kadar, aciz bir erkek olsa gerek'' ..
Ben de bu yüzden, yaşadığım şehir dışındaki kızlara yazmıyorum. Ha küçük dinci bir ilde yaşarsın, kız seni öyle anlar. Ama İzmir'de veya Adana'da yaşıyorken, gidip Manisa'da ve Türklerin hayli az kaldığı Hatay'da sevgili yapmaya kalkarsan; bu erkeğin beta ( ezik, zayıf ve talep görmeyen) erkek olduğunu kanıtlar ve kadınlar bu tür erkeklerden kesinlikle hoşlanmaz. Çok zenginse, ancak çıkar ilişkisi olur..
00 Yorumlagozden uzak olan gonulden uzak olur lafina inanmiyorum, ne demis Hz mevlana uzaklik diyipde dert etme sevgili biz yaradanida gormeden sevmedik mi? diye :) bende uzak mesafeli bir iliski yasiyorum tam 3 yildir masallah darisi basina, bu yaz nisanimizi yaptik, zor oluyor elbette ama iki kisi birbirini seviyorsa ustesinden geliyor allah guc ve sabir veriyor... Hersey gonlunce olmasini diliyorum
110 Yorumla
+1 yılkendımden biliorum beni ayakta tutan tek bildigim sadakatıydı onuda yanlıs bilmisim 4,5 ömrüm gitti onaa uzaklık olmaz... ne acıdan olmaz seni aldattıgında hesap bile soramazsın :((( o yüzden hele bu bide sanalsa uzak dur derim cannın yanmasını istemem sanal asklar reelden daacok can yakar unutmaa ulasamama cabası vardır yeri gelir canını verisin oda gider yanındakıne verir sadece bu
60 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkileri zorlu olabilir, ancak başarı şansı çiftlerin iletişim, güven ve kararlılık düzeylerine bağlıdır. İlişkinin her iki tarafı da birbirlerine olan bağlılıklarını koruyabilmek için çaba göstermelidir. Sadece sanal ortamda yaşanan ilişkilerin herhangi bir gelişmesi olmaz sanalda kalır.
00 YorumlaAslında yürür 2 ay sonra 3 senedir benden 3500 km uzaklıkta birisiyle birlikteyim. 2. senedir hersey yerinde ama o süreçte güven eksikleri yaşandı. Fazla fedakâr olmak lazım bide diğer ilişkilerden eksiğiniz olur her zaman gorusemezsiniz hep fazla çaba sarfetmek gerek gün geçtikçe ya sevgi bitecek ya da yürüyecek cunki kavga ettiğiniz de bile sadece bir telefona bakar kapat bir daha hiç haber alma. Aslında uzaktan ilişki sadece bir internet sayesinde yürüyor. Ama tavsiyem uzaktan sevmeyin, cok fazla eksiğiniz olur istediğin zaman göremezsin konuşmazin ne yaptığını her zaman bilemezsin çok kötü yanları da var iyi olan yani onu uzun bir süreden sonra özlemle sarilabilmek. . O kadar.
10 Yorumlabirbirinizi ne kadar tanıdığınıza, ne kadar çok sevdiğinize,ve ne kadar çok görüştüğünüze bağlı uzak mesafe ilişkisinin yürüemsi. malum gözden ırak olan ve gönülden de ırak olur.
sevmiyorsa uğraşma, bırak gitsin, hem sana yazık olur hem de geçen zamanına.00 Yorumla
+1 yılYürümez diyen arkadaslar.. Bizim iliski bir seneyi gecti ve simdiye kadar bir yaz görüstük yoksa hep yaziyoz konusuyoruz ve hic bir sikinti cikmadi allah sükür simdiye kadar ne ayrilma noktasina geldik veya günlerce konusmayacak kadar kavga ettik. Eyer gercekden ask varsa iki tarafda gercekden severse allah yazdiysa bozmasin ve dua edeceksiniz ozaman hayirlisi neyse o olur. Yani olmayacak diye hic bisey yok bu dünyada yeterki isteyin. Benden bu kadar 😊
80 Yorumlayürümüyor,yürümedi ve bitti. Tecrübeliyim ve şu saaten sonra dizimin dibinde adam isterim ne o hem özlem çekicem hemde kahır mı? bende isterim burda olsun her gün gezelim tolaım ihtiyacım oldugunda çıkıp yanına gideyim omzuna yaslanıp ağlayayım . o yüzden unut gitsin
70 Yorumla
+1 yıl8 aydir bir kere kavga etmeden, her gorusmenin ozel her bulusmanin heyecanli, gormek icin 400 km yol gidip yorgunluktan olurken sonunda sarilip opmenin verdigi mutluluk heyecanli, basit bir c2 tanismanin aile tanismasina kadar gidip iki yil once gec kalmaya bile tartisma cikaran annenin istanbula rahat rahat gitmeye ses etmemesine alismasini gormek varken yurumez mi hic 😏
60 Yorumla
+1 yılNeden uzak mesafeli ilişkileri seçerler anlamadım... mutluluk aslında bize en yakın olanlarda değilmidir..? uzakta ki insanıda kasmanın bi anlamı varmıdır ki..? ya da ne biliyim gidemediğim yer benim midir.. ?
22 Yorumla- +1 yıl
aşkı seçebilir misiniz? mutluluk bize yakın olanda derken bedenen yakın olanda mıdır? yanıbaşında olup ruhu uzaktaysa mutluluk o mudur?
- +1 yıl
mutluluğu bir kiside arıyorsan nefret te etsen gece yatarken senin kafanın içinden geçen kişidir...
Ömrün boyunca hiç görmediği yaradana aşık oluyor insan...yılda iki görmek...
80 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Benim öyle bir ilişkim vardı yılda ancak iki üç defa max 4 görüşüyoduk yürütemedik, aramızda ki mesafe de büyük...bitti ama mesafe yüzünden değil. Yinede bence mesafe ilişkiyi biraz yıpratıyo..ama sonunda kavuşmak varsa özlemek'te güzel...
06 YorumlaYürümez. Benim 4 aylık ilişkim vardi. Sürekli beni kırıyordu sonra özür dileyip düzeltmeye çalışıyordu. Çözelim diyordu. Sonra çok iyi davranıyordu. Sürekli ilişkiyi bitirmek istediğimi söylüyordu. 3 kez ayrıldık. Bugün onun yüzünden ağladım her zamanki gibi nefes alamadım. Bitti dedim ualvardi şans diledi değişicem dedi. Ama ilşşikdeyken kimseti değiştiremezsin diyordu
11 Yorumla
+1 yılTabiki yürür mesela ben 3 senedir nerdeyse sevgiliyiz tabi ayrılıklar oldu ama bu uzak mesafeyle alakalı biii değil bazı tartışmalardan dolayı. Hem sevmedıkten sonra inan ister evinin ıcinde olsun o değeri vermedikten sonra bi boka yaramaz :)) güven sev inan yeter
10 YorumlaGüvenmek her zaman sıkıntı yaratıyor, özellikle kıskanç bayanlar 7/24 takipte olmaya çalışıyor, kontrol altında tutmaya çalışıp durumu çığrından çıkarıyorlar...
10 Yorumla
+1 yılyok canım bu iş olmaz kusura bakma ozman sevmiş bitmiş gitmiş uzatma geri alcam diye.gidene dön deyip düşürme kendini salla uzak mesafelerde ilişki yürütenlerde var tbi yok diyemem ama senin çocuk karakterli değil bence o yüzden unut
10 Yorumlayürüyo be güzelim..biz 20 saatlik uzaklıkla 1, yıl yürüttük..sonra evlendik..ilişki mesafelerle değil sevgiyle yürüyo..
80 Yorumlakarşılıklı anlayış ve güvene bağlı herşey bunlar bizde var dersen sürer
10 Yorumla
8 ayYürümüyor arkadaşlar hani defalarca kez uzak mesafe ilişkisi yapmış biri olarak söyleyeyim size bir noktaya kadar gidiyor ama o noktadan sonra devam etmek imkansız hale geliyor siz ne yaparsanız yapın o noktadan yukarıya çıkamıyor o yüzden kimse kendini avutmasın konuştuğunuz kişiyle aranızda mesafe varsa başlamadan önce düzgün bir şekilde konuşmayı kesin
00 Yorumla
+1 yılDurumun iyiyse Sevdiğinin ne düşüneceğini hesaplamadan Yanında Git...Korkmakla birşey kazanamazsın...
Riske göze alamıyorsan Hayatından yavaşça çıkmasına göz yumarsın...
Onun hayatında yer almak yerine Hayatına uzaktan bakarsın...21 Yorumla
+1 yılYürür ama büyük fedakarlıklar, özveriler gerektirir.. Ülkeler farklıysa hızlı olup evlenmedıkce daha da acı cekebilirsin. Yanında olmak sana mutluluk veiyorsa gözünü karartıp bir adım daha atmaktan çekinme.
20 YorumlaBende bu şekilde bir ilişki yürütüyordum yakın bir zamana kadar 2 yıl sürdü saçmalıktan dolayı bitti.. Uzaklık falan hikaye yani.. 600 km falan vardı arada.. @ Kahlo'yu eksilemişler ama en fazla 2 hafta da bir görüşmekte fayda var.
00 Yorumlayürür mesafe onemlı degıl bnce ha uzak olmus ha yakın ılıskının temellerı saglamsa sorun yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Benimde öyle bir ilişkim vardı ve çok zor...2 hafta önce de bitti... Allah sana da ona da sabırlar versin...sonunda kavuşmak varsa güzeldir aslında...
30 Yorumlaarada mesafe varken çok zor oluyor.karşı tarafı elinde tutamıyorsun...
30 YorumlaUzak mesafe ilişkileri her iki tarafın çabasıyla yürüyen bir şey. Tek taraflı olmaz. Zorla güzellik hiç olmaz. Tecrübeyle sabittir.
20 YorumlaBunu çok yürekten söylüyorum aşk uzaklık/mesafe tanımaz. Uzak olsa da her an istersem görebilirim diyebiliyorsan sorun olmaz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seviyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum insan sonuca odaklanınca zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor bence.
10 YorumlaZor ama umarım bu süreç sizin için farklı işler... Hayırlısını diliyorum ve sevginin gücüne inanıyorum ;)
20 YorumlaGözden uzak olan gönüldende uzak olur ...ilişkiyi tez vakitten nikah masasına götürmek lazım.. yoksa sıkıntılı iş...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 Yorumlagözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler. Allah kolaylık versin. Teknolojiyi dene ama...
10 Yorumlazor ya gerçekten benimki yürümemişti..telefonla veya msn den bir yere kadar yüzyüze görüşmek gibi olmuyor hiç birşey..
10 Yorumla
+1 yılannemle babam ayrı ülkelerde yaşıyorlardı ve 4 sene mektuplaşmışlar.
60 Yorumla
+1 yılvazgeç veya msn'de striptiz yap. 2nci durumda sana aşık olur mu bilmem ama biraz ilgi gösterir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. gerçekten sevgiyse eğer yürür .. ama çok fedakarlık gerektiriyor ve sabırr sabırr sabırrrrrr ...
20 Yorumlayürütülür belki ama tam anlamıyla ilişki denemez ona.. uzaklık bazı şeyleri de yanında götürür. bir bakış bile bazı sorunları çözecekken uzaklık büyük problemler yaratabilir. sık sık görüşme mümkünse sorun olmayabillir..
00 Yorumlawireless bağlantılı :D bazen çekmeyebiliyor farklı bağlantıları arayıp bağlanabiliyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
:D
Aranızdaki aşka bağı malum bi hikaye vardır mum ışığı hafif bi üflemeyele söner ama büyük bi ateş rüzgar çıksa daha fazla büyür.. anladın sen onu ;)
10 YorumlaTakıntı yapma ,umrunda olabıleceğin bir dolu erkekte var dünyada
havalara sokarsın boşu boşuna ,değişen olmaz00 Yorumla1.5 yillik iliskim var ve sadece bu kadar sure icerisinde 1 hafta gorusebildik onu omrumun sonuna kadar da beklerim.
42 Yorumla- +1 yıl
Hala sevgili misiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzak ilişki zor be dostum... bende zamanında yaşadım,olmuyor.yanında istiyrsun bi sıkıntrında ona sıgınmak istiyorsun elini tutmak istiyorsun.yapamadıkca en ufak şeylerden tartışma yasıyorsun buda iilişkiyi ve tarafları yıpratıyor...
00 YorumlaBoşver ozaman ilgisiz ve sorumsuz birinden hayır gelmez. Uzak şehirde olduğu içinde ilişki hep kavgalar ile yıpranır.
00 YorumlaYurumuyor sekerim,hic zahmetlere girme.
Hos burnunun dibindeyken de yurumuyor ama uzaktan kumanlilar daha zor.01 Yorumlahmm şimdi hem mesafe uzal hemde ask platonik durum vahim. valla kusura bakma ama bu ilişki msn de cam sex ten ileriye gecmezz. ::D haa ondan sonra arakdas sana bi anda asık olur tabii. :d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de üniversitede okuyorum. 10 günde bir en fazla yanına damlıyorum. O da başka şehirde. Görüşmeye niyetiniz yoksa görüşemezsiniz. İsteseniz her türlü yol bulunur.
16 Yorumlaharbi delikanlısın... oturduğu yerden olmuyor dimi...
Cevap sahibiOlmaz elbette. İnsan bir yol illa bulur, görmek ister sevdiğini. Öyle ayrı şehirlere gittik hop bitti diyorsan zaten geleceği falan da yoktur.
Cevap sahibiPeki tercih yapmadan önce hiç mi konuşmadınız?
Hiç mi düşünmediniz bu ilişkinin geleceği nasıl olacak diye?
Bu kadar umursamazsanız zaten at çöpe aaatttt.ama o zaman ayrıydık bız bır sene hıc konusmadık goruşmedık kı artık okullar bellı oldu ıkımız de okullara yerleştık... o ter etmıştı cok uzmuştuyaa cok kırmıştı bı sene ıcımde taşıdım ona soyledım... şimdi benı sevdıgını soyluyo ama ınanmıyorum da ona... ama onu gerçekten cok sevmıştım ya... şimd konusuyoruz ama eskısı gıbı degıl sankı... buluşucaktık bayramda o memlekeytıne gıtmeyı tercıh etı... kalabılırdı ama gıtısımdı benokuluma donucem makedonyaya...
Cevap sahibiBu iş yaş.
uzaklık engel değildir aşklara...yeterki sevmesini bilelim...sanki yanındaymış gibi ...AŞK gibisi varmı be...
00 Yorumlayürür diyenler boş yapmasın ya 6 aylık uzl mesafe ilişkim vardı ama bir kaşmer olduğunu benimleyken ayni anda yürüttüğü sevgililerinden öğrendim
00 Yorumla
+1 yıluzaktan daha çok yürür.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeliler gibi sevsen de güvensen de,bir süre sonra aşk falan kalmıyor.Uzak mesafaden yürümüyor ilişki.
20 Yorumlaünv. gitmeden önce berabermiydiniz? ne kadar süre beraberdiniz? öncelikle bunu öğrenebilirmiyim
03 Yorumla- +1 yıl
Benim de 4 yil ayni sjniftaydik bu sene ayri sehirlerdeyiz ve dun ayrildik. Onu kaybetmek istemiyorum 😢
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürür ama biraz zor olabilir. Çünkü bazen özlem çok yoruyor ve üzüyor insanı. Eğer güven varsa daha sağlam bir ilişki olacağı düşüncesindeyim
10 YorumlaAblamdan biliyorum yurumuyor
01 Yorumla- +1 yıl
üzücü olmuş bitmesi :(
+1 yılmesafe sevgiyi değiştirmemeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Uzakta tanı, yakında yaşa :DDD
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem